HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5167
  • 5168
  • 5169
  • 5170
  • 5171
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103361 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 22. 15:29

Idézet: didyman - Dátum: 2018. 04. 22. 16:16

"..előző nap vették s garanciális, bár felújított gép"

Marseus, használt gépek s 1+2 év garancia, igénytől s pénztárcától függ, azonnali cseregarancia, azért szeretem őket. Egyetzlen gépet sem vittem még vissza hozzájuk, pedig 2000 óta a vásárlójuk vagyok, és saját bevallásuk szerint is én vagyok a legjobb ügyfelük, mert ha személyesen megyek, akkor egy tálca sörrel állítok be, igaz azt kifizettetem az ügyféllel :Đ

Gondolom ez a nyomtatós cég is javít, felújít, faszom tudja, nem ismerem őket, egyszer beszéltem velük telefonon, nem volt meggyőző, de minden termékükre van gari. Egyébként is minden használt termékre kell gari, ha cégtől veszed, ez már törvény.
Azt sem tudom lehet e kapni újonnan blokknyomtatót és mennyire drága, nagyon nem szeretnék belefolyni ebbe a témába. Németekhez kiruccanni lomizni sokkal kalandosabb és azt eladni :nevet:

#103362 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 22. 15:34

Idézet: didyman - Dátum: 2018. 04. 22. 16:17

Magamra ismerek :Đ

Gondold el, amikor felszippantottam egy láda sört s beállítanak egy laptoppal, hogy nem indul, én meg nézek leizzadva értelmesen s félmeztelen, hogy hagyd itt, majd holnap reggel ráérzek, most nem :Đ de erősködik, hogy nagyon sürgős, mert számlázni kell, meg email, meg megrendelések.
Akkor is bazd meg, vagy holnap reggel lesek rá, vagy keress valaki mást. Teljesen hülyének néznek, általában megvárom, amíg megkeresnek mást és kapnak ilyen 25-30 ezres ajánlatot 1 hétre rá lesz kész, stb.
Na akkor másnap reggel már alázatosabban jönnek és nyugodtan lehet pénzt kérni egy hdd regenerator lefuttatásáért is :nevet:

Egyébként nem vagyok geci, korrekten megcsinálom azt is, amiről szó sem volt, ha már a kezemben van. Elbaszok rá néhány órát, s örülök neki, ha a büdös életben nem látom.

#103363 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 22. 15:51

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 22. 16:29

Marseus, használt gépek s 1+2 év garancia, igénytől s pénztárcától függ, azonnali cseregarancia, azért szeretem őket. Egyetzlen gépet sem vittem még vissza hozzájuk, pedig 2000 óta a vásárlójuk vagyok, és saját bevallásuk szerint is én vagyok a legjobb ügyfelük, mert ha személyesen megyek, akkor egy tálca sörrel állítok be, igaz azt kifizettetem az ügyféllel :Đ

Téged ott ismernek? majd megemlítem a neved, hátha kapok kedvezményt, vagy hozzák a söröskorsót. Szőke jányra emlékszel? Nyílt napon is voltam ott enni-inni, mert az jó.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#103364 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 22. 16:22

Idézet: didyman - Dátum: 2018. 04. 22. 16:51

Téged ott ismernek? majd megemlítem a neved, hátha kapok kedvezményt, vagy hozzák a söröskorsót. Szőke jányra emlékszel? Nyílt napon is voltam ott enni-inni, mert az jó.

Csak a pultosok ismernek, előtte Témi járt oda napi szinten. Egyébként is lecserélődött mindenki. Vagy lelépett, vagy már irodán van és akikkel mostanában találkozom, még csak hírből sem ismernek, így sört sem érdemes vinni.

2-3 éve úgy működött, hogy vittem egy tálca sört, egy kis liter pálinkát, meg MÁST, mert van, aki nem iszik semmit s cserébe megpakolták az autó csomagtartóját kábelekkel, billentyűzettel, egerekkel, használt vinyóval, meg tápegység, ház + tápegység, meg a tököm tudja ilyen kukás cuccokkal, amik nekik útban volt pl. laptop adapterek. Na ezeket nagyon szépen elpostáztam egy éven keresztül annak, akinek kellett :Đ

Ez az új alkalmazottakkal megszűnt, de most új dolgot találtam ki. Csak bérelnem kell Budapesten raktárt.

