HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 641
  • 642
  • 643
  • 644
  • 645
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#12841 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 19. 06:48

Blubesz! Ahol lehetett 90-el mentem, de Aszódtól Bánkig sok apró falu, kanyargós, kátyús hegyi utak, rengeteg 40-es tábla.

Településeken belül 50kmh :D
Gondolom számodra ezek ismeretlen fogalmak :nevet:

Meg már írtam, mögöttem család ül, két gyerek. Suzukival vagyok, 40 éves elmúltam, az autó 12 éves, a motorja sem bírná a túráztatást, kímélő járatban megy, mert újat nem szeretnénk venni hitelből, pénz nincs, s még sokáig szeretnénk használni :D

Ne mindig a magad fejével gondolkodj.

#12842 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 06:49

Idézet: gyurlaci - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 5:36

Nyéktem melóba.  :think:

Hajrá, valakinek el kell tartani az éhező mokkafiókákat :nevet:

#12843 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 06:51

Idézet: Tide - Dátum: 2009. ápr. 18., szombat - 22:30

(anyaanyát legközelebb azért elviszem egy körre  :smoker: )

:omg:

Ez magas labda :Đ

#12844 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 06:56

Idézet: AMDPower - Dátum: 2009. ápr. 18., szombat - 20:42

60 nál többel nem mennek :)

egyszer arra tévedtünk Bánk felé, településen kívül valaki feltartotta a sort 60-al
mikor megláttam a matricát a kocsi hátulján, tudtam, hogy ez a pötsparipa megy ott, persze akkor még nem volt jogsija  :Đ

szal pont kijön 300/60 az pont 5 óra  :D

Emlékszem rá, a nejem vezetett, Alsópetényből jöttünk vissza, a Tó Hotelnél kint a 40-es tábla :Đ  a sportpályánál meg a település kezdete tábla, szóval :kma: :Đ  az meg elég kívülre esik, de semmi nem indokolta, hogy 120-al tépjünk :Đ

#12845 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 06:58

Idézet: AMDPower - Dátum: 2009. ápr. 18., szombat - 20:13

nem tudom felvenni a topik fonalát sokszor

Tanulj tinó ökör lesz belőled :Đ

#12846 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 07:43

Idézet: gyurlaci - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 5:36

Az autó a pénisz meghosszabbítása.
Neked bizonyára max 7cm van. :omg:
De legalább a barátnődnek nem fáj.
Kiváncsi lennék ha Grilló után kéne menned terepre,
meddig látnád a jó kis Niva seggét.
Csőbuzi szakadtbéjemvés.
Nyéktem melóba.  :think:

Figyejjémán te csőbuzi. Mióta lenne etalon útvonal egy terep? Fogadjunk hogy a nivába meg nemtod bepakolni a családot cuccostul és ledzsalni az ótópályán 170el. Na ilyenkó mivan, megáll a tudomány?
Ez utóbbi kicsit gyakrabban előforduló tény, minthogy valaki kimegy a szántásba.
Viszont egy fossal megrakott talicska is elmegy a szántásba, viszont autópályán családdal cuccossal nem megy 170et, ergo közelebbi rokonságban van a niva-val mint a többi autóval.  :Đ :kma:
Mennyé süssé meg egy kóbor macsekot.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#12847 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 07:46

Idézet: guga - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 6:56

Emlékszem rá, a nejem vezetett, Alsópetényből jöttünk vissza, a Tó Hotelnél kint a 40-es tábla :Đ  a sportpályánál meg a település kezdete tábla, szóval :kma: :Đ  az meg elég kívülre esik, de semmi nem indokolta, hogy 120-al tépjünk :Đ

És nem mondod, hogy ezt be is tartja?  :eek:
Marha jó lehet egy üres vagy gyér forgalmú uton lépésbe haladni. :( Én nem bírnám idegekkel az tuti.

Ott van pl velencei tó, télen is korlátozás van asszem 40-re. Hát olyankor faszom se fog annyival menni mikor az egész városon átmenve látok 2 gyalogost meg 3autót. Szemrebbenés nélkül lelassítok 80-ra.  :Đ Nyáron más, tele van rohangáló gyerekekkel akik mennek a part felé felfújt úszógumival a szemük előtt, meg rengeteg bebaszott túrista stb. De attól még lehet mérlegelni. Ezek a nevetséges korlátok télleg csak gyépéseknek valóak.

