HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3596
  • 3597
  • 3598
  • 3599
  • 3600
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#71941 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:04

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 22. 17:55

Szerintem meg pont ugy erdemes :omg: :Đ

Persze kerdes, mit ertesz emlekezes alatt? Par evig biztos emlekszik rad egy halom bzui, 10 ev mulva mar csak a csalad, gyerekeid meg nejed meghalnak, akkor nagyjabol mar senki.

vannak olyan írók, akik életükben lófaszt sem értek, ma meg az egekig magasztalják őket, hogy a saját korában nem értették meg és úgy patkolt el, mint egy légy, amit írt, hiába 500 évvel ezelőtt írta, még ma is aktuális. Ugyanígy zeneszerzők, festők, faszom. Butaseggkorlátozott és nihil barom vagy :cool:

#71942 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 18:04

vannak olyan írók, akik életükben lófaszt sem értek, ma meg az egekig magasztalják őket, hogy a saját korában nem értették meg és úgy patkolt el, mint egy légy, amit írt, hiába 500 évvel ezelőtt írta, még ma is aktuális. Ugyanígy zeneszerzők, festők, faszom. Butaseggkorlátozott és nihil barom vagy :cool:

De bazmeg, te faszarcu allatfajzat, ROLAD van szo!
Nyomorult kurva anyadert nem fogod fel azzal a sotet agyaddal, hogy te nem vagy iro!!! :reklamacio:

Se kolto, se zeneszerzo, se festo, se a faszom, mert meg az is professzor hozzad kepest.
Egy banki putriban dekkolo, selejt dagadek ven buzi vagy, aki abban a porfeszekben felszemunek kepzeli magat a vakok kozott, szamitogepeket basztat kobaszert, meg faszt szop kedvtelesbol.

Nem tudom, ki a banatos lotudo hitette el veled, hogy te iro vagy, amikor meg azt se tudod, az mit csinal, mert eletedben egy konyvet nem olvastal el. Max a retkes bibliadat, de ahhoz is evek kellettek :nevet:
Szoval ne csinalj mar ugy, mintha valaki lennel, mert meg a legutolso VVkisfaszom gyoker is A-listas top VIP celeb hozzad kepest :Đ

#71943 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 22. 18:20

mert meg a legutolso VVkisfaszom gyoker is A-listas top VIP celeb hozzad kepest :Đ

ámen :-D

ma már nincs energiám válaszolni :-D kurva sok fát megmozgattam, voltam sok helyen, talicskával hoztam haza egy láda sört, meg sem tudom inni, mert már most lépek aludni, de faszom :-D

Biztos vagyok benne, hogy jóval több könyvet olvastam el, mint te, vagy itt a topikból bárki :-D ennek két oka van, már általános iskolás koromban versenyeket nyertem az írásaimmal, valami faszom tv műsorban is szerepeltem, és a suli nekem köszönhette, hogy feltöltötték a könyvtárát új könyvekkel, mert megnyertem az ÁKV pályázatát és be is mondták a tévében meg az iskola is megünnepelt, amire a faszom se volt kíváncsi :-D

Utána, Mátéfi Róbert barátomnak köszönhetően elég hosszú időt eltöltöttem könyvkiadók társaságában és könyvekkel bizniszeltünk. Az egész úgy kezdődött, hogy lelőtték csaucseszkuékat és rá pár napra megjelent a Conducator vagy Kondukátor c. könyv. Róluk szólt, megneszeltük, hogy a debreceni nyomda nyomja az akv-nak, lefizettünk pár embert, s mire a könyv piacra került, mi már beterítettük vele Budapestet, innen nem volt megállás, akkoriban forrt a könyvpiac. Agykontroll, Dianetika, a faszom se tudja, nem lehetett eleget hozni. Vivian Fable vagy mi, meg rengeteg felkapott magyar író, aki álnéven nyomult, mert Mocsári Éva vagy milyen névvel nem lehetett piacra kerülni. Ezért lettem pl. Pompous Marsh-hen, de az eredetét úgy sem tudod, hogy honnan származik a név :Đ

Szarok rád, és arra is, hogy mit gondolsz rólam, egy degenerált paraszt vagy, nem véletlenül cserélsz telefonszámot félévente :nevet:

Húzok a faszomba aludni, ha szépen megkérsz megiszok még egy sört.

