HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3037
  • 3038
  • 3039
  • 3040
  • 3041
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#60761 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 26. 11:19

Idézet: qnadam - Dátum: 2011. 07. 26. 12:18

lehet hogy rossz boltban voltam

Őszinte arcod van :Đ

#60762 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 11:21

Ugya, Guga megint jobban tudja... :omg:

De nem is az egy-egy telóban van a biznic, hanem amikor egész kamionnyi tűnik el. Megveszed, majd van vmi, és viszed szakszervízbe, azt ott kiderül, h ennek az imei számnak Ázsiában kéne lennie... Na akkor van ciki...
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#60763 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 11:28

Idézet: debaj - Dátum: 2011. 07. 26. 11:17

Oszt miképpen, amikor törvényileg semmi közük se az illető adataihoz, se a személyijéhez?

Nekünk a gsm bótban vételre volt egy formanyomtatvány, amit ki kellett tölteni, aláírni, telefon adatai, imei, stb. Aztán cámtógépre vittük adatbázisba (qgsm).

Segget lehet vele törölni, de ezt már rég törvény szabályozza, hogy mi vonatkozik mobil adás-vételre. A réccsági bolt tulaja végig ült egy éjszakát a yardon, mert bevásárolt egy komolyabb telót. Srác nagykorú, a saját szüleitől lopott pénzt, és abból vett telefont.
Még csak nem is lopott teló, hanem vacsi új az ex photohall-tól, s mégis megrángatták a tulajt. Én is lestem, hogy mi köze van hozzá, hogy a srác honnan szerezte a pénzt? Kapott számlát, garanciát, oszt csóközön.

Ilyen húzások mellett senkinek nem éri meg lopott telókkal bicnicelni.

#60764 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 11:33

Idézet: qnadam - Dátum: 2011. 07. 26. 11:18

lehet hogy rossz boltban voltam, de oktogonnál ahmedék minden papír és irat elkérése nélkül vették át barátosné telefonját javításra (és és adták vissza korrektül + olcsón megjavítva elég gyorsan)

Biztos van ilyen is :-D

Nálunk szigorúság van, már csak azért, hogy menet közben, ha problem van, akkor az a min. hogy fel tudjuk hívni az illet5őt, ahhoz meg papírt kell tölteni. Azt meg gépre vinni, mert egyszerűbb keresni dátumra, névre, mint a papírokat nyálazni.

PC szervizre én is a qgsm progit használom, merjó. Nekem is egyszerűbb visszanézni, ha bejön egy gép, és volt előélete már nálam.

Most is itt egy masinka. Az előzmény az volt, hogy megvette, én rendeltem neki minden alkatrészét. Oszt nem akar dolgozni. WD500GB 40% kondició, adatot is igen körülményes lesz menteni róla. Pedig szünetmentesen lógott sciftec táp alatt, oszt mégis baxa meg. Mehetek magyarázkodni. A vinyó szó szerint megfőtt.

#60765 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 11:34

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 07. 26. 11:18

Attól, hogy nem ők lopták, attól még lehet lopott.

Ezt már én is írtam, nem lehet kivédeni, csak névvel és lakcímmel levédeni. Ha nincs a kezedben a kitöltött papír az aláírásával, akkor orgazdaságért megbuzerálnak.

#60766 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 11:40

Idézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 12:28

Nekünk a gsm bótban vételre volt egy formanyomtatvány, amit ki kellett tölteni, aláírni, telefon adatai, imei, stb. Aztán cámtógépre vittük adatbázisba (qgsm).

Szerencsésebb vidékeken adásvételi szerződésnek hívják az olyat. :-) Attól függetlenül semmi módon nem tudod ellenőrizni, hogy nem kamuzik a júzer, mert senki se kötelezi arra, hogy igazolványt mutogasson neked, igaz, téged se, hogy kiszolgáld, legföljebb nekiáll pattogni, meg fogyasztóvédőzni. Ilyenkor finom dolog az előre gyárilag kitöltött két tanú, mert majd azokat jól elő lehet szedni.

Idézet

Én is lestem, hogy mi köze van hozzá, hogy a srác honnan szerezte a pénzt?

Tudtommal ha bizonyítottan lopott pénzből vették a cuccot, akkor az is lopottnak számít, onnantól kezdve orgazdaság gyanújával simán bevihetnek.

