HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5042
  • 5043
  • 5044
  • 5045
  • 5046
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100861 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 10. 10. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 10. 12:43

Na, itt van számoló is, akad némi remény: http://www.mkiplexi....gott-lapok.html

Na ez azért már egy picit barátibb. :)

#100862 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 11:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 10. 11:39

Nem túl régen még fasság volt a tanulás, mert úgyis ugyanúgy a vágóhídon és gödörben lehet csak kikötni, nem?

Amúgy kint tanárként nem lesz egyszerű. Zenekar más, az működőképes. Költségvetéseit nem tudom, Berlinban van csak ismerős és itt-ott, azok meg nem mérvadók mert lehet csak reflexből sírnak.

Van kapcsolat a nejemnek, de azt nagyon nem szeretné. Napi 100-200 juró fellpépés tisztán, nyugdíjas otthonokban,m ennyi erővel itthon együtt felléphetnénk mulatóssal és segond. Azért igény is van :-D

#100863 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: sanda_banda - Dátum: 2016. 10. 10. 12:27

Hűtőben csülökbőr, teraszon 40 sör, a ház rohad.
Példamutató a gyerekeknek.
Az idősebbik már úgy beszél vele, mint akit a seggéből rángatott ki. Küldi el a picsába.
Aztán jön az eröltetett röhögés.
Igénytelen, ruppótlan alkesz csicska.

Miért nézed? Mutass ellenpéldát :-D

#100864 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 11:51

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 10. 12:11

Azért azt se felejtsük el, ha valaki éveken keresztül gyakorlatilag kérkedik azzal, hogy nem dolgozik, ellenben masszívan iszik, az kicsit odatartja az arcát a ruppótlanért is. Pláne, ha mint írtam, két bebaszás közt nem jut ideje ennyire alap dolgokat megcsinálni a saját házán.

Zsűri tag lettél, vagy bárki? Milyen alapon? Belenézhetnénk a te vagy bárki tökéletes életébe, ha már az enyém selejtes, vagy azt sem te, sem Jahno, sem a kibaszott hasibá nem vállalja be, mert nagyon ciki lenne, hogy ugyanott tartasz, ahol én. Máshol van a hiba, de létezik, de ha sem önmagadnak, sem másoknak nem mered bevallani, miért csodálkozol rajta, ha a lelked beteg, s a tested is az lesz?

Én legalább vállalom a szarjaimat, ami miatt a sok gyökér támad, mint ha ott nem lenne semmi szar :nevet:

#100865 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 10. 10. 11:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 10. 12:46

Van kapcsolat a nejemnek, de azt nagyon nem szeretné. Napi 100-200 juró fellpépés tisztán, nyugdíjas otthonokban,m ennyi erővel itthon együtt felléphetnénk mulatóssal és segond. Azért igény is van :-D

Kérdés a koncepció, mondjuk én nem válogatnék, közönség közönség. Egy rendes zenei koncert vagy egyéni előadás csöppet más, mint idehaza a mulatós, főleg ha normálisabb tehetősebbje nyugdíjasnak adja elő, akkor nem mindegy, hogy az otthonban vagy Fertődön a kastélyban? Kérdés milyen gyakran vannak fellépések és azért ha minden nap, akkor is a 100-200 közt hó végére már nagy szorzó lesz. Napi 100 az vidéken marha kevés, főleg ha utazni is kell, ezazamaz. Ha meg csak 12 nap egy hónapban, vagy 1 reggel és 1 este, esetleg hétvégén is összevissza, az megint más. Bár ha 100 euró és 12 nap, az még mindig több, mint horvátoknál egy IT manageri állás :-D
Make love not Wor.

#100866 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 11:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 10. 12:51

sem Jahno, sem a kibaszott hasibá nem vállalja be, mert nagyon ciki lenne, hogy ugyanott tartasz, ahol én.

Mármint miben? Én kikérem magamnak, asszony nem zenész, nem tanul németül, nincs gyerek (Neked kettő is akad), nincs vidéki ház, erdő, bungi, nem csapatjuk általában külföldön, és még a Hangfoglalás is bejött. Egyelőre azon kívül, hogy iszom sört és ülve kakálok még sok párhuzamot nem véltem felfedezni ebből a fene nagy "ugyanott tartunk" dologból. Főleg nem innen a 4. emeletről.
Make love not Wor.

#100867 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 10. 12:51

Zsűri tag lettél, vagy bárki? Milyen alapon? Belenézhetnénk a te vagy bárki tökéletes életébe, ha már az enyém selejtes, vagy azt sem te, sem Jahno, sem a kibaszott hasibá nem vállalja be, mert nagyon ciki lenne, hogy ugyanott tartasz, ahol én. Máshol van a hiba, de létezik, de ha sem önmagadnak, sem másoknak nem mered bevallani, miért csodálkozol rajta, ha a lelked beteg, s a tested is az lesz?

