HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 642
  • 643
  • 644
  • 645
  • 646
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#12861 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 04. 19. 08:39

Idézet: Tide - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 9:32

Amúgy unokatesókméké ez az autópark :think:

Ezt most tőlem kérdezed? Nem tudok sokat a családodról.  :Đ  :omg:
KomposztWC

#12862 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 08:43

Idézet: Grillo - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 8:38

Na, tisztázzunk valamit. Te kezdtél a NIvával kapcsolatban az autópályázásról, meg a családi utazásokról beszélni.

Nem. Én azzal kezdtem,hogy fostalicskák még saját kategóriájukban is  :Đ Aztán Zűrlaci mondta,hogy dehát a niva a terepen nem növeli a faszméretet, én meg rávágtam, hogy egy jó autónak pont annyi köze van a terepezéshez mint nivanak az ótópályához. Remélem így összefoglalva érthető  ;)
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#12863 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 08:45

Idézet: Tide - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 8:32

Amúgy unokatesókméké ez az autópark :think:

Ezen miért kell gondolkodni?  :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#12864 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 08:59

Idézet: Grillo - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 9:38

Úgy néz ki a környék a kibaszott lomtalanítás miatt, mintha az összes lakásba brazilok költöztek volna.  :omg: Kíváncsi vagyok a FŐKEFE hogy fogja elhordani ezt a sok szart.

meglepően hatékonyan. nálunk szépen jött a kukásautó, utána jöttek az utcaseprők, lomtalanítás után koradélután már nyoma sem volt az egésznek :up:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#12865 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 09:06

Idézet: qnadam - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 8:59

meglepően hatékonyan. nálunk szépen jött a kukásautó, utána jöttek az utcaseprők, lomtalanítás után koradélután már nyoma sem volt az egésznek :up:

Nálunk is így van évről évre. Lomtalanítás után 1-2 nap múlva már semmi nincs. Se törmelék,se szemét.
BMWパワー
Kép

#12866 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 09:17

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. ápr. 18., szombat - 22:28

Hát szerencsére csak néha  :Đ Irtam levelet az osztákoknak, hogy lécci küggyetek má egy fotót,mert bemondás alapján habisztire én nem fizetek lófaszt se. Szal vagy kapok egy szép kis fényképet vagy sose hallok felőlük.  :)
Itthon meg gyorshajtásért még sose basztak meg, mert résen vagyok. Párat már megúsztam satufékezéssel,de ez benne van. Inkább ez minthogy tötyögéssel nyirjam ki szét az idegeimet.

Echte nemetul?  :think:  Sztem kezdjel el gyujteni lovettat. sokat, mert a bunti 280-300as szorzoval jatszik.  :nevet2:  :nevet2:  :nevet2:

Itthon ha bevezetik az uj buntetesi rendszert, hamar megtanulod mi a stájsz.  :cool:  Rendben van, hogy nem adozol, akkor behajtjak maskeppen. :nevet: :nevet:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#12867 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 09:18

nálunk olyan gyorsan zajlott le a lomtalanítás, hogy az egész utcában egyetlen egy ház elé pakoltak ki, de itt nem laknak brazikok :smoker:  :D

tide kössük össze a görkorizást az autóval. először te vezetsz, én meg kapaszkodok a csomitartóba, utána fordítva ;)  :Đ
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#12868 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 09:23

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 9:17

Echte nemetul?  :think:  Sztem kezdjel el gyujteni lovettat. sokat, mert a bunti 280-300as szorzoval jatszik.  :nevet2:  :nevet2:  :nevet2:

Itthon ha bevezetik az uj buntetesi rendszert, hamar megtanulod mi a stájsz.  :cool:  Rendben van, hogy nem adozol, akkor behajtjak maskeppen. :nevet: :nevet:

Hát a 360eurót már hova a tökömbe akarják szorozni? :think:
Nemtom milyen büntetési rendszerről beszélsz. Most linkre küldenek egy papírt, hogy hálló gyorsan mentél itt és itt, fizessé be egy átlagos havi fizetést, köszi. Ha peched van még tényleg jártál is arra. A lofaszt. Németül haver megírta a levelet, ő kinn élt évekig, szal hamar megvolt. Szépen udvariasan megkértem,hogy küldjenek egy fényképet,vagy vmi bizonyítékot amin látszik,hogy ennyivel mentem és akkor semmi gond, kifizetem az összeget. Ne akarják már azt mondani,hogy nincs semmi bizonyítékuk és le akarnak gombolni rólam ennyi pénzt? Nem is értem miért nem küldték el rögtön az elején.
BMWパワー
Kép

#12869 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 09:37

Idézet: anyaanya - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 9:18

tide kössük össze a görkorizást az autóval. először te vezetsz, én meg kapaszkodok a csomitartóba, utána fordítva ;)  :Đ

