HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 6 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 6 Modern Warfare 2

#111 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 27. 16:06

Carmaged gondolom baromira orul neki :D

Ha elhagyja akkor az azt fogja jelenteni hogy a kovetkezo resz talan
- felrugja az eddigi mechanikat
ez/vagy
- vegre mas engine-t fog hasznalni
es/vagy
- nyitott lesz sci-fi kornyezetre is
:think:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#112 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 16:18

- a mechanika eddig is tökéletes volt
- az engine szerintem még mindig az egyik legszebb a piacon
- elég nagy bukás lenne

#113 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 16:28

Nem muszaj nekem hogy sci-fi legyen de azokban legalabb nincs az a tendencia hogy par masodpercenkent fedezekbe guggolnak a jatekosok arra varva hogy valaki beleszaladjon a celkeresztbe. Nem mindenki szereti ezt a mechanikat, sokan preferaljak ha dijazza a jatek a folyamatos mozgast ;) Az a baj hogy ezekbol jelenleg nincs tultenges (van a kaki UT3... mas meg nincs is), a CoD-oktol is mindig hasonlot vartam, nem pedig azt hogy az emberek elkeruljek a szemtol-szembeni nyilt harcokat vagy guggolni/alldogalni kelljen lovoldozes kozben mint a szarogalamb kulonben magikus 90 fokban jon ki a golyo a fegyver csovebol.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#114 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 18:51

Ha mostanában nem is vagyok valami aktív játékos, de összességében elég sokat foglalkoztam a CoD sorozattal, és nem feltétlen osztom a véleményed.
Én pl. mindig sokat mozgok CoD-ozás közben. A "szarogalamb" módszer helyett a mögé kerülős-meglepős taktikát használom.
A CoD alapjában véve árkád játék, realitásszerű történettel és grafikával, és mint ilyen magában hordozza a folyamatos mozgás és a szemtől-szembeni küzdelem lehetőségét is.
A CoD-ban pont az a nagyszerű, hogy bármely játékstílusnak megfelel. Ha kedved van lehetsz távcsövessel a sarokban kuksoló "szarógalamb" vagy az ellenfél elé kiálló gyorskezű cowboy, vagy a többiekkel okosan közreműködő csapatjátékos is.
Abban viszont igazad van, hogy ha kifogsz egy olyan szervert, ahol egy csomó "szarógalmb" van, akkor az eléggé le tudja rontani a küzdelem hangulatát.
Összességében azonban a kiforrott és sok lehetőséget magában hordozó multiplayer rendszer teszi igazán élvezetessé és népszerűvé a CoD sorozatot.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#115 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 19:22

Igen, voltak olyan meccsek amiket elveztem mert mindenki mozgott es nyilt harcok voltak.
De ugy vettem eszre hogy inkabb a "kilepek a takarasbol es egyszerre hatan lonek fejbe"meg az "az nyer aki elobb le tud guggolni, a masik meg hiaba tancol elotte mert ugyis fejbe lesz nyomva" dominal a jatekban. Nyilvan ez abbol ered hogy mozgas kozben pontatlanok a fegyverek meg sok a mesterlovesz puska, sok a buvohely, 0 elonye van annak aki a szabadban, takaras nelkul rohangal stb.

Szorakoztatobbnak es dinamikusabbnak tartom ha mozogni kell es aki nem annyira ugyes/gyors, leguggol, egy helyben alldogal vagy behuzodik valahova az meghal mert ezzel hatranyba kerul, nem elonybe. Az ellenfel kijatszasan van a hangsuly, nem pedig unfair szituaciok kialakitasan: ne azert tudd kinyirni a masikat mert hatranybol indult hanem mert ugyesebb vagy.

Sajnos ez a mechanika nem eroltetheto a CoD-ra.

#116 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 21:02

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 19:22

Igen, voltak olyan meccsek amiket elveztem mert mindenki mozgott es nyilt harcok voltak.
De ugy vettem eszre hogy inkabb a "kilepek a takarasbol es egyszerre hatan lonek fejbe"meg az "az nyer aki elobb le tud guggolni, a masik meg hiaba tancol elotte mert ugyis fejbe lesz nyomva" dominal a jatekban. Nyilvan ez abbol ered hogy mozgas kozben pontatlanok a fegyverek meg sok a mesterlovesz puska, sok a buvohely, 0 elonye van annak aki a szabadban, takaras nelkul rohangal stb.

