HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2884
  • 2885
  • 2886
  • 2887
  • 2888
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#57701 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 27. 07:07

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 05. 27. 07:06

Nem szívtam mellre, csak fáradt voltam, lemaradt már a szmájli is. De ma új nap van, úgyhogy megkapod: :kma: :Đ

Tudod tsibeczomb, mester nem azért lesz valakiből, mert állandóan tombol benne a bizonyítási kényszer :Đ :kma:

#57702 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 07:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 05. 27. 08:07

Tudod tsibeczomb, mester nem azért lesz valakiből, mert állandóan tombol benne a bizonyítási kényszer :Đ :kma:

Régen karóztak már meg, úgylátom rádfér egy kis huncutság. Tolj be üveg bort és keresd meg Polát. :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#57703 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 07:33

Megint kezdődik a vetítés
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#57704 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 05. 27. 08:06

Há sunázni azt kell. Pont. :cool:

Sajat tapasztalatom alapjan pont nem kell :cool:

#57705 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 07:46

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 05. 27. 08:07

Így utólag visszaolvasva, szerintem segítettek. :Đ

Valamelyik csaj legalabb? :omg: :Đ

#57706 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 07:47

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 05. 27. 08:15

Tolj be üveg bort és keresd meg Polát. :Đ

Szerintem barkit konnyebben megtalalna a topicbol, mint engem.
Ugyhogy az a javaslatom, dugja fel maganak az uveg bort :Đ

#57707 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 11:08

Guga, azt mond már el nekem, h az a rendőr, aki 20 évig csak egy asztal mögött ült, mert olyan volt a munkája, az miért mehet el 45 évesen nyugdíjba? Hogy aztán inkál meg hasonszőrűeknél ugyanazt csinálja, (de ezt teszi az is, aki az utcán volt). Plusz nyögdíj, ami nem 100e.

ÉN is asztal mögött rohadok, de nem mehetek 45 évesen nyögdíjba, de talán még 65 se lesz, mire oda jutok.

Ok, tekintsünk el tőlem, és aki szalag mellett áll? Vagy nagy gépeket üzemeltet, ami akár a karját is leviheti? Az veszélyes meló, mégsem kap korengedményt, főleg nem 20 évet.

Arról az apróságról nem is beszélve, hogy olyan, h egy rendőr ténylegesen üldöz valakit fél évente egyszer, ha van. És az összes hiradó arról szól hetekig. Ergo azért annyira nem megterhelő az a járőrözés sem. Talán azoknak tényleg nehéz, akik ilyen kommandós jellegűek (lövésem sincs hogy hívjk őket), akik begyűjtik a körözött bűnözőket. De abból országos szinten talán van 2 tucat.

De érted, a fiatal zsaru kitől tanuljon? A nála max 2 évvel öregebbtől? Akkor legyen az, h a fiatalok kint az utcán, az öregebbek meg asztal mögött és/vagy tanítják a fiatalokat. Valszeg már csak a gyakorlatuk miatt is jobban tudják, mint azok akik csak oktatók voltak egész életükben.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#57708 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 11:18

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 05. 27. 11:08

Guga, azt mond már el nekem

Én nem foglaltam állást, jobbára nekem is csak kérdéseim vannak, de azt tudom, hogy a fidesz végigcsinálja, és utána itt elszabadul a pokol :omg: túlságosan sok embert érint, főleg olyanokat, akik megszokták, elkönyvelték magukat nyugdíjasnak monnyuk 4-5 éve, és most mehetnek vissza még 15 évet rabomobilizálni.
Tűzoltók szintén, én csak azt nem értem, hogy mi a különbség az államilag fizetett nyugdíj, vagy az államilag fizetett közalkalmazotti fizu között. Ugyanúgy fizetni kell őket + még magukra is haragítják az egész bandát.

Aztán jönnek majd az orvosok, pedagógusok. Röhejesen szar fizetésért dolgozik a közszférában mindenki. Jó, tudom, el lehet menni a magánszektorba is érvényesülni, de orvos, pedagógus akkor is kell. Nagyjából 100 küvecset tudnak koponyánként összerakni, na attól nem megy a falnak senki :-D

#57709 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 05. 27. 12:18

Én nem foglaltam állást, jobbára nekem is csak kérdéseim vannak, de azt tudom, hogy a fidesz végigcsinálja, és utána itt elszabadul a pokol :omg: túlságosan sok embert érint, főleg olyanokat, akik megszokták, elkönyvelték magukat nyugdíjasnak monnyuk 4-5 éve, és most mehetnek vissza még 15 évet rabomobilizálni.
Tűzoltók szintén, én csak azt nem értem, hogy mi a különbség az államilag fizetett nyugdíj, vagy az államilag fizetett közalkalmazotti fizu között. Ugyanúgy fizetni kell őket + még magukra is haragítják az egész bandát.

