HWSW Informatikai Kerekasztal: Megint egy új gép... IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (356 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megint egy új gép... IX. ide nézz be először, ha új gépet akarsz Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#5321 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 25. 08:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 25. 08:30

Májsztró! Az SSD az "örömteli várakozást lerövidítő eszköz". :nevet: Szeretnéd, hogy ha a max. 15 másodperces orgazmusodat a hatékonyság nevében valami 1 sec.-ra lerövidítené? :nevet2: Na ugye...

Rossz a hasonlatod.

Úgy helyes inkább, hogy szeretnéd-e, ha a frigid, jégszekrény barátnőd hosszú előjáték igényét valami lerövidítené valami barátságosabb időtartamra, hogy te szinte rögtön a lényegi dolgokkal foglalkozhass?!

Na ugye, hogy ugye... :evil2: :nevet2: :p
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#5322 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 09:07

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2011. 08. 25. 09:32

Rossz a hasonlatod.

Úgy helyes inkább, hogy szeretnéd-e, ha a frigid, jégszekrény barátnőd hosszú előjáték igényét valami lerövidítené valami barátságosabb időtartamra, hogy te szinte rögtön a lényegi dolgokkal foglalkozhass?!

Na ugye, hogy ugye... :evil2: :nevet2: :p

Lényegi dolog, hogy miután kisúrolta a kádat, wc-t, kimosta a büdös zoknikat meg a szaros alsógatyákat, utána lemegy önként! a bótba és hoz kb. 6-10 hideg sört. Ha ennyi idő alatt nem izgul fel, akkor rég rossz. :nevet:

Az SSD-vel gyorsított "eszköz" meg nem hezitál, azonnal megmondja, hogy "Most nem, fáj a fejem, menstruálok, rosszak a fogaim és lepedékes a nyelvem". :omg: :nevet:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#5323 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 09:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Freeman - Dátum: 2011. 08. 24. 12:54

Nah igen, pl ilyenekre gondoltam, nagyon köszönöm a hozzászólást, az ár miatt tettem így most össze, szerintem i7 meg i5 is aránylag eléggé kihajtja bármelyik vidkártyát teszem mellé, szerintem ,de nagyon szívesen meghallgatlak, hogy miért ajánlod hogy erősebbet az erősebbel.

Freeman

Én mondjuk azt nem értem, hogy a költséghatékonyság, s "spórolás" jegyében már kiválasztott, kb. 20.000 forinttal olcsóbb Core i5-2500K prociból hogyan (és miért) lett megint egy Core i7-2600K!? :-s

A három merevlemezt végképp nem értem. Azt sem, hogy mi volt a baj a remek ár/érték arányú GTX560 videokártyával!?

Na nem mintha, az ATI rossz lenne (egyébként, ha ATI, akkor én is egy Vapor-X hűtéses Sapphire modellt javasolok), csak nem értem.

Ne sértődje meg kérlek, de nem kicsit úgy tűnik, hogy "csapongsz". Amikor már megvan, hogy mire mennyit költenél, és leírod, hogy szeretnél "szorítani" a végösszegen (ami egyébként abszolút érthető és racionális döntés), s megkaptad a tanácsokat, hogy mit és mennyiért érdemes megvásárolni, akkor szinte egy teljesen új konfigurációt állítasz össze, amiben egy 67.000 forintos processzor, meg SSD is található. :huh:

Akkor most mennyi a maximum összeg? Spórolnál ha lehet, vagy nem spórolnál? RAID, vagy nem RAID? ATI, vagy NVidia?... S úgy egyáltalán... úgy érzem, visszaérkeztünk a kiinduló ponthoz, ahol 1 hete tartottunk. :think:

Szerkesztette: Piftuka 2011. 08. 25. 09:35 -kor

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5324 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 11:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2011. 08. 25. 10:34

szeretnél "szorítani" a végösszegen (ami egyébként abszolút érthető és racionális döntés)

Nem, ez nem „racionális döntés", ez bullshit.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#5325 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2011. 08. 25. 10:34

Én mondjuk azt nem értem, hogy a költséghatékonyság, s "spórolás" jegyében már kiválasztott, kb. 20.000 forinttal olcsóbb Core i5-2500K prociból hogyan (és miért) lett megint egy Core i7-2600K!? :-s

A három merevlemezt végképp nem értem. Azt sem, hogy mi volt a baj a remek ár/érték arányú GTX560 videokártyával!?

