Építő jellegű kritikaként megemlítenék pár dolgot a programmal kapcsolatban. Tehát ne értsd félre.
Szerintem egy efféle programhoz képest túl van csicsázva. (skinek és egyéb effektek) + Nem lehet változtatni alap skin-t. Nem azt amit te raktál annak, hanem ami a windows default. Tehát ha classicot használ vaklaki, akkor az legyen, ha xp luna-t, akkor az legyen. Ha custom style-t, akkor meg az. Mondjuk ha átnevezem a skins mappát akkor okés, mert a classicra vált illetve az aktuális témára. de ez nem user friendly.
Aztán rakj egy rsl.exe.manifest file-t abba a mappába, ahol az rsl.exe van. Ennek a manifest filenak a tartalma pedig legyen:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
<assemblyIdentity
name="Microsoft.Windows.MyCoolApp"
processorArchitecture="x86"
version="1.0.0.0"
type="win32"/>
<description>Application description here</description>
<dependency>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity
type="win32"
name="Microsoft.Windows.Common-Controls"
version="6.0.0.0"
processorArchitecture="x86"
publicKeyToken="6595b64144ccf1df"
language="*"
/>
</dependentAssembly>
</dependency>
</assembly>
Persze ezt az installba pakold bele, úgy, hogy az install után oda kerüljön az exe mellé. A másik megoldás, ha magába az exe-be pakolod ezt bele. Biztos tudod a módját, de utólag reshackerrel is belelehet tenni.

Ez csupán azért kell, hogy a rendszerünk szépen skinezze a gombokat, tabokat és egyéb controlokat, hogy ne legyen az a classic (3D színek, borderek) stílus midnenhol. Ami nem szép, ha az ember visualstyle-t, használ. Ezt sokan elfelejtik még manapság is amikor programot írnak. (én persze ezeket mindig megfixálom magamnak

)
A 2.52 van meg nekem. Ezeket azóta lehet már megcsináltad. Az esetben vedd semmisnek ezt a kis tanácsot.

Igazából, csak azért "ugatok" bele, mert úgy adódott, hogy mostanság én is sokat töltök le RS-ről. Aztán gondoltam kipróbálom ezt a progit. De nem nagyon jött be az UI. Én nagyon finnyás vagyok vizuális téren, ezért is írtam meg eme kis szösszenetet. Szóval ezt vagy megfogadod, vagy nem. Én magamnak úgy is áthackelem a progit, hogy beleiljen a stílusomba.
De amúgy meg mindig is nagyra tartottam azokaz az embereket, akik képesek programokat megírni. Főleg mindezt ingyen. Ha én tudnék progikat írni én is ingyen "osztogatnám". Volt is sok jó ötletem régebben. De mindegy. Ez már itt off...