Erről jut eszembe (én mindig hátulról teszem be) egy sztory.
Még gimibe egyik éjjel teszkoparkolóba bohóckodtunk haverokkal. Beültem a bevásárlókocsiba a törpiek meg úgy toltak meg időnként megpörgettek. Kibaszott nagy élmény  :Đ Nem érzed a kanyart, csak annyit érzel, hogy mész előre és eccercsak szembe látod a havert aki eddig hátulról gyorsított. Ez még jó 10éve volt. Aztán egyszercsak megállt egy autó, majd kiszállt két fószer zseblámpával. Akkor láttuk az autó oldalán a polgárőrség feliratot. Jól megijedtünk, alig bírtam kiszállni a bevásárlókocsiból. Aztán odajöttek a bajszos polgárőrök,hogy micsinálunk itt,meg mér rongáljuk a kocsit. Mondom nem rongáljuk, csak hülyültünk kicsit. Erre a fószer: akkor mi lenne ha az autó után kötnénk és kimennénk az autópályára, az is ilyen vicces lenne? Mondom áááá az már nem annyira, inkább visszatolom a helyére. Aztán mondták,hogy visszajönnek fél óra múlva addigra ne legyünk már ott.  :Đ
BMWパワー
Kép

#12870 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 09:38

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 10:23

Nem is értem miért nem küldték el rögtön az elején.

gondolom ugyanazért, amiért itthon sem :think:
de a logikát, azt én sem értem. kiállnak a rendőrök. fotóznak egy órán keresztül, és aki arra ment tök mindegy mennyivel, annak kiküldenek egy csekket. arra jártál? igen. lehet, hogy gyorsan mentél? igen. fizetsz? igen :omg: bejön nekik? igen :mad:

#12871 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 09:50

Idézet: anyaanya - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 9:38

gondolom ugyanazért, amiért itthon sem :think:
de a logikát, azt én sem értem. kiállnak a rendőrök. fotóznak egy órán keresztül, és aki arra ment tök mindegy mennyivel, annak kiküldenek egy csekket. arra jártál? igen. lehet, hogy gyorsan mentél? igen. fizetsz? igen :omg: bejön nekik? igen :mad:

És itthon miért nem küldik ki?
Biztos vagyok benne, hogy bejön nekik néhány ilyen. Kb mint az autopálya matricásoknál. Én még mindig őrzöm azt az egy szem e-matrica blokkját amit nyáron használtam, hátha kell bizonyítéknak.
BMWパワー
Kép

#12872 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 10:02

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 10:23

Hát a 360eurót már hova a tökömbe akarják szorozni? :think:
Nemtom milyen büntetési rendszerről beszélsz. Most linkre küldenek egy papírt, hogy hálló gyorsan mentél itt és itt, fizessé be egy átlagos havi fizetést, köszi. Ha peched van még tényleg jártál is arra. A lofaszt. Németül haver megírta a levelet, ő kinn élt évekig, szal hamar megvolt. Szépen udvariasan megkértem,hogy küldjenek egy fényképet,vagy vmi bizonyítékot amin látszik,hogy ennyivel mentem és akkor semmi gond, kifizetem az összeget. Ne akarják már azt mondani,hogy nincs semmi bizonyítékuk és le akarnak gombolni rólam ennyi pénzt? Nem is értem miért nem küldték el rögtön az elején.

Kifizettetik veled még az előhívás, nagyítás, és a postázás költségét is! :nevet: :nevet: L'oreal... :nevet:

#12873 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 10:05

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 10:50

És itthon miért nem küldik ki?
Biztos vagyok benne, hogy bejön nekik néhány ilyen. Kb mint az autopálya matricásoknál. Én még mindig őrzöm azt az egy szem e-matrica blokkját amit nyáron használtam, hátha kell bizonyítéknak.

tényleg nem tudom. egyszercsak így lett :think:
biztosan úgy gondolják, hogy hatóság, és neked kutya kötelességed elhinni, amit ők mondanak. :confused:

#12874 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 10:23

Kint álltalában az emberek, ha már hibáztak, akkor a fejükhöz kapnak és fizetnek.

És ez azért nem az a tipikus szopatós, eldugott táblánál fotózos magyar fajta megoldás volt.

Btw, mi volt a feltétele a kifogás emelésének? Vagy volt valami kitétel a fotók kikérére? Mert ha azt nem sikerült teljesíteni, akkor jó eséllyel megy a kukába a levél, te meg túlléped a határidőt, annak minden szopásával együtt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#12875 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 10:34

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 10:23

Btw, mi volt a feltétele a kifogás emelésének? Vagy volt valami kitétel a fotók kikérére? Mert ha azt nem sikerült teljesíteni, akkor jó eséllyel megy a kukába a levél, te meg túlléped a határidőt, annak minden szopásával együtt.

Az tuti legközelebbi levél minimum a duplájáról fog szólni..Haver dettó igy volt sógorok b@sznak rá hogy mit irkál az ember fotót meg max ha beperelnek mert nem fizetsz akkor kapsz.

Szerkesztette: djculture 2009. 04. 19. 10:35 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#12876 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 11:04

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 10:23

Kint álltalában az emberek, ha már hibáztak, akkor a fejükhöz kapnak és fizetnek.

És ez azért nem az a tipikus szopatós, eldugott táblánál fotózos magyar fajta megoldás volt.

