Aki vallakozasban, vagy hasonloban gondolkodik, par jotanacs.

Teljesen mindegy mi a tevekenysegi kor, vagy a termekkinalat.
Az a lenyeg, hogy ne neked kelljen kuncsorogni, hanem elmenjenek hozzad akar az orszag masik vegebol is.
Ezt tobbnyire azzal lehet elerni, hogy vagy olyasmit arulsz, szolgaltatsz amit mas nem, vagy roszabb minosegben, illetve dragabban.
Otleteim nekem is vannak, de parszor mar rafaragtam kiskozerttel, illetve fornettis szarsaggal is.
Korul kell nezni alaposan, hogy tudsz-e igenyelni valami unios tamogatast, hogy legalabb egy kis ertelme is legyen, hamar tagok vagyunk.
En pl ugy nyitottam az elso kozertet, hogy kaptam egy millat arukeszletre, meg egy evig fizettek a berleti dijat, illetve kozuzemi szamlakat, es mindez vissza nem tertendo volt.
Meg palyazni sem nagyon kell, mert a legtobbszor nincsenek kihasznalva a keretek.
Tobbnyire az elegtelen tajekoztatasbol adodoan.
Akinek meg nincs gyereke, es nem is tervez, az vagy tok hulye, lasd polat, vagy megfontolt.

Mas ertelme nem igazan van az eletnek.
Aki pedig arra var, hogy majd akkor lesz neki, ha anygilag megengedheti, annak sosem lesz ebben az orszagban.
Mondjuk tobb nekem sem kell, eppen eleg ez a harom is.
Gombiba, neked meg egyenesedjen ki a patkobeled szulinapod alkalmabol.

Sajna most nem iszok az egeszsegedre, mart egy hete kurva lazas vagyok, meg mindenfele bajom van, ugyhogy majd legkozelebb leguritunk valamit, ugyis logok par embernek itt sorokkel.