Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 11. 17:40
HPnál is sikerült valakibe belefutni, nem tudta mi az az iLO és miképpen tudok a gép biosában matatni a világ másik végéről. Édesfaszom. Holott elszállt a raidkontroller, jöjjön ki, cserélje ki. Aztán meg lett fejtve, még mindig jobb volt, mint sarki Pistikével verekedni, csak meglepődtem, hogy amikor idehaza Aloha/Delta vonal csont jól működik, meg a helyi HP, addig egy nemzetközi dolog már valahova Indiába vagy akárhova futhat be, ott meg szépen felolvassák a default dolgoakt, el sem hiszik, hogy tán értünk hozzá.
Az indiainak én mondom, hogy mit csináljon, én utasítom, csak baszik angolul is érteni, meg baszik ahhoz is érteni ami a dolga lenne. No meg lekapcsolják az APC tünetmentest, oszt behunyja a szemét a master switch is meg a router is oszt akkaor baszhatom az ILO-t, ameddig az állatjával meg nem értetem, hogy szerverszereléshez nem kell, sőt TILOS kikapcsolni az APC-t, mert visz magával minden aktív hálózati eszközt. No meg amikor ML370 G3-as szerverben szalagos egységet kell cserélni, akkor az egyik buzi élve akar szervert boncolni, a másiknak meg hiába magyarázom, hogy hol kellene beállítani a tape drive SCSI ID-ját és hogyan.
Ja, a szervízcég egyik központi irodája Indiában van, a másik meg Egyiptomban. Ma az indiai faszit leállítottam: "Stop interrupt me at once because I am the responsible for servers not you and I want to talk to the field engineer in Prague". Bekussolt, többet nem mert megszólalni. A cseh technikussal meg a tolmácsával meg elintéztünk mindent 20-25 perc alatt.

Súgó
A téma zárva.