HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3082
  • 3083
  • 3084
  • 3085
  • 3086
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#61661 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 13. 10:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 08. 13. 11:46

Ez meg hang nelkul is buntetett.. :unsure:

nyalcsorgato, nesze: http://totalcar.hu/m...t_bmw-dilerrol/

Ááá hanggal kell!!!
A cikket mán linkelte Gabibácsi,de azért thx :) Én biztos megfújnék onnan pár vasat :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#61662 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 13. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 13. 11:26

Akkor az mégrégebbi az am2 az 940-es ha jól tévedek.

ha birnal hasznalni vesszoket, nem kene haromszor nekifutnom az olvasasnak
de felfogtam, mit akarsz mondani
nem rajtad mult
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#61663 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 13. 11:17

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 08. 13. 12:06

nem rajtad mult

Tekintettel arra, hogy 2 helyre kerülhet vessző, a háromszori nekifutással mit akartál bizonyítani? :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#61664 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 13. 11:35

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 13. 12:17

Tekintettel arra, hogy 2 helyre kerülhet vessző, a háromszori nekifutással mit akartál bizonyítani? :Đ

azt, hogy pocs vagy
de ezt mar regota tudjuk, nem kell bizonyitani :]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#61665 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 13. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 08. 13. 12:35

azt, hogy pocs vagy
de ezt mar regota tudjuk, nem kell bizonyitani :]

Legalább kemény vagyok, nem olyan lankadt mint te :Đ
BMWパワー
Kép

#61666 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 13. 12:47

N/A mentem sunázni, holnapig nem jövök, buzulhattok nyugodtan, megengedem.
:kma:
BMWパワー
Kép

#61667 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 13. 14:36

http://www.funvid.hu...f?vid_id=106954

Jahno: ezek nem ti vagytok? :think: Boven kinezem beloletek. :Đ
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#61668 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 13. 16:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Tigger - Dátum: 2011. 08. 12. 22:18

Nem kéne tárolni azt, amit 11 után megnézhetsz a private goldon. :Đ

szerk: egyébként egyre inkább érzem úgy, hogy a tárolóhely legyen a gépen kívül. Jelenleg egy 2 terrás külső WD-m van, de gondolkodom azon, hogy a gépben lévő merevlemezeket bedobom egy torrentképes NAS-ba. Azt látom notiról, látom a gépről, látom médialejátszóról is.

Három ilyennel te lennél a Hatteras kapitány.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#61669 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 13. 17:34

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 08. 13. 12:06

nem rajtad mult

939 lapot lehet venni használtan,de nagyon nem érdemes rákölteni sokat a lapra mert a két magos 939 es procik embertelen drágák használtan is.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#61670 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 13. 17:45

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 08. 13. 18:34

de nagyon nem érdemes rákölteni sokat a lapra mert a két magos 939 es procik embertelen drágák használtan is.

Procija van, írta.

#61671 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 13. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 08. 13. 11:06

most, hogy nyakig poros vagyok, mar tudom, hogy egy asus a8n-e, 939-es foglalattal
proci nem kell

Egy Asus M2N-SLI Deluxe van itt a polcon, ha kell viheted. valami bánatja van, mert hónapokig tökéletesen megy, aztán nem hajlandó elindulni, aztán 5-6 szétszedés-összerakás után megint hónapokig megy. Valami kontaktszarság lehet, púpos kondi nincs rajta.

#61672 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 13. 21:51

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 08. 13. 17:48

Három ilyennel te lennél a Hatteras kapitány.

Itt van három, bár a felsőben csak 1 terásak vannak. A jobb alsót meg éppen csak kipróbáltam, egyszer nyakamon maradt, kb. nullkilométeres, el kellene adnom:

Csatolt fájl  kockak.jpg (70,53K)
Letöltések:: 38
Make love not Wor.

#61673 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 13. 23:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 13. 22:51

Itt van három, bár a felsőben csak 1 terásak vannak. A jobb alsót meg éppen csak kipróbáltam, egyszer nyakamon maradt, kb. nullkilométeres, el kellene adnom:

Csatolmány kockak.jpg

fúú bazze.. ez a haloszobad? :blink:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#61674 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 00:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 08. 14. 00:24

fúú bazze.. ez a haloszobad? :blink:

Szerintem ez a nappali :omg: :Đ

Hja, es 1SO :cool:

#61675 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 09:32

Azt kell, hogy mondjam a minidv szopás a köbön, nem kicsit, nagyon. Tegnap 7-8 órát filmeztem, 3 koncert + egy színházi előadás. Ultra szopás menet közben a dobos mögött kazettát cserélni, az akkuról nem is beszélve, vittem eleget mindenből meg dupla akku. Irigy Hónaljmirigy kellős közepén off, tape end :omg:

