HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5105
  • 5106
  • 5107
  • 5108
  • 5109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102121 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2017. 01. 11. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 14:50

Amikor kutyafül bukott be 3 álnévvel, akkor meg a védése teljesen másból állt. Logikus :cool:
Mindegy is, mert a YT-ról azonnal kibaszom, leszarom hány álnévvel jön átkozódni.
Itt meg elküldöm a névtelen kurva anyjába :-D és mit fog csinálni, megmond valakinek :-s

Tehát pár hónap alatt kétszer is "megvédtem" valakit. Ez még a te szinteden is gyenge azért :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102122 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 15:33

Üzenet megtekintéseIdézet: sanda_banda - Dátum: 2017. 01. 11. 16:03

Aztán meg vergődik, mert itt nem tud moderálni.

Azok után, amit a youtubon ne találd ki álnéven és polli de pepe álnéven leműveltél, az sima zaklatás + fenyegetés.
Egy haverom, véletlenül pont az, aki hívott Ausztriába dolgozni, végignézte, egészen addig, amíg oda nem írtad Bendzsónak, hogy szopd le az apádat, no meg az is igen sikeres fenyegetés volt részedről, hogy amikor nem vagyok itthon majd megkúrod a nejemet és hasonlóak.

Szóval a srác emailban leírta, hogy mi ilyenkor a teendő.
+ arra is kíváncsi vagyok, hogy ezek után ki fogja a topikban a pártodat :omg:
Csak bátran nyomuljál a youtubon, lehet ki sem törlöm, amikor ömlik a genny a fejedből, legalább többen lementik, ha még egyszer sor kerül zaklatásra és fenyegetésre.

Mondtam, hogy nincs bakancsod, nem mersz arba állni és a fülembe csacsogni a beteg elmédet.
Csak idő kérdése és megleszel :-D

#102123 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 15:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 14:50

Amikor kutyafül bukott be 3 álnévvel, akkor meg a védése teljesen másból állt. Logikus :cool:
Mindegy is, mert a YT-ról azonnal kibaszom, leszarom hány álnévvel jön átkozódni.
Itt meg elküldöm a névtelen kurva anyjába :-D és mit fog csinálni, megmond valakinek :-s

Ha arra celzol, hogy Jahno avgy Dzsonszci az Sanda Banda, akkor tevedsz.
Jahno-t es Sanda-Banda-t szemelyesen ismerem.

#102124 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 15:37

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 11. 16:27

Szerintem a jó referencia:

https://www.youtube....h?v=oEDXQ_hRqZQ

Ez kibaszott unalmas már, tele van vele a fészbuk, minden hülye orrba szájba osztogatja + a srác az összes filmemet nézi kb. egy éve, s Ő ajánlotta fel, hogy menjek ki hozzájuk.

#102125 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 15:37

Ez kibaszott unalmas már, tele van vele a fészbuk, minden hülye orrba szájba osztogatja + a srác az összes filmemet nézi kb. egy éve, s Ő ajánlotta fel, hogy menjek ki hozzájuk.

Gondolom ő is olyan rajongóféle, mint a szlovák főnököd, aki hajlandó bukni rajtad :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102126 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 15:41

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2017. 01. 11. 16:34

Ha arra celzol, hogy Jahno avgy Dzsonszci az Sanda Banda, akkor tevedsz.
Jahno-t es Sanda-Banda-t szemelyesen ismerem.

Nem, ez eszembe sem jutott.
Ha ismered személyesen, akkor inkább tagadd le, mert nem jósolok neki szép jövőt, ha így folytatja a tyúktubon. Mármint fenyegetőzik olyanokkal, hogy ha nem vagyok itthon megkúrja a nejemet. Ez simán rendőrségi feljelentést eredményezhet, de jobb szeretem személyesen :cool:

Macskajancsi inkább szerencsétlen, valahol mindig ott köt ki és vitázik, ahol sandabandika álnéven őrjöng, macskajancsi meg kiáll mellette és amellett, hogy nem hwsw-s csak képzelődöm.

Persze, persze. Azért egy emailt küldhetnél a guga67 citromailra :Đ szeretem a dolgaimat gyorsan intézni, meg szeretném meglepni sandikát egy virágcsokorral, azt meg csak személyesen lehet átadni :-D

#102127 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 15:43

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 11. 16:39

Gondolom ő is olyan rajongóféle, mint a szlovák főnököd, aki hajlandó bukni rajtad :)

Neked ez nem teljesen mindegy? Hol érint ez téged azon kívül, hogy a motivációd csak annyi, hogy alázni, alázni.
Nem fogom elmagyarázni, hogy a szlovák főnököm miért nem bukik rajtam, mert alig várod, hogy párbeszéd legyen belőle és faszig beleköthessél.

