HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2789
  • 2790
  • 2791
  • 2792
  • 2793
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#55801 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 23. 07:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 23. 06:34

Elindulunk reggelit főzni :Đ

Én piacra indulok mindjárt.

A tojást már megfestettem. :Đ
"Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit.
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)

#55802 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Kettisz - Dátum: 2011. 04. 23. 08:24

Én piacra indulok mindjárt.

És miből gondolod, hogy ma elkelsz? :think: :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#55803 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 09:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Kettisz - Dátum: 2011. 04. 23. 07:24

A tojást már megfestettem :Đ

Ahogy nézem ki is ürítetted :Đ

#55804 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 09:15

Laza 3 órás reggeli a bánki lankákon, francba, minden reggel így kéne :Đ

#55805 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 09:16

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 04. 23. 07:22

Asszony csinalt valami rakott krumpli szeruseget mangalica szalonnaval.

Mindjárt mutatok valamit :cool:

#55806 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 11:11

#55807 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 11:30

Azért a facebookos hülyeséget gabibá idegesítésére csak sikerült benyögni:)Halál genyák vagytok:D
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#55808 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 11:34

Gabibá eszünkbe sem jutott, nejemnek van néhány barátnője, akikkel a fészbukon tartja a kapcsolatot, s videót megnézik :-D nagyjából nekik szólt, meg azoknak, akik egész nap a fészbukot lesik :Đ

#55809 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 18:54

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 04. 22. 22:17

Pécelen nem kaptam mélyöblítésű, alsókifolyású wc-t. A XIII.-ból meg kibékávézni mulatságos lenne vele. :]

nemtom hol van az a pécel, de a 13. közel van
ha időben szólsz segítek amikor tudok
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#55810 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 23. 05:20

Jahno! Tévedésben vagy. Gabibácsi rendszeresen előadja, hogy lebérdroidozom, leoltom. Megmondom neked mi a szokásos recept. Bejön, elkezdi méregetni a farkát, beszól, kap 4-5 ingyenkört következmények nélkül, aztán kap egy sallert, miután felháborodik, hogy az övé még sem akkora. Na erre szoktatok rákontrázni, hogy mindig bírom tetézni.
Ha bajom lenne a csávóval, akkor hallhattad volna tőlem fészbukos ügyben, hogy megérdemelte, hogy kirakták, a medve nem játék. De nem olvashattál tőlem semmit, mert a csávó egyáltalán nem érdekel.

Általában az van, hogy ide eszi a penész, lazán ledroidozza saját magát, és úgy állítja be, hogy én voltam.
Egyetlen helyen sem droidoztam le, mert Gabibácsival nem szoktam beszélgetni. Arra hivatkozik, hogy leoltottam. Hol?
Hja, aztán mikor elkezd beszólogatni, s kap mellé egy maflást, akkor képes a hülyélye beírni az idétlen szmájlijával együtt, hogy guga ne idegeskedj, ez a topik erről szól.

Nekem mondja? Cyberde például, ha engem leanyáz, s én őt vissza, az miért nem minősül csörtének? Vagy, ha polával beugatunk egymásnak, érdekes, hogy soha nincs belőle csörte, mert én pl. nem azért szoktam. Sőt itt vagyok lassan 10 éve, soha nem volt balhém senkivel, mindig megtaláltam a hangot mindenkivel.
RICS-el volt csörtém moderáció miatt.
Beugatás viszont volt folyamatosan, pickin on me.

Ha bajom lenne gabibácsival, akkor teljesen természetesen mennék utána a szigetre és osztanám a gyereket, amíg el nem megy a kedve a fórumozástól. Látom milyen topikokat látogat, de nem én megyek utána, hanem ő jön ide. Először csak megy a hazudsz, kamu, ne vetíts, stb. Ha rákérdezek, hogy mondjon már valami konkrétumot, hogy mi a hazugság, akkor azzal jön, hogy minden amit írok. Normális? Aztán meg az, hogy tudjuk guga mindenhez ért, mindenkinél okosabb. Oké, de kinek a nevében beszél? Ki kérte meg arra, hogy idejöjjön és beugasson? Én tudom a legjobban, hogy ez a topik arról szól, hogy kötetlenül leugatjuk egymást. Csak, hogy ezt nem mindenki teheti meg.

