Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 7:46
És nem mondod, hogy ezt be is tartja?
Marha jó lehet egy üres vagy gyér forgalmú uton lépésbe haladni.

Én nem bírnám idegekkel az tuti.
Szűkös a büdzsé, nem futja büntetésre :Đ no meg tegyük hozzá, hogy ráérünk
Abból még sosem volt baj, hogy valaki betartotta a szabályokat, hidd el van még az országban olyan ember, akinek fontos. Én rendszeresen lehetővé teszem a nálam gyorsabb autók előzését, lehúzódom az út szélére, leveszem a gázról a lábam. Ha nem belátható helyen megyek másokkal együtt, akkor gyorsítok, hogy ne tartsam fel, s alkalmas helyen húzódom félre.
Jöttem segédmocival vissza Szandáról, iszonyat emelkedős, kanyarodós utak. Kétszer sodortak balesetveszélyes helyzetbe, mert türelmetlenek voltak.
Romhány és Bánk 7km 28db éles kanyar van, egy vadbarom audis kanyarban akart megelőzni, majdnem belecsattant a szembe jövő, hirtelen felbukkanó rendőrautóba. Rámhúzta a kormányt, mert csak úgy fért el, egy centire volt a seggemtől, erre rágyorsítottam, hogy elillanjak előle, mert mikor láttam a tükörből, hogy kiugrik a kanyar előtt, s úgy akar előzni, akkor lelassítottam és lehúzódtam, de ez sem volt elég.
Utána nem tetszett neki, hogy felgyorsultam 70-re és arra azért volt ideje, hogy lehúzza az ablakot és kikiabáljon
Kicsivel arrébb egy motoros előzött meg, s miközben előzött, őt elkezdte megelőzni egy sportkocsi
A helyszínen fejbelőttem volna a sofőrjét, alig bírtam megállni a kavicsokon.
Viszont volt egy mol-os tartály kamion. Zúzott 70-80-al Magyarnándor és Becse között, hepehupás kanyargó út, tudtam, hogy 3 kanyar múlva lesz egy egyenes szakasz, kb. 1km.
Csutka gázon sepertem előtte, szerintem azt hitte szórakozok vele :Đ Aztán alkalmas helyen lehúzódtam előle, hogy menjen.
Intett, s még villogott is hozzá.