HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3035
  • 3036
  • 3037
  • 3038
  • 3039
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#60707 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 07. 25. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 07. 25. 15:29

És a nagykerrel már nagyjából ott vagy, mintha brandet vettél volna, mert ők sem fogják olcsón adni a készre szerelt vasat, meg az extra feltételt sem a két szép szemedért fogják vállalni. Cserébe jól hozzákötöd magad egyetlen nagykerhez.

Meg lehet szállítgatni a cuccokat. Éppen előbb írtam. Vagy vesszük Pistike cégtől, de kitől is? Annó ide Mikland is szálított, sehol nincsenek, de a tőlük vett cucc még garis. Aztán kicsiben próbálkozott még guga is. Elbalfaszkodta, ráadásul sehol nincs. Akkor nagykerek, kiskerek úgy hullottak, mint állat. Nekem meg ha nagyban nézzük, akkor itt vannak a milliós HP switchek, support van, ha akarom intézik, és kijöttek már egyéni szocprobléma miatt is, mert jó fejek vagyunk.

Bár ezt úgy látom valaki direkt nem akarja érteni.
Make love not Wor.

#60708 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 25. 15:20

és akkor az e-connecttel még viszonylag szerény szívás volt, amikor a náluk vett alaplap megdeglett, legalább a nagyker visszavette garanciában, és le tudtam vásárolni az árát.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#60709 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 07. 25. 16:20

és akkor az e-connecttel még viszonylag szerény szívás volt, amikor a náluk vett alaplap megdeglett, legalább a nagyker visszavette garanciában, és le tudtam vásárolni az árát.

Mert jó fejek voltak. Elég sokan vadászták itt HWSW-n is, hogy egyáltalán honnan jöhetett az adott cucc, aztán volt pár nagyker is, ami nem volt, vagy csak éppen a vállát vonogatta.
Make love not Wor.

#60710 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 15:30

Jaja, a guga a deer tápjaival, stb. Meg tényleg, holnap megszűnik a cég, kereshetek másikat.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#60711 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 15:32

+ az e-connect is jófej volt, mert a megszűnés után valamennyire azért próbáltak segíteni az ilyen ügyek elintézésében, tőlük tudtam meg, hogy az experthez kell mennem.

#60712 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 15:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 07. 25. 16:30

Jaja, a guga a deer tápjaival, stb. Meg tényleg, holnap megszűnik a cég, kereshetek másikat.

Arról nem beszélve, ha akkor nem bassza el, akkor most igen jó bevétele lenne. Más dolog nem volt, azt kell hozni, amit a hülye júzer kér. Ráadásul nem is vagyok olyan hisztis, mert tudom, hogy nem egyszerű a beszállítói élet sem.
Make love not Wor.

#60713 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 25. 16:21

Mert jó fejek voltak. Elég sokan vadászták itt HWSW-n is, hogy egyáltalán honnan jöhetett az adott cucc, aztán volt pár nagyker is, ami nem volt, vagy csak éppen a vállát vonogatta.

A jo fejseg csabiapunak volt inkabb koszonheto.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#60714 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 25. 16:34

Arról nem beszélve, ha akkor nem bassza el,

akkor nem gugarol lenne szo :omg: :Đ

#60715 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 07. 25. 15:32

+ az e-connect is jófej volt, mert a megszűnés után valamennyire azért próbáltak segíteni az ilyen ügyek elintézésében, tőlük tudtam meg, hogy az experthez kell mennem.

Nekem a mai napig jönnek Pestről megrendelések, mert ugyanaz a mailcím és a telószám. Van egy kapcs, odairányítom őket, ha nekik is megfelel. Garanciális ügyben 2010-ig kerestek, mert ugye 3 év, és 2007-ben lezártam a kereskedést, utána már nem adtam el hardvereket, nem biznisz. Szervizben jobb a lóvé és nincs rá 3 év gari.

#60716 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 25. 15:34

Arról nem beszélve, ha akkor nem bassza el, akkor most igen jó bevétele lenne.

Elbaszva nem nagyon lett semmi, max. nem kommunikáltuk le. Más cégeknek is szállítottam be, és volt, ahol kikötötték, hogy miből álljon egy szerver, milyen scsi cuccok, milyen hálókártyák, milyen redundáns táp. A faszomat elhagytam, mire felhajtottam, de mindig meglett minden.
Nem nagyon emlékszem rá, de olyan sok deer cuccost nem kaphattál, mert nyilván leáltál vele.

Mondjuk én szerettem azt a ház+táp kombót, mert baromi könnyű volt szerelni, s azok a gépeim még mindig kint vannak, hiába deer. Nemrég hoztam haza Pestről egy 2004-es gépet upgrade :-D deer cucc, de még ment hibátlanul. Más kérdés, hogy ma már nem használnám, de hát valahol el kell kezdeni. Az elején nem nagyon volt tapasztalatom.
Most meg már el sem vállalnám a beszállítást senkinek. Az egyik legnagyobb fasszopás ágazat.
Support az okés, nem kell vasakat hajtani. Valami kell, akkor lerendelem az embernek, 1 nap alatt kihozzák, és más szopik a garival.

#60717 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 15:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 07. 25. 16:42

A jo fejseg csabiapunak volt inkabb koszonheto.

ez így van, de a nagykeré is kellett hozzá :)

#60718 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 16:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 25. 16:58

Nem nagyon emlékszem rá, de olyan sok deer cuccost nem kaphattál, mert nyilván leáltál vele.

