HWSW Informatikai Kerekasztal: Megint egy új gép... IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (356 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megint egy új gép... IX. ide nézz be először, ha új gépet akarsz Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#5841 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 08. 02:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 08. 01:53

Míg meg nem döntik. Aztán ha a kibaszott almát leejtem és az nem lefelé esik, akkor majd hümmögünk. Addig kuss van.

Newton (mint a megmaradt levelezése is bizonyítja,) alkimista volt.
Ez azt jelenti, maga is tudta, h az objektumok, objektumokhoz (objektumtulajdonságokként) társított tulajdonsági és objektum kölcsönhatási rendszere nem az univerzum valós felépítését és működését mutatja (csupán egy, a műszaki gyakorlatban jól használható modell).
Az univerzum valódi működését illetően annyira igaz, mint ahogyan a nap nap, mint nap (a jól megfigyelt módon) végigballag az égen.

#5842 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 06:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 02. 08. 00:41

És: Ja, ezen az univerzum valódi felépítését és működését illetően HAMIS modellen alapul a MATERIALIZMUS és az összes a transzcendens nemlétezőségén alapuló TÉV állítás.

Már több olyan szektással volt dolgunk, mint te. Egyik pont minket nevezett el szektásnak. Jó, szerinted a materialisták hülyék, a materializmus pedig hülyeség. Csak azt ne felejtsd el, hogy amit az emberiség eddig elért, meg hogy fent tudja magát tartani, az a mocskos, hazug materializmusnak köszönhető, míg az idealisták nyálverő, fingreszelő álmodozók, akik még semmi használhatót nem tudtak felmutatni. Aztán ha nem vagy fizikus, gyorsan kattanj le erről az Einstein + Newton témáról, mérnök, fizikus, matematikus, vagy ilyesmi, nem szokott ez az idealistáknak menni, majd akkor elemezgessed, ha érted miről gajdolt az a két csávó, meg mi mindenre volt hasznosítható a munkájuk. A magadfajtának szokása ezt a két, laikusok számára is jól ismert, két emblematikus embert úgy szapulni, hogy fogalma sincs a témáról, csak hallott valamit a Mónika Showban, meg olvasta a Blikkben, vagy a Burdában.

Szerkesztette: Raynes 2012. 02. 08. 06:46 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#5843 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 07:41

És: Ja, ezen az univerzum valódi felépítését és működését illetően HAMIS modellen alapul a MATERIALIZMUS és az összes a transzcendens nemlétezőségén alapuló TÉV állítás.
Miután ez így már tarthatatlan volt (az univerzumban mérhető erőhatások mintegy 70%-a nem származtatható anyagrészecskéktől), ezen erőhatások forrásaként megalkották a fekete anyag fogalmát (mintha azt mondanák, minden rendetlenséget Pumukli csinál).
Ezen (és egyéb) manipulációk eredményeként, a "nyugati" kuultúrkörben sokan a mai napig is kizárják az aura (energiatest, finomanyagi test) létezhetőségét. És ezzel annak létezhetőségét is, h a tudatunk egy kvantumszámítógépben fut és ez a számítógép erőhatásokkal (és elektromos potenciálváltozásokkal) vezérli a fiziológiai testünket.

Hiába írsz nagybetűkkel, attól még nem latszol okosabbnak, ez már dextrosenak sem jött be.az aurás baromságodat meg még mindig csak cáfolni tudtak, bizonyítani nem.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5844 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 07:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 02. 08. 02:10

Newton (mint a megmaradt levelezése is bizonyítja,) alkimista volt.
Ez azt jelenti, maga is tudta, h az objektumok, objektumokhoz (objektumtulajdonságokként) társított tulajdonsági és objektum kölcsönhatási rendszere nem az univerzum valós felépítését és működését mutatja (csupán egy, a műszaki gyakorlatban jól használható modell).
Az univerzum valódi működését illetően annyira igaz, mint ahogyan a nap nap, mint nap (a jól megfigyelt módon) végigballag az égen.

Akkor ezekre most adj bizonyítékot.

