HWSW Informatikai Kerekasztal: RapidShare autómata letöltő - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RapidShare autómata letöltő FREE USER-eknek Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   MrPamacs 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 29. 16:57

Idézet: FragMaster - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 10:50

A 2.52-est leszedtem, de az istenért nem akarja 57-esre frissíteni. Újraindul a program de marad 52-es.

Hova telepítetted? Az eredeti könyvtárába amit megadott a program a telepítéskor? Mert ha ékezetes karakterek vannak az elérési útban az gondot okozhat.
Ha nem ez a gond akkor:
Indítsd el a telepítést, majd amikor felteszi a kérdést hogy ujraindítsa-e magát, akkor a program könyvtárában lennie kell egy RSL.uj nevű fájlnak. Erről csinálj egy másolatot mondjuk RSL.uj2 néven majd nyomj IGEN -t a progiban ekkor majd kilép és megpróbálja a régi exe-t felülírni az ujjal. Nem sikerül neki így elindítja a 2.52-t, lépj ki a programból és az RSL.uj2-t nevezd át RSL.exe-re. Majd indíthatod az rsl.exe-vel.

Viszont ha szeretnél hozzájárulni ahhoz hogy a hibának az okát kijavítsam akkor tedd fel a TeamViewer nevű progit, állítsd be a jelszót (extras/general), küld el a jelszót és az ID-t amit kiír. Ezzel a programmal meg tudom nézni hogy miért is nem megy végbe rendesen a frissítés.

Pár gépen elő szokott fordulni csak nem tudom miért. Sejtésem szerint vagy azért mert lassú a gép, vagy mert másik példány is fut a programból.

#62 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 30. 16:56

Idézet: MrPamacs - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 16:57

Hova telepítetted? Az eredeti könyvtárába amit megadott a program a telepítéskor? Mert ha ékezetes karakterek vannak az elérési útban az gondot okozhat.
Ha nem ez a gond akkor:
Indítsd el a telepítést, majd amikor felteszi a kérdést hogy ujraindítsa-e magát, akkor a program könyvtárában lennie kell egy RSL.uj nevű fájlnak. Erről csinálj egy másolatot mondjuk RSL.uj2 néven majd nyomj IGEN -t a progiban ekkor majd kilép és megpróbálja a régi exe-t felülírni az ujjal. Nem sikerül neki így elindítja a 2.52-t, lépj ki a programból és az RSL.uj2-t nevezd át RSL.exe-re. Majd indíthatod az rsl.exe-vel.

Viszont ha szeretnél hozzájárulni ahhoz hogy a hibának az okát kijavítsam akkor tedd fel a TeamViewer nevű progit, állítsd be a jelszót (extras/general), küld el a jelszót és az ID-t amit kiír. Ezzel a programmal meg tudom nézni hogy miért is nem megy végbe rendesen a frissítés.

Pár gépen elő szokott fordulni csak nem tudom miért. Sejtésem szerint vagy azért mert lassú a gép, vagy mert másik példány is fut a programból.

A teamviewert felrakni már nem volt lehetőség, most egyből sikerült :think: Csináltam biztonsági másolatot az RLS.uj-ról de már használnom nem kellett, mert újraindításakor már a 2.57-ként jelentkezett be.
A gépem az aláírásomban, nem hinném, hogy lassú neki, kettő meg nem futott múltkor belőle a feladatkezelő szerint.
Szerintem vista esetén a jogosultságokkal van gondja, mert tegnap az exe-jének minden jogosultsági jelölőnégyzetet bepipáltam, lehet egy újraindítás hiányzott már csak neki ez után.

Szerkesztette: FragMaster 2009. 01. 30. 16:56 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#63 Felhasználó inaktív   MrPamacs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 23:52

Idézet: FragMaster - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 16:56

A teamviewert felrakni már nem volt lehetőség, most egyből sikerült :think: Csináltam biztonsági másolatot az RLS.uj-ról de már használnom nem kellett, mert újraindításakor már a 2.57-ként jelentkezett be.
A gépem az aláírásomban, nem hinném, hogy lassú neki, kettő meg nem futott múltkor belőle a feladatkezelő szerint.
Szerintem vista esetén a jogosultságokkal van gondja, mert tegnap az exe-jének minden jogosultsági jelölőnégyzetet bepipáltam, lehet egy újraindítás hiányzott már csak neki ez után.

Ja hogy vista, annál jogosultságot kell adni.

#64 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 15:27

Idézet: MrPamacs - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 23:52

Ja hogy vista, annál jogosultságot kell adni.

