Idézet: chris77 - Dátum: 2018. 04. 26. 15:15
Szerk.: közben gondolkodtam és talán inkább az utazással egybekötött árúbemutatók a jobb példa ezekre.
Tavaly nyáron többször is berendeztünk extra cuccokkal és hangosítással egy neves bank impozáns termét nyuggerlehúzásra. Egy szemre homok kekszujális faszi volt a megrendelő, hisztisebb volt, mint egy menstruáló nő. 100 főre berendezve, csak meghívás alapján, volt hirtelen felállított büfé, ahol kávé 500, ásványvíz 500, stb. Csak a megrendelő beszélgetéseiből vettem ki, hogy valamit tételesen el kell adni + hogy még kell 15 ember estig, mert annyi szabad hely van. Láttam, amikor megérkeztek a vendégek, mind nyugger volt szépen kiöltözve. Ránézésre sem a 80 ezres nyugdíjból éltek, mert nem gyalog jöttek, hanem vagány autókkal
Azt már nem láttam, hogy mit sóztak rájuk, mert mindig éjfél után kellett menni bontani. S ez megy heti rendszerességgel.
Hja, van itt a szomszéd faluban egy idős faszi, néha megyek hozzá rendbe szedni a gépét. Na Ő tipikusan az, aki nem tud mit kezdeni a pénzével.
Kapja a hírleveleket az olcsó webáruházakból és folyamatosan rendel minden szart. Utoljára mutatta a fiókot, hogy rendelt egy tabletet, de nem tudja használni
Van kiről lehúzni a lóvét a kütyübazároknak, mert gondolom nem egyedi eset s nem véletlenül vannak életben ezek a webshopok.

Súgó
A téma zárva.