#5845 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 02. 08. 06:44

Már több olyan szektással volt dolgunk, mint te.

Ha elfogynak a komoly érvek, akkor jön a sértegetés.
Én egy materialista filozófiában felnevelkedett mérnök vagyok.
Mégpedig egy olyan mérnök, aki miután meglátta, h hamis az amit a fejébe tömtek, nem VALLÁSI RENDSZERT váltott, hanem rálépett a fel és megismerés útjára.
A materializmus elképzelést már a görögök, mint az univerzum jelenségeinek csak kis részét elfogadható jósággal leíró modellt, félredobták. A judeokereszténységgel kilúgozott elméjű tömegekkel (a felvilágosodás korának mondott időktől kezdve) mégis meg lehetett etetni.
Ha már álmodozás:

#5846 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 11:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 08. 07:41

Akkor ezekre most adj bizonyítékot.

A szavaimra (többek között) a fizikai kutatások eredményei a bizonyítékok.
És már mondtam, tele a puttonyom a semmi konstruktivitást (értékbemutatást) nem tartalmazó (tisztán destruktív) a másikat védelmi pozícióba kényszeríteni próbáló (ezzel a másik köré negatív látszatot gerjeszteni próbáló) tárgyalási stratégiákkal.

#5847 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 02. 08. 11:59

És már mondtam, tele a puttonyom a semmi konstruktivitást (értékbemutatást) nem tartalmazó (tisztán destruktív) a másikat védelmi pozícióba kényszeríteni próbáló (ezzel a másik köré negatív látszatot gerjeszteni próbáló) tárgyalási stratégiákkal.

mondom, adj bizonyítékot
fasságokat bárk ki tud találni
de amíg nem adsz, addig senki vagy

#5848 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 13:22

Miután ez így már tarthatatlan volt (az univerzumban mérhető erőhatások mintegy 70%-a nem származtatható anyagrészecskéktől), ezen erőhatások forrásaként megalkották a fekete anyag fogalmát (mintha azt mondanák, minden rendetlenséget Pumukli csinál).
Ezen (és egyéb) manipulációk eredményeként, a "nyugati" kuultúrkörben sokan a mai napig is kizárják az aura (energiatest, finomanyagi test) létezhetőségét. És ezzel annak létezhetőségét is, h a tudatunk egy kvantumszámítógépben fut és ez a számítógép erőhatásokkal (és elektromos potenciálváltozásokkal) vezérli a fiziológiai testünket.

És mit számít, hogy ez igaz-e vagy nem?
Ugyanolyan hülyeségen gondolkodsz, minthogy látszik-e az árnyék egy barlangban, ahol senki sem látja.
Ugyanezt az életet éled, ha egy kvantumszámítógépen futattot program vagy, akkor is. Nem oszt, nem szoroz.

Szerintem ezt se itt tárgyaljuk ki, hanem a szigeten.

#5849 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 02. 08. 11:59

Milyen fizikai kutatások? Kik, hol, mikor, milyen kutatásokat végeztek, hol lehet megnézni. Mondj már valami konrétumot.

#5850 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 02. 08. 11:48

Ha elfogynak a komoly érvek, akkor jön a sértegetés.
Én egy materialista filozófiában felnevelkedett mérnök vagyok.
Mégpedig egy olyan mérnök, aki miután meglátta, h hamis az amit a fejébe tömtek, nem VALLÁSI RENDSZERT váltott, hanem rálépett a fel és megismerés útjára.
A materializmus elképzelést már a görögök, mint az univerzum jelenségeinek csak kis részét elfogadható jósággal leíró modellt, félredobták. A judeokereszténységgel kilúgozott elméjű tömegekkel (a felvilágosodás korának mondott időktől kezdve) mégis meg lehetett etetni.

Aham ...
És akkor mi az újabb modell? Hogy egy számítógépben élünk, mert szerinted nem jól írja le a mai fizika a világ működését.
Neked valami nagyon az agyadra ment.