De egyébként mindegy, letiltottam a hozzászólásait, így nincs mire reagálnom. Én meg ezer százalék, hogy nem megyek utána a fórumon, hogy beszólogassak neki. Úgyhogy el lehet dönteni, hogy ki a faszkalap. Én elhiszem, hogy együtt dolgoztok vele, meg jó fej. S emiatt a védelmére keltek. De szükségtelen lenne őt bármitől is megvédeni, ha nem jönne ide állandóan kiharcolni magának a maflást.

Leugat, hogy nem tudom eltartani a családomat, megkúrom a nejemet, ilyet bármelyik cigány tud.
Ha nem engem basztatna, hanem valamelyik hirtelen természetűt, lehet leszedték volna már a bicikliről az ürgét, úgy hogy érje be ennyivel, s itt vissza is vehet arcból.

_ne hazudj_
több hónapja engem ócsárolsz, most visszakaptad, rögtön "jajj bántanak"
nehogymár te azt hidd hogy beszólogathatsz nekem, én meg neked nem, te akkora nagy úr vagy? egy nagyotmondó mellveregető senki vagy

#55811 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: benőcke - Dátum: 2011. 04. 23. 05:29

Szerintem mi nem őriztünk együtt libát, hogy kioktass engem. Az biztos, ha gyereked lenne, felfogtad volna, miről írtam. Jóreggelt!

ez a gyereked lenne szöveg _SZÁNALMAS_
köszönjük

#55812 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 19:00

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 04. 23. 08:22

mangalica jo cucc...
Asszony csinalt valami rakott krumpli szeruseget mangalica szalonnaval.
Krumpli, tejfol, turo, metelohagyma, mangalica szalonna.
A turo bekeverve a tejfollel es a hagymaval, majd retegesen a krumplival jenai talba rakva es bele szorva a kockara vagott mangalica szalonna.
Egy kis sajt a tetejere - es kurva jo lesz....

Nem annyira brutal mint egy rakott krumpli - nem olyan zsiros.

mi ma átmentünk családdal Párkányba sztrapacskát enni
jó vót :up:

#55813 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 23. 20:00

mi ma átmentünk családdal Párkányba sztrapacskát enni
jó vót :up:

az jo cucc :)
Bryndzova halusky...
Februarban a Tatraban toltam egy parat.

Holnap dolgozok :(

#55814 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 19:33

Gömbi! Bocs, csak akkor tudom elolvasni a hozzászólásodat, ha kijelentkezek, csak annyit látok, hogy:

Idézet

Ezt az üzenetet elrejtettük, mivel azt választottad, hogy figyelmen kívül hagyod a következő felhasználó üzeneteit: Gabibácsi . Megtekintés?
Ezt az üzenetet elrejtettük, mivel azt választottad, hogy figyelmen kívül hagyod a következő felhasználó üzeneteit: Gabibácsi . Megtekintés?
:Đ :nevet:

No szóval, annyit még megérdemelsz, hogy ki és bejelentkezzek miattad. Meg reagáljak.
Valami mocskolódásról möhőztél, hja nem tagadom. Néha megengedem, hogy elmenjél free 4-5 beugatásig, addig nem szoktam reagálni. Aztán betolok az arcodba valami keményet. mert provokálsz, oké, én vagyok a gyenge, mi a fasznak szólok hozzád egyáltalán, meg ki vagy te. Hát te vagy gömbibá, régen nem voltál ekkora tapló paraszt, de már ajánlottam többször, hogy olvasd vissza magad, nem jöttél nekem soha, mint vaddisznó. Mióta elvesztetted állás, asszonnyal külön mentél, bár csak hallomásból tudom, meg lehet egy szó sem igaz belőle, viszont be tudom idézni, hogy szétkomcsiztad a topikod, amikor kirúgtak. Nem ez a lényeg.