Szorakoztatobbnak es dinamikusabbnak tartom ha mozogni kell es aki nem annyira ugyes/gyors, leguggol, egy helyben alldogal vagy behuzodik valahova az meghal mert ezzel hatranyba kerul, nem elonybe. Az ellenfel kijatszasan van a hangsuly, nem pedig unfair szituaciok kialakitasan: ne azert tudd kinyirni a masikat mert hatranybol indult hanem mert ugyesebb vagy.

Sajnos ez a mechanika nem eroltetheto a CoD-ra.

jaja jogos szarok azok a szerverek ahol sok a kemp :D
én inkább az ellenfél mögé megyek és knife.... :)
de már várom a CoD6-ot vagyis a modern warfare 2-t (ugye Carmaged :Đ )
a multi nagyon érdekel kiváncsi vagyok az új perkekre, na meg a fegyverek is vajon milyenek lesznek váááááá már nagyon várom :sing:
de kössz Carmaged amúgy semmi :)
szerintem megmarad a Call of Duty név mert ezzel már nem kis teret hódított.
sci-fi-s nem lesz szerintem mert azzal bazi nagyot buknának.
Az én véleményem szerint az ilyen sci-fi-s, bioshock (ez jutott az eszembe :) ) meg ilyen típusú gamek nem annyira futnak a piacon. :)

Szerkesztette: Taki0019 2009. 03. 27. 21:07 -kor

#117 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 21:16

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 21:02

jaja jogos szarok azok a szerverek ahol sok a kemp :D
én inkább az ellenfél mögé megyek és knife.... :)
de már várom a CoD6-ot vagyis a modern warfare 2-t (ugye Carmaged :Đ )
a multi nagyon érdekel kiváncsi vagyok az új perkekre, na meg a fegyverek is vajon milyenek lesznek váááááá már nagyon várom :sing:
de kössz Carmaged amúgy semmi :)
szerintem megmarad a Call of Duty név mert ezzel már nem kis teret hódított.
sci-fi-s nem lesz szerintem mert azzal bazi nagyot buknának.
Az én véleményem szerint az ilyen sci-fi-s, bioshock (ez jutott az eszembe :) ) meg ilyen típusú gamek nem annyira futnak a piacon. :)

bioshock nem "fut a piacon"?szépvolt :D

#118 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 21:17

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 21:02

az eszembe :) ) meg ilyen típusú gamek nem annyira futnak a piacon. :)

ololl
JóSebesség

#119 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 21:34

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 20:02

Enyhen oriasi tabor van mogottuk (Quake-esek, UT-sok stb.) csak egyszeruen nincs jelenleg ilyen jellegu multiplayeres jatek, azert nem latsz mozgolodast :)
Az Epic az Xbox 360-ra meg a GoW-ra recskazik ha mar az UT3-at annyira elcsesztek amennyire csak lehetett, az id meg az egyjatekosra kihegyezett Doom 4-et kalapalja miutan mellefogtak a Quake 4-gyel.
Ha igy haladunk akkor a futoszalagos CoD-bol lesz meg 10-20 resz (Modern Warfare 13 meg ilyenek) mire kiadnak egy rendes e-sports sci-fi FPS-t :( Ezert is vagyok kivancsi hogy nem akarnak-e ebbe az iranyba is elmozdulni a mar jol bevalt present-day meg historical shootereik mellett.

#120 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 28. 08:30

Én még anno azt olvastam, hogy a 6. rész sci-fi lesz és a jövőben játszódik majd. Azért örülök, hogy mégsem. Lehet, hogy mégiscsak érdekelni fog ez a játék, meg már egy kicsit szeretnék valami újabb játék multiplayerével játszani.

#121 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 28. 10:56

Idézet: Warton - Dátum: 2009. márc. 28., szombat - 8:30

Én még anno azt olvastam, hogy a 6. rész sci-fi lesz és a jövőben játszódik majd. Azért örülök, hogy mégsem. Lehet, hogy mégiscsak érdekelni fog ez a játék, meg már egy kicsit szeretnék valami újabb játék multiplayerével játszani.

Vigyázz, ha ez már nem COD, akkor nem is számít 6. résznek :D
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#122 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 28. 14:00

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 20:22

0 elonye van annak aki a szabadban, takaras nelkul rohangal stb.

Mondjuk annak egy valódi ütközetben sem lenne sok esélye.  :)

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 20:22

...Az ellenfel kijatszasan van a hangsuly, nem pedig unfair szituaciok kialakitasan: ne azert tudd kinyirni a masikat mert hatranybol indult hanem mert ugyesebb vagy.

Igazad van, a sokféle lehetőség és a COD sajátos (rossz) spawn rendszere miatt valóban alakulnak ki unfair helyzetek. De ha sokat játszol és megismered a pályákat, spawnpontokat, akkor ezek egy részét ki tudod védeni, illetve megtanulsz velük együtt élni. Ha egy szerveren sok ilyen téren tapasztalt játékos játszik, akkor már csak az számít, hogy ki az ügyesebb.
Ennek viszont az a hátránya, hogy a pályákat kevésbé ismerős játékos nagyon hamar beleun a játékba, ha tapasztalt, esetleg összeszokott cod-osok közé csöppen.... még akkor is, ha esetleg profi játékos más FPS-ben.

Szóval cseppet sem hibátlan a COD, de a sok lehetőség miatt nekem nagyon tetszik az az irány amerre elindult a COD4 Modern Warfare multiplayer rendszere.

Szerkesztette: Sendrov 2009. 03. 28. 14:04 -kor

Kép

#123 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 17:45

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. márc. 28., szombat - 14:00

Ennek viszont az a hátránya, hogy a pályákat kevésbé ismerős játékos nagyon hamar beleun a játékba, ha tapasztalt, esetleg összeszokott cod-osok közé csöppen.... még akkor is, ha esetleg profi játékos más FPS-ben.

Ez csak kitartás kérdése. Még a CoD2-es időben véletlenül belecsöppentem egy szlovén s&d szerverre. Szanaszéjjel lőttek engem. Valahogy megtetszett a közösség, még úgyis, hogy általában a lista legalján voltam. Aztán idővel egy-két hónap után már ott voltam a középmezőny elején. Csak gyakorlás kérdése.

#124 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 19:10

10 kills UAV?
12 kills Airstrike?
14 kills Helicopter?
Ki mit tud erről egy My Webpage
Elég érdekes lenne, de a videoban a fegyvereket is bemutatja meg a perkekről is kicsit beszél (lehet át lesznek nevezve) nem tudom ki látta kicsit rég de szerintem érdemes megnézni.
Nem tudom mennyi igaz de szerintem érdemes megnézni :D

#125 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 21:31

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2009. márc. 29., vasárnap - 20:10

Ki mit tud erről egy My Webpage

A gránátvető és a sorozatlövő shotin kívül mindegyik fegyvert szívesen látnám a MW2-ben.
Az meg, hogy több kill kell az uav-hoz, a bombázáshoz, meg a helihez csak előnyére válik a játéknak.
Kép

#126 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 21:42

Félreértitek. Arról van szó, hogy a Dominator perkkel uavot, airstrike-ot, helit hívhatsz a 10, 12 és 14. fragnál is.

Amúgy az MGL bevezetése iszonyú nagy szopás lesz, főleg HC szervereken. Remélem, hogy ez a fegyver úgy fog csak szerepelni mint az RPG, mert különben...

#127 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 03. 29. 22:10

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2009. márc. 14., szombat - 20:34

Gyere CoD6 gyere a kezembe az mx518-ammal foglak majd vezérelni. :Đ  :sing:

Nekem is van. Neked is foszlik a fekete részén a borítás? :think:  :omg:

#128 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 07:24

Idézet: Warton - Dátum: 2009. márc. 29., vasárnap - 22:42

Félreértitek. Arról van szó, hogy a Dominator perkkel uavot, airstrike-ot, helit hívhatsz a 10, 12 és 14. fragnál is.

igazad van
Kép

#129 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 07:29

Idézet: Warton - Dátum: 2009. márc. 29., vasárnap - 22:10

melyik fekete ahol a logitech felirat+embléma van?
egyébként nem az egerem kb.3 hónapos, decemberben vettem.

#130 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 08:13

Idézet: Warton - Dátum: 2009. márc. 29., vasárnap - 23:10

Nálam a G5 kopott már le teljesen, pedig annyira nem régi..  :omg:
Igaz, legalább foszlani nem foszlik.

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +