HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5028
  • 5029
  • 5030
  • 5031
  • 5032
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100581 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 10. 06. 12:13

Nahhh, mivel látom, hogy gecibuta módon beindult a rosszindulat és ki vagytok éhezve egy kis okádásra, magatokra hagylak, élvezzétek egymás társaságát :nevet:

Egy ideje rájöttem, hogy jobb nekem, ha be sem nézek ide, mert attól rendesen rosszul vagytok.
Majd JonesC elkezd vinnyogva, elvonási tünetekkel ilyen ímmel ámmal bekérdezni, hogy amúgy guga.... :Đ de már azt is átlátom.

Ha hónapokig be sem nézek, ez a sok kibaszott értelmes fasz, akkor is velem lesz elfoglalva :cool:

Ez egy nagyon értelmes dolog. Figyelembe véve azt a tényt, hogy nekem meg eszembe sem juttok :-D

Na akkor ki a hülye:-s

#100582 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 12:13

Nem járunk orvoshoz <> mindenki egészséges, mon cher guga.

De amúgy kívánok nektek jó egészséget, még ha te halált, nyomort, betegséget is kívánsz másoknak.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100583 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 10. 06. 12:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 06. 13:08

Nem járunk orvoshoz, nem vagyunk betegek.

Eddig én is csak a jogsi miatt mentem, aztán ez hirtelen elmúlt :-D Tégy úgy, aztán meglátjuk, bár az irányításhoz nem sok köze van ahhoz, hogy esetleg eltörik-e valamid, vagy ez meg amaz mégis lekonyul az emberben. Én inkább megszereltettem rendesen, mint szopjak a mindenfélével. És tán a gyereknek is van időpontja fogorvoshoz, nem?
Make love not Wor.

#100584 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 12:15

Nem ímmel ámmal, se vinnyogva. Azt szoktam kérdezni, hogy mikor mész szlovákiába. Egyszerűen azért mert érdekel. De nyugodtan képzelj hozzá bármit, amitől egy kicsit jobban érzed magad, rászorulsz rendesen.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100585 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 12:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 06. 13:09

de milyen gyorsan reagált

az autós topicban meg kémkedik utánunk :D

a hordája tecsőn meg szánalmas

Mondjuk, hogy a jó kibaszott kurva anyád kémkedik utánad :cool:
Nyilvános topik, nem miattad, meg a horda miatt olvasom.
Minden nap beleolvasok, mert vannak értelmes hozzászólások, amik hasznomra vannak. Lehet lelombózó, de az nem tőled származik :nevet:
Valahogy raktározd el a gondolatot, a faszom sem kíváncsi rád, te tipródsz ebben a topikban meg vered a nyálad a sorstársaiddal együtt.
Simán letesztelhetnéd magad, csak nincs hozzá bátorságod, mert egy fasz vagy. Nyiss egy topikot.

A kutya nem fogja látogatni, s elsüllyed a gecibe, kb. ennyire vagy értékes, tartalmas figura.
Ez tény :-D

#100586 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 06. 13:14

Eddig én is csak a jogsi miatt mentem, aztán ez hirtelen elmúlt :-D Tégy úgy, aztán meglátjuk, bár az irányításhoz nem sok köze van ahhoz, hogy esetleg eltörik-e valamid, vagy ez meg amaz mégis lekonyul az emberben. Én inkább megszereltettem rendesen, mint szopjak a mindenfélével. És tán a gyereknek is van időpontja fogorvoshoz, nem?

Balesetet ne keverd már ide, azt még az sem tudja kivédeni, aki nagyon felkészült. Ha csak a vezetést vesszük, közlekedést, aki nagyon jó sofőr, vétlen, jön egy hülye és ott marad végleg. Erre nem lehet tudatosan készülni.

A fog meg inkább szépészeti beavatkozás, nem betegség. Sokan élnek le életet furcsa fogsorral, dawn kórral, vagy bármi örökletessel, amin változtatni nem lehet. Az, hogy az ember tudja mitől lesznek betegek az emberek, s azt is, hogy amit tud azt meredeken elutasítják, de tény, hogy velünk nem történik meg, na az egy olyan téma, amiről már nagyon nem szeretek beszélni. Már rég magánügynek tekintem.

Nem véletlenül mondom, ha valaki szándékosan beteg akar lenni, mert nincs megfelelő ismerete, hanem hamis tudással rendelkezik, ami mellett kitart kézzel, lábbal, lelke rajta, Ő dolga, nem rám tartozik-.

De ne is vonjon engem, minket felelősségre a saját tájékozatlansága és faszsága miatt, ne verje rám a hülyeségét. Senki sem kötelezte rá, hogy beteg legyen, szar kajákkal táplálkozzon, nyakra főre igya a szemetet, meg istenítse az orvosokat és marékszámra szedje a gyógyszereket.

Ez az Ő döntése, dicsőítse magát. Engem meg nagy ívben felejtsen el.

#100587 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 12:36

A rendben lévő száj (fogak) az egészség egyik alapja.

Idézet

#100588 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 06. 13:13

Nahhh, mivel látom, hogy gecibuta módon beindult a rosszindulat és ki vagytok éhezve egy kis okádásra, magatokra hagylak, élvezzétek egymás társaságát :nevet:

Egy ideje rájöttem, hogy jobb nekem, ha be sem nézek ide, mert attól rendesen rosszul vagytok.
Majd JonesC elkezd vinnyogva, elvonási tünetekkel ilyen ímmel ámmal bekérdezni, hogy amúgy guga.... :Đ de már azt is átlátom.

Ha hónapokig be sem nézek, ez a sok kibaszott értelmes fasz, akkor is velem lesz elfoglalva :cool:

Ez egy nagyon értelmes dolog. Figyelembe véve azt a tényt, hogy nekem meg eszembe sem juttok :-D

Na akkor ki a hülye:-s

szia
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#100589 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 06. 13:24

Nem véletlenül mondom, ha valaki szándékosan beteg akar lenni, mert nincs megfelelő ismerete, hanem hamis tudással rendelkezik, ami mellett kitart kézzel, lábbal, lelke rajta, Ő dolga, nem rám tartozik-.

Na, csak visszatértünk ahhoz, amit letagadtál. Amúgy a hurkakóbász evés, cigi, sör eléggé messze van az rendes életmódtól, bár érdekes dolog az is, hogy egyik legnagyobb jógás, vegetárináus biokaját zabálós ismerős esett csúnyán ágynak.

Egy vakbél, hashártya, epe meg bármikor összejöhet, nem kell azzal túl sokat variálni, egyszerűen múlik az idő, oszt lekonyulnak a dolgok. Szürkehályog? Hajadra kengeted a füveid. Oszt rutinműtét, környéken tele van vele. De még vérnyomásra is jobb a garantált adagolás/hatóanyag. Az kajás életmódod meg hasonlít az enyémre, én nem is lepődtem meg az epén, mert előfordul. Azt viszont már szívesen megnézném, hogy Te egy ilye verzióval mit kezdenél és hol van az a szint, amikor azt mondod, hogy faszom, mégis elmegyek orvoshoz. Bár gyanítom ilyesmiről később rendesen hallgatnál...
Make love not Wor.

#100590 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 12:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 06. 13:17

Mondjuk, hogy a jó kibaszott kurva anyád kémkedik utánad :cool:
Nyilvános topik, nem miattad, meg a horda miatt olvasom.
Minden nap beleolvasok, mert vannak értelmes hozzászólások, amik hasznomra vannak. Lehet lelombózó, de az nem tőled származik :nevet:
Valahogy raktározd el a gondolatot, a faszom sem kíváncsi rád, te tipródsz ebben a topikban meg vered a nyálad a sorstársaiddal együtt.
Simán letesztelhetnéd magad, csak nincs hozzá bátorságod, mert egy fasz vagy. Nyiss egy topikot.

A kutya nem fogja látogatni, s elsüllyed a gecibe, kb. ennyire vagy értékes, tartalmas figura.
Ez tény :-D

tehát a topic látogatottsága az értékesség fokmérője számodra?
igazán intelligens :-D

#100591 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 06. 13:24

Balesetet ne keverd már ide, azt még az sem tudja kivédeni, aki nagyon felkészült. Ha csak a vezetést vesszük, közlekedést, aki nagyon jó sofőr, vétlen, jön egy hülye és ott marad végleg. Erre nem lehet tudatosan készülni.