#60767 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 11:49

Idézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 12:02

A tulaj neve Ammar, eccer, ha arra jársz kérdezz rá, ismerem az egész bandát, mint a rosszpénzt. A pinyóban Ücsüküé, Témi mellett volt velem egy srác, mobil szervizes, az volt a neve, hogy Bél, de előtte volt velem a Deni, mindkettő Ammarnak dolgozott előtte.
A Leila-t Ammar nyitotta meg, a kis pattogónak gőzöm sincs, hogy mi köze van hozzá.

Én nem láttam semmit...:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#60768 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 12:06

Idézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 12:10

Még mikor Rétságon melóztam a mobil szervizben, hetente kéccer mentem Pestre alkatrészekért gsm boltokba. 3 üzlettel voltunk rendszeres kapcsolatba, de mindegyikben kínos fegyelem volt. Kívülállóként én is azt gondolnám, hogy persze, hemzseg náluk a lopott teló, oszt a faxt.

Személyi nélkül nem vesznek be semmit még javításra sem. Az elképzelhető, hogy eladnak nekik lopott telót, nem lehet kivédeni, de le vannak védve az illető adataival.

összevissza hazudsz
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#60769 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 12:08

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 07. 26. 12:49

Milyen jó, h valaki kiáll Guga mellett. :Đ
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#60770 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 12:45

Idézet: debaj - Dátum: 2011. 07. 26. 12:17

Oszt miképpen, amikor törvényileg semmi közük se az illető adataihoz, se a személyijéhez? Azzal nagyjából megtörölhetik a barna seggüket, mert hogy rendőr előtt nem bizonyítanak vele semmit, az hétszentség. Legföljebb tudják az arc címét, oszt megverethetik, de azzal meg ugyanott lennének, mint a lopott cuccal, vagy letippelhetik, hogy kinek kéne kicsit a körmére nézni.

A varázsszó amit te nem ismersz, Vételi Jegy. Szigorú számadású bizonylat. Ilyennel/hasonlóval dolgozik az összes használtcik kereskedő, hulladék-, színesfém-, zöldség-, gyümölcs-, bor-, élőállat-, stb, felvásárló. Mindenki, aki céges szinten hoz kereskedelmi forgalomba, nem számlaképes magánszemélytől/őstermelőtől vásárolt árut/terméket. Erre pedig törvényben előírtan, kötelezően kellenek a személyes adatok, ráadásul a nav/rendőrség is elfogadja a jóhiszeműséged bizonyítékaként, te ugyanis nem vagy nyomozó hatóság, hogy tudnod kelljen minden általad átvett áru a forrását. Pl. azt, hogy valaki azért adja el a mediamarktban vásárolt telefonját, mert megunta, esetleg találta az utcán, vagy akármilyen bűncselekményből származik.

#60771 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 12:55

Idézet: cyberde - Dátum: 2011. 07. 26. 13:45

A varázsszó amit te nem ismersz, Vételi Jegy. Szigorú számadású bizonylat. Ilyennel/hasonlóval dolgozik az összes használtcik kereskedő, hulladék-, színesfém-, zöldség-, gyümölcs-, bor-, élőállat-, stb, felvásárló. Mindenki, aki céges szinten hoz kereskedelmi forgalomba, nem számlaképes magánszemélytől/őstermelőtől vásárolt árut/terméket. Erre pedig törvényben előírtan, kötelezően kellenek a személyes adatok, ráadásul a nav/rendőrség is elfogadja a jóhiszeműséged bizonyítékaként, te ugyanis nem vagy nyomozó hatóság, hogy tudnod kelljen minden általad átvett áru a forrását. Pl. azt, hogy valaki azért adja el a mediamarktban vásárolt telefonját, mert megunta, esetleg találta az utcán, vagy akármilyen bűncselekményből származik.