Aztán jönnek majd az orvosok, pedagógusok. Röhejesen szar fizetésért dolgozik a közszférában mindenki. Jó, tudom, el lehet menni a magánszektorba is érvényesülni, de orvos, pedagógus akkor is kell. Nagyjából 100 küvecset tudnak koponyánként összerakni, na attól nem megy a falnak senki :-D

orvosok meg tanitok eddig se az állami fizikböl éltek.Orvosok magánprakszisból a tanitók meg versenyek,céges tanfolyamok és magántanulókból éltek.Nem kell messzire menni héten is volt egy ismi aki kapott volna év végére időpontot az államilag finanszirozott egészségügybe ugye magánprakszisba jövő héten műtik 200 rugóért.Ez egy rutin pár perces kis műtét gondolom ugynez naggyal pár millióért megvan és sírnak a buzik.

Szerkesztette: djculture 2011. 05. 27. 11:25 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#57710 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 05. 27. 11:27

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 05. 27. 12:08

Guga, azt mond már el nekem, h az a rendőr, aki 20 évig csak egy asztal mögött ült, mert olyan volt a munkája, az miért mehet el 45 évesen nyugdíjba?

Mondjuk olyan sem sok van, de ja, meg lehetne fejteni, hogy az irodisták tovább maradjanak, oszt akkor egyből önként lelépnének a vézfejű vezetők :-) Gyanítom pont a sok befolyásos miatt nem csinálják meg.
Make love not Wor.

#57711 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 11:30

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 05. 27. 12:08

Arról az apróságról nem is beszélve, hogy olyan, h egy rendőr ténylegesen üldöz valakit fél évente egyszer, ha van.

Ergo azért annyira nem megterhelő az a járőrözés sem.

Próbáltad-e már? Nem egyszerű az biztos. Nem mindig csak arról szól, hogy a klímás autóban ücsörögnek, de még az asztal mögött sem túl egyszerű, mikor rádborítják, egyéb attrocitás ér, oszt azon hümmögsz, hogy aki az előbb pofán köpött, az most TBC-s vagy sem?
Make love not Wor.

#57712 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 11:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 27. 12:30

Próbáltad-e már? Nem egyszerű az biztos. Nem mindig csak arról szól, hogy a klímás autóban ücsörögnek, de még az asztal mögött sem túl egyszerű, mikor rádborítják, egyéb attrocitás ér, oszt azon hümmögsz, hogy aki az előbb pofán köpött, az most TBC-s vagy sem?

Nem, nem próbáltam. De van házassági rokon zsaru a családban (egy egész dinasztia), nem tudom, nem szokott gondterheltnek tűnni. Bár most nyilván nem örül, hogy már eltervezte, h még 3 év és nyögdíjas lesz, de a sógora (polgárőrködött, most talán nem) vele egy idős, ő meg melózhat hatvan x éves koráig?
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#57713 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 05. 27. 12:35

Nem, nem próbáltam. De van házassági rokon zsaru a családban (egy egész dinasztia), nem tudom, nem szokott gondterheltnek tűnni.

Vagy olyan a beosztása. Mert elég szerteágazó, ez is olyan, mint az informatikus, meg egyéb félék. Nálunk hétvégén szívbaj nélkül berángatták szolgálatba, mert kell az erő valami aktuális pofozkodáshoz. Aztán ott volt a klaszikus okt 23-as randalírozós móka, kis 23 éves csinos rendőrcsajokat toltak ki az első sorba, mert végül is mi más lenne, ott vannak, mosolyognak, jó idő. No, oszt mikor rájuk döntötték a korlátot, akkor azok is csak lesnek. Nézd meg a Bosnyák tér/13 ker egyes részei környékén a közrendőröket, vagy az aluljárós dolgokat. Persze, sokszor azt látjuk nem is akar mit csinálni, de én még azt is felfogom, meg van kötve a keze, csak a szopás van belőle, ésatöbbi.

Tűzoltókról nem is beszélve, majd a reumás derekával fog X évesen nyomulni. Néztem tűzoltó olimpiát is, azok állatok:

De sima közrendőrként fél napot otcán kódorogni, ha nyár van az a baj, ha tél van az a baj, idősebbet meg csak a zsebtolvaly is kiröhögi, oszt még többet enged meg magának.
Make love not Wor.

#57714 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 12:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 05. 27. 12:18

...
Tűzoltók szintén, én csak azt nem értem, hogy mi a különbség az államilag fizetett nyugdíj, vagy az államilag fizetett közalkalmazotti fizu között. Ugyanúgy fizetni kell őket + még magukra is haragítják az egész bandát
...

