HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2079
  • 2080
  • 2081
  • 2082
  • 2083
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#41601 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 24. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2010. 05. 24. 10:42

Az, hogy valaki anyagilag rendezett, vagy annál több, esetleg sokkal több, vagy extrém sokkal több, nem ugyanaz, mint boldognak lenni :omg:

én is épp most tartok ott, hogy valószínű belekezdek valami új dologba, ami által úgy érzem, és remélhetőleg ki tudok teljesedni. nem, ez nem a rúdtánc :kma: :D de nem fogom az orrotokra kötni, mert nincs szükségem arra, hogy mindenféle ellenvetésekre visszavágjak, másrészt meg mivel úgyis pasiból vagytok, úgyem értenétek :wub:
szóval félig-meddig ehhez kapcsolódva beszélgettem szombaton egyik barátnőmmel. van egy pszichológus kolleganője/barátnője, aki már több mint 20 éve van a pályán. a magánpacientúrája szinte teljes egészében vezérigazgató és ami még efölött van beosztású emberekből áll össze, akiknek nem okoz gondot, ha a tehén felesége reggel avval ébred, hogy párizsban akar reggelizni. magángép, és délelőtt már a sans elysee-n croassonoznak. másrészt lelkileg meg nem tudják feldolgozni a problémáikat, és sokkal megoldhatatlanabb problémái vannak mint akár gugának. mert azt ugyan mindig tudják, hogy mit fognak ebédelni, vacsorázni, miből adják fel a csekkeket, de mégsem boldogok, és alapvető lelki problémáikkal nem tudnak mit kezdeni, érzéseiket nem tudják kimutatni, az ebből fakadó flusztráltságot nem tudják megoldani, ami rövid időn belül depresszióhoz vezet. és alkalmanként súlyos 10 ezreket fizetnek azért, hogy a nap végére csökkentsék abbéli szándékukat, hogy felkössék magukat a kristálycsillárjukra.

én azt gondolom, hogy nekem az jelenti a boldogságot, ha végre olyan dolgot csinálhatok, amiből meg tudok élni, és szeretem. talán a sorrend fordítva még jobb lenne. de ezért nem kell másokon átgázolni, a saját tehetségemmel és talpraesettségemmel és ötletemmel érem ezt el. szeretném, ha végre nem kéne minden nyarat építkezéssel tölteni, és végre elkészülne a házunk, ahol harmóniában és szeretetben élhetek a családommal. ugye, hogy nem sok? csak tenni kell érte.
és azt hiszem hogy mindez, még mindig guga felfogásához áll a legközelebb....
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#41602 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2010. 05. 24. 11:09

Akkor lesz ott több picipuha dolog is. :rolleyes:

Hájja, képzeld, bejött egy légy, de az a döglégy, szépen acélosan színes. Milyen oprendszer futhat a légyen?
Integrált navigációs szoftverrel :Đ

#41603 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 11:18

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2010. 05. 24. 11:13

és azt hiszem hogy mindez, még mindig guga felfogásához áll a legközelebb....

:wub: jaj dehogy sok-sok :kma: :Đ

Ha vége a vágtának, indítom az új vállalkozásomat, neked garantáltan tetszeni fog :Đ
Részleteket egyelőre nem, majd ha elkezdtük csinálni.

De ha kíváncsi vagy megboldogítlak néhány részlettel mélben :Đ

#41604 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 11:36

Az, hogy valaki anyagilag rendezett, vagy annál több, esetleg sokkal több, vagy extrém sokkal több, nem ugyanaz, mint boldognak lenni :omg:

Ez igy van, de ugye en nem is hangoztatom allandoan, hogy milyen kurva boldog vagyok :cool:
Akkor meg hol is van itt az onamitas? :think: :Đ

Koroket mar lefutottuk, le is fogjuk.
Te soha nem lennel az en helyemben, en meg soha a tiedben. Sima ugy, amig vilag a vilag, ez igy lesz, es igy is van jol.

Ettol fuggetlenul meg basztatni lehet egymast, mas ertelme ugy sincs ennek a bzuitopicnak :omg:

Hja, es :kma: :fuck:

#41605 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 11:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2010. 05. 24. 11:57

Gyertek ki rinyával sziszletni :Đ

ez alap, hogy kimegyünk. kettisz sziszlet, én meresztek, ahogy szoktam :D

#41606 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 11:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2010. 05. 24. 12:18

:wub: jaj dehogy sok-sok :kma: :Đ

Ha vége a vágtának, indítom az új vállalkozásomat, neked garantáltan tetszeni fog :Đ
Részleteket egyelőre nem, majd ha elkezdtük csinálni.

