HWSW Informatikai Kerekasztal: Megint egy új gép... IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (356 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megint egy új gép... IX. ide nézz be először, ha új gépet akarsz Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#6141 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 09. 08:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2012. 08. 08. 16:53

Nagyon nem szereted te a WD-t. :D Oka? Szerelem vagy rossz tapasztalatok? :D

(Egy 80 gigás WD-t láttam bad szektorok szaporodása miatt behalni másfél év után, de azt rosszul szellőző házban, szerver funkciót betöltő PC-ben használták megállás nélkül.) Nekem kimondottan jó tapasztalataim vannak velük. Seagate egyébként nálam a 2. helyen van, több hely nem játszik. :-D

Csatlakozom. WD-ből még soha nem volt bades vinyóm, pedig biztos volt már vagy 10-12db-om az utóbbi 10 évben.
Seagate-ből viszont nem volt olyan, ami ne lett volna bad-es vagy másban ne halt volna meg. Régebben 80-160-as körüliből halt meg 2db. Hosszú évekig nem is vettem többet.
Most ismerős vett fél éve, 2 hónap után vitte vissza. Nekem meg itt lapul a fiókban egy terás kb. 900db baddel fél évesen. Amikor elkezdte akkor hetente nőtt 100db-al, azóta kikerült a gépből, mert a Win is kezdte magát megadni.

Minden szerint kb. 10%-os kondíciója van, de a Seagate Tool aszondja, hogy alles ok, nincs itt semmi látnivaló, nemhogy garanciális csere... ez nekem sokat elmond a hozzáállásukról is, nem csak a minőségről a saját statisztika alapján. :(

Szerkesztette: vipi 2012. 08. 09. 08:09 -kor

#6142 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 09. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 08. 08. 21:10

Erről vélemény?

http://www.computeru...x73br-ty010.asp

Vagy érdemesebb valmai i3-ast venni amiben ilyne intel szutyok vga van?
pl:
http://www.computeru...note-ts11hr.asp

Végül is filmezés (akár HD felbontásban is TV re kirakva ha lehetséges) netezés, skype, a fő irány, játék nem lesz.

Szubjektív okokból én Lenovo-t néznék, pl. G575 vagy G580 szériák közül, bár az nem derült ki, hogy sokat lenne-e hurcolva, mert akkor 15,6"-nál inkább kisebbet kéne...

http://www.computeru...570-m58gege.asp

http://www.computeru...575-m524gge.asp

Normál használatnál nem veszed észre, hogy az iPentium B960 lassabb lenne az i3-nál, így ez sokkal erősebb lenne CPU-ban egy AMD E-450-nél, amik viszont sokkal jobbak aksi időben, és persze VGA-ban. Ha viszont film nézés a cél, azt tudnod kell, hogy az intel HD 2000 és HD 3000 nem tudja a 23,976-t, az ilyen filmeknél kis akadások vannak 24 kockánként...
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#6143 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 09. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2012. 08. 09. 09:06

Csatlakozom. WD-ből még soha nem volt bades vinyóm, pedig biztos volt már vagy 10-12db-om az utóbbi 10 évben.
Seagate-ből viszont nem volt olyan, ami ne lett volna bad-es vagy másban ne halt volna meg. Régebben 80-160-as körüliből halt meg 2db. Hosszú évekig nem is vettem többet.
Most ismerős vett fél éve, 2 hónap után vitte vissza. Nekem meg itt lapul a fiókban egy terás kb. 900db baddel fél évesen. Amikor elkezdte akkor hetente nőtt 100db-al, azóta kikerült a gépből, mert a Win is kezdte magát megadni.