Csak nem erdekelt vagy ezekben az iparagakban is?
Mert feltunoen jol tajekozottnak teccik lenni :)

#60772 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 12:57

Idézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 10:54

megfektették, megbilincselték. Konkurencia akart kibaxni vele :-D

Ezt biztos Veled is elszorakozna a konkurencia, ha lenne, dehat olyan nyomorult senki vagy, hogy nincs az az alja konkurencia, aki ugy gondolna, Te neki az vagy :nevet:
Igy max anyad uj faszijanak jelentesz konkurenciat, mert ha lassan mozdul a doghusra, Te baszod meg az oreglanyt :kma: :fuck: :Đ

#60773 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 12:58

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 07. 26. 11:49

Mi volt Bélnek a neve?

http://guga.hu/egyebek/ustg9.jpg

Csak azt látom, hogy S betűvel kezdődött :Đ ő hozta a soha meg nem valósult szellőző bizniszt :Đ

#60774 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:00

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 07. 26. 12:57

Ezt biztos Veled is elszorakozna

:cool:

#60775 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:01

Idézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 13:58

Mi volt Bélnek a neve?

http://guga.hu/egyebek/ustg9.jpg

Csak azt látom, hogy S betűvel kezdődött :Đ ő hozta a soha meg nem valósult szellőző bizniszt :Đ

Nem tudom, de nagy kukát szerzett nekem...:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#60776 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:02

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 07. 26. 13:01

Nem tudom, de nagy kukát szerzett nekem...:Đ

Biztos a semsiből csórta, aztán rád sózta jó pénzért :Đ

#60777 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:03

Nem volt gyanús, hogy egy mobil szervizes, honnan akaszt le oly hirtelen egy kukát :-s :Đ

#60778 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:04

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 07. 26. 13:57

Ezt biztos Veled is elszorakozna a konkurencia, ha lenne, dehat olyan nyomorult senki vagy, hogy nincs az az alja konkurencia, aki ugy gondolna, Te neki az vagy :nevet:
Igy max anyad uj faszijanak jelentesz konkurenciat, mert ha lassan mozdul a doghusra, Te baszod meg az oreglanyt :kma: :fuck: :Đ

Na, Pola is felébredt :Đ
Eszembe jutott most, ha annyi piát innál mint én a legutóbbi esküvőn, bele is halnál. Úgyhogy legközelebb meghívlak inni,hátha beledöglesz és megöröklöm a plazmatv-t a Zikszbokszal :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#60779 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:26

Idézet: debaj - Dátum: 2011. 07. 26. 11:40

Tudtommal ha bizonyítottan lopott pénzből vették a cuccot, akkor az is lopottnak számít, onnantól kezdve orgazdaság gyanújával simán bevihetnek.

OK, lopok pénzt, aztán besétálok a MediaMarkt-ba vásárolni műszaki cuccot. Szerinted beviszik a cégvezetőt, mert a pénztáros elfogadta a pénzt és adott számlát? Kétlem, közük sincs hozzá. Esetünkben tök mindegy, hogy multi vagy egy kisebb vidéki műszaki üzlet. A tulaj bent sem volt, hárman melóztunk. Én hátul a saját fészkemben pc és mobil szerviz, elől meg a két alkalmazott, akik kiszolgáltak. Srác besétált a zsebében a lopott pénzzel és vásárolt egy origi telefont. Mi már csak másnap tudtul meg, hogy este 21h-kor kimentek a tulajhoz és bevitték, egész éjjel bent csücsült, kihallgatták, oszt mit tudott volna mondani? Semmit, mert ott sem volt. A két alkalmazott tett vallomást másnap, igazolták, hogy a srác valóban ott járt és vásárolt. Szüleitől lenyúlt 250 küvecset és el is szórta egyetlen nap alatt. Egyébként norvég volt :Đ

#60780 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:51

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 07. 26. 14:04

Na, Pola is felébredt :Đ
Eszembe jutott most, ha annyi piát innál mint én a legutóbbi esküvőn, bele is halnál. Úgyhogy legközelebb meghívlak inni,hátha beledöglesz és megöröklöm a plazmatv-t a Zikszbokszal :Đ

Pola eddig is ebren volt, csak mult het kedd ejjel ota nem surun volt netszolgaltatas :rolleyes2:

Hat annyi piat nem nagy cucc osszeszedni, amitol en behalnek, nem kell ahhoz eskuvo, az olyan minimalis mennyiseg, hogy szerintem meg guga is meg tudna finanszirozni :omg: :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3037
  • 3038
  • 3039
  • 3040
  • 3041
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.