Idézet: Taki0019 - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 20:03
Eleinte atit akartam de ahogy olvastam ezt a topicot nem nagyon hallok róla jókat.
+a driver-ei se jók.
200e
De ebbe monitor is kell.
Nem szórakozok.
szerintetek ez milyen:
My Webpage
Ha olyan lusta vagy hogy visszaolvass vagy bepötyögd hogy prohardver.hu vedd azt amin átesel...

Az xp felrakásos meg teszteléses dologgla meg nem kicsit el vagy tévedve, de nem is reklámoznám a helyedben különösebben...
Halkan jegyzem meg hogy csak ezen az oldalon is teszteltem PONT idevágó cikket a kategóriáról.
A további readonly és állandó be****ések folytatásával pár nap pihenőre meneteled esélyei igencsak nőnek...
Primary, és honnan tudjuk helyetetd hogy elsősorban mire használnád?
Vagy írd le pontosan, vagy prohardver.hu még mindig már oly sok év óta.
gene,tuning vagy nagyon halk hűtési megoldások használata esetén érdemes cserélni, bár 2,8-3 körül ennekis el kéne futnia.
Trebron: Hát, nehézkes. Jó azaz msi 3850oc, (most ilyenem van duplaslotos, 1680ig mindenre elég fssaa nélkül), de az a proci kevés alá. A kis C2 már jó mindenre, de a 3650 sem túl kraftos, mégis ez a legszerencsésebb kombó szerintem.
Alaplapcserével ~semmit nem fogsz érezni, mostani procidnak q..a mindegy mennyin mennek a ramjaid.
Más kérdés hogy lapot is kéne cserélned; bár én jövőre ezzel a procival együtt adnám el: jól hangzik hogy kóró van benne. Egy 3650en szitne semmit nem fog vissza a 4× pcie, sokkal többet fog a procid vissza.
Még 1×;
úgy cserélném csak a procit hogy jövőre lapot kukázni (procival vagy annélkül), de csak lapcserével gyorsulsz max 5%ot most, míg procicserével a mostani erős procilimted szűnne meg,legaláb 1024/1280ban tudnél médiumon nomrális fpsel játszani.
Féloff, akit érdekel rákeres(akár hoc), de ár/teljesítményben a 3számjegyes phenom kettesek kelelmesek lesznek, még mindig van bő 200mhzes lemaradásuk (nem tudom szebben kifejezni, nem belekötni) viszont magas órajelen jönnek és árban 3-4mhzel lentebbi párjukhoz igazodnak. Jah, és tuningban is alalkulnak végre...
Szerkesztette: MC Pite 2008. 12. 06. 17:33 -kor