Idézet: Chabi - Dátum: 2012. 12. 24. 16:29
Inkább vedd meg alkatrészenként és rakja össze valami ismerősöd (vagy TE), mint hogy egy boltban előre összeszereljék neked.
Persze a tapasztalat lehet ilyen is, meg olyan is. Nálam konkrétan bevált, hogy a bolt rakta össze (nem a fent említett cég), mert hívtak, hogy gond van a vinyóval, gyári hibás, mi legyen? Mondtam, hogy természetesen rendeljenek másikat, mert ilyen formában nem veszem át. Ez persze további várakozást vont maga után, de azóta is szuper (kop-kop!). Ekkor én még fizikai valójában nem is láttam a saját, leendő gépemet. Tehát már eleve ki volt lőve az a duma, hogy biztos én dobtam ki a vinyót a negyedikről, meg hasonlók.
Ami pedig a RAM-témát illeti, pontosabban hogy mi is van a gépben: már eleve 2 x 2 GB-os kitet rendeltem, de a fent említett igen fura negatív meglepit én úgy kerültem el, hogy személyesen vettem át a boltban (még véletlenül se futárral hozattam), és amikor kihozták, rovancsoltam. Mondtam a srácnak, hogy szedje csak le nyugodtan az oldalát, mert belenéznék! Így legalább azt egyből ellenőrizni tudtam, hogy DARABRA stimmel-e minden? És csak ezek után engedtem nekik lematricázni, persze.
Nálam ez a módszer működött, bevált! Aztán itthon a szoftverek már kimutatták, hogy egyebekben se vertek át.
Szerkesztette: Macikák 2012. 12. 24. 22:12 -kor