Na nem mintha, az ATI rossz lenne (egyébként, ha ATI, akkor én is egy Vapor-X hűtéses Sapphire modellt javasolok), csak nem értem.

Ne sértődje meg kérlek, de nem kicsit úgy tűnik, hogy "csapongsz". Amikor már megvan, hogy mire mennyit költenél, és leírod, hogy szeretnél "szorítani" a végösszegen (ami egyébként abszolút érthető és racionális döntés), s megkaptad a tanácsokat, hogy mit és mennyiért érdemes megvásárolni, akkor szinte egy teljesen új konfigurációt állítasz össze, amiben egy 67.000 forintos processzor, meg SSD is található. :huh:

Akkor most mennyi a maximum összeg? Spórolnál ha lehet, vagy nem spórolnál? RAID, vagy nem RAID? ATI, vagy NVidia?... S úgy egyáltalán... úgy érzem, visszaérkeztünk a kiinduló ponthoz, ahol 1 hete tartottunk. :think:

igen....sajnos én magam is gy érzem, abszolút, amit írtál...raidot nem szeretnék de akkor gondolkodok még a dogokon, erőteljesen, és emésztem magamban egy drabig még, remélhetőleg nemsokára összeállva a fejemben, és mindenhol a helyes, és elég jó konfiggal.... :) RAID-ot nem szeretnék, de akk lehet h egy barracuda XT (?) megoldja a gondjaimat....

Freeman
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#5326 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 25. 10:07

Lényegi dolog, hogy miután kisúrolta a kádat, wc-t, kimosta a büdös zoknikat meg a szaros alsógatyákat, utána lemegy önként! a bótba és hoz kb. 6-10 hideg sört. Ha ennyi idő alatt nem izgul fel, akkor rég rossz. :nevet:

Az SSD-vel gyorsított "eszköz" meg nem hezitál, azonnal megmondja, hogy "Most nem, fáj a fejem, menstruálok, rosszak a fogaim és lepedékes a nyelvem". :omg: :nevet:

Jó az az ssd ha sokkal strapabíróbb lenne irás ügyileg ,meg 256gigás lenne minimum hogy mindent onnan fusson és nem százezerért.
Nekem ez az ami minimum kéne de 90-100 között van.: Samsung 256GB SATA2 2,5" (MZ-5PA256B/EU) SSD

470 series, 256MB cache, 3 core MAX controller, automatikus TRIM, Garbage Collection és Wear Leveling, Samsung Magician software Kapacitás:256GB, Méret:2,5", Csatolófelület:SATA2, Olvasási sebesség:250MB/s, Írási sebesség:220MB/s

Addig meg míg nem lesznek ezek normális áron a legkissebb/legolcsóbb is megfelelő

Szerkesztette: djculture 2011. 08. 25. 12:50 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#5327 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 02:00

A három winchesteres RAID-nek adatbiztonságból van elsősorban értelme.

#5328 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 02:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2011. 08. 26. 03:00

A három winchesteres RAID-nek adatbiztonságból van elsősorban értelme.

És RAID5-nek hívják. 24/7 szerverekben van igazán értelme, "de az ellen nem véd" :D: . Mármint ha a júzer ostoba és ész nélkül töröl.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#5329 Felhasználó inaktív   SikE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 27. 19:12

Sziasztok!

A jelenlegi gépem éppen iskolás korba lép a nyár végén, úgyhogy aktuális egy gépcsere - nem volt nehéz a komplett új konfig mellett dönteni. A múlt hónapban megpróbáltam bepótolni az elmúlt 3-4 évi elmaradásomat, olvastam, olvastam, olvastam, a főbb dolgok megvannak, de szívesen venném a segítségeteket, tanácsaitokat a véglegesítéshez.