Szerkesztette: blueboi69 2009. 04. 19. 07:48 -kor

BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#12848 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 07:58

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 7:46

És nem mondod, hogy ezt be is tartja?  :eek:
Marha jó lehet egy üres vagy gyér forgalmú uton lépésbe haladni. :( Én nem bírnám idegekkel az tuti.

Szűkös a büdzsé, nem futja büntetésre :Đ  no meg tegyük hozzá, hogy ráérünk :cool:

Abból még sosem volt baj, hogy valaki betartotta a szabályokat, hidd el van még az országban olyan ember, akinek fontos. Én rendszeresen lehetővé teszem a nálam gyorsabb autók előzését, lehúzódom az út szélére, leveszem a gázról a lábam. Ha nem belátható helyen megyek másokkal együtt, akkor gyorsítok, hogy ne tartsam fel, s alkalmas helyen húzódom félre.

Jöttem segédmocival vissza Szandáról, iszonyat emelkedős, kanyarodós utak. Kétszer sodortak balesetveszélyes helyzetbe, mert türelmetlenek voltak.

Romhány és Bánk 7km 28db éles kanyar van, egy vadbarom audis kanyarban akart megelőzni, majdnem belecsattant a szembe jövő, hirtelen felbukkanó rendőrautóba. Rámhúzta a kormányt, mert csak úgy fért el, egy centire volt a seggemtől, erre rágyorsítottam, hogy elillanjak előle, mert mikor láttam a tükörből, hogy kiugrik a kanyar előtt, s úgy akar előzni, akkor lelassítottam és lehúzódtam, de ez sem volt elég.

Utána nem tetszett neki, hogy felgyorsultam 70-re és arra azért volt ideje, hogy lehúzza az ablakot és kikiabáljon :D
Kicsivel arrébb egy motoros előzött meg, s miközben előzött, őt elkezdte megelőzni egy sportkocsi :eek:  :omg:

A helyszínen fejbelőttem volna a sofőrjét, alig bírtam megállni a kavicsokon.

Viszont volt egy mol-os tartály kamion. Zúzott 70-80-al Magyarnándor és Becse között, hepehupás kanyargó út, tudtam, hogy 3 kanyar múlva lesz egy egyenes szakasz, kb. 1km.
Csutka gázon sepertem előtte, szerintem azt hitte szórakozok vele :Đ  Aztán alkalmas helyen lehúzódtam előle, hogy menjen.
Intett, s még villogott is hozzá.

#12849 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 08:09

Idézet: Tide - Dátum: 2009. ápr. 18., szombat - 23:30

ezt vezettük ma, először Tiga, aztán én, szóval bekaphassátok bzuik (anyaanyát legközelebb azért elviszem egy körre  :smoker: )  :o  :eek:

prowler

Ez egy ritka ronda auto (ha az egyaltalan), szal aki erre irigykedik, az valami vermes buzi lehet csak :Đ

#12850 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 08:14

Idézet: guga - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 7:58

Abból még sosem volt baj, hogy valaki betartotta a szabályokat, hidd el van még az országban olyan ember, akinek fontos. Én rendszeresen lehetővé teszem a nálam gyorsabb autók előzését, lehúzódom az út szélére, leveszem a gázról a lábam. Ha nem belátható helyen megyek másokkal együtt, akkor gyorsítok, hogy ne tartsam fel, s alkalmas helyen húzódom félre.

Ezt mondjuk értékelem, csak sajnos a ritka kivételek egyike vagy, ugyanis az emberek 90%-nak eszébe sem jut, hogy rajta kívül más is közlekedik és pont leszarja, hogy a másikembert ne tartsa fel.

Amúgy az pont nem segítség ha lassítasz, max akkor ha már megkezdte az előzést. Lehet így értetted, akkor jo. De látod, hogy a legtöbb embert kihozza a sodrából a kiábrándító lassúság és inkább bevállal már egy kevésbé biztonságos előzést ami balesethez vezethet, minthogy ott nyomorogjon mögötted. Vagy akár egy kamion mögött.

