HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 6 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 6 Modern Warfare 2

#2821 Felhasználó inaktív   jazzkifli 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 04. 10:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 09. 04. 00:30

Na most örülök, hogy Steames a játék, mert a DVD-n keletkezett egy nem kis méretű karc, így nem tudom onnan telepíteni. :glare: Most már csak az kéne, hogy a statom megmaradjon. :-o

Hogyan fogod tudni telepíteni legközelebb?
Van pár Steam-es játékom dvd-n és valamelyik nap kedvet kaptam az egyikhez, de nem volt nálam a dvd és úgy gondoltam, hogy úgysem tudom fogni letölteni se. Esetleg akkor lehet megcsinálni ezt, ha egyszer már feltelepítettem a dvd-ről?

A statot állítólag a steam tárolja.
Kép

#2822 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 10:46

jazzkifli, rosszul tudod, Bejelentkezel a Steam fiókodba, és ott lesz a játékaid között, onnan lehet letölteni.

Warton: A multis statjaidat online tárolja a játék, a single player cuccok vannak helyben. Steam játkoknál az újratelepítés úgy a legyegyszerűbb, ha a steamapps mappát elmenti az ember valahova, majd a másik/új rendszeren a Steam kliens telepítése után visszamásolja - így nem kell újra letöltögetni, illetve megmaradnak azok a mentett állások, amik nem a My Documents / My Saved Games -ben voltak, hanem itt.

#2823 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 10:52

2 napja prestigeltem...Az előtt megvolt a kimaxolt M4A1. (ezzel játszodtam szinte mindig, csak néha volt ilyen-olyan fegyverláz) Prestige után valami mást szerettem volna kimaxolni...de ugye elsőre még nagyon szar fegyverek érhetők el (kivéve az M4A1 :laugh: )
Aztán nekiállat a First Recon (Ump+Magnum+Tactical Knife)al vadászni. Szídtak is rendesen mindenhol.. :cool2: Gyorsan elértem SCAR-Ht, előszőr még amikor csak a Steam ingyenes hétvégéken toltam, akkor mindig ezzel mentem, most valahogy mégse találta a kezem..azután mindenfélével felszenvedtem magam 25-re.. :sleep: Írtózatosan rossz volt ez az időszak. 25nél meguntam és beraktam az M4A1-et amivel újra a tetőre kerültem..:D M4A1+Silencer-el megyek most is...de félek, hogy ha elérem az FMJ-t, akkor megint nem fogom tudni lerakni ezt a fegyvert...:D Pedig jó lenne már mással is menni..Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan fegyver a játékban ami nagyon hasonlít az M4A1-hez..? Talán még az M16A1..de az is Semi. :unsure: Aztán ott van az ACR amivel igencsak könnyü hadovászni...Hát ha máshogy nem is, elérem a 70-et és kimaxolom az AK-t.. :laugh:
Kép

#2824 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 11:42

az m4 az egyik leggyengébb fegyver a játékban, silencer-rel meg csak rosszabb lesz.

Szerkesztette: Raven_ 2010. 09. 04. 11:42 -kor

#2825 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Raven_ - Dátum: 2010. 09. 04. 11:42

az m4 az egyik leggyengébb fegyver a játékban, silencer-rel meg csak rosszabb lesz.

Hát, azt mondasz amit akarsz...:D Nekem azzal megy jól..:D
Kép

#2826 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 09. 04. 11:46

Warton: A multis statjaidat online tárolja a játék, a single player cuccok vannak helyben. Steam játkoknál az újratelepítés úgy a legyegyszerűbb, ha a steamapps mappát elmenti az ember valahova, majd a másik/új rendszeren a Steam kliens telepítése után visszamásolja - így nem kell újra letöltögetni, illetve megmaradnak azok a mentett állások, amik nem a My Documents / My Saved Games -ben voltak, hanem itt.