#103365 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 22. 16:37

Idézet: didyman - Dátum: 2018. 04. 22. 16:51

Nyílt napon is voltam ott enni-inni, mert az jó.

10 és 15 éves cégpartira is befutottam, de nem kértem semmit, mert siettem.
Ahol most melózom 2017 tavaszán kezdtem. 2017 karácsonyi bulira rendeltek mindenfaszom extrát, s próbáltak leültetni kajálni. Már mindenki ült a díszes asztalnál, mikor közöltem velük, hogy mire visszajövök csak a két tulajt fogom itt találni, az összes alkalmazott le fog lépni, egyedül én leszek jelen így nem ünnepelek velük semmit. Nekem lett igazam, hamarosan kezdek és csak a két tulaj van, szopjanak le, már könyörögnek, hogy menjek vissza melózni, mert mindenki balfasz és hamarosan kirúgják őket. Azt tudom, hogy a meló nem egyszerű. 0-24 napokig, s nincs megállás. Kitelepülés hajnalban s ugyanazt bontod este 22h-tól hajnalig s utána jön a másnapi kitelepülés.
Már évek óta benne vagyok, megismertem, ezt nagyon kevés ember tudja, és aki meg igazán tudja, az faszán meglopja a céget s azért rúgják ki. Vagy azért, mert dekoncentrált az 5 nap nem alvás után és hazavágja a kistehert. Volt, aki belerohant az alagútba s nem látta a magasság jelzőt, s azonnal eköszönt, nem tudták rajta bevasalni. Nehéz meló, mert ha tehetik, addig hajtanak, amíg el nem dőlsz,. mert a rendezvény folyamatos.

#103366 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 22. 18:30

Ezt az albumot újra meghallgatva ennyi év után, ezek képben vannak rendesen :Đ

https://www.youtube....h?v=eLE4taaGTCk

#103367 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 22. 19:19

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 22. 17:37

Nehéz meló, mert ha tehetik, addig hajtanak, amíg el nem dőlsz,. mert a rendezvény folyamatos.

Ezt mondjuk nem értem, mert van éjjelnappalozás rendesen, de valszínű a lódítótényeződ is rájátszik egy kört.
Make love not Wor.

#103368 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 06:08

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 22. 20:19

Ezt mondjuk nem értem, mert van éjjelnappalozás rendesen, de valszínű a lódítótényeződ is rájátszik egy kört.

Én általában 1 hétig bent vagyok. Reggel 4-5h-ra kell érkeznem, mert ha egy rendezvény 8h-kor kezdődik, addigra ki kell vinni és felépíteni, de addig bent megpakolják a következő furgont a 12h vagy a délutáni rendezvényekre. Menet közben meg a kispözsóval kell szaladgálnom. 20-21h után bontódnak a rendezvények, napi 4-5, azt bevinni a raktárba és mindent a helyére rakni. Mire végzünk hajnal 1-2 óra van és 5h-kor újra kezdünk.
Ezért nem vállalok 1 hétnél többet, utána egy ideig a közelükbe sem megyek, kipihenem magam az erdőn vagy más melóval.

Ha egy hónapban lehúzok 10-14 napot pont annyit keresek, mint ha napi 8 órában húznám az igát. Most készülök váltani másik céghez, mert itt 1500 a max. órabér, s mivel kiba kemény munkaerőhiány van, így egymásra licitálnak. Hangosító cégnél 2000-et is fizetnek, főleg, ha hajlandó vagyok vezetni is. De a legjobb az 5 napos fesztivál, ahol csak ügyeletbe kell lenni, azt már ismerem. Apró hibák ha előfordulnak újrakábelezés, vagy hangfal csere, stb.

Május előtt sajnos sehol nincs meló, a majálissal indul mindenki. Most majálisra megyek Pannonhalmára egy metal bandához. Kapok tőlük ajándékba 2db kamerát, csak úgy alapon s meghívtak bulizni egy napra. Viszem magammal Bendzsót is, majd lesz velük riport.

