Idézet: Cellular - Dátum: 2010. 09. 13. 20:58
Call of Duty 6 Modern Warfare 2
Elküldve: 2010. 09. 17. 15:17
Ez tényleg nagyon jó meccs volt
bár COD2-ben volt a CTF számomra az igazi favorit.
EBI-vel ma nyomtunk par kor CTF-et es azt kell mondjam kellemes csalodas volt. Meg sose probaltam ezt a modot CoD-ban, es ha en lettem volna EBI helyeben tuti utalnam is. Szerencsere o pont ellentetje nekem, o szaladni szeret en meg kempelni es fedezni, ugyhogy jo megalkuvas volt
Nyertunk is szinte folyamatosan mert itt csiter nincs, vagy legalabbis baromi keves.
"A komputeren hibátlanul muködik a Q 3. De az utobi idöben utána kutattam jobban az Aptivák után és rájöttem hogy nem anyira szivesen vánék meg etöl az utólsó darabtól.
" - Pokeas
\\GigabyteP35-DS3L\C2D.E6420@3.2@AC Freezer 7 Pro\4GB_DDR2\Gigabyte 260 GTX OC SP 216\\
COD MW2 in game:[HWSW]EBI
" - Pokeas
\\GigabyteP35-DS3L\C2D.E6420@3.2@AC Freezer 7 Pro\4GB_DDR2\Gigabyte 260 GTX OC SP 216\\
COD MW2 in game:[HWSW]EBI
Elküldve: 2010. 09. 20. 12:28
Sajnos megint elárasztották a rendszert a csíterek. Talán CTF, ahol kevesebbel lehet találkozni.
HC TDM, SD: itt tele volt.
Sabotage, demolition és domination: szintén.
Érdekes sabotaget legtöbbször mindenki TDM-ként kezeli. egyik meccsen direkt vártam, ki fog esetleg bombára menni. Hát senki, ezért a 12 percben felkaptam és elrohantam lerakni:)
HC TDM, SD: itt tele volt.
Sabotage, demolition és domination: szintén.
Érdekes sabotaget legtöbbször mindenki TDM-ként kezeli. egyik meccsen direkt vártam, ki fog esetleg bombára menni. Hát senki, ezért a 12 percben felkaptam és elrohantam lerakni:)
Elküldve: 2010. 09. 20. 12:41
Egy sráccal majd ma beszéljük meg az üzletet, ha minden jólmegy, akkor hamarosan MW2 tulajdonos leszek
Elküldve: 2010. 09. 20. 19:51
Hat ja, ma sok csiter volt. Azert sikerelmeny is volt, de csak egyeni. 43/3-at ertem el...lehet ki kene valtani a Nuke-ot, mert ennek ellenere is buktuk a meccset 
Jo ez az Airdrop, 4 ladikobol kaptam 2 Harrier-t, egy Pave Low-t, es egy Helicopter-t. Arattak a nepet rendesen. Elotte meg jott sima ladikobol egy Chopper Gunner is
Jo ez az Airdrop, 4 ladikobol kaptam 2 Harrier-t, egy Pave Low-t, es egy Helicopter-t. Arattak a nepet rendesen. Elotte meg jott sima ladikobol egy Chopper Gunner is
Elküldve: 2010. 09. 21. 15:22
Üdv all!
1000 éve nem jártam erre, gondoltam benézek. Van egy másik cod6 topics, az miben különbözik ettől? Csak most fedeztem fel,LOL.
Jah, eddig azért maradtam el, mert a gépem felmondta a szolgálatot ( besokallt a sok csíter f!sztól). Most készülök újítani egy configot... na majd...
1000 éve nem jártam erre, gondoltam benézek. Van egy másik cod6 topics, az miben különbözik ettől? Csak most fedeztem fel,LOL.
Jah, eddig azért maradtam el, mert a gépem felmondta a szolgálatot ( besokallt a sok csíter f!sztól). Most készülök újítani egy configot... na majd...
Elküldve: 2010. 09. 21. 16:01
Összevonták a gamekapocs fórummal a HWSW-t és most megvan a régi hwsw gamekapocs topicja és a másik blog/fórum akármi topicja is
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2010. 09. 21. 18:30
Na ja, es nekem ugy tunik ott inkabb a konzolosok vannak, legalabbis tulnyomo tobbsegben.
Elküldve: 2010. 09. 26. 14:55
Mi lesz a következő játék, amit megvesztek/kipróbáltok: Medal Of Honour vagy Black Ops?
Én mindenképpen ki akarom próbálni a Medal Of Honourt multiban is, mert nagyon tetszenek a videók, bár sok rosszat hallottam róla. Remélhetőleg az eltelt idő alatt sikerült csiszolni rajta. Valahogy a Black Ops ezekkel az rc autókkal nem fogott meg.