De ha kíváncsi vagy megboldogítlak néhány részlettel mélben :Đ

naná, hogy kíváncsi vagyok, lehet inkább lekoppintom a te ötletedet :wub: :D
amúgy majd én is megírom, mi a másik ötletem, csak fogalmam sincs hogy lehetne belekezdeni.....de majd te megmondod :D

#41607 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 11:39

S nem győzöm neked hangoztatni, hogy én kiválóan érzem magam itt Bánkon, mert nem fasz emberekből áll a falu, hanem igazi családias hangulat van. Télen-nyáron.

Hja, ehhez meg annyit, hogy tenyleg nem onamitas, miszerint az egesz vilag fasz emberekbol all, de ezek szerint Bank az egyetlen udito kivetel, es egeszen veletlenul a vilagmindenseg egyik legnagyobb faszfeje is oda koltozott par eve :nevet:
Pontosan azok a fasz emberek, akik azert tekintenek a masikra ugy, mintha csaladtagjuk lenne, mert ugy hozta a sors, hogy egymas szomszedai :omg: :Đ

#41608 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2010. 05. 24. 11:05

Mit akarnék én kisiklatni?

Szerinted zavar engem, hogy tévképzetekbe ringatod magad? Csak fárasztó, hogy a boldogság egyetlen forrásának a csóróságot állítod be, és aki felett nem akar mindennap beomlani, annak már csak szar élete lehet.

zsonszi ne legyél már undi....sosem mondta azt, legalábbis én még sosem vettem ki azt a szavaiból, hogy a boldogság a csóróságból ered. inkább azt, hogy nem a sok pénztől lesz boldog valaki. én sem tudnék úgy élni, hogy egyik nap nem tudom másnap miből fogok vásárolni, nekem ez túl nagy stressz lenne. de látod, hogy működik, ott a két gyerek, nevelik rendesen, ahová nagyon akar el fogják tudni juttatni, és amit egyikőtök sem vesz észre, méghozzá azon okok miatt, hogy nincs családotok, hogy egy tök jó összetartó családban élnek, ahol a gyereknek tudnak is valami értéket átadni, és nem az van, hogy mennyé má ne legyél láb alatt. nem a pénz számít, és azt egyikőtök sem veszi észre, hogy manapság mennyire kevés az a család, ahol jól érzik magukat. és a gyerekek is. nem flusztrált az anya, nem idegbeteg az apa, tudnak együtt röhögni, és a gyerek megtanul egy normális családmodellt, amit aztán később a saját kapcsolatában is tud majd kamatoztatni, mert lesznek olyan dolgok, amiket a pénz elé tud helyezni.
manapság nagyon divat, hogy pénzen mindent meg lehet szerezni, nőt is, kocsit is, bármit, de az ilyen ember sosem lesz boldog, csak elbújik a pénz adta lehetőségek mögé, de mindig újabb és újabb kell, mert semmit nem tud értékelni igazán, az emberi kapcsolatokat meg főleg nem. megmondom neked őszintén, az én új vállalkozásom is (ha lesz) valamilyen szinten durván kifejezve az emberi boldogtalanságra fog épülni, mert abból van a legtöbb. én persze segíteni szeretnék, és nem örömködni rajta.
ne basztassátok már folyton, bár nem hiszem, hogy az én segítségemre szorulna, de játszunk akkor olyat, hogy mindenki leírja ki mit tud felmutatni. de nem plazma tv, hanem olyan, ami érték. ami igazán az.

#41609 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 11:53

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2010. 05. 24. 12:39

Hja, ehhez meg annyit, hogy tenyleg nem onamitas, miszerint az egesz vilag fasz emberekbol all, de ezek szerint Bank az egyetlen udito kivetel, es egeszen veletlenul a vilagmindenseg egyik legnagyobb faszfeje is oda koltozott par eve :nevet:
Pontosan azok a fasz emberek, akik azert tekintenek a masikra ugy, mintha csaladtagjuk lenne, mert ugy hozta a sors, hogy egymas szomszedai :omg: :Đ