Simán rendszergazdaként indítva sem működött, az volt az első amit próbáltam. Az exe tulajdonságai közt a biztonság fülön kellett még babrálni.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#65 Felhasználó inaktív   Cpt. Flint 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 21:31

Az mitől lehet, hogy nekem valahogy szaggatottan, csomagokban szedi le a fájlokat, vagy mi a szösz. Azaz, bár kiírja, hogy pl. 136 kB/s, de én látom a cfos ablakban, hogy folyamatosan felmegy a letöltési sebesség meg visszaesik 0-ra úgy 2-2 s-ra. És a program "Statisztika" ablakában is "fenyőfasort" (fűrészfogakat) látok a letöltési sebességnél. Ez viszont azt jelenti, hogy a tényleges letöltési idő jóval hosszabb (kb. duplája), mint a kiírt névleges (ami állandó sebességű, folyamatos letöltésnél lenne igaz és mondjuk Orbittal annyi is).
Ez így nekem nagyon nem jó, pedig örültem a proginak nagyon.  :(

Szerkesztette: Cpt. Flint 2009. 01. 31. 21:32 -kor

#66 Felhasználó inaktív   Cpt. Flint 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 21:56

Idézet: Cpt. Flint - Dátum: 2009. jan. 31., szombat - 21:31

Az mitől lehet, hogy nekem valahogy szaggatottan, csomagokban szedi le a fájlokat, vagy mi a szösz. Azaz, bár kiírja, hogy pl. 136 kB/s, de én látom a cfos ablakban, hogy folyamatosan felmegy a letöltési sebesség meg visszaesik 0-ra úgy 2-2 s-ra. És a program "Statisztika" ablakában is "fenyőfasort" (fűrészfogakat) látok a letöltési sebességnél. Ez viszont azt jelenti, hogy a tényleges letöltési idő jóval hosszabb (kb. duplája), mint a kiírt névleges (ami állandó sebességű, folyamatos letöltésnél lenne igaz és mondjuk Orbittal annyi is).
Ez így nekem nagyon nem jó, pedig örültem a proginak nagyon.  :(

Visszavonom a kérdést. Ez valami új feature a rapidsharenél (már elég rég használtam utoljára, nem emlékszem, hogy ilyen lett volna). Ha más módon akarok letölteni, akkor is ezt műveli, az Orbit meg egyáltalán nem viszi. Még mindig Pamacs úr progija a legjobb választás.
Bocsánat.

:respect:

#67 Felhasználó inaktív   MrPamacs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 00:40

Idézet: Cpt. Flint - Dátum: 2009. jan. 31., szombat - 21:56

Visszavonom a kérdést. Ez valami új feature a rapidsharenél (már elég rég használtam utoljára, nem emlékszem, hogy ilyen lett volna). Ha más módon akarok letölteni, akkor is ezt műveli, az Orbit meg egyáltalán nem viszi. Még mindig Pamacs úr progija a legjobb választás.
Bocsánat.

:respect:

Igen, rapid visszatartja az adatokat a szerver terheltségétől függően. Éjjel/hajnalban kell tölteni, akkor sokkal jobb.

#68 Felhasználó inaktív   Cpt. Flint 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 01:33

Idézet: MrPamacs - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 0:40

Igen, rapid visszatartja az adatokat a szerver terheltségétől függően. Éjjel/hajnalban kell tölteni, akkor sokkal jobb.

Hát, most már talán mondhatjuk, hogy éjjel, de még mindig ugyanolyan sajnos. :(
Az újrakapcsolódós lehetőségről van valami help valahol? Mert nekem nem akar rendesen menni, de gyanítom én vagyok fű hozzá (mármint a beállításához).

#69 Felhasználó inaktív   MrPamacs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 12:00

Idézet: Cpt. Flint - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 1:33

Hát, most már talán mondhatjuk, hogy éjjel, de még mindig ugyanolyan sajnos. :(
Az újrakapcsolódós lehetőségről van valami help valahol? Mert nekem nem akar rendesen menni, de gyanítom én vagyok fű hozzá (mármint a beállításához).

A prgramban a jobb felső sarokban egy kérdőjel, vagy a program honlapján: www.rs-letolto.fw.hu

#70 Felhasználó inaktív   Cpt. Flint 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 13:34

Idézet: MrPamacs - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 12:00

A prgramban a jobb felső sarokban egy kérdőjel, vagy a program honlapján: www.rs-letolto.fw.hu

Köszi. Asszem marad a kivárás, vagy ha épp gép előtt ülök, akkor a kézi újrakapcsolódás.

#71 Felhasználó inaktív   MrPamacs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 16:43

Idézet: Cpt. Flint - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 13:34

Köszi. Asszem marad a kivárás, vagy ha épp gép előtt ülök, akkor a kézi újrakapcsolódás.

És miért? Elvileg ha dinamikus az IP-d akkor meg tudja oldani a dolgot.

#72 Felhasználó inaktív   MrPamacs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 17:23

Elérhető a 2.6-os verzió! Az előző verziók egyikéből frissíthető erre.

#73 Felhasználó inaktív   Cpt. Flint 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 19:36

Idézet: MrPamacs - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 16:43

És miért? Elvileg ha dinamikus az IP-d akkor meg tudja oldani a dolgot.