Hát most erre mit mondjak? Nem láttam őket, sötét volt, nem villant semmi, akkor az mi ha nem eldugott helyen fotózós?

Nem emeltem semmilyen kifogást, írtam nekik, hogy ha küldenek fotót akkor minden további nélkül elismerem és kifizetem az összeget. De gondolom ezt ők is felfoghatnák, hogy habisztire nem fizetek ki ennyi pénzt,csak azért mert ők küldtek egy levelet.
BMWパワー
Kép

#12877 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 11:07

Idézet: djculture - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 10:34

Az tuti legközelebbi levél minimum a duplájáról fog szólni..Haver dettó igy volt sógorok b@sznak rá hogy mit irkál az ember fotót meg max ha beperelnek mert nem fizetsz akkor kapsz.

Már mér szólna a duplájáról? Azóta kitalálják, hogy 150 helyett 240el mentem,vagy mi? Miért ne küldenék ki a fotót? Beleírtam,hogy küldhetik emailbe is, ők is megadták a rendőrség emailcimét, hogy írhatok oda is,csak a posta biztosabb. Úgyhogy ajánlottan küldtem el a levelet expressz légi úton, vadászgéppel viszik oda a portásnak. Volt vagy 990 ft.... :rolleyes:
BMWパワー
Kép

#12878 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 11:14

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 12:04

Hát most erre mit mondjak? Nem láttam őket, sötét volt, nem villant semmi, akkor az mi ha nem eldugott helyen fotózós?

Nem emeltem semmilyen kifogást, írtam nekik, hogy ha küldenek fotót akkor minden további nélkül elismerem és kifizetem az összeget. De gondolom ezt ők is felfoghatnák, hogy habisztire nem fizetek ki ennyi pénzt,csak azért mert ők küldtek egy levelet.

Tudod ez az a tipikus magatartás, ami miatt Magyarország ott tart, ahol. Gyorshajtottál? :think: Igen. Akkor milyen alapon vonod kétségbe a büntetés jogosságát. Nem azért kell büntetést fizetned, mert lefotóztak, hanem azért, mert gyorshajtottál, amiért vállalnod kell a felelősséget.
Nem arról van szó, hogy Romániába megállítottak az út szélén, és kértek egy tizest zsebbe. A sógorok bebizonyítják hamar, hogy a való világban ez nem úgy működik, ahogy te gondolod. ;)

#12879 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 11:23

Idézet: Tigger - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 11:14

Tudod ez az a tipikus magatartás, ami miatt Magyarország ott tart, ahol. Gyorshajtottál? :think: Igen. Akkor milyen alapon vonod kétségbe a büntetés jogosságát. Nem azért kell büntetést fizetned, mert lefotóztak, hanem azért, mert gyorshajtottál, amiért vállalnod kell a felelősséget.
Nem arról van szó, hogy Romániába megállítottak az út szélén, és kértek egy tizest zsebbe. A sógorok bebizonyítják hamar, hogy a való világban ez nem úgy működik, ahogy te gondolod. ;)

Egyrészt nem biztos,hogy azon a szakaszon gyorshajtottam, mivel nem emlékszem rá.
Ennyi erővel lehetne kamu is. Pláne, ha mondjuk az van, hogy 50 helyett elkapnak 60al. Azt mondod lehet, hogy éppen akkor annyival mentem, kifizetem, közbe meg lehet az a 60 csak 55volt ami már belefér, vagy kisebb mértékű a büntetés.
Az elvét nem értem az egésznek, hogy miért kell ebből problémát csinálniuk? Ha gyorshajtottam és ők ezt észlelték akkor annak kell lennie valami nyoma. Ezt nekem megmutatják és küldöm a zsét.
Ha meg nincs nyoma, akkor ennyi erővel kiállhatnak az út szélére, felírnak 100rendszámot aztán mindenkit megbasznak a sok jótét lélek meg vakon befizeti a pénzt,mi?  :omg:
BMWパワー
Kép

#12880 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 11:44

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. ápr. 19., vasárnap - 12:23

Egyrészt nem biztos,hogy azon a szakaszon gyorshajtottam, mivel nem emlékszem rá.
Ennyi erővel lehetne kamu is. Pláne, ha mondjuk az van, hogy 50 helyett elkapnak 60al. Azt mondod lehet, hogy éppen akkor annyival mentem, kifizetem, közbe meg lehet az a 60 csak 55volt ami már belefér, vagy kisebb mértékű a büntetés.
Az elvét nem értem az egésznek, hogy miért kell ebből problémát csinálniuk? Ha gyorshajtottam és ők ezt észlelték akkor annak kell lennie valami nyoma. Ezt nekem megmutatják és küldöm a zsét.
Ha meg nincs nyoma, akkor ennyi erővel kiállhatnak az út szélére, felírnak 100rendszámot aztán mindenkit megbasznak a sok jótét lélek meg vakon befizeti a pénzt,mi?  :omg:

Elfelejted, hogy Európában jártál, ott nem egészen így működnek a dolgok.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 642
  • 643
  • 644
  • 645
  • 646
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.