vagy inkább azok a fasz emberek, akik a családtagjaikra sem tekintenek sehogy, mert leginkább ez van. a legtöbb ember önző, csak magával foglalkozik, nincsenek emberi kapcsolatai, és ha valami miatt beáll egy nagy stressz az életébe, akkor villámgyorsan megbetegszik, és megy a tepsibe.
csak nézd meg régen mi volt, mikor mi suliba jártunk. és mi van most. suli után a gyerekeket szélnek eresztik, csinálj amit akarsz. aztán pláza, cigi, pia, buli stb. régen voltam értelmes elfoglaltságok, mert teljesen más értékrend volt. most meg a saját lányomon is látom, ha nem lehet bekapcsolni a számítógépet, az már szinte olyan, mintha lecsatlakoztatnék egy vastüdős embert a gépéről....
kétfajta ember van. aki szereti az embereket, és aki nem. az előző típusnak fontos lehet az is, hogy a szomszédhoz tudjon két szót szólni, tudjon rá számítani, ha bármi történik. akár sokszor jobban is minta családtagjaira, már csak a közelség miatt is. a másik típusnak meg tök mindegy, hazamegy, bezárja a kaput, és akkor lép ki rajta megint, ha tuti nincs az utcán senki, nehogy köszönni kelljen valakinek, vagy 2 szép szót szólni. az ilyenek fulladnak meg a saját szarukba általában.

na ez nem blog, és főznöm is kell.....:kma:

#41610 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 11:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2010. 05. 24. 11:57

Egy idő múlva el fogunk jutni abba a szakaszba, hogy a hozzászólásaink szöveg nélküli szmájliból fog állni, mert már annyira nem lesz semmi mondanivalónk :Đ

Vagy csak egy sima :wub: majd re :wub:

:buw: hja, fordítva nem müxxi.

Csak szombat-vasárnap megyünk nemzeti vágtára, elkezdődik már szerdán, de mi teszünk rá :Đ

Kiállítás sem lesz, a sátor 3 falát beburkoljuk hangulatkeltő óriásposzterekkel, lesz egy pult, ahonnan a nemzetiségibe öltözött asszonyok osztják ingyen a pálinkát, bort és pogácsát.
+ sörpad. Tavaly is az volt a gond, hogy nálunk voltak a legtöbben, összezsúfolódtunk a sátorban zenélni meg jött a híradó és nem fértünk el, senki nem tudott leülni.

Most annyi lesz a változás, hogy szarunk a díszletre, nálunk baromi jó zene, és hangulat lesz :Đ
Gyertek ki rinyával sziszletni :Đ

Lenne mondanivalóm, csak nem akarom leírni.
A lényeget meg már amúgy is megírtam mail-ben. :wub: :D
Na lö pá, viszlát a Vágtán! :kocc:
"Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit.
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)

#41611 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 11:59

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2010. 05. 24. 12:48

ne basztassátok már folyton, bár nem hiszem, hogy az én segítségemre szorulna, de játszunk akkor olyat, hogy mindenki leírja ki mit tud felmutatni. de nem plazma tv, hanem olyan, ami érték. ami igazán az.

Egyszer egy állásinterjún egy nálam vagy egy tizessel fiatalabb, nagyon trendi HR-es csaj megkérdezte, mire vagyok a legbüszkébb, mire azt válaszoltam: arra, hogy sokan kedvelnek.
Elkerekedett a szeme, gondolom nem erre a válaszra számított. :think:
"Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit.
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)

#41612 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 12:02

nem idegbeteg az apa

Azt hittem, most Gugaekrol van szo, de ezek szerint nem :omg: :Đ

#41613 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 12:06

de játszunk akkor olyat, hogy mindenki leírja ki mit tud felmutatni. de nem plazma tv, hanem olyan, ami érték. ami igazán az.

Nem azert, de nem Te vagy a nagy es egyetlen igazsagossag orok forrasa, aki megmondja, mi az ertek, es mi nem az :omg: :Đ
Minden embernek megvan a maga ertekrendje. Guganak van ket kolke, be is baszna, ha neki nem ok lennenek a legfontosabbak.
Nekem speciel nem kell gyerek, nemhogy plazma TV-t, de az egyik Wii kontrolleremet se adnam oda egy kolyokert. Mondjuk Guga kolkeiert meg plane nem :nevet:

Szal ez sztem fassag. De eddig ilyen szovegeket nem adtal elo, szal egyertelmu, hogy oregszel :kma: :Đ

#41614 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2010. 05. 24. 13:06

Nem azert, de nem Te vagy a nagy es egyetlen igazsagossag orok forrasa, aki megmondja, mi az ertek, es mi nem az :omg: :Đ
Minden embernek megvan a maga ertekrendje. Guganak van ket kolke, be is baszna, ha neki nem ok lennenek a legfontosabbak.
Nekem speciel nem kell gyerek, nemhogy plazma TV-t, de az egyik Wii kontrolleremet se adnam oda egy kolyokert. Mondjuk Guga kolkeiert meg plane nem :nevet:

Szal ez sztem fassag. De eddig ilyen szovegeket nem adtal elo, szal egyertelmu, hogy oregszel :kma: :Đ

szerintm a kor előrehaladtával bizonyos bölcsességet is összeszed az ember, illetve ha mentálisan is képezi magát, akkor nagyobb rálátása lesz dolgokra. én mindenképpen pozitív dolognak veszem, ha több tapasztalatom van mint 10 évvel ezelőtt, és ebből tanulni is tudok, sőt profitálni is tudok belőle.
eddig is ez volt a véleményem, csak mostmár idegesít, hogy minden nap az a téma, hogy innentől csak az ember ember és boldog ember, akinek sok pénze van. nehogy már ez határozzon meg bárkit is.

hja és nem az egyetemes igazságot akarom kinyilvánítani, hanem hozzátok hasonlóan a saját véleményemet.

