HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3038
  • 3039
  • 3040
  • 3041
  • 3042
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#60781 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 26. 13:59

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 07. 26. 14:51

Hat annyi piat nem nagy cucc osszeszedni, amitol en behalnek, nem kell ahhoz eskuvo, az olyan minimalis mennyiseg, hogy szerintem meg guga is meg tudna finanszirozni :omg: :Đ

A metilalkohol nem drága. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#60782 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 14:05

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 07. 26. 13:51

szerintem meg guga is meg tudna finanszirozni :omg: :Đ

Megdöglesz te ingyen is :Đ elég a magamét finanszírozni :Đ bár most nagyon leálltam, mert holnap menni kell beertok fesztet építeni.
Ma tartjuk itthon a főpróbát, mert utoljára a tavalyi beertokon volt a sátor felállítva. Bevásároltam szalonna, kolbász, van szandai tojás, holnap veszek kenyeret, viszünk tepsit oszt jóccaka. 4 napig elég lesz. Hja, és gyalog megyünk, át a hegyen :-D

#60783 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 14:08

Idézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 14:02

Biztos a semsiből csórta, aztán rád sózta jó pénzért :Đ

Kitérdekel, óccsó vót..:Đ

Bazdmeg azóta a nevén gondolkozom...
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#60784 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 14:14

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 07. 26. 14:08

Bazdmeg azóta a nevén gondolkozom...

Az enyémet tudod :-s :Đ

#60785 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 14:14

Idézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 12:33

Biztos van ilyen is :-D

Nálunk szigorúság van, már csak azért, hogy menet közben, ha problem van, akkor az a min. hogy fel tudjuk hívni az illet5őt, ahhoz meg papírt kell tölteni. Azt meg gépre vinni, mert egyszerűbb keresni dátumra, névre, mint a papírokat nyálazni.

PC szervizre én is a qgsm progit használom, merjó. Nekem is egyszerűbb visszanézni, ha bejön egy gép, és volt előélete már nálam.

Most is itt egy masinka. Az előzmény az volt, hogy megvette, én rendeltem neki minden alkatrészét. Oszt nem akar dolgozni. WD500GB 40% kondició, adatot is igen körülményes lesz menteni róla. Pedig szünetmentesen lógott sciftec táp alatt, oszt mégis baxa meg. Mehetek magyarázkodni. A vinyó szó szerint megfőtt.

Manapság minden vinyónak kell némi levegőáramlás.Anélkül lassan de biztosan szarrámennek.Én minden konfigba rakok egy ventit a vinyóhoz, másnem zalman ellenállással 5 voltot adok csak neki.

A mobil telefonos használt bizniszröl meg kár beszélni már rég halott,a múlt.Hozzávágják az emberhöz az összeset ingyen csak vigye és fizesse a havidijat.De még ha csóró is rendel egy másolatot kínából ami lassan jobban működik mint az eredeti.5 éven belül kínai cégek jobb telókat fognak csinálni mint akár a nagy apple.

Szerkesztette: djculture 2011. 07. 26. 14:22 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#60786 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 14:22

Idézet: djculture - Dátum: 2011. 07. 26. 14:14

Manapság minden vinyónak kell némi levegőáramlás.Anélkül lassan de biztosan szarrámennek.Én minden konfigba rakok egy ventit a vinyóhoz, másnem zalman ellenállással 5 voltot adok csak neki.

Itt nem ez volt a gond, 12cm venti volt a ház előlapján, pont ott volt a vinyó. A cpu baszta szét, éttermi masina, a venti alá besűrűsödött a por zsíros trutyival vegyítve, gondolom már egy fél éve így működhetett, hogy a cpu folyamatosan túlhevült. Mást nem nagyon tudok elképzelni, merugye siftek táp + szünetmentes. Van még kint ilyen konfigom, de nincs gond sehol. Oszt eszem a lelküket csak az utolsó pillanatban tudtak szólni, szinte lehetetlen az adatmentés. Hdd sentinel minden gépen fut, és meg vannak kérve, hogy ha lemegy 99%-ra, akkor írjanak mailt, mert oka van. Faxba, ez meg 40%-on döcög.

