Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 10. 20:20
Kutyus, nem én sírok állandóan, hogy nincs itthon munka, meg nem elég a pénz. Persze nyilván csak szerencséről van szó.
Én sem, mert otthon semmi keresnivalóm

de nem is sírok miatta

Cicazezameza

faszomat sem érdekli, hogy mi van otthon, más dolgom van, a nejem vérszemet kapott, s már azt sem kell megvárni, hogy Bendzsó befejezze az általánost. Érted?
Biztos, hogy nem, már a nejem is rákapott az ízére és menekülőre fogta, mert elég volt neki néhány kintlét, hogy megtapasztalja, hogy Magyarországon belül csak a Gabibácsik és a Jonesc-ik élnek, akik minden pillanatukat azzal töltik, hogy belemarjanak a másikba, ahol csak tudnak, ez élteti őket, s felemelő érzés átlépni a határt s megszabadulni ezektől az állatoktól, akik ott vannak minden négyzetméteren.
Tényleg nagyon jó érzés onnan kiszabadulni

itt nincs az a kényszeres akkor is megalázlak rutinból, mert csak.
Ma pl. a Misi szintén meghívta az egész bandát étterembe (kezdek elhízni sajnos). Ebéd után egy órával odahívott és adott egy szatyrot, hogy adjam oda Benjaminnak hétvégén, mert csak. De hívtak már disznóvágásra is, meg egyéb programokra. Elég, ha néha a kommenteket olvasod a filmek alatt, amikor a környékbeliek visszajeleznek. Nekem is furcsa érzés, hogy nem csípőből leugatnak, nem erre vannak idomítva. Ez otthon ismeretlen