A keret, amit belőttem első körben, az a bruttó 150.000 HUF, de van benne tűréshatár. Nem azonnal kell a gép, szóval szeretném rendesen végiggondolni, mert az elkövetkező 3-4 évben nem akarok cserélni, max. kisebb fejlesztéseket tenni.

Amire kell: a legfontosabb hobbim a fotózás, úgyhogy Photoshop, Lightroom. Az elmúlt 4 évben egy játékot sem installáltam, és asszem, ez így is fog maradni, úgyhogy nem vennék külön VGA-t. A többi pedig alapvetően a szokásos: Firefox, Office. A zenehallgatás és filmnézés alapvetően nem erről a gépről történik, ezen a gépen a tárolás történik. A monitor, billentyű, egér marad a régi, azokkal meg vagyok elégedve :cool2: .
Ezen kívül már csak halk, és a tejesítményéhez képest nem energiazabáló gépet szeretnék. :rolleyes:
Ja, és nem szeretnék bíbelődni ez összerakással, úgyhogy hasznos lenne, ha egy boltból lenne minden, hogy összerakhassák, tesztelhessék, elhozzam, élvezzem.

Alaplap - MSI Z68MA-ED55 (B3) vagy Gigabyte Z68MX-UD2H-B3 alaplap (s1155)
CPU - Intel Core i5-2400 (3,1GHz/6MB) (s1155)
CPU hűtő -
Memória - 8GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX (2x4GB) (KHX1600C9D3K2/8G) CL9
HDD - 1TB WD 3.5" Caviar Blue WD10EALX SATAIII 32MB cache
SATA-PATA átalakító
ODD - LG GH22NS70 SATA DVD író fekete dobozos
Táp - FSP 400W FSP400-60APN PFC 80+
Ház - Fractal Design Define Mini
hangkeltő eszköz - 2.0-s

Az alaplap azért lett Z68-as, mert nekem megfelelőnek tűnik a core i-s VGA, viszont a majd esetleg később egy K-s proci is beleférjen a lapba. Most MSI lapom van, raktam már össze Gigabyte-osat is, alapvetően ezeket szeretem, és maradnék is ezek mellett. Meg ez mATX-es, és kis házat szeretnék.
Memóriából ilyen árak mellett nem akarok kevesebbet venni.
A dobozos CPU hűtőről olvastam, hogy hanyagolandó. Tudnátok ajánlani egy halkat?
ODD-ből most mit érdemes választani? Most egy PIO-m van, azzal nagyon meg vagyok elégedve, csak most nem láttam az aqua listájában, ahol ezt összeraktam.
Az eddigi vinyóim közül egy kivételével (Samsung) mind WD, tartanám a trendet... (Egy 300-as WD-met vinném tovább, tárolásra, backupnak megfelelő. Ehhez kell az átalakító.) Egy SSD később biztosan beszerzek egyet, de most még drágállom őket.

A legnagyobb dilemmám a ház. Végignéztem az egész árgépet, és eléggé le vagyok lombozódva, hogy a házak 95%-a nem tetszik. :mellow: Ha már veszek egy új házat, és szánok rá zsetont, akkor jól kinézőt szeretnék. De talán nem harmincezerért (Lian Li házak). De lehet, hogy elborul az agyam, és a Fractal Design Define Minije lesz. Majdnem harmincért... :( És ez sajnos be is határolja, hogy hol tudok vásárolni...

Bocs, hogy kicsit hosszú lett, de próbáltam mindent összeszedni egy postba.

Előre is köszi a tanácsokat!

Üdv.
Sike
"This world is not like mine
This future's far behind"

#5330 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 27. 21:31

Üzenet megtekintéseIdézet: SikE - Dátum: 2011. 08. 27. 20:12

Sziasztok!
...