Volt velem egy srác, panasonic 3ccd belső hdd, jót röhögött rajtam :Đ
Minidv felejtős, soha többet nem szeretnék így járni :-D

#61676 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 10:32

Azt kell, hogy mondjam a minidv szopás a köbön, nem kicsit, nagyon. Tegnap 7-8 órát filmeztem, 3 koncert + egy színházi előadás. Ultra szopás menet közben a dobos mögött kazettát cserélni, az akkuról nem is beszélve, vittem eleget mindenből meg dupla akku. Irigy Hónaljmirigy kellős közepén off, tape end :omg:

Volt velem egy srác, panasonic 3ccd belső hdd, jót röhögött rajtam :Đ
Minidv felejtős, soha többet nem szeretnék így járni :-D

belső hdd-s nek is ugyanugy van előnye meg hátránya is,többek között elég szépen tömörít az összes emiatt gányabb a minőség meg hamarabb le is merül.

Szerkesztette: djculture 2011. 08. 14. 09:55 -kor

Hádédész..

#61677 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 10:02

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 08. 14. 09:52

belső hdd-s nek is ugyanugy van előnye meg hátránya is,többek között elég szépen tömörít az összes emiatt gányabb a felvétel meg hamarabb le is merül.

A tömörítést aláírom, de amire használják, tv adásba vágva nem lehet észrevenni + a néző főleg nem veszi észre. Eddig az Olympus fényképezővel melóztam, azt kérték el, azt adták le, és sehol olyan visszhang, hogy bocsi, de ez tök gáz. A hangulatát figyelik, meg azt, hogy mit akarok bemutatni. Ahhoz képest májójártam. Tök fasza állvánnyal dolgoztam, oké mindidv kamera is fasza pana volt, telekúrtam lp 5db kazettát.

Tudnék mesélni a tegnapi napról, egy percig nem volt leállás, olyan pörgés volt a színpadon, csak amikor az együttesek hangítottak be, akkor tudtam szürcsölni egy-egy söröt. Késő este vaksötétben még a színpadon botladoztam a sok kábel között.
Zenekarokat filmezni jó, meg színészekete is, hja bármit, mert mindent be lehet mutatni úgy, hogy élvezem, kivéve ha a zenekar apátiás. Utolsó banda régi retrocker zenéket játszott (egymásnak) Hiába sündörögtem körülöttük, ha próbáltam az arcát venni, elfordult a dobos felé, és tényleg egymásnak játszottak, mint ha egy próbateremben lennének. Volt egy énekesnő, halál unalmas zenekarral, azok fel sem néztek, nem is vigyorogtak, tán a dobos élvezte a melóját meg az énekesnő. Irigy Hónalmirigy az geci jó volt, azok produkálták magukat, meg belemásztak a kamerába. Meg már ismertük egymást régebbről. Régen a Kabai Laci munkatársam volt a HC-nél és ott próbáltak. Kapták postán a rajongóktól a ruhákat, mi bontottuk ki a csomagokat nekik. Na mindegy, hakni, nem hakni, ahhoz is kell érteni.
Íbazz, nekem még volt saját maguk által másolt kazettám, fekete fehér borító fénymásolva, s benne egy másolt dollár, ONE MIRIGY :Đ

Szar helyzetben van az ember, ha a zenész kurvára nincs jelen a színpadon, hiába erőlködök, hogy valami jópofaság süljön ki a dologból, szart sem ér, átjön, hogy szarik a közönségre.

#61678 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 10:10

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 08. 14. 09:52

belső hdd-s nek is ugyanugy van előnye meg hátránya is,többek között elég szépen tömörít az összes emiatt gányabb a minőség meg hamarabb le is merül.

Tény, hogy többet fogyaszt, de a srác pl. nem használta az lcd-t, én igen, kevés vagyok még a kukkoláshoz, ő már régóta kukkol, gondolom valahol a vérében van, ha ugyanazt összehozza, amit én lcd visszajelzésen. Én nem tudok tájékozódni a kábelek között a füstben, ha abba nézek, ezt is meg kell tanulni.

Hja, tájékozódás. Voltak erdélyi népi táncosok, hú gecó, azok mit nyomtak. Hangosítást elbaszták nekik, ahogy illik, én ilyet nem mernék bevállalni. Elindítottak nekik vagy 5 számot mire megtalálták, hogy melyik az és végig full hangerőn kitolva ment minden. Mikrofonok kihangítva, hangfal ezerrel. zene elindul, leáll, közben lehetett hallani a basszamegozást.