Minden szerint kb. 10%-os kondíciója van, de a Seagate Tool aszondja, hogy alles ok, nincs itt semmi látnivaló, nemhogy garanciális csere... ez nekem sokat elmond a hozzáállásukról is, nem csak a minőségről a saját statisztika alapján. :(

Aqua-ban mondták az eladó srácok, hogy minden vinyónál elfogadják a HD Sentinel diagnosztikáját (nem csak ők), csak a Seagate-nél hisztizik a bolt, a forgalmazó, a nagyker, meg a körösztannyuk szuvas térde kalácsa.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#6144 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 17. 23:54

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2012. 08. 09. 09:25

Szubjektív okokból én Lenovo-t néznék, pl. G575 vagy G580 szériák közül, bár az nem derült ki, hogy sokat lenne-e hurcolva, mert akkor 15,6"-nál inkább kisebbet kéne...

http://www.computeru...570-m58gege.asp

http://www.computeru...575-m524gge.asp

Normál használatnál nem veszed észre, hogy az iPentium B960 lassabb lenne az i3-nál, így ez sokkal erősebb lenne CPU-ban egy AMD E-450-nél, amik viszont sokkal jobbak aksi időben, és persze VGA-ban. Ha viszont film nézés a cél, azt tudnod kell, hogy az intel HD 2000 és HD 3000 nem tudja a 23,976-t, az ilyen filmeknél kis akadások vannak 24 kockánként...

Nem inkább 1000 képkockánként?

#6145 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 18. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 08. 18. 00:54

Nem inkább 1000 képkockánként?

Aham, fogalmazzunk úgy, hogy Intelnél ~40 másodpercenként kapsz egy plusz képkockát, míg AMD - nVidia esetén jóval ritkábban, így azokon ez nem annyira feltűnő... S a dolog oka hardware-es, software-esen nem igazán javítható.

http://www.anandtech...3-2100-tested/7

Kép
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#6146 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 18. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2012. 08. 18. 09:41

Aham, fogalmazzunk úgy, hogy Intelnél ~40 másodpercenként kapsz egy plusz képkockát, míg AMD - nVidia esetén jóval ritkábban, így azokon ez nem annyira feltűnő... S a dolog oka hardware-es, software-esen nem igazán javítható.

http://www.anandtech...3-2100-tested/7

Kép

Igen, én is ezt mondtam, kb. 41,7 mp-enként, azaz minden 1000. képkockánál. (Amire válaszoltam, ott 24 képkockára volt írva)
Egyébként épp a linkelt cikkben írják, hogy van workaround, ha nem is 100%-os, amivel 23,97 fps beállítható.
Így csak minden kb. 5000. képkockánál kell korrigálni, ráadásul ez esetben kivenni kell egy kockát, nem ismételni, ez valószínűleg kevésbé zavarja azokat, akiket zavar.

#6147 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 08:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2012. 08. 09. 10:00

Aqua-ban mondták az eladó srácok, hogy minden vinyónál elfogadják a HD Sentinel diagnosztikáját (nem csak ők), csak a Seagate-nél hisztizik a bolt, a forgalmazó, a nagyker, meg a körösztannyuk szuvas térde kalácsa.

Akkor mit fogadnak el? Saját szoftverüket?
Mer' ha szar, akkor azzal is szar.

#6148 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 09:38

Ha már AQUA...

Ezt a múltkor fotóztam le, bent a boltban, de a haver mondta, hogy már a bejárati ajtóra is ki van biggyesztve.

Bocs a "minőségért", de a 2Mpixeles ovis-mobil, meg az esti neonfény együtt erre képes! A lényeg azért kivehető, remélem?

Nem tudom, hogy ez vajon összhangban áll-e a hatályos fogyasztóvédelmi jogszabályokkal?

Csatolt kicsinyítések:

• Csatolt kép: DSC00716.JPG

Szerkesztette: Macikák 2012. 08. 24. 09:43 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#6149 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 08. 24. 09:45

Akkor mit fogadnak el? Saját szoftverüket?
Mer' ha szar, akkor azzal is szar.

Azzal nem szar akkor sem, ha tényleg szar. Ez a baj.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#6150 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2012. 08. 24. 10:38

Ha már AQUA...

Ezt a múltkor fotóztam le, bent a boltban, de a haver mondta, hogy már a bejárati ajtóra is ki van biggyesztve.

Bocs a "minőségért", de a 2Mpixeles ovis-mobil, meg az esti neonfény együtt erre képes! A lényeg azért kivehető, remélem?

Nem tudom, hogy ez vajon összhangban áll-e a hatályos fogyasztóvédelmi jogszabályokkal?

Védekezés idióta faszlámák ellen. Szerintem jogos.

#6151 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2012. 08. 24. 10:51

Azzal nem szar akkor sem, ha tényleg szar. Ez a baj.

Az hogy lehet?
Hiába van nyócezer reallokált szektor, akkor is azt mondja, hogy nincs egy sem?

#6152 Felhasználó inaktív   toupe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:35

Ha már AQUA...

Elvileg nem, gyakorlatilag attól függ.
Ha neten veszed (nem tudod előzetesen megnézni) magánszemélyként, 8 napon belül elállhatsz a szerződéstől, és kötelesek visszaadni a pénzedet. Nyilván ezen is szeretnek rugózni, hogy nem az eredeti állapot (ki van bontva...) ésatöbbi.

Értem én a ballagásra "kikölcsönzött" milliós kamera esetét, de ez van.

#6153 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:41

Ha már AQUA...

Nem tudom, de úgy rémlik, hogy pénzt kell visszaadnikuk, ha a vevő úgy kívánja.

Ettől függetlenül, hogy jogos-e vagy sem, beugrott egy kép, még régről, amikor egy ismerősnek volt üzlete.
Árult benne ruhaneműt is, női harisnyát, ilyesmit.
Öreg mamákból jópárszor előfordult, hogy levett a nénike a polcról egy harisnyát, a papírját tépte szét, mint hülyegyerek a karácsonyi ajándék csomagolását, mire az eladó megy oda, hogy "Mit csinál?", addigra mondja, hogy csak mengézem, de a doboz már cafatokban ... aztán, á, mégsem tetszik, gyűri vissza a széttépett papírba és teszi vissza a polcra ... az meg nem tetszik neki, hogy ha már széttépte, akkor már vegye is meg, mert ezt így senki nem fogja megvenni ...
Közben meg még direkt van átlátszó ablak is, hogy lássák, milyen. De ha annyira ki akarja venni, azt is megteheti tépkedés nélkül is.

#6154 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:42

Üzenet megtekintéseIdézet: toupe - Dátum: 2012. 08. 24. 12:35

Értem én a ballagásra "kikölcsönzött" milliós kamera esetét, de ez van.

Jah, meg vannak kérlek szépen jó kis bliszteres csomagolások, amikkel még a kezed is elvágod amikor kibontod. Én már jártam így! Abba aztán lehetetlenség visszagyógyítani a cuccot. Ennyit pl. az "eredeti csomagolásról". Persze bizonyos fokig én is megértem őket, ezzel nem azt mondom, csak érdekes volt ezt így olvasni.

#6155 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:05

Ha már AQUA...

Teljes mértékben. Működőképes, hibátlan terméket nem köteles visszavásárolni egyetlen forgalmazó (kisker üzlet) sem.

Az "inkompatibilitás" sajátosan, jellemzően számítástechnikai területen jelentkezik, viszont nem számít a termék hibájának.

Manapság, főleg az internet világában utána lehet nézni a kompatibilitással kapcsolatos információknak, az eladótól lehet érdeklődni, nem ritkán a termék csomagolása is tartalmazza az erre vonatkozó adatokat. Ha mégsem, a kompatibilitási problémák akkor sem számítanak hibának, így a forgalmazó garanciális kötelezettségein kívül esik. Az már az egyes üzletek üzemeltetőjének jóindulatától függ, hogy számítástechnikai alkatrészeket 3 napon (ill. akárhány napon belül) ilyenkor is kicserél.

Ebben az esetben viszont teljesen jogos követelés részükről a hibátlan csomagolás megléte, hiszen a terméket értékesíthetik később másik fogyasztónak (a legkorrektebb módon "bontott termékként", esetleg némi árengedménnyel).