Szabályok betartása fontos? Nekem is fontos. Vagy azt gondolod, hogy teljesen örömittas állapotba kerülök ha 50 helyett 70el megyek? Lofaszt. Tudom,hogy keményen megbaszhatnak - a szó nem olyan értelmében aminek te örülnél.  :Đ De ha neked valaki azt mondja, hogy kitalált vmit ami egy oltári nagy baromság akkor nem fogod követni csakazért mert ő azt mondta. De lehet te élvezted a katonaságot, én szerencsére nem. De mondok egy példát, hogy konkrétan értsed. Kanyargós út, tudod, hogy szakadó esőben is beveszed az összes kanyart 60al, akkor mégis hogy éreznéd magad,hogy egyik nap kiraknak egy 40es táblát,mert néhány bedrogozott fiatal nem vette be a kanyart. Aztán a szabály az szabály, mész 40el a napsütéses időben is, holott simán teperhetnél 80al.
A másik meg, ugyanez a hely, felhívnak, hogy a kiskölökkel az oviban történt valami, vagy kórházba vitték sürgősen el kéne hozzá menni,mert fél egyedül és sír, vagy akármi. Ha leszarnád azt mondanád- valahogy fel kell nőnie egyedül, meg ott van orvos vagy akárki, kár sietni nem múlik rajtam semmi. De aztán ember/szülő legyen a talpán, aki ilyenkor fütyürészve, hót nyugodtan hátradől a 40es táblánál, hogy háát kéremszépen a szabály az szabály. Da mondhatok ezer olyan példát amikor rajtad múlik vmi és azért kell sietned.
BMWパワー
Kép

#12851 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 08:16

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 8:09

Ez egy ritka ronda auto (ha az egyaltalan), szal aki erre irigykedik, az valami vermes buzi lehet csak :Đ

Te figyejjécsak! Azt irta, vezettük, nem pedig néztük.
Szóval senki nem gyönyörködött benne, viszont a gyengébbik változat is 215paci háccsókeréken, szal én biztos élveztem volna akármilyen rusnya is.  :Đ De azért annyira nem rusnya, tuti megnézik az utcán.
BMWパワー
Kép

#12852 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 04. 19. 08:20

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 8:43

Figyejjémán te csőbuzi. Mióta lenne etalon útvonal egy terep? Fogadjunk hogy a nivába meg nemtod bepakolni a családot cuccostul és ledzsalni az ótópályán 170el. Na ilyenkó mivan, megáll a tudomány?

Gondolkoggyámá pirosvillám. Szerinted miért van ott a Ranger? Ha autópályázni akarok, akkor megyek azzal, 140 paci, fullextra, megy az is 170-et (mondjuk mennyen annyit a mai tarifáknál a bmwsbzui), és fogadjnk több cucc fér bele, mint a bömösbe.
Ja, és nem is eszik többet, mint a tiéd, azt is gázolajból.

Meg ott a Primera is. Ezzel voltam a héten Nyíregyházán, és egy kényelmes utazóautó. Nem túl virgonc, de arra van, amire kell. És igen, ez is viszi a 170-et, mégsem mentem ennyivel sehol. Be kell állni itthon a 14-150 óra szerinti sebességre, és akkor amit nyernél időt a gyorsabb utazással, biztosan nem bukod el a bírság miatt.
KomposztWC

#12853 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 08:20

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 9:16

Te figyejjécsak! Azt irta, vezettük, nem pedig néztük.
Szóval senki nem gyönyörködött benne, viszont a gyengébbik változat is 215paci háccsókeréken, szal én biztos élveztem volna akármilyen rusnya is.  :Đ De azért annyira nem rusnya, tuti megnézik az utcán.

Te figyejjecsak! Arra is lehet irigykedni, hogy valaki vezetett valamit, amit Te nem, nem csak arra, hogy megnezte :omg:

Ez Neked valami ilyen beidegzodott baromsag lehet, hogy megnezik-e az utcan vagy sem. Egyreszt szerintem teljesen mindegy (meg csak el sem tudom kepzelni, hogy az erdekeljen, hogy az utcan barki megnez vagy sem akarmilyen kocsiban ulve), masreszt meg azert is megnezhetik, mert ilyen rondat meg nem lattak :D

#12854 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 08:22

Idézet: Grillo - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 8:20

Gondolkoggyámá pirosvillám. Szerinted miért van ott a Ranger? Ha autópályázni akarok, akkor megyek azzal, 140 paci, fullextra, megy az is 170-et (mondjuk mennyen annyit a mai tarifáknál a bmwsbzui), és fogadjnk több cucc fér bele, mint a bömösbe.
Ja, és nem is eszik többet, mint a tiéd, azt is gázolajból.