Na mindegy, kedvem lett volna arcba rúgni a hangítót, mert az én munkámat is elbaszta. Kamera pause, oszt mikor rátalált végre, hogy melyik muzsika, akkor nem előről kezdte, hanem ment, táncosok meg fejben lejárták a lépéseket, hogy tudják hol tartanak. Én arra számítottam, hogy előröl kezdi, erre a faszt, csak azt látom, hogy már táncolnak tök zavartan. na mindegy, a csoport vezetőjét észrevettem, hogy nagyon rutinosan és gyorsan forog, rá is zoomoltam, mert a szeme érdekes volt. Egy kör alatt négy irányba nézett, mindig keresett egy fix pontot, aztán másikat, megint másikat de nagyon gyorsan. Mint, amikor forgón ülünk, ahhoz, hogy ne szédüljünk. Nem vagyok népitánc fan, de ez kurvára oda volt téve. Oszt a hangítást nem rúgták le csizmával, pedig ezt eljátszotta velük minden tánc előtt. Áhhhh, ottani polgi mondta is a fickónak, hogy többet nem jöhetnek, mert elég sok pénzbe van.

Asszem küldök neki névjegyet :Đ :cool:

#61679 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 10:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 11:02

A tömörítést aláírom, de amire használják, tv adásba vágva nem lehet észrevenni + a néző főleg nem veszi észre. Eddig az Olympus fényképezővel melóztam, azt kérték el, azt adták le, és sehol olyan visszhang, hogy bocsi, de ez tök gáz. A hangulatát figyelik, meg azt, hogy mit akarok bemutatni. Ahhoz képest májójártam. Tök fasza állvánnyal dolgoztam, oké mindidv kamera is fasza pana volt, telekúrtam lp 5db kazettát.

Tudnék mesélni a tegnapi napról, egy percig nem volt leállás, olyan pörgés volt a színpadon, csak amikor az együttesek hangítottak be, akkor tudtam szürcsölni egy-egy söröt. Késő este vaksötétben még a színpadon botladoztam a sok kábel között.
Zenekarokat filmezni jó, meg színészekete is, hja bármit, mert mindent be lehet mutatni úgy, hogy élvezem, kivéve ha a zenekar apátiás. Utolsó banda régi retrocker zenéket játszott (egymásnak) Hiába sündörögtem körülöttük, ha próbáltam az arcát venni, elfordult a dobos felé, és tényleg egymásnak játszottak, mint ha egy próbateremben lennének. Volt egy énekesnő, halál unalmas zenekarral, azok fel sem néztek, nem is vigyorogtak, tán a dobos élvezte a melóját meg az énekesnő. Irigy Hónalmirigy az geci jó volt, azok produkálták magukat, meg belemásztak a kamerába. Meg már ismertük egymást régebbről. Régen a Kabai Laci munkatársam volt a HC-nél és ott próbáltak. Kapták postán a rajongóktól a ruhákat, mi bontottuk ki a csomagokat nekik. Na mindegy, hakni, nem hakni, ahhoz is kell érteni.
Íbazz, nekem még volt saját maguk által másolt kazettám, fekete fehér borító fénymásolva, s benne egy másolt dollár, ONE MIRIGY :Đ

Szar helyzetben van az ember, ha a zenész kurvára nincs jelen a színpadon, hiába erőlködök, hogy valami jópofaság süljön ki a dologból, szart sem ér, átjön, hogy szarik a közönségre.

Dehogynem nekem operatőr ismim mondja mindig hogy duplán kell tömöriteni exportálás avchd formátumba mire meglesz a kész anyag,ergó nagyon fos minőség lesz belőle.De ehez szerencsére nemértek majd a szakik elmondják :D

Szerkesztette: djculture 2011. 08. 14. 10:14 -kor

Hádédész..

#61680 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 10:16

Voltam nemrég olyan rendezvényt filmezni, ahol a tánccsoport hozott egy cd-t, oszt hiába volt a cucc jó, meg minden, nem olvasta be a lemezt. Ennyi volt, nem táncoltak. Ugye ember más kárából tanul. Azóta egy héttel előtte elkérem a lemezt, hogy mire akarnak nyomulni, teszt, hogy olvassa-e, de eleve két lejáccóm van + mp3 pda-n, ha minden kötél szakadna.
3 másodperc alatt szoktam megoldani, mer nálam is volt már baki, csak észnél kell lenni.

Volt valami ünnepség, kérték, hogy két zene, vers utána, megint zene, megint vers. Oszt papíron látom, hogy melyik első szám, melyik második. Erre integetnek, hogy baszod nem ez jön, na mondom lebőgés.

CD olvasó másként érzékelte a számok sorrendjét, kis pánik, aztán ott volt a pda bekészítve, na mondom az biztos jó sorrend, rányomtam, oszt mindenki fellélegzett. Nem volt idő gecizni a cd lemezzel, mert volt rajta vagy 25 Kormorán szám, és mire megtalálom, hogy melyik, úgy, hogy nincs kontroll hangfal.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3082
  • 3083
  • 3084
  • 3085
  • 3086
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.