Egy gyors konfigot dobtam össze. Asrock lap, normális, jó áron (hasonló Giga +6 ezer). A CPU-nál +3 ezer a 2500k, ezt már most tedd rá. RAM-nál lehet még játszani, olcsóbb Kingston, Kingmax, de max 2 ezret fogsz kb. Ház, nos, ez nagyon szubjektív... Az Ipon-on is van rengeteg féle, nézegesd át. CPU hűtő: 5 ezer alatt Coolermaster Hyper TX3 vagy 8 ezer alatt COOLERMASTER Hyper 212 Plus...

Csatolt kép: konfig.jpg
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#5331 Felhasználó inaktív   SikE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 28. 10:02

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2011. 08. 27. 22:31

Egy gyors konfigot dobtam össze...

Csatolmány konfig.jpg

Köszi a gyors választ. Az Asrock lapot nem választanám. Amiatt sem (amellett, hogy a nagyobb gyártók lapjai is nagyjából beleférnek a keretbe, tehát nincs sok értelme ezen spórolni), mert a Gigabyte lapon van USB 3.0 header, és olyan házat preferálnék, amin van előlapi USB 3.0 port. A Fractal Design ilyen... Ház ügyben végignéztem már az ipont is, aqua-t is, és igen kevés a nekem tetsző. Amit beletettem a konfigba, azt csak az ára miatt tettem bele, közel van a Fractalhoz.

A prociban igazad van, tényleg kevés a különbség.
A memóriában is maradnék a Kingstonnál. Mi a gyakorlati (ha van) különbség a blue és a gray széria között? Jobb a hőleadása a graynek?

ODD-nek egy NEC-et raktam be most, mert több helyen olvastam a NEC-ről, hogy jók, és magam is így emlékszem rá, bár már régen volt kezeim között NEC. Ahogy látom ez Optiarc belsős. Jól látom? Vélemény esetleg?

Tápnak beraktam egy CX szériás 430-asat, ennél nem igazán látom értelmét nagyobbnak, cserébe legyen megbízható és halk. Ezekről olvastam, hogy csendesek. Még a hatékonyságnak utána kell olvasgatnom.

Ha a konfighoz még hozzáadok egy ajánlott Coolermaster Hyper TX3-at, akkor még 160 körül vagyok...

Csatolt kicsinyítések:

• Csatolt kép: config1.JPG

#5332 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 28. 10:33

Orditva fogsz rohanni vga ért azt már most előrevetítem.Lightroom convert pl az intel vga val csinga szintű,míg egy atival 20 szor gyorsabb,plusz nvidiánál is belehet izzitani rá a gyorsítást.Hülyeség ekkora proci ha ilyen fos beépitett megjelenítővel használod.Ha játék nem kell akkor is venni kellene bele egy normális alap vga-t,ami megfelel a 21 század elvárásainak.Intel vga-n normálisan blu-ray filmet nem lehet nézni...Hulladékok hulladéka.

Szerkesztette: djculture 2011. 08. 28. 10:40 -kor

Hádédész..

#5333 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 28. 12:51

Üzenet megtekintéseIdézet: SikE - Dátum: 2011. 08. 28. 11:02

Köszi a gyors választ. ...

OK, akkor lap és CPU megvan. RAM-nál: A Grey elvileg direkt az Intel CPU-khoz szánt, alacsonyabb feszültségen üzemelő modulok. Gyakorlatilag meg minimális az eltérés, csak a dizájn másabb... Akkor inkább már CORSAIR Vengeance-t vegyél...

A Sony és a NEC közös vállalata neve az Optiarc. Veheted ezt is, de a Pio is csak minimálisan drágább...

Jó a Corsair CX430, DE CSAK A v2-től 80% feletti a hatásfoka, bár szerintem már nincs kint boltokban a v1-ből. A dobozon szerepel az infó. Viszont itt a fórumon is többen mondtak róla negatívabb kritikát, ezért, illetve mivel jóval olcsóbb, ajánlottam az FSP Hexa-t. Gyakorlatilag mindkettő jó halk, a +12V terhelhetőségben is megegyeznek, annyi különbséggel, hogy az FSP-ben két ágra van szedve.

