HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5100
  • 5101
  • 5102
  • 5103
  • 5104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102021 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:18

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 10. 14:14

De hát az nem a mennyország volt?

A kajáról beszélek, te pedig már csak faszoskodni tudsz. Számtalan filmet feltöltöttem, amiben elmondtam, hogy mi az, ami Hollandiában nagyon jó, de azt is elmondtam, hogy azért ilyen kibaszott vértelen, élettelen sápadt banda, meg betegek, mivel csak szemetet esznek.

Azt sem tudják mi az a szalonna, csak étolajat használnak, előregyártott, félkész ipari hulladékokat fogyasztanak.

Kaja kibaszott szar.

#102022 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 13:18

A kajáról beszélek, te pedig már csak faszoskodni tudsz. Számtalan filmet feltöltöttem, amiben elmondtam, hogy mi az, ami Hollandiában nagyon jó, de azt is elmondtam, hogy azért ilyen kibaszott vértelen, élettelen sápadt banda, meg betegek, mivel csak szemetet esznek.

Azt sem tudják mi az a szalonna, csak étolajat használnak, előregyártott, félkész ipari hulladékokat fogyasztanak.

Kaja kibaszott szar.

Megint félinformációk alapján általánosítasz, csak szólok.

#102023 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2017. 01. 10. 14:17

De szerencsére nem ott élünk. Itthon azért kapható minőségi a piacokon a kofáknál..

Hollandoknál is van igény a minőségre, látom, hogy minden hétvégén lecsapnak a magyar cuccokra, a holland csoportokban folyamatosan hirdetik, hogy merre jár a mikrobusz, ami Magyarországról szállít. De horror áron dolgoznak :-D posztolgatják ki a fényképeket, hogy vett piros aranyat, túró rudit, szalonnát :-D :omg:

#102024 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:23

Kaja kibaszott szar.

Az is hozzátartozik. Amúgy mi is volt nagyon jó ott?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102025 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 13:22

Hollandoknál is van igény a minőségre, látom, hogy minden hétvégén lecsapnak a magyar cuccokra, a holland csoportokban folyamatosan hirdetik, hogy merre jár a mikrobusz, ami Magyarországról szállít. De horror áron dolgoznak :-D posztolgatják ki a fényképeket, hogy vett piros aranyat, túró rudit, szalonnát :-D :omg:

Mint a németek nálunk, úgy tolják a paradicsát arcba, mint a gyerekek a barackot.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102026 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 13:22

Azt tudod hogy mennyi élő állat megy Magyarországról Hollandiába?

#102027 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2017. 01. 10. 14:19

Megint félinformációk alapján általánosítasz, csak szólok.

Mit gondolsz mit tudtam vásárolni 3 hónap alatt? Ugyanazt, amit Ők, Apeldoorn nem egy nagy város 4 áruházzal.
Picsányi területen 18 millió ember összezsúfolva, kurva sok rokkant kocsis és látványosan egészségtelenül fehér és élettelen ember.

De erről is nyugodtan azt gondolhatsz, amit akarsz, engem senki sem fog tudni meggyőzni arról, hogy ott minden rendben van.

#102028 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2017. 01. 10. 14:24

Azt tudod hogy mennyi élő állat megy Magyarországról Hollandiába?

Nem. De majd nyilván belinkeled.

#102029 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 10. 14:23

Mint a németek nálunk, úgy tolják a paradicsát arcba, mint a gyerekek a barackot.

Mi van :-s :-D jól vagy?

#102030 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 13:28

Mi van :-s :-D jól vagy?

Túl bonyolult volt?

Idézet

#102031 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 13:26

Mit gondolsz mit tudtam vásárolni 3 hónap alatt? Ugyanazt, amit Ők, Apeldoorn nem egy nagy város 4 áruházzal.
Picsányi területen 18 millió ember összezsúfolva, kurva sok rokkant kocsis és látványosan egészségtelenül fehér és élettelen ember.

De erről is nyugodtan azt gondolhatsz, amit akarsz, engem senki sem fog tudni meggyőzni arról, hogy ott minden rendben van.