#71944 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 22. 17:19

Nem is hasznalom ugyanazt a nicket ket forumon :omg: :Đ

Cselesen PolaR1, PolaR2 nickekkel nyomulsz? :nevet2:

Győr OFF. Kibaszott Pápa környéki utakból több hiányzik mint amennyi megvan, de az legalább olyan mint a hullámvasút... :omg:

Szerkesztette: Zsul 2012. 03. 22. 18:38 -kor

Karosszékből nincs rákkendroll... |

#71945 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:35

Hja, 1.5 évet voltam katona, napi 2-3 könyvet olvastam el az őrtoronyban, valami brutál gyorsan tudok olvasni. Ezt onnan tudom, hogy ha leülünk Bibliát olvasni, s kijelölnek egy fejezetet, hogy olvassuk el, akkor nekem elég sokat kell várni, mire mindenki befejezi, és a végére el is felejtem, hogy mit olvastam, elkalandozok, ezért, amíg mindenki leteszi és magához tér, addig újra elolvasom :Đ

#71946 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:37

Karinthy Frigyes és Ferenc összes könyvét elolvastam az őrtoronyban, meg Mópasszánt vagy mi a fasz, valami francia költő, annak is az összes agymenését. Kb. 10 éve nem olvasok könyveket, amióta beleolvastam a Bibliába, a Bibliában minden könyv benne van, s ez nem vicc.

#71947 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 18:35

Öcsém bmx-es, mármint a kisebbik a Józsi. Róla is csináltak már ilyen baszás kerékpározik hű de jó, de már én szóltam neki, hogy ebből van 10 millió.

Mutatok valamit, a fiamnak mutattam meg ma, hogy a csaj utánozhatatlan, ebből nincs még egy, oké, hogy akármilyen, de nem lehet utánozni. A fiam nyári szünidőben egy helyen fog muzsikálni minden nap, fasza kis terasz, mellette faszénen sütik a húsokat, ő meg a strandon muzsikál. Azt kezdem neki felvezetni, hogy kurva kevés, ha valaki elkezd sablonokat gyártani meg sablon effekteket mixelni. Minden kis buzi ezt csinálja, na de ez?

http://www.videobash...ght-round-25817

Fognám az a hegedűs és kibasznám az ablakon, utána megkúrnám a csajt és otthagynám. :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71948 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:39

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 22. 18:38

Fognám az a hegedűs és kibasznám az ablakon, utána megkúrnám a csajt és otthagynám. :Đ

Részeg vagy, nem humoros.

#71949 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:40

A T betű elég messze van az S betűtől.

#71950 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 18:31

Húzok a faszomba aludni, ha szépen megkérsz megiszok még egy sört.

Es ha nagyon szepen megkerlek, elalszol orokre? :wub: :Đ

#71951 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 03. 22. 18:34

Cselesen PolaR1, PolaR2 nickekkel nyomulsz? :nevet2:

Hogy talaltad ki? :omg: :Đ

Tudod mit, keress mas forumokon ilyen nevu arcokat, es farasszad inkabb azokat helyettem :cool:

#71952 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 18:35

akkor nekem elég sokat kell várni, mire mindenki befejezi, és a végére el is felejtem, hogy mit olvastam

Mennyi az az eleg sok? Napokig olvassak, vagy tenyleg ilyen hulye vagy, hogy 10 perc utan elfelejted, amit olvastal? :omg: :Đ

#71953 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 18:37

Bibliában minden könyv benne van, s ez nem vicc.

Tenyleg nem, ez meg annak is rossz :Đ

#71954 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 22. 18:41

Es ha nagyon szepen megkerlek, elalszol orokre? :wub: :Đ

Nem lenne az életed boldogabb. Abban sem vagyok biztos, hogy valaha is megtapasztalom milyen a test halála.
Nem olyan évet írunk, de majd kiderül :-D

elalváshoz küldöm neked szeretettel :-D amikor a feleségemmel összeházasodtunk, erre a zenére vonultunk be, alig bírtam kimondani az igent :-D szép pillanat volt, ahogy az is, amikor megszületett Levente, s felhívtam a szüleimet, nem tudtam megszólalni, csak sírtam, aztán később visszahívtam őket, hogy fiú és Levente :Đ amikor Benjámin megszületett, az orvos a kezembe adta, én meg csitítgattam, hogy csíííísssss :-D a doki meg rám förmedt, hogy haggyja azt a gyereket, hadd hallassa a hangját, kilenc hónapja vár erre :Đ miről maradtál le te elbaszott állat.