Konkrét esetben az AQUA nem sérti a hatályos fogyasztóvédelmi rendelkezéseket, ráadásul még többet is nyújt, mint ami a törvény által kötelezettsége lenne. Hiszen a fogyasztó számára kicserél hibátlan terméket.

FYI: A csomagolással kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy a mai napig sok forgalmazó rosszul tudja és alkalmazza az ezzel kapcsolatos fogyasztóvédelmi rendelkezéseket. Garanciális ügyintézés során, tehát hibás termék esetén, valamint ha webáruházról van szó, akkor a törvény által előírt, elállási jog gyakorlását követően, a 8 munkanapon belül visszaküldött termékek esetében követelik a sértetlen csomagolást.

Ezzel a hatályos rendelkezéseket sértik meg, ugyanis ilyet nem követelhetnek. A törvényalkotók (szerintem teljesen érthető és jogos) magyarázata, hogy nem várható el egyetlen fogyasztótól sem, hogy az összes, általa vásárolt terméknek őrizze meg a csomagolását a szavatossági/jótállási időtartam leteltéig. Még egy nagyobb családi házban is gondot okozhat ez, nemhogy egy kis panellakásban.

Még rosszabb, hogy rengeteg webárház eleve olyan feltételeket ad meg a saját honlapján a "vásárlással kapcsolatos információk", vagy "a fogyasztó jogai és kötelezettségei" részen, hogy a fogyasztó, az elállási jogát csak bontatlan, sértetlen csomagolás esetén gyakorolhatja.

A törvény éppen azért biztosítja az "elállási jogot" a fogyasztó számára, mert a webáruházban történő vásárlás jellege miatt nyilvánvaló módon nincsen lehetősége arra, hogy előzetesen kézbe vegye, megtekintse, esetleg kipróbálja a terméket. Ezt csak akkor tudja megtenni, amikor a megrendelést követően, átvette az adott terméket.

Könnyen belátható, hogy "megtapogatni", kipróbálni csak úgy tudja, hogy ha felbontja a termék csomagolását.

Summa summarum: a termék megvásárlását követően, ill. webáruházból történő rendelés esetén, annak átvételét követően, a termék csomagolása akár azonnal kidobható. Sem a garanciális ügyintézéshez, sem az elállási jog gyakorlásához nem követleheti ezt a fogyasztón egyetlen forgalmazó sem.

Lásd:

Megtévesztés a fogyasztói jogokról adott tájékoztatásban (11. és 12. pont.)

Fogyasztói tévhitek, kereskedői trükkök (Első bekezdés.)

Ettől függetlenül is javaslom olvasgatásra az NFH honlapját, mert sok hasznos információt lehet szerezni. Emellett a tudatos fogyasztók portál is nagyon hasznos lehet. ;-)

/Források:
www.nfh.hu
www.tudatosfogyaszto.hu/
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#6156 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:14

Köszönöm szépen a részletes választ! :up:

#6157 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 08. 24. 12:05

Ezzel a hatályos rendelkezéseket sértik meg, ugyanis ilyet nem követelhetnek. A törvényalkotók (szerintem teljesen érthető és jogos) magyarázata, hogy nem várható el egyetlen fogyasztótól sem, hogy az összes, általa vásárolt terméknek őrizze meg a csomagolását a szavatossági/jótállási időtartam leteltéig. Még egy nagyobb családi házban is gondot okozhat ez, nemhogy egy kis panellakásban.

Azért családi házban simán elfér a padláson.
Panelban meg a dobozt szétnyitva és laposra hajtva be lehet rakni akár a szekrény mögé. Hungarocell, meg az-az amaz a szekrény tetejére, vagy spájzban a felső polcra, vagy egyik szekrényben egy polcra.

#6158 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 25. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 08. 24. 11:32

Az hogy lehet?
Hiába van nyócezer reallokált szektor, akkor is azt mondja, hogy nincs egy sem?