Én legalább vállalom a szarjaimat, ami miatt a sok gyökér támad, mint ha ott nem lenne semmi szar :nevet:

Én semmiképp sem tartok ott mint te :) És nem is arra megyek. Egyedül a végállomás lesz ugyanaz, de én teljesen másik útvonalon megyek oda. Ha már, nem az én lelkem a beteg, inkább nézz magadba. És bebaszás előtt javítsd ki a vakolatot.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100868 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 12:06

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 10. 12:54

Én semmiképp sem tartok ott mint te :)

Youtube videókat sem csinálsz? Vagy izéé nahh, Nálad is a gyerek tolja, semmi közöd hozzá?
Make love not Wor.

#100869 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 10. 13:06

Youtube videókat sem csinálsz? Vagy izéé nahh, Nálad is a gyerek tolja, semmi közöd hozzá?

Nem csinálok. Nem vagyok se elég ostoba, se elég kreatív, hogy nézettséget csináljak :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100870 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 10. 12:51

Kérdés a koncepció, mondjuk én nem válogatnék, közönség közönség. Egy rendes zenei koncert vagy egyéni előadás csöppet más, mint idehaza a mulatós, főleg ha normálisabb tehetősebbje nyugdíjasnak adja elő, akkor nem mindegy, hogy az otthonban vagy Fertődön a kastélyban? Kérdés milyen gyakran vannak fellépések és azért ha minden nap, akkor is a 100-200 közt hó végére már nagy szorzó lesz. Napi 100 az vidéken marha kevés, főleg ha utazni is kell, ezazamaz. Ha meg csak 12 nap egy hónapban, vagy 1 reggel és 1 este, esetleg hétvégén is összevissza, az megint más. Bár ha 100 euró és 12 nap, az még mindig több, mint horvátoknál egy IT manageri állás :-D

Napi 100-200 tisztán, s a szállás a nyugdíjas otthonban adott, nekem kéne tolni a hangtechnikát, de ez nem az én világom, hogy félhalott emberek között tettessem a jókedvű staffot. Nemá.

Más terveim vannak, állattenyesztés, ehhez értek, abban jó vagyok, meg írásban is, de azt is leszarom. Ipari festés gyün hamarosan, amint kiköltözünk, az havi szinten kb. 2-2500 juró. A többi tartalék földre, anyagokra, állatokra. Kis idő kell hozzá.

#100871 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 12:49

És legalább válaszoltak már valamit a festő állásra hollandiából?

Idézet

#100872 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 12:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 10. 13:06

Mondjuk dashboard videókat gondolkodtam feltölteni, pölö azt a köcsögöt, aki engem kikerülve átszáguldott a zebrán, amikor megálltam átengedni a hölgyet két kis gyerekkel.

Idézet

#100873 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 10. 13:49

És legalább válaszoltak már valamit a festő állásra hollandiából?

Hajógyár, már akkor átmehettem volna, amikor a fiam végzett, s megvolt a pénze a bömösre.
A nejemmel megbeszéltük, hogy amíg nem tudunk együtt kimenni, ilyen messzire nem megyek. Inkább kevesebb lóvé, de 2 óra alatt hazajutok.
A pénz nem minden.

Bendzso befejezte a sulit, utána kimegyünk.
Nejem sokkal óvatosabb s megfontoltabb nálam. Ezért pár hónappal előtte kimegyek, hogy mire jönnek, legyen bérelt lakás és tartalék lóvé. Még az is játszik, hogy német-holland határ, mert a nejem németül tud jól, s ott eleve olcsóbb a lakásbérlés, kaja.

#100874 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 12:55

Azt mondjuk mindenképp úgy kéne, hogy mire jönnek legyen rendes lakás.

És a hajógyár milyen messze van a német határtól?

Idézet

#100875 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 13:02

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 10. 13:52

Mondjuk dashboard videókat gondolkodtam feltölteni, pölö azt a köcsögöt, aki engem kikerülve átszáguldott a zebrán, amikor megálltam átengedni a hölgyet két kis gyerekkel.

New Jedi Ákos :omg:
Vagy boros gazda :-D

Oroszok jobban tolják a közlekedési videókat.
Elég egy 5 rugós fedélzeti kamera, aztán megvágod.

Az ilyen videókban az a legszebb, hogy mindenbe (is) belekötnek és ízekre szedik. Ha véletlenül válaszolsz, akkor abba kötnek bele, ha nem válaszolsz, akkor abba.

Lásd ezt a topikot, nem szerencsés nyilvánosságot vállalni :nevet:

Makka téma pl.

Ha gondatlan vagyok a makkámmal, belekötnek, megfenyegetnek. Ha elütöm a makkát senkit sem érdekel :-D ha embert ütök el, mindjárt hírekbe kerül, én meg börtönbe :-D ha a makkát elütöm izé, de jogilag, amíg életben van s gondatlan vagyok, a büntetési tétel egyenértékű az emberöléssel.

De egy 10kg-os harcsa, ponty kifogása, megölése nem érdekel senkit. A 250kg-os anyakoca jól tartása, majd szabálytalan, kínzással felérő leölése felett is simán szemet hunynak, a lényeg a kolbász, hurka, szalonna, na azon vihognak.

