Mondom, hogy szerencsétlen vagy bazzeg, itt is azonnal a védelmére keltél annak a trollnak, aki előtte már két névvel lett kibaszva, de neked mit sem számít a hangnem, amit használnak. Zsigerből velük tartasz és mindig ott, amikor bebuknak és nem a bukásuk előtt szállsz be kommentelni, hanem miután már 2-3 nickkel ki lettek baszva.
· 1
▼
kutyafül 2 hónapja
Rájöttél,hogy a kijelzőt ki lehet fordítani?Szerintem meg nyáron már egy kommentelő felhívta a figyelmedet rá ha addig nem tudtad volna.Már itt az elején hazugság van,ejnye...
·
▼
Az első munkanap (Nitra)
YELLOW 2 hónapja
"Bár már rájöttem, hogy a kamerának a kijelzőjét meg lehet fordítani felém, csak mindig elfelejtem." - szöveg értés? Nem most jött rá. Attól, hogy bár tudja már egy ideje, mindig elfelejti.

·
▼
YELLOW 2 hónapja
Hoppsz véletlen a másik account-oddal maradtál bent. Ez elég mínusz!

·
▼
YELLOW 2 hónapja
Amúgy meg honnan tudod, hogy előtte sem tudta már? Csak akkor is elfelejtette? Vagy volt valamelyik videóban, ahol megköszönte a kommentet ezzel kapcsolatban? Mert attól, hogy a kommenthez mondjuk odaírta, hogy köszi, vagy akármi, még nem jelenti azt, hogy előtte ne tudta volna. Zolinál ezt már megfigyeltem, amikor válaszol kommentekre.
·
▼
kutyafül 2 hónapja
Család vagyunk több fiókkal ,néha egy véleménnyel.Hol itt a baj?A Gugát követjük,itthon jól kibeszéljük.Most is közszájon forgott családon belül.HIHi.Ja értem már,te azt hiszed,hogy pl.15 fiókkal vagyok bejelentkezve egyedül és szemétkedek külön külön vele.Tévedsz apafej.Szemétkedni egy fiókkal is tudnék.
·
▼
YELLOW 2 hónapja
Nem egyszerű a skizofrének élete...

Ez csak magyarázkodás. Jó család lehet, akiknek az a dolga, hogy az egész család Zoliékat nézi, majd egy véleményen kitárgyalják. Huhh....

Csak tudod az a baj, hogy foghatod a családi több acc-ra, attól ugyanúgy te írtál. Igazából lényegtelen, csak megjegyeztem.

·
▼
János Molnár 2 hónapja
Ez mondjuk elég fura nézet, egy családból csak egy ember nézheti?
·
▼
YELLOW 2 hónapja
Persze forgasd csak ki...

Hiányoltalak is.

·
▼
Zvolenszki Zoltán 2 hónapja
Mónárjani! Pár hónapja már rájöttem, hogy kobak 23, bakker 23, kutyafül ugyanaz, a hangnem soha nem változik. Nálunk pl. a fiam és Benjamin is használja az én loginomat, kommentel is vele, de zárójelben ott a neve mindig. De van, amikor a saját login-al lép be. A stílus mindig érzékelhetően más. Kutyafül személyében egy magányos beszáradt faszú kötekedőt tisztelhetünk, aki a saját magánéletében is mellékszereplő. Csak ezt még soha nem írtam le nyilvánosan.
·
▼
János Molnár 2 hónapja
Szereted azokat fikázni, akik nem nyalnak be tövig, de hát egy kis öröm neked is kell

·