Szerkesztette: StSanya 2011. 08. 28. 12:51 -kor

"Mindörökké! Enter."

#5334 Felhasználó inaktív   SikE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 28. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 08. 28. 11:33

Orditva fogsz rohanni vga ért azt már most előrevetítem.Lightroom convert pl az intel vga val csinga szintű,míg egy atival 20 szor gyorsabb,plusz nvidiánál is belehet izzitani rá a gyorsítást.Hülyeség ekkora proci ha ilyen fos beépitett megjelenítővel használod.Ha játék nem kell akkor is venni kellene bele egy normális alap vga-t,ami megfelel a 21 század elvárásainak.Intel vga-n normálisan blu-ray filmet nem lehet nézni...Hulladékok hulladéka.

Nem gondolom, hogy ordítva rohannék, nem szokásom. Hússzoros különbséget biztosan nem fogok tapasztalni egy 20 ezres VGA és az Intel VAG között, és mivel a fotózás nem a munkám, hanem a hobbim, nem halok bele, ha kicsit tovább gondolkodik a LR. (A mostani konfigomon van mit gondolkodnia...) Olvasmányaim szerint a LR kevésbé használja ki a GPU gyorsítást, akkor már inkább a PS, ha választani kell. Szerintem inkább az egy SSD-vel nyernék többet, főleg mert azt teljes rendszerszinten ki tudnám aknázni, nem csak a LR/PS-ben. Ha ha meg közben mégis nagyon igényelnék egy diszkrét VGA-t, akkor veszek egyet használtan 10ért. Most nem látom értelmét.

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2011. 08. 28. 13:51

OK, akkor lap és CPU megvan. RAM-nál: A Grey elvileg direkt az Intel CPU-khoz szánt, alacsonyabb feszültségen üzemelő modulok. Gyakorlatilag meg minimális az eltérés, csak a dizájn másabb... Akkor inkább már CORSAIR Vengeance-t vegyél...

A Sony és a NEC közös vállalata neve az Optiarc. Veheted ezt is, de a Pio is csak minimálisan drágább...

Jó a Corsair CX430, DE CSAK A v2-től 80% feletti a hatásfoka, bár szerintem már nincs kint boltokban a v1-ből. A dobozon szerepel az infó. Viszont itt a fórumon is többen mondtak róla negatívabb kritikát, ezért, illetve mivel jóval olcsóbb, ajánlottam az FSP Hexa-t. Gyakorlatilag mindkettő jó halk, a +12V terhelhetőségben is megegyeznek, annyi különbséggel, hogy az FSP-ben két ágra van szedve.

Köszönöm az infókat! A stabilitásra hajtanék, szóval inkább az döntene két "egyenrangú" alkatrész között. Ebben is jobb a Corsair és a PIO? A tápos infót is köszönöm, cserélek akkor.

#5335 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 28. 16:40

Üzenet megtekintéseIdézet: SikE - Dátum: 2011. 08. 28. 16:49

Nem gondolom, hogy ordítva rohannék, nem szokásom. Hússzoros különbséget biztosan nem fogok tapasztalni egy 20 ezres VGA és az Intel VAG között, és mivel a fotózás nem a munkám, hanem a hobbim, nem halok bele, ha kicsit tovább gondolkodik a LR. (A mostani konfigomon van mit gondolkodnia...) Olvasmányaim szerint a LR kevésbé használja ki a GPU gyorsítást, akkor már inkább a PS, ha választani kell. Szerintem inkább az egy SSD-vel nyernék többet, főleg mert azt teljes rendszerszinten ki tudnám aknázni, nem csak a LR/PS-ben. Ha ha meg közben mégis nagyon igényelnék egy diszkrét VGA-t, akkor veszek egyet használtan 10ért. Most nem látom értelmét.

Köszönöm az infókat! A stabilitásra hajtanék, szóval inkább az döntene két "egyenrangú" alkatrész között. Ebben is jobb a Corsair és a PIO? A tápos infót is köszönöm, cserélek akkor.