Amikor Benjámin megszületett, szintén felhívtam a szüleimet, és ugyanaz, nem tudtam megszólalni, csak sírtam, aztán kinyomtam. Egyik gyermekünknél sem szerettük volna előre tudni, hogy fiú, vagy lány. Sok buzi barom meg legyintett, hogy mindegy is, a lényeg, hogy egészséges legyen, már akkor kilógtunk a sorból, mert minden sötét paraszt már előre tudni akarja nem csak a gyerek nemét, hanem az egész pályafutását és, hogy ki lesz a hozzávaló feleség :-D faszom.

megiszom még is azt a sört, úgy felbosszantottál :Đ

#71955 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 22. 18:44

Tenyleg nem, ez meg annak is rossz :Đ

Az, hogy rendszeresen ellene vagy a nem is tudom, hogy fogalmazzam meg, de körmönfontan teszed, Biblia, Isten, Jézus, stb. Ha egyszer csak simán átsiklasz egy ilyen jellegű hozzászólás felett, nem leszel tőle kevesebb. Az, hogy rendszeresen kinyilvánítod az ellenszenved, az azt jelenti, hogy számodra is érték, nem jelentéktelen. Mert, ha azt írom le, hogy láttam egy verebet a fán tegnap, leszarod, nem reagálsz, mert jelentéktelen. Ha Istent nemlétezése és a Biblia is ennyire jelentéktelen lenne számodra, akkor nem éreznéd kényszeresnek, hogy állandóan tüzelj rá. Minek?

Ráadásul ebben a topikban próbálsz észt osztani :-s :Đ :nevet: Kinek? Itt max. Gabibácsinak van szüksége szókincsre, mert leragadt az egyszavas hozzászólásoknál :Đ nem tudja magát kifejezni :nevet:

Olyanokat szokott, hogy PINA, meg hazudsz. Ha az előbbit az asszonya meglátná, olyan sallert leküldene neki, hogy abban a minutumban leadna vagy 10 kilót :Đ

#71956 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 18:49

a doki meg rám förmedt, hogy haggyja azt a gyereket, hadd hallassa a hangját, kilenc hónapja vár erre :Đ miről maradtál le te elbaszott állat.

Ezt most a gyereknek mondta vagy neked? :think:

#71957 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:57

elalváshoz küldöm neked szeretettel :-D amikor a feleségemmel összeházasodtunk, erre a zenére vonultunk be, alig bírtam kimondani az igent :-D

hja, ezt :-D

#71958 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:58

elalváshoz küldöm neked szeretettel :-D amikor a feleségemmel összeházasodtunk, erre a zenére vonultunk be

Ez tenyleg szep zene, meg szerencse, hogy nem hallom :nevet:

#71959 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 22. 18:57

Ezt most a gyereknek mondta vagy neked? :think:

anyádkor :Đ

#71960 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 19:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 18:55

Mert, ha azt írom le, hogy láttam egy verebet a fán tegnap, leszarod, nem reagálsz, mert jelentéktelen. Ha Istent nemlétezése és a Biblia is ennyire jelentéktelen lenne számodra, akkor nem éreznéd kényszeresnek, hogy állandóan tüzelj rá. Minek?

Hidd el nekem, ha ezt irod le, hogy lattal egy verebet a fan, meg fogom kerdezni, hogy legalabb leszart? :omg: :Đ
Nem igazan szoktam csak ugy belemenni a biblia/isten temaba, kizarolag akkor, amikor te felhozod. Es akkor egyertelmu a kerdes: te minek nyomatod? Pont ugyanolyan felesleges, mint nekem szidni, itt senki nem attol lesz istenhivo vagy ateista, hogy mi miket irunk ezekkel kapcsolatban.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3596
  • 3597
  • 3598
  • 3599
  • 3600
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.