#5851 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 08. 13:11

mondom, adj bizonyítékot
fasságokat bárk ki tud találni
de amíg nem adsz, addig senki vagy

Tuod, mint a népi tanmeséink végén: Aki nem hiszi, járjon utána.
Nem az én tisztem, h középiskolai szintű fizika oktatást tartsak (a hozzád hasonló destruktív bunkóknak).
Az időtök erősen lejáróban van.

#5852 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 02. 08. 13:32

Nem az én tisztem, h középiskolai szintű fizika oktatást tartsak (a hozzád hasonló destruktív bunkóknak).

Akkor minek hoztad fel a témát, ha épp a lényeget hagyod ki: hogy meggyőzz másokat az igazadról?
És most jön a te időd, vagy mi? :D

#5853 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 13:36

Gyula! Sajtból van a Hold! Ha nem hiszed, járj utána.

#5854 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 13:43

Szóval semmid sincs. Gondoltam :D
Oktatást amúgy vállalok a számodra ha akarod, jó pénzért.
Kinek az ideje van lejáróban?

#5855 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 08. 13:43

Szóval semmid sincs. Gondoltam :D
Oktatást amúgy vállalok a számodra ha akarod, jó pénzért.

Szerintem a munkaidőről beszélt, lassan indulni kéne haza, nem? ...

#5856 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 02. 08. 13:28

Aham ...
És akkor mi az újabb modell? Hogy egy számítógépben élünk, mert szerinted nem jól írja le a mai fizika a világ működését.
Neked valami nagyon az agyadra ment.

Többféle egymástól nagyon különböző ELKÉPZELÉS él (egymással párhuzamosan és egymást átfedve) amelyek különféle megtapasztalt (megtapasztalható) jelenségekre (ezek hátterére) többé kevésbé jó MAGYARÁZATOT adnak.
Nekem nincs objektivitás HITEM. Bennem egymással párhuzamosan és egymást kiegészítően élnek a különféle elképzelések.
Ezekből és a közvetlen tapasztalataimból alakítok ki magamban (összehasonlító elemzéssel)egy egyre kevésbé ellentmondásos egyéni világképet (modellt) figyelembevéve azt, h a különböző elképzelésekben sok találgatás, tévedés és direkt hazugság is van.
A mindennapok gyakorlatában pedig mindig azt az ELKÉPZELÉST használom, ami az éppen aktuális probléma megoldására a legjobbnak tűnik.

#5857 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 13:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 08. 13:43

A maguknak mások becsapásával, kényszerhelyzetbe hozásával, a kényszerhelyzetek kíméletlen kihasználásával jólétet szerzők ideje.

#5858 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 02. 08. 13:47

Többféle egymástól nagyon különböző ELKÉPZELÉS él (egymással párhuzamosan és egymást átfedve) amelyek különféle megtapasztalt (megtapasztalható) jelenségekre (ezek hátterére) többé kevésbé jó MAGYARÁZATOT adnak.
Nekem nincs objektivitás HITEM. Bennem egymással párhuzamosan és egymást kiegészítően élnek a különféle elképzelések.
Ezekből és a közvetlen tapasztalataimból alakítok ki magamban (összehasonlító elemzéssel)egy egyre kevésbé ellentmondásos egyéni világképet (modellt) figyelembevéve azt, h a különböző elképzelésekben sok találgatás, tévedés és direkt hazugság is van.
A mindennapok gyakorlatában pedig mindig azt az ELKÉPZELÉST használom, ami az éppen aktuális probléma megoldására a legjobbnak tűnik.

Mondom, hiába írsz nagybetűvel, nem lesz nyomatékosabb, sőt te sem fogsz okosabbnak látszódni.

#5859 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 02. 08. 13:50

A maguknak mások becsapásával, kényszerhelyzetbe hozásával, a kényszerhelyzetek kíméletlen kihasználásával jólétet szerzők ideje.

És én ezek szerint ilyen vagyok? Tehát sértegetsz?
Milyen alapon állítod ezt? Honnan tudod hogy ki vagyok?

#5860 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 02. 08. 13:47

Egy elméleti világképpel, hogyan oldasz meg problémákat a mindennapok gyakorlatában?

Téma megosztása:

• (356 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.