Ja. Én is írtam fentebb, igen egyszerű:
- Van 900 bad sector rajta, Smart (nem a Sentinel saját hülyesége!) szerinte 10% a health.
- Seagate Tools erre azt adja short teszt után, hogy "OK". Mondom lenyomok egy longot is mert - ahogy az lenni szokott, a leírás alapján is - pontosabban tesztel. Futott 7-8 órát oszt' kiköpte az is, hogy: "OK".

De a valós teszt szerint sem oké: a Win7 már 400 bad körül is minden 5. indításba belefulladt.

Szerkesztette: vipi 2012. 08. 25. 16:44 -kor

#6159 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 26. 13:11

Nem nagyon követtem az utóbbi időben a hardvereket, ezért kérnék egy kis segítséget.

A következő gépnél tudnék-e gyorsabbat kihozni 80, max 100 ezresből?
C2D Q9550, ddr2 8GB cl4 800MHz, GTX260OC 896MB, ASUS P5Q alaplap, Corsair 650W-os táp

A cél az lenne (ha elérhető ennyi pénzből), hogy elsősorban a képfeldolgozó szoftverek (lightroom) gyorsabban fusson. Sok alkalmazást szoktam használni egy időben, tehát 4 mag kellene mindenképp.
A keretbe bele kell férnie a következőknek: CPU, RAM, táp, alaplap, VGA
Végeredményként két működőképes gép kell (egyéb alkatrészek vannak). Táp az menne a gyorsabbik gépbe, a másikba kell egy egyszerűbb. VGA tekintetében ha ennyiből nem hozható ki érdemi, akkor menne szintén a jobbik gépbe, a másikba egy egyszerűbb, amivel azért lehet játszani.
Minimum 8GB ram kell, illetve az alaplapnál jó lenne egy hagyományos PCI busz is
Alapvetően Intel megoldás érdekel, de ha AMD-vel ebből az összegből sokkal jobb érhető el, akkor az is belefér.

Tudtok ebben segíteni?

#6160 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 26. 14:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Primary - Dátum: 2012. 08. 26. 14:11

Nem nagyon követtem az utóbbi időben a hardvereket, ezért kérnék egy kis segítséget.

A következő gépnél tudnék-e gyorsabbat kihozni 80, max 100 ezresből?
C2D Q9550, ddr2 8GB cl4 800MHz, GTX260OC 896MB, ASUS P5Q alaplap, Corsair 650W-os táp

A cél az lenne (ha elérhető ennyi pénzből), hogy elsősorban a képfeldolgozó szoftverek (lightroom) gyorsabban fusson. Sok alkalmazást szoktam használni egy időben, tehát 4 mag kellene mindenképp.
A keretbe bele kell férnie a következőknek: CPU, RAM, táp, alaplap, VGA
Végeredményként két működőképes gép kell (egyéb alkatrészek vannak). Táp az menne a gyorsabbik gépbe, a másikba kell egy egyszerűbb. VGA tekintetében ha ennyiből nem hozható ki érdemi, akkor menne szintén a jobbik gépbe, a másikba egy egyszerűbb, amivel azért lehet játszani.
Minimum 8GB ram kell, illetve az alaplapnál jó lenne egy hagyományos PCI busz is
Alapvetően Intel megoldás érdekel, de ha AMD-vel ebből az összegből sokkal jobb érhető el, akkor az is belefér.

Tudtok ebben segíteni?

Mivel számít a lóvé AMD köré építkezz:
http://www.aqua.hu/a...am3-173181.html

Jobb VGA 40 rugó felett kezdődik, mindegy, hogy Nvidia vagy ATI (AMD).
http://www.aqua.hu/m...fan-174585.html

Eddig kb. 72 rugó.

Lap: http://www.aqua.hu/a...lap-150659.html

Memó: http://www.aqua.hu/8...4gb-113311.html

100 rugó elfogyott.

És látszik, hogy szűkös a keret

Téma megosztása:

• (356 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.