Furcsa világot élünk, ha a faszságokkal szembesíted az embereket, az a válasz, hogy menj a kurva anyádba. De egyébként makka bolhás, mert nem vetted észre, minimum 2 év :omg:

Szeretnék kimaradni ebből a beteg világból és hagyni azoknak, akik szeretik, védelmezik.
Ez csak rosszabb lesz.

#100876 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 13:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 10. 13:35

Napi 100-200 tisztán, s a szállás a nyugdíjas otthonban adott, nekem kéne tolni a hangtechnikát,

Ahamm, persze. Amivel nem foglalkozol. És attól függ mekkora, de de hát azért nahh, elé sok mindent ismerni kellene hozzá. Ezek megint olyanok, hogy nem lehet megúszni némi elméletet sem. Mert ha még a gyerek csinálná, azt mondom jóvanja, tán képben van, hogy a DMX az nem valami fura ugratós bicaj. És ki adná a hangtechnikát, csak úgy a segged alá?
Make love not Wor.

#100877 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 10. 13:55

Azt mondjuk mindenképp úgy kéne, hogy mire jönnek legyen rendes lakás.

És a hajógyár milyen messze van a német határtól?

Persze, legyen minden rendben, csak ez a járható út :omg:
És, ha nincs, s valami nem stimmel?
Vagy éppen háború tör ki, és hirtelen menekülni kell?
Vagy ez lehetetlen, a migránsok, hogyan kerültek jurópába, úgy, hogy mindent elterveztek, s már is dolgoznak, van bérelt lakás, megtakarítás?
Ez soha nem így működik, ha meg összejön, akkor vastagon :up: én is ezen vagyok.

A hajógyár Rotterdamban van, a mai napig várnak, a szerencsénk az, hogy a hollandok nem olyan balfaszok, mint a németek. Tehát, ha családostul ott kötünk ki, nekik megfelel az angol, német, francia, de a legjobban a beszélhetetlen flamand hollandnak örülnek.

Németországban szigorú elvárás a német nyelv, NÁCI-k :-D
De inkább idióták.
Német nyelvterületen eddig is angolul beszéltem, szartam rá, hogy mit akarnak, a tüöbbség tanult angolul, én meg nem.

#100878 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 10. 14:02

New Jedi Ákos :omg:
Vagy boros gazda :-D

Oroszok jobban tolják a közlekedési videókat.
Elég egy 5 rugós fedélzeti kamera, aztán megvágod.

Az ilyen videókban az a legszebb, hogy mindenbe (is) belekötnek és ízekre szedik. Ha véletlenül válaszolsz, akkor abba kötnek bele, ha nem válaszolsz, akkor abba.

Lásd ezt a topikot, nem szerencsés nyilvánosságot vállalni :nevet:

Makka téma pl.

Ha gondatlan vagyok a makkámmal, belekötnek, megfenyegetnek. Ha elütöm a makkát senkit sem érdekel :-D ha embert ütök el, mindjárt hírekbe kerül, én meg börtönbe :-D ha a makkát elütöm izé, de jogilag, amíg életben van s gondatlan vagyok, a büntetési tétel egyenértékű az emberöléssel.

De egy 10kg-os harcsa, ponty kifogása, megölése nem érdekel senkit. A 250kg-os anyakoca jól tartása, majd szabálytalan, kínzással felérő leölése felett is simán szemet hunynak, a lényeg a kolbász, hurka, szalonna, na azon vihognak.

Furcsa világot élünk, ha a faszságokkal szembesíted az embereket, az a válasz, hogy menj a kurva anyádba. De egyébként makka bolhás, mert nem vetted észre, minimum 2 év :omg:

Szeretnék kimaradni ebből a beteg világból és hagyni azoknak, akik szeretik, védelmezik.
Ez csak rosszabb lesz.

Kommentek nem érdekelnek, max letiltom. Az ilyen köcsögöt, mint írtam feljelenteném.

Idézet

#100879 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 10. 14:04

Ahamm, persze. Amivel nem foglalkozol. És attól függ mekkora, de de hát azért nahh, elé sok mindent ismerni kellene hozzá. Ezek megint olyanok, hogy nem lehet megúszni némi elméletet sem. Mert ha még a gyerek csinálná, azt mondom jóvanja, tán képben van, hogy a DMX az nem valami fura ugratós bicaj. És ki adná a hangtechnikát, csak úgy a segged alá?

2 féle hangtechnika van itthon, a gyerkjőc nem véletlenül került 10 évesen pult mögé.
Egyik sem alkalmas nagy koncertre, de mindegyik megfelel óvodás napra, nyugdíjas retro gecire, esküvőre, stb.

Faszom tudja fasor Budapesten, ránk hívták a rendőröket a lagziban. Na kb. ennyit tud a hangcucc.
Nem fejlesztem tovább.

Bérelni jobb, mert mindig a legfaszább. Ha saját a tulajdon, elavul, baszhatod.

#100880 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 10. 14:08

Német nyelvterületen eddig is angolul beszéltem, szartam rá, hogy mit akarnak, a tüöbbség tanult angolul, én meg nem.

Nekem hollandoknál ragaszkodtak volna a hollandhoz.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5042
  • 5043
  • 5044
  • 5045
  • 5046
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.