Idézet: Trebron09 - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 16:41
itt nem a tuningon van a hangsúly, a táp így is kevés lesz
azt kellet vona megnézi, hogy az egyes ágakon mennyi amper leadására képes, ezért is linkeltem én is a 400CX-et, mert nagyon minőségi darab, valamint a többiek is szóltak, hogy nem lesz ez így jó
más: én nem vettem volna meg azt a 9800gt-t, ergo a 8800gt csiszolt változata, félre ne érsd, van benne erő rendesen még most is, de ha azt nézzük, hogy sebességben és tudásban is jobb a HD 4830, akkor azt vettem volna
Akkor minek kérdeztél meg minket, hogy mit ajánlunk, ha úgyse hallgatsz ránk?
Idézet
más: én nem vettem volna meg azt a 9800gt-t, ergo a 8800gt csiszolt változata, félre ne érsd, van benne erő rendesen még most is, de ha azt nézzük, hogy sebességben és tudásban is jobb a HD 4830, akkor azt vettem volna
Van aki ezt van aki azt mondta és itt is mármint a hwsw-n azt írtátok az atik-ról hogy a drivereik nagyon szarok és ezért nem vettem ati-t.
Én kérdeztem hogy elég lesz e neki és azt mondták hogy igen.
Jó márka márka, ez olyan mind amikor a haverom vett az aldiba 1 Medion tv-t és annak is nagyon jó a képe szerintem van olyan mint a Samsungok-é és a csatlakozók is ugyanúgy megvannak rajta.+HDTV
Ez csak 1 példa.
De nem akarok senkivel összeveszni ez miatt.
Így szól a mondás:
Kockázat nélkül nincs siker.Én kockáztattam és remélem hogy egy nagyon de nagyon jó darabig sikerem lesz ezzel a gépel+a táppal.Remélem lesz hozzá valami tápfigyelő progi és ha gond van akkor majd riaszt és kikapcsolom még idő előtt.+ATX-es.de ez már nem nagy cucc.
Az ATX-ről jut az eszembe az unokatesómnak is ATX-es volt és game közbe mindig megfagyot a gép és csak resettel volt good.
A tápokról jut az eszembe a haveromnak is valami márkátlan szarja van valami super color (de lehet hogy ez márkás de nem hangzik annak) és már 2 éve vagy több megvan neki és lekopogom semmi baja nincs neki.Remélem az enyémnek se lesz.
De tényleg ennyire kilátástalan a helyzet?
Azt is mondták hogy az alaplap kevés ehhez a confoghoz ez igaz????
Ja asszem az enyém adatai:
+3.3V 30A
+5V 32A
-5V 0,3A
+12V 36A
-12V 0,8A
+5VSB 3A
PFC
550W
14cm ventilátor. 20dB!
SATA tápcsatlakozó
PCIEX tápcsatlakozó