Te tudod így lesz egy komoly géped egy 5 évvel ezelőtti tudású megjelenítővel,nulla értelme szerintem.:)
Hádédész..

#5336 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 30. 10:18

Szisztok!

Megint itt, átgondoltabban, utánaolvasottabban, kiegyensúlyozottabban.

Véleményeket szeretnék. :) (SSD-nélkül egy olyan 30k-val csökken az ára bill kell, egér nem, de az benne van)

Kiegészítések:
-A házhoz még vennék pár ventit, oldalra 2-t, felülre 1-et, meg még talán alulra is. Házról szeretnék véleményeket (ugyan nincs írva, deá llítólg ez a 690 II Advanced). valamint még annyit, hogy a procihűtő szerepét vagy egy Noctua NH-D14, vagy egy Prolimatech Genesis töltené be. másodikra ugye még kell +2 venti, hha nem akarom passzívan használni. És akkor az utolsó kérdésemhez értem: ventilátorból milyet? néztem ilyet, hogy coolink swif2 120P, Scythe Slip Stream(ez 14-es), valamint Noctua NF-P14.
a 3 venti közül melyiket ajánlanátok? a procira egyébként a cooinkre gondoltam rátenni, 2 db-ot....a házra a másik 3 közül szeretnék választani, de lehet h mind a házr, mind a proci hűtőre colink-ek lesznek.

Köszönöm a válaszokat elére is :)

Freeman

Csatolt kicsinyítések:

• Csatolt kép: Untitled10.jpg

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#5337 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 30. 12:27

minimum tízezerrel olcsóbb… de talán még jobb is.

Kép

Thermaltake VM30001W2Z V4

Kép

Thermaltake Dokker BlacX

ez meg sajnos nincs olyan drága, mint a Szkíta:

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#5338 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 30. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 08. 30. 13:27

minimum tízezerrel olcsóbb… de talán még jobb is.

Thermaltake VM30001W2Z V4

Thermaltake Dokker BlacX

ez meg sajnos nincs olyan drága, mint a Szkíta:

Nahszóval, ezt a V4-et nem néztem már, de nem adja, a dokker-ben gondolkodtam, de vhogy az sem adja annyira ugymond, am a Antec FD-85 volt, amiben még gondolkodtam, de az ára, és kb csak amiatt sztem elvetem, ez a 690 II azelőtt nem tetszett, de megnézegettem, és nem is olyan rosz...majd hha összejön több casham, a jővőben, akk cserélem DF-85-re az tuti :D de lehet h jol leszek abban is, állitolag, szellős, kábel menedzsment is van, elég tágas, és alsótápos, szoval... :)

Freeman

#5339 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 30. 22:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Freeman - Dátum: 2011. 08. 30. 21:44

Nahszóval, ezt a V4-et nem néztem már, de nem adja, a dokker-ben gondolkodtam, de vhogy az sem adja annyira ugymond, am a Antec FD-85 volt, amiben még gondolkodtam, de az ára, és kb csak amiatt sztem elvetem, ez a 690 II azelőtt nem tetszett, de megnézegettem, és nem is olyan rosz...majd hha összejön több casham, a jővőben, akk cserélem DF-85-re az tuti :D de lehet h jol leszek abban is, állitolag, szellős, kábel menedzsment is van, elég tágas, és alsótápos, szoval... :)

Freeman

Doktor Úr! Macikák-tól tanulsz bizonytalanságot? :think:

#5340 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 30. 22:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 31. 00:05

Doktor Úr! Macikák-tól tanulsz bizonytalanságot? :think:

Nem érzem, hogy miben lennék bizonytalan? Aug. 10-én megrendeltem a gépemet. Még nincs nálam mert probléma volt az egyik vinyóval (gyári hiba), és ahelyett rendeltek másikat. Emiatt most várakozás van. Ennyit tudok jelenteni... ;o)))

Szerkesztette: Macikák 2011. 08. 30. 22:38 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

Téma megosztása:

• (356 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.