#103369 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 06:52

Én azt nem értem, miért jó így a szart is kihajtani az emberekből. Lehetne máshogy csinálni, nem így, hogy bazdmeg a saját és mások életét sodrod veszélybe, de legalább a saját szervezetedet éled fel, hátha valami elég korán elvisz.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#103370 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 07:21

Idézet: didyman - Dátum: 2018. 04. 23. 07:52

Én azt nem értem, miért jó így a szart is kihajtani az emberekből. Lehetne máshogy csinálni, nem így, hogy bazdmeg a saját és mások életét sodrod veszélybe, de legalább a saját szervezetedet éled fel, hátha valami elég korán elvisz.

Forráskritika :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103371 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 08:55

Én azt nem értem, miért jó így a szart is kihajtani az emberekből.

Minőségi munkát nem is lehet csinálni. Aztán ott vannak a végletek, én sokszor olyannak melóztam, ahol sört sem lehetett inni, saját belső ellenőrzés is akadt, miazmás.

Valami kisebb veretős bulikon persze bármi is előfordulhat, de ez folyamatosan és bebaszva, bedrogozva már erősen Guga-féle felkerekítés.
Make love not Wor.

#103372 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 09:22

Azért, mert kibaszott kemény munkaerő hiány van. Egyszerűen nincs kivel elvégeztetni a munkát, így a meglévőket addig hajtják, amíg bírja.
Egyébként sok fiatal látja a kalandot és a bulit ezekben a melókban, csak a végén rájönnek, hogy se kaland, se buli, csak kurva kemény hajtás. Egyik helyszínről pucolni azonnal a másikra. Nem sokáig bírják.
Szokni kell.

Most pl. vagy 3 napig csak EU raklapokat adok el :nevet:

Látták, hogy van kistraki, szóltak, hogy ott van 80-100db s vigyem haza tüzelni.
Gondoltam viszi a faszom, gyorsan eladtam :Đ

#103373 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 09:24

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 23. 09:55

Minőségi munkát nem is lehet csinálni. Aztán ott vannak a végletek, én sokszor olyannak melóztam, ahol sört sem lehetett inni, saját belső ellenőrzés is akadt, miazmás.

Valami kisebb veretős bulikon persze bármi is előfordulhat, de ez folyamatosan és bebaszva, bedrogozva már erősen Guga-féle felkerekítés.

Piázni nem szoktam. A tavalyi nyarat végigtoltam amfetaminnal, az nem kábszer, legalább is inkább teljesítménynövelő, mint pszichotikus anyag. Katonák is azt tolják. Kikapcsolja az éhségérzetet és állandóan ébren vagy. Viszont soha többet, mert 5-6 nap ébrenlét után már jön a pánikroham.

#103374 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 09:30

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 23. 10:24

Piázni nem szoktam. A tavalyi nyarat végigtoltam amfetaminnal, az nem kábszer, legalább is inkább teljesítménynövelő, mint pszichotikus anyag. Katonák is azt tolják. Kikapcsolja az éhségérzetet és állandóan ébren vagy. Viszont soha többet, mert 5-6 nap ébrenlét után már jön a pánikroham.

de, kábszer
ahogy az is igaz hogy alkoholista vagy, le sem tudod tagadni
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103375 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 14:46

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 23. 10:30

de, kábszer
ahogy az is igaz hogy alkoholista vagy, le sem tudod tagadni

Fúgászi, te aztán tudsz különbséget tenni kábszer meg kábszer között :nevet:
Maradjunk annyiban, hogy rengeteg legális cucc van, mint pl. a hajnalka magja (LSA) vagy a látnokzsálya, bármikor termesztheted, de tudnék még sorolni vagy 30-at + a vadon termő sámán növények, amik szintén legálisak vagy a légyölő galóca, stb. Na ezektől se hall se lát dömötör :nevet:

Az amfetamin nem kábszer. Tudom neked a hivatalos lista a kábszer, mert azt tanultad, így semmi tájékozódási alapod nincs, hogy minek mi a hatása :cool:

Az alkoholizmus meg baromi messze áll tőlem, mert nagyon szeretek sörözni, de bebaszva lenni nem. S, ha meló van, akkor napokig vagy ameddig kell nem iszok.

Sosem szégyelltem, hogy nagy sörbarát vagyok :cool: de nem vagyok beteg, nem remeg a kezem, nincs sóvárgó érzésem így 50 évesen sem, pedig általános iskolás korom óta piálok :nevet:
Fogalmam sincs, hogy mikor dohányoztam utoljára, még a szagát is rühellem, de aktív dohányos voltam s nem okozott gondot abbahagyni, nem szenvedtem.