Meg ott a Primera is. Ezzel voltam a héten Nyíregyházán, és egy kényelmes utazóautó. Nem túl virgonc, de arra van, amire kell. És igen, ez is viszi a 170-et, mégsem mentem ennyivel sehol. Be kell állni itthon a 14-150 óra szerinti sebességre, és akkor amit nyernél időt a gyorsabb utazással, biztosan nem bukod el a bírság miatt.

Jah hát te is kemény gyerek vagy 3db céges autóval. Majd ha saját zsebből kéne fizetned akkor megnéznélek. :kma:  :Đ A 3 autó kötelezője fedezné még a 3literes bömös többletfogyasztását is, és akkor nem mentél velük egy métert se.
BMWパワー
Kép

#12855 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 08:22

Idézet: Grillo - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 9:20

Szerinted miért van ott a Ranger? Ha autópályázni akarok, akkor megyek azzal, 140 paci, fullextra, megy az is 170-et (mondjuk mennyen annyit a mai tarifáknál a bmwsbzui), és fogadjnk több cucc fér bele, mint a bömösbe.

Mi van? Az a baszott nagy, gondolom dognehez kocsi csak 140 lovas? :eek:
Hat kurva dinamikusan mehet... :Đ

#12856 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 08:23

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 8:20

Te figyejjecsak! Arra is lehet irigykedni, hogy valaki vezetett valamit, amit Te nem, nem csak arra, hogy megnezte :omg:

Akkor meg miköze van ahhoz,hogy hogy néz ki :p
De tuti igazad van, biztos szarabbul megy mint a panda azért nem irigykedsz  :Đ
BMWパワー
Kép

#12857 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 08:25

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 9:23

De tuti igazad van, biztos szarabbul megy mint a panda azért nem irigykedsz  :Đ

Fogalmam sincs, hogy megy, de tolem 100x jobban is mehet akar a Pandanal, akar a Bravonal, en speciel ilyen fortelem randa kocsiba be nem ulnek akkor sem, ha fizetnenek erte. :cool:

#12858 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 08:28

Na, goto BP ('szameg, tegnap is ott voltam :omg:) :D

#12859 Felhasználó inaktív   Tide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 08:32

Idézet: Grillo - Dátum: 2009. ápr. 18., szombat - 23:22

Noésaztán. Én meg ilyeneket, aztán mégsem verem nagydobra. Mondjuk lehet, ha Ájgóm lenne nekem is... :Đ

Akié ez az autó, annak még van egy Cadillac Escalade-ja illetve a feleségének egy Toyota FJ Cruisere :cool: És két szép gyermeke :Đ

Tiga voltam, szameg. Nem jelentkeztem át.

Amúgy unokatesókméké ez az autópark :think:

#12860 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 04. 19. 08:38

Na, tisztázzunk valamit. Te kezdtél a NIvával kapcsolatban az autópályázásról, meg a családi utazásokról beszélni. Ennek ahhoz annyi köze van, mint a bömösnek a terepezéshez. Viszont a Ranger már mindkettőre alkalmas. Az egy jó öszvér erre, ráadásul még kényelmes is.
A 140 ló nem mozgatja rosszul amúgy, a turbó miatt nagy a nyomaték, 1800-tól már ugrik, 3-4 ezer körül még használható. Tény, hogy nem versenyautó.

A parttalan vitát zárjuk le azzal, hogy ezek munkára vannak, és a családi nyaralást meg megoldom a Stifttel, ami szintén viszi a 170-et, de nem használom úgy, és a 92 lóerő bővel elég bele. Van csomagtartója is, bár ezt a gyerek majd lehet felülírja. De úgyis mindenki azzal a kocsival oldja meg az életét, amit megengedhet magának.

Amúgy meg bzuik vagytok majdnem mind. Megyek bútort pakolni.

Úgy néz ki a környék a kibaszott lomtalanítás miatt, mintha az összes lakásba brazilok költöztek volna.  :omg: Kíváncsi vagyok a FŐKEFE hogy fogja elhordani ezt a sok szart.
KomposztWC

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 641
  • 642
  • 643
  • 644
  • 645
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.