A következő ugyanis a tapasztalatom (ez még a 2.57):
1. Nem tudott lekapcsolódni a netről. (okát nem tudom; esetleg ha más progi is használja a netet, akkor nem bont? ha pl. fut a böngésző?)
2. Mikor kézzel bontottam, akkor nagyon megszívtam; már háromszor kellett újraindítanom (előszörre váratlanul, másodikra ellenőrzésképp, harmadikra véletlenül futottam a hibába). Ugyanis ilyenkor az RSL elkezdi bombázni a rendszert kapcsolódási kérelmekkel. Egyik alkalommal 42 "Kapcsolódás..." ablakot dobott fel. Persze mindegyik olyasmi hibára futott, hogy "A kapcsolatot nem lehet létrehozni, mert már tárcsázás alatt van." Viszont az a vége ilyenkor, hogy valahol elakad a kapcsolódás, és se bontani, se kapcsolódni nem lehet. Mivel sajna nem tudom, hogy milyen szolgáltatást v. folyamatot kellene leállítani ilyenkor, ezért csak újraindítással tudtam helyrehozni. Ezt akkor is csinálja, ha a letöltést (várakozást) leállítom. Csak akkor úszom meg, ha teljesen kilépek a progiból.

A 2.6-ot most szedtem le, annál még nem kísérleteztem. (Viszont annak meg a telepítője csinált érdekes dolgokat, telepítés közben valahogy megduplázódott (egyszer csak két "DOS"-ablak lett) és telepítés után ennek megfelelően két példányban is indította a progit.

#74 Felhasználó inaktív   Cpt. Flint 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 20:39

Idézet: MrPamacs - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 17:23

Elérhető a 2.6-os verzió! Az előző verziók egyikéből frissíthető erre.

nem indul automatikusan a következő. kell egy leállítás + indítás. (kiírja, hogy kész: 100 %, hátralevő idő: 13 óra).

#75 Felhasználó inaktív   MrPamacs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 22:57

Idézet: Cpt. Flint - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 20:39

nem indul automatikusan a következő. kell egy leállítás + indítás. (kiírja, hogy kész: 100 %, hátralevő idő: 13 óra).

Igen ki is írtam az üzenetsorba h bugos lett, de a 2.61 már jó. Teszteltem.
Sajnos a skin motor váltás sok mindent megkavart, így ezeket a dolgokat is. Idővel javítok mindent.

Szerkesztette: MrPamacs 2009. 02. 01. 22:58 -kor

#76 Felhasználó inaktív   Cpt. Flint 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 19:23

Idézet: MrPamacs - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 22:57

Sajnos a skin motor váltás sok mindent megkavart, így ezeket a dolgokat is. Idővel javítok mindent.

Sajna a 2.61 is csinálja azt, hogy ha megszakítom (vagy megszakad) a kapcsolatot, akkor 40 körüli "kapcsolódás" ablakot dob, és ez végképp agyonvágja a netre felmenést. Mondjuk legutóbb valahogy megúsztam újraindítás nélkül; kiléptem a RSL-ből (jobb egérgomb az óra melletti ikonon-> Kilépés), és akkor becsukta az összes megnyitott tárcsázós ablakot, és el lehetett indítani a netet.
Még egy "érdekesség": 2.61 telepítése óta az asztalon és a gyorsindítóban levő RSL ikonok a 2.52 telepítését akarják elindítani (de persze nem találja az msi-t). És érdekesek az ikonok tulajdonságai is, se célt, se ikont nem lehet változtatni, a jogosultságok (bár elvileg teljes hozzáférésem van bejelölve) sem változtathatók szabadon.
Törölni mondjuk engedte őket.

#77 Felhasználó inaktív   MrPamacs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 21:31

Elérhető a 2.63-as verzió! Az előző verziók egyikéből frissíthető erre, vagy letölthető a program honlapjáról a telepítős változat vagy innen:
http://data.hu/get/1154537/RapidShare_leto..._setup.zip.html

#78 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 11:45

Idézet: Cpt. Flint - Dátum: 2009. febr. 3., kedd - 19:23

Még egy "érdekesség": 2.61 telepítése óta az asztalon és a gyorsindítóban levő RSL ikonok a 2.52 telepítését akarják elindítani (de persze nem találja az msi-t). És érdekesek az ikonok tulajdonságai is, se célt, se ikont nem lehet változtatni, a jogosultságok (bár elvileg teljes hozzáférésem van bejelölve) sem változtathatók szabadon.
Törölni mondjuk engedte őket.

Nekem is előjött ez, töröltem hát az ikonokat és létrehoztam kézzel őket.
Gondolom, hogy újra automatikusan legyenek ikonok egy újratelepítés kéne, majd ha úgy alakulk kipróbálom ezt a 2.63 telepítős változatával, addig jó így.

#79 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 21:22

Idézet: MrPamacs - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 23:57

Itt az idő. A 2.63-ban ugyanez a hiba.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#80 Felhasználó inaktív   Cpt. Flint 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 23:44

Azért egy dolog érdekelne. Hogyan készülnek a statisztikák a honlapon a felhasználók számáról meg a letöltött adatmennyiségről? A kliens "hazabeszél" (azaz adatokat küld Mr. Pamacsnak)? Mert ez számomra azért nem annyira megnyugtató.  :eek:

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.