Nemrég behozta a lelkész az egy éves laptopját, hp, garis, ki is jött érte a futár, 0% kondíció mellett 100% teljesítmény :Đ

#60787 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 14:30

Idézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 15:22

Itt nem ez volt a gond, 12cm venti volt a ház előlapján, pont ott volt a vinyó. A cpu baszta szét, éttermi masina, a venti alá besűrűsödött a por zsíros trutyival vegyítve, gondolom már egy fél éve így működhetett, hogy a cpu folyamatosan túlhevült. Mást nem nagyon tudok elképzelni, merugye siftek táp + szünetmentes. Van még kint ilyen konfigom, de nincs gond sehol. Oszt eszem a lelküket csak az utolsó pillanatban tudtak szólni, szinte lehetetlen az adatmentés. Hdd sentinel minden gépen fut, és meg vannak kérve, hogy ha lemegy 99%-ra, akkor írjanak mailt, mert oka van. Faxba, ez meg 40%-on döcög.

Nemrég behozta a lelkész az egy éves laptopját, hp, garis, ki is jött érte a futár, 0% kondíció mellett 100% teljesítmény :Đ

Ezek a sentinel féle százalékok szart se érnek.PL most hirtelen előkapva egyet ez a vinyó 5 éve müködik nállam hiba nélkül és egy darab hibás szektor sincs rajta hd tune felület teszten.5 éve ezt irja rá hogy 12 nap múlva meghal meg 65534 hibás szektor:) Mikor elhoztam egy ügyféltöl és neki beletettem egy másikat biztos ami biztos,hdd regeneratort átfutattam rajta 5db badet szüntett meg azóta évente átfutatom nulla hibát talál.
Kép

Szerkesztette: djculture 2011. 07. 26. 14:33 -kor

Hádédész..

#60788 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 14:55

Idézet: djculture - Dátum: 2011. 07. 26. 14:30

Ezek a sentinel féle százalékok szart se érnek

Esetemben igen, mert nem tudok adatot menteni :-D a hdd nem dolgozik lószart sem.

#60789 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 15:10

Érdekesen viselkedik a vinyó, ha a sajátgépet nyitom meg, akkor a c (most d) meghajtó nem látszik, total commander meg látja :-D csak alig tud belőle lehúzni valamit. A dokumentumok mappa 1.5 órája jön és alig 2gb. Csak a legszükségesebbeket szedem le róla, számlázás, levelezés, abevjava.

#60790 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 15:20

Idézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 16:10

Érdekesen viselkedik a vinyó, ha a sajátgépet nyitom meg, akkor a c (most d) meghajtó nem látszik, total commander meg látja :-D csak alig tud belőle lehúzni valamit. A dokumentumok mappa 1.5 órája jön és alig 2gb. Csak a legszükségesebbeket szedem le róla, számlázás, levelezés, abevjava.

ezt úgy szokták csinálni hogy az egész particiót klónozzák egy másik vinyóra és avval kezdenek el molyolni:)
Hádédész..

#60791 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 15:22

Idézet: djculture - Dátum: 2011. 07. 26. 15:20

ezt úgy szokták csinálni hogy az egész particiót klónozzák egy másik vinyóra és avval kezdenek el molyolni:)

Én is úgy szoktam :Đ faszom se molyolna vele így, 5. nekifutásra sem csinálta végig, elszállt, így muszáj voltam belefogni lehúzni adatokat.

#60792 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 15:52

én meg leszarom
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#60793 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 15:58

Idézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 15:14

Az enyémet tudod :-s :Đ

Persze, még anyádét is...
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#60794 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 17:36

Idézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 15:55

Esetemben igen, mert nem tudok adatot menteni :-D a hdd nem dolgozik lószart sem.

Backupból vissza. Ha nincs, akkor lehet pingvinezni, vihetik a kürthöz. :)
A fontos adatot az különbözteti meg alényegtelentől, h van róla 1-2 backup. Ha nincs, akkor az nem volt fontos.

Étterembe/konyhába meg ne tégy gépet. Vagy ha teszel, akkor vmi passzívot, ssd-vel, rajta kicsontozott xp, oszt ne legyenek sebesség igényeik.

#60795 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 18:00

Idézet: leslie - Dátum: 2011. 07. 26. 17:36

Backupból vissza. Ha nincs, akkor lehet pingvinezni, vihetik a kürthöz. :)
A fontos adatot az különbözteti meg alényegtelentől, h van róla 1-2 backup. Ha nincs, akkor az nem volt fontos.

Étterembe/konyhába meg ne tégy gépet. Vagy ha teszel, akkor vmi passzívot, ssd-vel, rajta kicsontozott xp, oszt ne legyenek sebesség igényeik.