A hivatásos rendőr messze nem közalkalmazott!
A fizetése a köztisztviselői illetményalap x szerese + mindenféle pótlékok + egyéb juttatások.
Nem egy és nem két emberkéről tudok, aki több nyugdíjat kap, mint annó a fizetése volt és pluszban e mellé elment melózni úgy, hogy leszázalékoltatta/füveztette magát.
És persze irodában dolgoz(gat)tak.

#57715 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 12:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 27. 12:47

Vagy olyan a beosztása. Mert elég szerteágazó, ez is olyan, mint az informatikus, meg egyéb félék. Nálunk hétvégén szívbaj nélkül berángatták szolgálatba, mert kell az erő valami aktuális pofozkodáshoz. Aztán ott volt a klaszikus okt 23-as randalírozós móka, kis 23 éves csinos rendőrcsajokat toltak ki az első sorba, mert végül is mi más lenne, ott vannak, mosolyognak, jó idő. No, oszt mikor rájuk döntötték a korlátot, akkor azok is csak lesnek. Nézd meg a Bosnyák tér/13 ker egyes részei környékén a közrendőröket, vagy az aluljárós dolgokat. Persze, sokszor azt látjuk nem is akar mit csinálni, de én még azt is felfogom, meg van kötve a keze, csak a szopás van belőle, ésatöbbi.

Tűzoltókról nem is beszélve, majd a reumás derekával fog X évesen nyomulni. Néztem tűzoltó olimpiát is, azok állatok:

De sima közrendőrként fél napot otcán kódorogni, ha nyár van az a baj, ha tél van az a baj, idősebbet meg csak a zsebtolvaly is kiröhögi, oszt még többet enged meg magának.

Na, most kivételesen Te gondolod az, h csak Budapest van. :)

És a tűzoltókat nem is említettem. Nem véletlenül.

#57716 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 27. 12:47

.
.
.
.
.

Jahno!
Pont azokat hozod elő példaként, akiknek valóban zokszó nélkül járhatna a korkedvezményes nyugdíj. Pláne a tűzoltóknak.
De itt döntően nem őróluk van szó és ráadásul nem ezeknek a nyugdíja tesz ki többszázezer forintot, hanem azoknak, akik az irodában ültek míg ezeket kiküldték a hőbörgők elé.
Nincs ez így rendjén. :(

#57717 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 05. 27. 13:06

Na, most kivételesen Te gondolod az, h csak Budapest van. :)

Mehetünk vidék felé is, mikor beledi diszkót meg a Cikest apróra verték, vagy éppen itt szomszéd faluban a cigánysoros lökdösődések, miazmás. Körzeti meghízottnak is lehet kényelmes lófasz melója, de lehet szar napja.
Make love not Wor.

#57718 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 12:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 27. 13:08

Mehetünk vidék felé is, mikor beledi diszkót meg a Cikest apróra verték, vagy éppen itt szomszéd faluban a cigánysoros lökdösődések, miazmás. Körzeti meghízottnak is lehet kényelmes lófasz melója, de lehet szar napja.

Megintcsak a közrendőröket említed. (a kmb-s is annak számít)

#57719 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 27. 13:08

Mindenkinek lehet szar napja. Egy sofőrnek is.

Nem erről van szó, hanem arról, hogy legalább fair legyen a dolog. Tényleg nem várom el, hogy egy 60 éves üldözzön egy betörőt vagy oltsa a tüzet (bár, ha apámból indulnék ki, van aki képes lenne rá), de akkor tanítsa a fiatal nemzedéket, vagy ő üljön az irodába a tök fölösleges titkárnéni helyett. 50 évesen is meg lehet tanulni a wördöt annyira kezelni, hogy egy vallomást fel tudj venni.

Arányosság, érted.

Mellesleg nem most mondom ezt először. Még a narancs kormányon sem volt, amikor már ez szemet szúrt.

Szerkesztette: EGOKA 2011. 05. 27. 12:14 -kor

#57720 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 12:15

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 05. 27. 13:12

... vagy ő üljön az irodába a tök fölösleges titkárnéni helyett. 50 évesen is meg lehet tanulni a wördöt annyira kezelni, hogy egy vallomást fel tudj venni...

De akkor se tiszti fizetésért, hanem annyiért amennyit az a "tökfölös" titkárnéni kap!! (hamár arányosság)
Szerintem meglepődnél mennyire nem az (mármint tökfölös) az ő munkájuk.
Kb összedőlne az egész ha a közalkalmazottak nem lennének.

Szerkesztette: chris77 2011. 05. 27. 12:18 -kor

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2884
  • 2885
  • 2886
  • 2887
  • 2888
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.