Én mindenképpen ki akarom próbálni a Medal Of Honourt multiban is, mert nagyon tetszenek a videók, bár sok rosszat hallottam róla. Remélhetőleg az eltelt idő alatt sikerült csiszolni rajta. Valahogy a Black Ops ezekkel az rc autókkal nem fogott meg.
Elküldve: 2010. 09. 26. 15:11
Idézet: Warton - Dátum: 2010. 09. 26. 15:55
Mi lesz a következő játék, amit megvesztek/kipróbáltok: Medal Of Honour vagy Black Ops?
én most nem a Black Ops-ra tenném a voksot, elvégre a CoD az CoD, nem tudnak sokat újítani rajta, mert a jón nem lehet sokat javítani
Szerkesztette: Oliver S96 2010. 09. 26. 15:13 -kor
Elküldve: 2010. 09. 26. 15:30
En mindkettot megveszem majd. Amugy miutan kijott ez a ket jatek az MW2vel mar nem is fogunk multizni? A Black Ops is Steames lesz vagy nem?
Elküldve: 2010. 09. 26. 15:35
Én a Black Ops multit jobban várom..de kiváncsi vagyok a MoH kampányra is..
Elküldve: 2010. 09. 26. 16:13
A Medalnak október 4.-én jön ki egy 4 napig tartó multiplayer betaja két pályával. Nagyon jó lehetőség megnézni, milyen is lesz majd a játék.
Remélem a Black Ops-nak is lesz majd hasonló kipróbálható verziója.
Egyébként az előzetes infókat elnézve a MoH jobbnak tűnik számomra.
Mindkettőt ki fogom próbálni, hacsak a single erejéig is. Aztán amelyik jobban bejön, azt fogom magamévá tenni.
Azt nem hinném, hogy az MW2 megy kukába, de sok műlik azon, hogy mennyire köt le az új és hogy lesznek-e társak hozzá
A MoH tuti Steam-es, a CoD-ról nem tudok semmit.
Remélem a Black Ops-nak is lesz majd hasonló kipróbálható verziója.
Egyébként az előzetes infókat elnézve a MoH jobbnak tűnik számomra.
Mindkettőt ki fogom próbálni, hacsak a single erejéig is. Aztán amelyik jobban bejön, azt fogom magamévá tenni.
Azt nem hinném, hogy az MW2 megy kukába, de sok műlik azon, hogy mennyire köt le az új és hogy lesznek-e társak hozzá
A MoH tuti Steam-es, a CoD-ról nem tudok semmit.
Elküldve: 2010. 09. 26. 17:21
Idézet: Cellular - Dátum: 2010. 09. 26. 16:30
En mindkettot megveszem majd. Amugy miutan kijott ez a ket jatek az MW2vel mar nem is fogunk multizni? A Black Ops is Steames lesz vagy nem?
Hát nekem már most is elég nagy lélekerő kell, hogy elindítsam. Sajnos mostanra lett tele a tököm a sok a csalóval, meg a laggal, meg a rengeteg net problémával.
Viszont ezt az open bétát örömmel hallom, mindenképpen ki fogom próbálni.
Elküldve: 2010. 09. 26. 18:00
En is a Single miatt veszem meg majd mindkettot, aztan ha a multi ingyenes lesz akkor azzal tolom majd ahol ti lesztek
Elküldve: 2010. 09. 26. 18:01
Idézet: Warton - Dátum: 2010. 09. 26. 17:21
Viszont ezt az open bétát örömmel hallom, mindenképpen ki fogom próbálni.
Akkor már ketten vagyunk
Elküldve: 2010. 09. 27. 13:37
Ma holnapra várom az alkatrészeket, remélem hamarosan már én is aktivan tudom tesztelgetni az emlitett bétát! Egyébként a black ops is jofélének t?nik.
Elküldve: 2010. 09. 27. 14:32
Idézet: dekanov - Dátum: 2010. 09. 27. 15:37
Ma holnapra várom az alkatrészeket, remélem hamarosan már én is aktivan tudom tesztelgetni az emlitett bétát! Egyébként a black ops is jofélének t?nik.
Üzenj, ha már meg vannak a vasak. Szívesen segítek összekalapálni, tesztelni.

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2010. 09. 27. 17:14
Hmm, hat megneztem egy videot a Black Ops multirol, es egyelore nem tetszik. Hulyeseg, hogy minden halal utan beadja a kasztvalaszto kepernyot. Hulye helyen van a radar. Elegge darabosnak tunik a jatek, furcsak a mozgasok. A grafika oke, nincs vele gond. Mintha az MW2 folyamatosabb lenne ugy minden teren.
Elküldve: 2010. 09. 27. 17:54
Idézet: A Gátvéder! - Dátum: 2010. 09. 27. 17:26
Xboxra lesz open beta?
Nem. Konzolra megvolt a nyáron, két hónapig tartott.
Idézet
This Open Beta is just on the PC. For Xbox 360 and PS3 players we want to say thank you for your feedback from the Beta in June and July.

Súgó
A téma zárva.