#102128 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 15:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 15:41

Nem, ez eszembe sem jutott.
Ha ismered személyesen, akkor inkább tagadd le, mert nem jósolok neki szép jövőt, ha így folytatja a tyúktubon. Mármint fenyegetőzik olyanokkal, hogy ha nem vagyok itthon megkúrja a nejemet. Ez simán rendőrségi feljelentést eredményezhet, de jobb szeretem személyesen :cool:

Macskajancsi inkább szerencsétlen, valahol mindig ott köt ki és vitázik, ahol sandabandika álnéven őrjöng, macskajancsi meg kiáll mellette és amellett, hogy nem hwsw-s csak képzelődöm.

Persze, persze. Azért egy emailt küldhetnél a guga67 citromailra :Đ szeretem a dolgaimat gyorsan intézni, meg szeretném meglepni sandikát egy virágcsokorral, azt meg csak személyesen lehet átadni :-D

Bubu, még mindig nem sikerült ezt a megvédést megvédeni, mint rendszert.

Idézet

#102129 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 15:43

Neked ez nem teljesen mindegy? Hol érint ez téged azon kívül, hogy a motivációd csak annyi, hogy alázni, alázni.
Nem fogom elmagyarázni, hogy a szlovák főnököm miért nem bukik rajtam, mert alig várod, hogy párbeszéd legyen belőle és faszig beleköthessél.

Te érzed alázásnak csak, szimplán tény. Valszeg valóban felesleges belekezdened, mert amúgy se tudnál meggyőzni.

Idézet

#102130 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 15:55

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 11. 16:29

Tehát pár hónap alatt kétszer is "megvédtem" valakit. Ez még a te szinteden is gyenge azért :)

Jancsika, számtalan példát tudok hozni arra, hogy szerencsétlen vagy. Íme az egyik. Thegyőzike néven átkozódott előtte, azt kibasztam, visszajött ezen a nagyon változatos néven, s amint rákérdeztem, hogy mi van a nickkel, amit kibasztam, abban a pillanatban megjelentél.
S ebből jó sok van kedves trollok védőszentje.

Jakab Gipsz 2 hónapja
Drága Guga ! Te egy alkoholista vagy, ezt kb mindenki érti. De most akkor miről is osztanád az észt ? Az ország selejtje mondja meg, hogy is legyen ????
· 1

Kokava: felborult a quad.
Zvolenszki Zoltán 2 hónapja
Az ország selejtje csak annyit közöl, hogy velem hogy is van, az hogy veled mi lesz, csak te tudhatod. Semmi közöm hozzá, nem vagyok megváltó, sem észosztó. Magamról és a családomról szoktam beszélni. Ez nem észosztás, s nem is követendő példa.
·

TheGyozoke! Hogy van?
·

János Molnár 2 hónapja
Ez mondjuk koránt sem igaz, de hát ez nem újdonság.
·

Jakab Gipsz 2 hónapja
Értem. És mondd, hányadik találkozásotok alkalmával kristályosodott ki ez benned ? Vagy megálmodtad?

#102131 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 11. 16:43

Bubu, még mindig nem sikerült ezt a megvédést megvédeni, mint rendszert.

Az egyik legszebb, amikor kutyafül bedőlt, mert véletlenül átjelentkezett és folytatta a párbeszédet. Nem is én szóltam neki, mert melóztam, csak este láttam, de kötelességszerűen nyomban megjelentél és mindenkivel szembe mentél.

Gondolom ezt is keressem ki :omg:

#102132 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 15:55

Jancsika, számtalan példát tudok hozni arra, hogy szerencsétlen vagy. Íme az egyik. Thegyőzike néven átkozódott előtte, azt kibasztam, visszajött ezen a nagyon változatos néven, s amint rákérdeztem, hogy mi van a nickkel, amit kibasztam, abban a pillanatban megjelentél.
S ebből jó sok van kedves trollok védőszentje.

Jakab Gipsz 2 hónapja
Drága Guga ! Te egy alkoholista vagy, ezt kb mindenki érti. De most akkor miről is osztanád az észt ? Az ország selejtje mondja meg, hogy is legyen ????
· 1

Kokava: felborult a quad.
Az ország selejtje csak annyit közöl, hogy velem hogy is van, az hogy veled mi lesz, csak te tudhatod. Semmi közöm hozzá, nem vagyok megváltó, sem észosztó. Magamról és a családomról szoktam beszélni. Ez nem észosztás, s nem is követendő példa.
·

TheGyozoke! Hogy van?
·

János Molnár 2 hónapja
Ez mondjuk koránt sem igaz, de hát ez nem újdonság.
·

Jakab Gipsz 2 hónapja
Értem. És mondd, hányadik találkozásotok alkalmával kristályosodott ki ez benned ? Vagy megálmodtad?

Erre:

írtam, hogy nem igaz, de tőled nem meglepő, hogy hazudsz.

Ebben mi a megvédés?

Idézet

#102133 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 16:01

Mondom, hogy szerencsétlen vagy bazzeg, itt is azonnal a védelmére keltél annak a trollnak, aki előtte már két névvel lett kibaszva, de neked mit sem számít a hangnem, amit használnak. Zsigerből velük tartasz és mindig ott, amikor bebuknak és nem a bukásuk előtt szállsz be kommentelni, hanem miután már 2-3 nickkel ki lettek baszva.

· 1

kutyafül 2 hónapja
Rájöttél,hogy a kijelzőt ki lehet fordítani?Szerintem meg nyáron már egy kommentelő felhívta a figyelmedet rá ha addig nem tudtad volna.Már itt az elején hazugság van,ejnye...
·

Az első munkanap (Nitra)
YELLOW 2 hónapja
"Bár már rájöttem, hogy a kamerának a kijelzőjét meg lehet fordítani felém, csak mindig elfelejtem." - szöveg értés? Nem most jött rá. Attól, hogy bár tudja már egy ideje, mindig elfelejti. ;-)
·

YELLOW 2 hónapja
Hoppsz véletlen a másik account-oddal maradtál bent. Ez elég mínusz! :D
·

YELLOW 2 hónapja
Amúgy meg honnan tudod, hogy előtte sem tudta már? Csak akkor is elfelejtette? Vagy volt valamelyik videóban, ahol megköszönte a kommentet ezzel kapcsolatban? Mert attól, hogy a kommenthez mondjuk odaírta, hogy köszi, vagy akármi, még nem jelenti azt, hogy előtte ne tudta volna. Zolinál ezt már megfigyeltem, amikor válaszol kommentekre.
·

kutyafül 2 hónapja
Család vagyunk több fiókkal ,néha egy véleménnyel.Hol itt a baj?A Gugát követjük,itthon jól kibeszéljük.Most is közszájon forgott családon belül.HIHi.Ja értem már,te azt hiszed,hogy pl.15 fiókkal vagyok bejelentkezve egyedül és szemétkedek külön külön vele.Tévedsz apafej.Szemétkedni egy fiókkal is tudnék.
·

YELLOW 2 hónapja
Nem egyszerű a skizofrének élete... :D Ez csak magyarázkodás. Jó család lehet, akiknek az a dolga, hogy az egész család Zoliékat nézi, majd egy véleményen kitárgyalják. Huhh.... :D
Csak tudod az a baj, hogy foghatod a családi több acc-ra, attól ugyanúgy te írtál. Igazából lényegtelen, csak megjegyeztem. ;-)
·

János Molnár 2 hónapja
Ez mondjuk elég fura nézet, egy családból csak egy ember nézheti?
·

YELLOW 2 hónapja
Persze forgasd csak ki... :D Hiányoltalak is. ;-)
·

Mónárjani! Pár hónapja már rájöttem, hogy kobak 23, bakker 23, kutyafül ugyanaz, a hangnem soha nem változik. Nálunk pl. a fiam és Benjamin is használja az én loginomat, kommentel is vele, de zárójelben ott a neve mindig. De van, amikor a saját login-al lép be. A stílus mindig érzékelhetően más. Kutyafül személyében egy magányos beszáradt faszú kötekedőt tisztelhetünk, aki a saját magánéletében is mellékszereplő. Csak ezt még soha nem írtam le nyilvánosan.
·

János Molnár 2 hónapja
Szereted azokat fikázni, akik nem nyalnak be tövig, de hát egy kis öröm neked is kell :)
·

#102134 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 16:07

Ez megint hatalmas megvédés valóban. Nem arra reagáltam, amit az emberke mondott, hanem arra amit szegény gyengeelméjű Yellow. De hajrá égesd még magad, ez már két hozzászólás (illetve 3) két hónap alatt :)

Idézet

#102135 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 11. 16:58

Ebben mi a megvédés?