A fog meg inkább szépészeti beavatkozás, nem betegség. Sokan élnek le életet furcsa fogsorral, dawn kórral, vagy bármi örökletessel, amin változtatni nem lehet. Az, hogy az ember tudja mitől lesznek betegek az emberek, s azt is, hogy amit tud azt meredeken elutasítják, de tény, hogy velünk nem történik meg, na az egy olyan téma, amiről már nagyon nem szeretek beszélni. Már rég magánügynek tekintem.

De ne is vonjon engem, minket felelősségre a saját tájékozatlansága és faszsága miatt, ne verje rám a hülyeségét. Senki sem kötelezte rá, hogy beteg legyen, szar kajákkal táplálkozzon, nyakra főre igya a szemetet, meg istenítse az orvosokat és marékszámra szedje a gyógyszereket.

Ez az Ő döntése, dicsőítse magát. Engem meg nagy ívben felejtsen el.

Saját csapdádba sétáltál, lásd a holland bevásárlós videódat, milyen szemeteket esztek/isztok

#100592 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 06. 13:53

szia

Én asszem isteníthetem az orvosokat. Régebben epehólyag/epekő? 10+ centis vágás, 5 hét fekvés, sok diéta. Most? Szinte járóbeteg rendelés volt, kaptam 5 lukat a hasamra, abból 1 még valamennyire látszik. 3 már az első héten nem volt meg. És nem akarnak gyógyszerrek tömni, tökre olyan, mintha a technológia is fejlődne. Jövő héten rendesen ehetek és emelhetek is, de műtét utáni 2. napon már rendesen mozgásképes voltam.
Make love not Wor.

#100593 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 06. 13:54

Én is a szlovák melóra várok, annak a beszámolói érdekelnének.
Make love not Wor.

#100594 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 12:58

Vakbél az kicsit olyan mint a baleset. Bár valamennyi "hajlam" lehet rá. Van akinek sose lesz, van akinek egyszer csak beakad.

Vérnyomásra meg az orvos is először életmód változtatást javasol, csak arra a legkevesebb ember képes/vagy akar. Azoknak ajánlja a gyógyszert, mint gondolom guga 140 kilós korában, 60iq, mindent jobban tud.

Idézet

#100595 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 06. 13:55

Saját csapdádba sétáltál, lásd a holland bevásárlós videódat, milyen szemeteket esztek/isztok

Mondjuk a kocsog kórházban még gyógyszert sem akartak adni, nem foglalkoznak az emberrel, meghalni lehet bemenni.

Vagy ha gyógyszerrel tömnek, akkor az a baj, mert felesleges kemikália?
Make love not Wor.

#100596 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 06. 13:55

Vagy akár az otthonit, régebbről

Idézet

#100597 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 06. 13:55

Én asszem isteníthetem az orvosokat. Régebben epehólyag/epekő? 10+ centis vágás, 5 hét fekvés, sok diéta. Most? Szinte járóbeteg rendelés volt, kaptam 5 lukat a hasamra, abból 1 még valamennyire látszik. 3 már az első héten nem volt meg. És nem akarnak gyógyszerrek tömni, tökre olyan, mintha a technológia is fejlődne. Jövő héten rendesen ehetek és emelhetek is, de műtét utáni 2. napon már rendesen mozgásképes voltam.

Hát jöttem már ki intenzívről 10 nap lélegeztető gép után. De lehet elég lett volna egy kis cickafarktő, vagy parlagfű.

Idézet

#100598 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 06. 13:58

Vérnyomásra meg az orvos is először életmód változtatást javasol,

Sógor már annyira megijedt az állapotától, hogy még a piálást is szüneteltette, aztán Nála valamennyire bejött az életmódváltás. Igazából ott is a só meg pár dolog verte fe, mert úgy működött, hogy sok kávé és sok só. De tényleg sok. Bármire.
Make love not Wor.

#100599 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 13:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 06. 13:59

Hát jöttem már ki intenzívről 10 nap lélegeztető gép után. De lehet elég lett volna egy kis cickafarktő, vagy parlagfű.

Nekem csak ez tetszett, hogy a seb az kb. 1 centis kis karcolás volt, amit kb. a 4. napon már meg sem találtam magamon...
Make love not Wor.

#100600 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 06. 13:54

Hányszor is kértem, hogy lakat rá :-s
Nagyon intelligens, hogy inkább tipródni jár be a horda, meg selejtes érveket gyártani.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5028
  • 5029
  • 5030
  • 5031
  • 5032
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.