Idézet: Pietrosz - Dátum: 2011. 07. 27. 18:44
Mert te az vagy mi? Ha 10* ennyit kommentelnél akkor se lennél fele annyira se érdekes, mint guga. Nekem kurvára az az érzésem néha, hogy a többség csak irigykedik rá. Aztán persze majd jól beírjátok, hogy nem.
Hozzá képest mindenképp.
Ez nézőpont kérdése, ha valakit a macskák nemi élete érdekel és a sörök bontása, ez tényleg érdekes lehet. Ha azért, mert nálam sose volt beparipa szerinted unalmas és rossz ember vagyok, aki sose élt, hát legyen. Ezzel talán még együtt tudok élni.
Oh, hogyne! Nem is értem, hogy bírhattam ki eddig sör, bungi és Bánk nélkül. (Pár éve pinyó és Gizella, előtte meg tessék behelyettesíteni.)
Nem vagyunk egyformák. Eleinte tényleg vicces volt Guga kalandjait olvasni, de egyfelől már kurvára unalmas ugyanazt hallgatni másfelől néha erősen az az érzésem, h a nagyja kamu. Ami nem baj, felőlem, csak akkor talán tegye hozzá, h álmomban...
És bár tényleg nem mondja, h lúzer alakok vagyunk, de érezteti. Ez először vicces, másodjára uncsi, sokadjára pedig kifejezetten bántó. És ezt nem veszi észre (ahogy amúgy Studi sem).
Szerkesztette: EGOKA 2011. 07. 28. 10:59 -kor