Inkább az a meglepetés ismét, hogy a troll bebukik, s te azonnal megjelensz, de ahogy már írtam, az egyik beszélgetésnél, amikor már nagyon az alja formát hozta, illett volna elhatárolódnod.

De még nem késő, hogy távol tartsd magad a névtelenül átkozódó elmebetegektől, ahelyett hogy sorozatosan azokban a párbeszédekben teszed tiszteletedet. Megmondom miért, annyira nem vagyok hülye, hogy bizonyos dolgokat csak úgy annyiba hagyjak.
Ami ott zajlik, az már most félig-meddig súrolja egy zaklatás és fenyegetés kategóriát.

Nem akarsz te ennek még csak a nézője sem lenni, nem hogy szerves résztvevője.

#102136 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 11. 17:07

Ez megint hatalmas megvédés valóban. Nem arra reagáltam, amit az emberke mondott, hanem arra amit szegény gyengeelméjű Yellow. De hajrá égesd még magad, ez már két hozzászólás (illetve 3) két hónap alatt :)

Jancsika, sehogy sem sikerül okosnak lenned. Amikor legelőször leírtam a trollnak, hogy a hwsw-ről vagy, hirtelen ott is felbukkantál s engem oltogattál, hogy paranoiás vagyok, aztán itt is megjegyezted, hogy guga már megint kezdi.

Oszt? Hwsw-s vagy nem?
Maradj ki belőle és tartsd távol magad azoktól a párbeszédektől, ahol bebukik, hidd el semmi hasznod nem fog származni.

#102137 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2017. 01. 11. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 15:33

Azok után, amit a youtubon ne találd ki álnéven és polli de pepe álnéven leműveltél, az sima zaklatás + fenyegetés.

Ezekre kb. 2 hónapja mintha azt mondtad volna, hogy nem fog érdekelni, csináljanak alatta amit csak akarnak. Sem kitiltás, sem vita, haladjanak csak.
Make love not Wor.

#102138 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 16:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2017. 01. 11. 17:18

Ezekre kb. 2 hónapja mintha azt mondtad volna, hogy nem fog érdekelni, csináljanak alatta amit csak akarnak. Sem kitiltás, sem vita, haladjanak csak.

Amíg csak pofátlankodtak, faszoskodtak, átkozódtak s csak a személyemről volt szó, persze, hogy jót röhögtem rajta.
De ami most zajlik az már BTK gyanús, persze jobb szeretem személyesen intézni.
Nem tudom téged, hogyan érintene, ha én vagy bárki itt álnéven beiktatnánk egy látogatást a nejedhez, amikor külföldön vagy, s ennek írásos nyoma lenne.

#102139 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 16:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 16:14

Jancsika, sehogy sem sikerül okosnak lenned. Amikor legelőször leírtam a trollnak, hogy a hwsw-ről vagy, hirtelen ott is felbukkantál s engem oltogattál, hogy paranoiás vagyok, aztán itt is megjegyezted, hogy guga már megint kezdi.

Oszt? Hwsw-s vagy nem?
Maradj ki belőle és tartsd távol magad azoktól a párbeszédektől, ahol bebukik, hidd el semmi hasznod nem fog származni.

Mint kívülálló nehezen tudnál hitelesen állást foglalni okosság dolgában, de ne zavartasd magad, folytassad csak.

Szóval akkor eddig ott tartunk, hogy két hónap alatt három hozzászólásomat hoztad, és egyik sem igazán megvédés. Lesz még valami, vagy bontasz egy sört inkább, és égsz magadban?

Idézet

#102140 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 16:35

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2017. 01. 11. 14:34

Sanda-Banda-t szemelyesen ismerem.

Látom, hogy 2003-as nick, de még sose láttam itt előtte. Mindegy, keményen tolja a csávó, már látom, hogy ő lesz guga nemezise :Đ

Ez a favágós videó, amikor beleszorul a fűrész a fába, nagyon király. Pedig ilyen kis szar vékony fa volt még csak. Mondjuk mielőtt vád érne, nem szoktam a YouTube-on kommentelni, régebben csináltam, de aztán a YT átállt másmilyen kommentrendszerre, elveszett az összes komment, meg videót is túl gyakran törölnek, akkor is elveszik, azért meg nem koptatom a billentyűzetem, hogy látható valami 2 napig, nincs értelme hozzászólni olyan chatszinten.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5105
  • 5106
  • 5107
  • 5108
  • 5109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.