Hollandiában nagyon erős a belterjesség, ha akarsz utánaolvasol (úgyse fogsz), ezért fogadnak örökbe nagyon sok gyereket külföldről magyarországi cigányokat többek közt, ismerik a problémát próbálják megoldani. Láttál egy várost, akár négy boltot is belőle, bár gondolom kényszerűségből biztos nem a legdrágább helyen vásároltál és ebből már mindent tudsz.

#102032 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:34

Kaja kibaszott szar.

Én speciel ott ettem az egyik legjobb oldalast, lazacot. Azon felül, hogy nincs különösebb nemzeti kajájuk, meg sok irodista csak kb. szendvicset zabál (mondjuk ilyet sem láthattál) elég jól meg lehet lenni és picsa jó kenyér van a sarki közértben.
Make love not Wor.

#102033 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:36

Nem azt mondtuk, hogy minden, hanem láttál 2 bódét, vagy valamit és kivetítetted az országra. Jó, a sütni való rendes kolbász beszerzése nekem is kiemelt feladat volt.

Ez a lényeg "De erről is nyugodtan azt gondolhatsz, amit akarsz," kigondolsz valamit, kettőt hozzékerekítve interpolálsz, majd azt mondod, hogy ez van és ez ilyen és tudod mert kész. Aztán kimarad, hogy én speciel ott is dolgoztam és húsiparban is.
Make love not Wor.

#102034 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 10. 13:23

Az is hozzátartozik. Amúgy mi is volt nagyon jó ott?

Amkkor verték. És rendes szállás volt, mert nem picsáznak, ott minden szögletes és betartott szabályok vannak. Csak mégsem, mert többen raktak és félni kellett a rendőrtől.
Make love not Wor.

#102035 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:38

Azért mi a Jumboban jó minőségű cuccokat szoktunk vásárolni amikor kint vagyunk..

#102036 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2017. 01. 10. 13:38

Azért mi a Jumboban jó minőségű cuccokat szoktunk vásárolni amikor kint vagyunk..

Jaja, meg C-1000, annak a táskája is külön jó. 4-5 Euró volt a kenyér 2008ban, de csak azért visszamentünk az Albert Heijnbe. Meg ahova odataláltunk vagy beengedtek rendes autóval :-D
Make love not Wor.

#102037 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2017. 01. 10. 13:34

Én speciel ott ettem az egyik legjobb oldalast, lazacot. Azon felül, hogy nincs különösebb nemzeti kajájuk, meg sok irodista csak kb. szendvicset zabál (mondjuk ilyet sem láthattál) elég jól meg lehet lenni és picsa jó kenyér van a sarki közértben.

Mondjuk a szendvics az nekem a főételem :)

Idézet

#102038 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2017. 01. 10. 14:30

Hollandiában nagyon erős a belterjesség, ha akarsz utánaolvasol (úgyse fogsz), ezért fogadnak örökbe nagyon sok gyereket külföldről magyarországi cigányokat többek közt, ismerik a problémát próbálják megoldani. Láttál egy várost, akár négy boltot is belőle, bár gondolom kényszerűségből biztos nem a legdrágább helyen vásároltál és ebből már mindent tudsz.

Van török bolt, lengyel shop, albert hein, és a lidl. Csak a lidl-ben fogadták el a bankkártyámat, de vásároltam mindegyikben kápéval.
Vagy én vagyok válogatós, vagy szar a kaja :-D

#102039 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 13:43

Van török bolt, lengyel shop, albert hein, és a lidl. Csak a lidl-ben fogadták el a bankkártyámat, de vásároltam mindegyikben kápéval.
Vagy én vagyok válogatós, vagy szar a kaja :-D

Na akkor már csak pár ezer helyen nem vásároltál.
Nem beszélve az éttermekről.

Szerkesztette: NauTiLUS 2017. 01. 10. 13:46 -kor

#102040 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2017. 01. 10. 14:38

Mondjál már 1-2 dolgot, ami a te szemedben jó minőség.
Tejterméket nem vagy nagyon ritkán fogyasztok, a sajtokat hagyjuk az tényleg minőségi, de nem lehet minden nap csak sajtot enni. Meg eleve drágák.

Nekem 2 főre kellett vásárolnom úgy, hogy reggeli, ebédet főzni, vacsora. Ezt csak áruházban tehettem meg hosszútávon.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5100
  • 5101
  • 5102
  • 5103
  • 5104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.