Meg is döglöttek és szoptam veel. Csak tudod a hülye júzernek Enermax. kellett volna, oszt így is csak a 3. után vontam fel a szemöldököm, meg mondom "ehh, tán jó lesz az". Nem lett jó. Ellenben mindig meg lett magyarázva, hogy mit kellene vennem :-)

Aztán hirtelen felindulásból írtam az iPonnak, azok sem értették, meg mi az, hogy kiszállítás. Aztán erőltették a kisebb procit, gagyi házat. Volt amikor csak 1 darab VGA-t kerestem, már mindegy volt, de Nvidia legyen, meg ne dzsunka. Jött ajánlat ATIról. Mondom NVIdia. Erre jön, hogy itt a link nézzem meg, fasza ATI. Az ilyenekkel nem tudok mit kezdeni.
Make love not Wor.

#60719 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 25. 16:02

Ellenben mindig meg lett magyarázva, hogy mit kellene vennem :-)

Én sem vagyok egy türelmes alkat :-D viszont van benne egy logikai blikkfang, ha mással tudtam együtt dolgozni, és itt most nem sorolnám a nagyobbnál nagyobb cégeket, meg BM, ahol tényleg elég húzós rencergizdák voltak, s elég sok előírásnak kellett megfelelni, akkor veled vajon miért nem? Az én munkám arra volt alapozva, és ma is arra épül, hogy maximálisan kiszolgáljam az igényeket. Ha akkora fasz lennék, akkor, hogy lehet, hogy az ügyfélköröm egyre bővül évről-évre? Ez Pesten is így volt, csak ugye ott az ügyfélkört a sutbadobtam, mert mindenképpen falura akartunk költözni a két gyerkőccel.

Na mindegy, kár ezt forszírozni, nem tudom, akkoriban, hogy élted meg, de szerintem nem kommunikáltuk le.

Ha leírod egyetlen mailban, hogy takaródj az anyádba a deer szarjaiddal, és hozzál enermaxot, mert a falhoz baszlak, akkor Ücsüküért toltam volna a két nagykerbe, akiknél be voltunk reggelve és hozott volna enermaxot. Nekem ugyan mindegy, hogy mit adok el, a haszon mindegyiken ugyanannyi szinte, mert nem sulinet :-D

skip mert már régen volt.

#60720 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 25. 16:02

Aztán hirtelen felindulásból írtam az iPonnak, azok sem értették, meg mi az, hogy kiszállítás. Aztán erőltették a kisebb procit, gagyi házat. Volt amikor csak 1 darab VGA-t kerestem, már mindegy volt, de Nvidia legyen, meg ne dzsunka. Jött ajánlat ATIról. Mondom NVIdia. Erre jön, hogy itt a link nézzem meg, fasza ATI. Az ilyenekkel nem tudok mit kezdeni.

Valami oknál fogva ők azon kevesek egyike, akik túlélték ezt a baszást, és mostmár kiforrottan dolgoznak, maximálisan kinyalják a segged. Pont velük hurcibáltatom a szarokat, már nincs kekeckedés. Biztos volt egy kis gyermekbetegségük osztán kinőtték.

#60721 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 16:18

Iponnak akkoriban biztos volt beégett raktárkészlete, s azt próbálta rádsózni. Én vigyáztam rá, hogy ne legyen raktárkészletem, negyerebe. Így is ránkrohadt néhány hasznavehetetlen szarság, amit a nagyker se vett vissza és az ügyfél sem vette meg.

19db 9 férőhelyes scsi ház :Đ
Az egyiket cheese-l együtt basztuk le egy emeletes ház tetejéről, mert már annyira gyűlöltük :Đ

#60722 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 07. 25. 14:11

Az csak Blubi volt.

:wub:

Vettem kültéri yagi vagy miafasz antennát. Bejön az adás jeee. Viszont aki kitalálta ez a dekódert az elmehet a faszba.
Lejátszana mkv-t, mobilvinyóról, eddig oké is. Csakhogy kizárólag Fat32-t olvas, ami különösen jó, ugyanis mindenem ntfs-ben van, ráadásul a 10-20gigás hd filmeket nem is lehet rámásolni :omg:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#60723 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 05:35

LSO :cool:

#60724 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 07:00

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 07. 25. 20:30

:wub:

... Viszont aki kitalálta ez a dekódert az elmehet a faszba.
Lejátszana mkv-t, mobilvinyóról, eddig oké is. Csakhogy kizárólag Fat32-t olvas, ami különösen jó, ugyanis mindenem ntfs-ben van, ráadásul a 10-20gigás hd filmeket nem is lehet rámásolni :omg:

És mindegyik ilyen vagy csak te nyúltál bele a jóba?

#60725 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 07. 26. 08:00

És mindegyik ilyen vagy csak te nyúltál bele a jóba?

Nemtom, webes leírásba nem derül ki egyiknél sem ez a tulajdonság. Sok választék nincs, sztem többi se tud többet,de még átnyálazom mik vannak.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#60726 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 07:54

alapvetően pendrive ra van az usb az összesnél,annál meg fat32 a szabvány.

Szerkesztette: djculture 2011. 07. 26. 07:55 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3035
  • 3036
  • 3037
  • 3038
  • 3039