Szerkesztette: anyaanya 2010. 05. 24. 12:11 -kor

#41615 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 12:14

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2010. 05. 24. 12:53

vagy inkább azok a fasz emberek, akik a családtagjaikra sem tekintenek sehogy, mert leginkább ez van. a legtöbb ember önző, csak magával foglalkozik, nincsenek emberi kapcsolatai, és ha valami miatt beáll egy nagy stressz az életébe, akkor villámgyorsan megbetegszik, és megy a tepsibe.
csak nézd meg régen mi volt, mikor mi suliba jártunk. és mi van most. suli után a gyerekeket szélnek eresztik, csinálj amit akarsz. aztán pláza, cigi, pia, buli stb. régen voltam értelmes elfoglaltságok, mert teljesen más értékrend volt. most meg a saját lányomon is látom, ha nem lehet bekapcsolni a számítógépet, az már szinte olyan, mintha lecsatlakoztatnék egy vastüdős embert a gépéről....
kétfajta ember van. aki szereti az embereket, és aki nem. az előző típusnak fontos lehet az is, hogy a szomszédhoz tudjon két szót szólni, tudjon rá számítani, ha bármi történik. akár sokszor jobban is minta családtagjaira, már csak a közelség miatt is. a másik típusnak meg tök mindegy, hazamegy, bezárja a kaput, és akkor lép ki rajta megint, ha tuti nincs az utcán senki, nehogy köszönni kelljen valakinek, vagy 2 szép szót szólni. az ilyenek fulladnak meg a saját szarukba általában.

na ez nem blog, és főznöm is kell.....:kma:

Hat nezd, en sajat es kornyezetem tapasztalatabol azt tudom erre mondani, hogy aki nem foglalkozik a csaladjaval, annak legtobbszor nagyon jo oka van ra.
Aki a csaladdal foglalkozik, pont az a legszemetebb onzo, mert akar valamit. Tisztelet a kivetelnek.
Szal en inkabb azt mondom, szarjanak egymas fejere, de akkor legalabb nincs az, hogy jopofizunk penzert vagy siman csak oroksegert, stb.
Plaza meg szamitogep a gyerekkoromban meg nem igazan volt, pia, buli meg cigi viszont igen. Megis inkabb megvartam, amig lett az elso ketto, mert valahogy ugy vagyok vele, hogy meg egy plazaban maszkalni is jobb, mint valami faszom bulin cigizni meg pialni.
En nem szeretem az embereket, ezt mindenki tudja, aki ismer. Ennek ellenere szoktam koszonni a szomszed neninek, es leszarom, hogy maszkal-e kint az utcan valaki vagy sem, nehogy mar ez hatarozza meg, hogy mikor hova menjek :omg: :Đ

#41616 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 12:18

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2010. 05. 24. 13:48

...

Nyanyus, szépen megfogalmaztad a lényeget!

:wub:

Hja és :kma: minden kocsognek :D
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#41617 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2010. 05. 24. 13:11

eddig is ez volt a véleményem, csak mostmár idegesít, hogy minden nap az a téma, hogy innentől csak az ember ember és boldog ember, akinek sok pénze van. nehogy már ez határozzon meg bárkit is.

Ezt egy felreertes, szo nem volt arrol, hogy az a boldog, akinek sok penze van.
Egyreszt viszonylagos, kinek ki mi a sok penz, masreszt meg ilyet senki nem allitott szerintem, hogy boldog, mert sok penze van.
Sot, meg Guga sem irta, hogy o boldog :D

Egyszeruen arrol van szo, hogy manapsag epeszu embernek az a honaprol-honapra szenvedos nyomor, ami Gugaeknal megy, nem palya, vagy ha igen, hat igyekeznek belole kimaszni.
De erre o eloadja, hogy attol neki milyen kurva jo, hogy igy elnek :omg: :Đ
Na ez a durva. Es itt nem keves penz vs. sok penzrol van szo, hanem semmi vs. keves penzrol.

#41618 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 12:29

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2010. 05. 24. 08:08

boldog szülinapot beléd gabibácsi!!! :birthday2:

Kép

Köszi :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#41619 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag