Nagyjából jó.
MSI helyett én spec giga/asust preferálom, legbiztosabb talán a giga. MSI néha huncutkodik...
550es ct nem rossz, de nem is olyan jó. 400as corsair mellé tenném az x-et, vagy a max 450es. Ram xp-vel (és tán win7el is?) elég, NEM vennék drága kitet intel mellé mert le****a úgyis. Legyen rá 2 év gari és joccakát, geil, adatát komázom általában.
4870 is jó, akár 512es is elég, monitorfüggő is mert ha 1920ba használod akkor élsimítás/egyes játékokkal vista alatt lehet kevés; 20"ig szvsz 512is megteszi; mire kevés lesz a gpu lesz kevés (2 év mondjuk).
Procihűtő ház függvénye; jó házban ahol a proci melegét a házhűtő és nem a táp szívja el ott akár a tx is elég lehet (mondjuk a VJ2000ben), de persze nem árta nagyobb, akár freezer, akár amit gemini írt.
Házak: Hááááááááát... és házra (és alaplapra

) vagyok 'kényes' (egyesek szerint háklis) a háromból AeroEngine II-BBP Jr Fekete de ez olyan mint hogy melyik ujjad lőjjék el - választasz ha muszi de inkább egyiket se

.
De ennyiért vannak még rendesebb házak is...
Pl:
GIGABYTE Triton 180 porszűrő, kábelmanagement, jobb anyaghasználat
link

THERMALTAKE VJ2000BWS M5 - táp alul, nem szívja le prociról a meleget! alaplaphűtés
link +
képeslink

COOLERMASTER RC-690-KKN1-GP táp alul, vga/proc/laphűtés
link

THERMALTAKE VB1000SNS Soprano legtöbb anyag és leghalkabb a mezőnyből
link
Én VJ-t venném alapból, halk/passzív vga-val RC690, csendre VB1000, szűkebb keret esetén Triton.
Szerkesztette: MC Pite 2009. 03. 04. 21:01 -kor