#103376 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 14:49

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 23. 15:46

Az amfetamin nem kábszer. Tudom neked a hivatalos lista a kábszer, mert azt tanultad, így semmi tájékozódási alapod nincs, hogy minek mi a hatása :cool:

És ki kategorizálja be, Te csinálod, saját elméleted szerint? Az mesterségesen előállított kábítószer és kész. Főleg ebben a formában. És még magadnak is magyaráztad azzal a kifejezéssel, hogy "bedrogozva".

Többi is más, nem mindegy, hogy okádsz és megdöglesz, vagy tudatmódosítós cucc.
Make love not Wor.

#103377 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 14:50

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 23. 15:46

Fúgászi, te aztán tudsz különbséget tenni kábszer meg kábszer között :nevet:
Maradjunk annyiban, hogy rengeteg legális cucc van, mint pl. a hajnalka magja (LSA) vagy a látnokzsálya, bármikor termesztheted, de tudnék még sorolni vagy 30-at + a vadon termő sámán növények, amik szintén legálisak vagy a légyölő galóca, stb. Na ezektől se hall se lát dömötör :nevet:

Az alkoholizmus meg baromi messze áll tőlem, mert nagyon szeretek sörözni, de bebaszva lenni nem. S, ha meló van, akkor napokig vagy ameddig kell nem iszok.

Sosem szégyelltem, hogy nagy sörbarát vagyok :cool: de nem vagyok beteg, nem remeg a kezem, nincs sóvárgó érzésem így 50 évesen sem, pedig általános iskolás korom óta piálok :nevet:
Fogalmam sincs, hogy mikor dohányoztam utoljára, még a szagát is rühellem, de aktív dohányos voltam s nem okozott gondot abbahagyni, nem szenvedtem.

Én mondjuk tanultam, te meg csak egy vén fasz hülye szektás alkesz vagy.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103378 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 15:44

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 23. 15:49

És ki kategorizálja be

Ez jó kérdés, mert sokkal több legális ütős cucc vásárolható, rendelhető postán, vagy szabadon leszedhető, mint amit a törvény tilt :Đ valószínűleg kipróbálják és az alapján kategorizálják :nevet:
Személy szerint pont leszarom, hogy mi minősül annak, mert 20 éves koromtól kipróbáltam minden szart, amit nem kellett szúrni s végül rájöttem, hogy a sör a legjobb.

Vannak pszichostimuláns drogok, mint a fű, amikor megnyílik az ember tudata, tudatmódosító. Sokkal több a felismerés, megismerés, tágabb látókör, huzamosabb használattal meg beszűkült tudat és paranoia. Az amfetamin nem okoz semmiféle tudatmódosítást, sőt rövidtávon kifejezetten jobban tudsz koncentrálni, hisz rengeteg zavaró testi tényezőt kikapcsol, mint éhség, szomjúság, fáradtság.5-6 nap után jelentkeznek olyan tünetek, amik nagyon kellemetlenek, akkor kezd az agy az álmatlanság miatt hallucinálni, ingerlékeny vagy, stb. De tudatmódosításról még mindig nem beszélhetünk, hisz ez testi tünet.

Ellenben az angyaltrombita, ami minden útszélen terem :nevet: egy gyenge tea elég hozzá, hogy 2 napig zavarodottság legyen rajtad úrrá :Đ

#103379 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 15:45

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 23. 15:50

Én mondjuk tanultam, te meg csak egy vén fasz hülye szektás alkesz vagy.

Veled felesleges kommunikálni, mert ugyanazt mantrázod :nevet: kb. leszarom, mert az a pár betű, amit idevésel se el nem vesz, se hozzá nem tesz az életemhez. Olyan, mint ha nem is léteznél :nevet:

#103380 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 15:48

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 23. 16:44

Vannak pszichostimuláns drogok, mint a fű, amikor megnyílik az ember tudata, tudatmódosító. Sokkal több a felismerés, megismerés, tágabb látókör, huzamosabb használattal meg beszűkült tudat és paranoia.

Ez az LSD. Dext is próbálkozott a megmagyarázásával, de nem érthette...
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5167
  • 5168
  • 5169
  • 5170
  • 5171
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.