Én az elején ajánlottam havi felügyeletet, nem drágán, akkor ez megoldott lenne. Avvót mondva, hogy megoldják, mert benne vannak a játékban. A gép egy irodában volt, nyitott ajtó mellett, a konyha kb. 10 méterre. Nagyjából 2 évet ment gond nélkül, nem hívtak egyszer sem.

Még most is azzal szarozok, dög unalmas meló, már megettem egy fél dinnyét :Đ

Hja, van egy számlázó gépük, valami p3 és 98 fut rajta, 10gb vinyó, már akkor mondtam nekik, hogy ezt cserélni kéne, meg skyhawk táp, de még megy nekik :-D

Akin nem lehet segíteni, azon nem lehet.

#60796 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 18:03

Idézet: leslie - Dátum: 2011. 07. 26. 17:36

vihetik a kürthöz. :)

Odáig nem fajul a dolog, valószínűleg rámegy a ma éjszaka, itt kell ülni mellette, mert néha kiírja, hogy nem olvasható, skip, stb. De reggelre megleszek.
Szépen fogok kinézni holnapra :Đ délelőtt leszállítom, aztán gyalogtúra a Börzsönyben a beertok fesztre, vodiék már kint vannak, az előbb hívott, hogy tákolják a színpadot, mikormékmán.

Na ott nem lesz alvás vasárnapig olyan hangerő lesz.
Szerda éjjel max, mert csütörtök este kezdünk.

#60797 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 18:10

Guga, Vodit kérdezd mán meg, h most akkor kell-e neki az 1.5-ös samum, vagy mi van? :)

Esetleg majd az az adat fog kelleni, amit skipelsz. :)

#60798 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 18:21

Idézet: leslie - Dátum: 2011. 07. 26. 18:10

Guga, Vodit kérdezd mán meg, h most akkor kell-e neki az 1.5-ös samum, vagy mi van? :)

Esetleg majd az az adat fog kelleni, amit skipelsz. :)

Okker, holnap megyek rákérdezek.
Egyelőre olyan állapotba szeretném hozni a masit, hogy tudjanak számlázni, levelet fogadni, mert egyben szálló is, folyamatosan kapják a mailokat. Valami béna konyhai program is fut rajta. Ha ezt a hármat összehoztam, akkor leviszem nekik, mert melóznának. A vinyó marad nálam, ha beertokról visszajöttem, akkor nekiesek még egyszer. Most nincs időm vele foglalkozni, legszívesebben már most kint izzítanék Törökmezőn :-D

Akkor skippel, ha durva badsectorba olvas bele. Levelezésből már ugrott egy dbx fájl, van benne kb. 30db. Egy kört futok jövőhéten néhány javító progival, meg a gyári programjával is, hátha javul az adatmentési lehetőség. Jobbára fotók vannak rajta rendezvényekről.

#60799 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 18:25

Mi a hányást lehet kezdeni a gigán felüli dbx fájlokkal? Már többször belefutottam, hogy megsérül, mert már akkora, hogy nem tudja kezelni. Másik lev progira nem akarnak váltani, a levelek meg gyűlnek, főleg cégeknél. Nulla védelem van, ha meg összeomlott egy csomó levél menthetetlen. Total Commandernek van dbx pluginja, azzal ki lehet másolni még, ha sérült is, de egy csomót már nem bír olvasni sem. Mail recovery szart sem ér neki.

Nekem is van egy saját dbx fájlom összeomolva :Đ a 2003 előtti levelezéseim.

#60800 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 19:06

Idézet: guga - Dátum: 2011. 07. 26. 19:25

Mi a hányást lehet kezdeni a gigán felüli dbx fájlokkal? Már többször belefutottam, hogy megsérül, mert már akkora, hogy nem tudja kezelni. Másik lev progira nem akarnak váltani, a levelek meg gyűlnek, főleg cégeknél. Nulla védelem van, ha meg összeomlott egy csomó levél menthetetlen. Total Commandernek van dbx pluginja, azzal ki lehet másolni még, ha sérült is, de egy csomót már nem bír olvasni sem. Mail recovery szart sem ér neki.

Nekem is van egy saját dbx fájlom összeomolva :Đ a 2003 előtti levelezéseim.

2011ben még nem hallottak az IMAPról? Mondjuk már volt 2003ban is. :kma: Egyébként akinek 1-2 évnél régebbi levelezésére szüksége van, az nem lehet sikeres ember.:-D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3038
  • 3039
  • 3040
  • 3041
  • 3042
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.