Én nem akarok tőled semmit, magamtól nem bántanálak.
De bejössz ide, saját magadat ledroidozod, nekem tulajdonítod, holott még egyetlen hozzászólásomat sem tudtad beidézni, holott fórum motor kurvára bírná, helyette leköcsögözöl, és betolsz egy fasz szmájlit, hogy guga ne legyél ideges, ez a topik erről szól.
Köszi, jól vagyok. Sőt, akkor lennék a legjobban, ha farkadat nem hozzám méregetnéd. Én nem mocskolnálak, ha nem lennél az. Pár embert leugatok a topikban, nem szándékosan lefikázok, tudván, hogy én geci vagyok, és ártani akarok, vagy süt belőlem a gyűlölet, hanem azért, mert bírja, és úgy visszavág, hogy szétröhögöm rajta az agyam. A célja nem is az, hogy beugassak neki, hanem epedve várom, hogy leanyázzon, mert legalább könnyesre röhögöm magam, van vér a pucájában.

Te nem ebbe a kategóriába tartozol, te a sértődött kisfiú vagy. Viszont elmondanám neked, hogy hatástalan is vagy egyben. Én nem haragszom rád, soha nem akartalak volna bántani, sőt, ha megbántottalak, akkor utólag is bocsánatot kérek. Azt viszont szeretném kérni, hogy, ha abban az aspektusban nem tudsz elküldeni az anyámba, hogy jót röhögjek rajta, akkor inkább semmilyen formába ne tedd.

Meglátásom szerint nem én változtam meg, ha ma jönnél hozzánk asszonnyal, szeretttel, jó kedvel vendégül látnánk.
Ha nem jönnél, magadban keresd a hibát. Te változtál meg, én ugyanolyan elégedett és jókedvű ember vagyok, mikor utoljára itt jártál.

Egyetlen olyan csörtét sem tudsz beidézni, amit én kezdtem, mivel én veled nem szoktam beszélgetést kezdeményezni, értelmetlen. Én pontosan tudom, hogy kihez szeretnék hozzászólni, nem hozzád, mert te nem az az ember vagy, akitől jókedvem lesz.

Te szoktál apránként beugázni, és az ötödik kör után sérelmezni, meg a környezetednek előadni, azok meg elhiszik, hogy mekkora köcsög vagyok, mert kiforgatlag emberi mivoltodból.

Te is tudod, hogy a medve nem játék.

Ha játszani szeretnél, akkor játékszert keress, ha a topikban maradni, akkor nőjél fel hozzá.

#55815 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 19:55

Leszarom már amit írsz. Nem érdekel.

#55816 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 04. 23. 20:26

Annyira sajnállak. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#55817 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 19:59

Én kedden dolgozom utoljára lmi -nél :D

#55818 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 23. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 04. 23. 20:26

Nekem csak akkor kellene bemenni, ha durván eldől valami. De nem fog. Ha igen, akkor leszarom :-)

Kolléga is térerőnélkül valami sziklát mászik keddig, oszt lesz valami. Gép előtt vagyok ugyan, sokat nem kreatívkodok, anyósnál szerelek villanyt, holnap meg szezonnyitó kolbászsütés a sógorral. Közben nyilván megfejtjük az élet nagy bölcsességeit is, ahogy szoktuk.

Némi maszek, számlázás, updatelés, szerverköltözés így is belefér, lényeg, hogy szakaszosan vegye el az időm, 2-3óránként idenézek 10 percre, meg fórumra, mellette a fröccs.
Make love not Wor.

#55819 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 04. 23. 20:56

Annyira sajnállak. :)

Ma epp storagekonfigolas volt. Tokom tele van mar, hogy ezek a buzi IP kamerak kinyirnak minden szervert.
Fogtam 2db supermicro szervert, belejuk lapatoltam 2x6db 2teras vinyot.
Ezek most csinaljak meg a tomboket - reggel kiosztom a tarhelyet.
Gepenkent kb 30-35 kamerat tervezek.

Meg azt nem tudom CIFS/NFS/FTP legyen az eleres.
Edig CIFS volt, valahogy sok volt a szervereknek a load. Sok random write.

Bar mar az is megfordult a fejemben, hogy a szerverenkenti 6db diszket 2db raid5 tombnek csinalom meg.
Nem tudom spare nelkul meddig birjak.

Tombonkent tudok bindelni egy-egy halozati interfeszt, szoval szerintem meg akar jobb is lehet, mint egy nagyobb tomb.

Szerkesztette: FőDudu 2011. 04. 23. 20:22 -kor

#55820 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 20:22

Szerkesztette: guga 2011. 04. 23. 20:23 -kor

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2789