Most váltottam W7-re XP-ről, lemásoltam a steamapps mappát és a steam feltelepítése után bemásoltam a megfelelő helyre, de errorral elszállt, aztán már a steamet sem tudtam elindítani.

#2827 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 12:21

M4 stat alapjan gyenge de nekem is az egyik legjobban kezreallo fegyver, minden prestige szinten kimaxoltam. Ha hasonlo fegyver kell akkor TAR szerintem, az a masik kedvencem.

#2828 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 12:33

Srácok, igaz, hogy az M4A1-nek kissebb a sebzése, de jóval nagyobb a tűzgyorsasága.....pl.: a SCAR-H nak nagy a sebzése, de lassú, az M4A1-nek alacsony a sebzése, de szépen kaszál, így valahogy kiegyenlítődik, már csak az van, hogy kinek, melyik jön be :laugh: ...nekem mindkettő..
Amúgy az M16A4, azért csak burst fire módban lő, mert az amcsik úgy gondolták, hogy jobban lehet lőszert spórolni, és minden 3-as lövés után újra célozni kell, így növelve a pontosságot :cool2: .Ezt a vietnámi háború után vezették be, mert 1 emberre az M16-lőszerből 50 000 fogyott, míg a snipernél ez az arány csak 1,7 volt :cool2: .

Szerkesztette: OLLiE 2010. 09. 04. 12:33 -kor

#2829 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 09. 04. 11:07

Most váltottam W7-re XP-ről, lemásoltam a steamapps mappát és a steam feltelepítése után bemásoltam a megfelelő helyre, de errorral elszállt, aztán már a steamet sem tudtam elindítani.

Másolás előtt kiléptél a Steamből? Esetleg segíthet a clientregistry.blob törlése.

#2830 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 15:55

Mittomén, már megoldottam.

#2831 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: OLLiE - Dátum: 2010. 09. 04. 13:33

Srácok, igaz, hogy az M4A1-nek kissebb a sebzése, de jóval nagyobb a tűzgyorsasága.....pl.: a SCAR-H nak nagy a sebzése, de lassú, az M4A1-nek alacsony a sebzése, de szépen kaszál, így valahogy kiegyenlítődik, már csak az van, hogy kinek, melyik jön be :laugh: ...nekem mindkettő..
Amúgy az M16A4, azért csak burst fire módban lő, mert az amcsik úgy gondolták, hogy jobban lehet lőszert spórolni, és minden 3-as lövés után újra célozni kell, így növelve a pontosságot :cool2: .Ezt a vietnámi háború után vezették be, mert 1 emberre az M16-lőszerből 50 000 fogyott, míg a snipernél ez az arány csak 1,7 volt :cool2: .

általánoságban mindent nézve mondtam h az m4 egy szar mert az is. akkor már acr, mert nincs recoil. de igazából mindkettő egy nagy szar. annak jó aki nem tud célozni.

#2832 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Raven_ - Dátum: 2010. 09. 04. 17:56

általánoságban mindent nézve mondtam h az m4 egy szar mert az is. akkor már acr, mert nincs recoil. de igazából mindkettő egy nagy szar. annak jó aki nem tud célozni.

Na...akkor melyik fegyver az amelyikel azok játszanak akik tudnak célozni? :laugh:
Kép

#2833 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 18:17

Ump45 mert az imba :p amugy ezt en sem ertem, csak az a pro aki nagy recoilal tolja vagy mi? Acr lehet kurva pontos de gyenge szoval.. Ennyi erovel az AUG a legnoobabb fegyver mert eros, gyors, nagy tar, normal ujratarazas, es pontos. Mindenki menjen Magnummal mert az a prok fegyvere!

#2834 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2010. 09. 04. 19:17

Ump45 mert az imba :p amugy ezt en sem ertem, csak az a pro aki nagy recoilal tolja vagy mi? Acr lehet kurva pontos de gyenge szoval.. Ennyi erovel az AUG a legnoobabb fegyver mert eros, gyors, nagy tar, normal ujratarazas, es pontos. Mindenki menjen Magnummal mert az a prok fegyvere!

Akkor már inkább desert Eagle és semmi akimbo!! :p

#2835 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2010. 09. 04. 18:17

Én a Magnumot egyébként kedvelem..Desert Eagle úgy szar ahogy van..azzal senki sem játszik..:D De ha valaki pro akar lenni a nagy recoilal játszó prok szemében akkor a Desert az jó választás..xD
Kép

#2836 Felhasználó inaktív   izomkukac 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 04. 19:57

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2010. 09. 04. 19:05

Na...akkor melyik fegyver az amelyikel azok játszanak akik tudnak célozni? :laugh:

azzal told amivel akarod... és amúgy szerintem hülyeségeket beszélsz raven (már bocs).

#2837 Felhasználó inaktív   jazzkifli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 20:12

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 09. 04. 10:46

jazzkifli, rosszul tudod, Bejelentkezel a Steam fiókodba, és ott lesz a játékaid között, onnan lehet letölteni.

Nem voltam érthető, bocsánat.

Ha még nem telepítettem fel a boltban megvásárolt játékomat amióta fenn van a Steam, akkor szegény tuti nem tudja milyen játékok vannak meg.

Tehát tuti fel kell legalább egyszer telepítenem a nyamvadék játékot, hogy megmondjam a Steam-nek, hogy igen, ezt én vettem.
Utána remélhetőleg már elérhető lesz online letöltéssel is.

Sokat gondolkodtam már én is, hogy mi a legjobb fegyver _nekem_ és valahogy mindig vissza-vissza térek a SCAR-hoz, pedig kicsi a tárja és lassú. Viszont szeretem az erejét és a célzókáját.

Nagyon jó még a FAL, csak nagy baj, hogy egy lövésesre van beállítva.
Kép

#2838 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 20:18

Nagyon jó még a FAL, csak nagy baj, hogy egy lövésesre van beállítva.
[/quote]

A FAL az nekem is tetszett. Úgy elsőre főleg..aztán ahogy tovább lődöztem véle, rájöttem, hogy mégsem olyan fasza..mert ha távolra kell lőni, akkor nagyon lényeges, hogy az az 5 golyó legalább nagyon gyorsan egymás után eltalálja..
Kép

#2839 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 05. 00:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2010. 09. 04. 19:17

látom nem érted. van az acr meg az m4. mindkettő keveset sebez, előbbinél zéró a recoil, utóbbániál csak alacsony. ezért egy kezdő játékosnak ezek a jó fegyverek. egy kezdőnek nem ajánlanám a tar-t például mert távolra ránt mint az állat. de ha megtanulod kezelni a tar-t, akkor a nagyobb damage miatt azzal hatásosabb vagy. én a ump-t, az ak-t és a tar-t tartom jó fegyvernek. a scar se rossz, de túl kicsi a tár, extended mags és scavenger nélkül nincs értelme, én meg mást szoktam használni.

az AUG-nak nincs nagy tára egyébként sem, sok tekintetben inkább egy assault rifle mint lmg. a reload sebessége is assault rifle-ökkel megegyező és a tár is kicsi. a többi lmg közül az rpd jó még. a többi lmg-nél még érdekesség pluszba h extended mags-zel egy nagy magazint kapsz amiben benne van minden. az aug ez alól megint kivétel mert itt nem. csak hát a "mobility" tulajdonsága ugyanúgy alacsony ezért nem nagyon tudsz vele rohangálni meg rángatni az egeret, szóval mégse lehet a sűrűjébe rohanni vele mint egy assaut rifle-lel.

#2840 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 05. 00:47

Üzenet megtekintéseIdézet: izomkukac - Dátum: 2010. 09. 04. 20:57

azzal told amivel akarod... és amúgy szerintem hülyeségeket beszélsz raven (már bocs).

ez nem egyéni vélemény kérdése. ezek tények.

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.