Idézet: djculture - Dátum: 2012. 03. 26. 20:59
Kb a topikod indulása óta, de én ezt nem tudhatom mert akkor még nem evett itt a fene:D
Amikor a topikot indítottam hozzá sem mertek szólni. Csak írtam, de pont azért nem tudhatod, mert nem voltál itt. Nem sírom vissza és nem von le a te emberi értékeidből, de tényleg hosszú oldalakon keresztül csak ment az anekdota, vissza lehet nézni, az én topikomnak volt a társalgóban a legnagyobb látogatottsága. Aztán született néhány leborulós hozzászólás, amit a saját anyámnak sem kívánnék, majd ki tudja hanyadikra beindult. De ez a topik megjárta előtte a bolhapiacot is.
Nagyon nem szeretem hangoztatni, hogy nekem is van részem a hwsw történelmében, de néha rákényszerülök. Én elismerem másokét, akik például szakmailag segítettek és leírták, elolvastam, a fórum nagyban hozzájárult, hogy tudjam végezni a munkám, aztán ez is kifutotta magát, már nincs szükség rá, hogy kérdezzek, inkább tőlem kérdeznek és nem itt a fórumon. Sőt, itt szakmai élet már nincs is. Néha átfutom a friss hozzászólásokat, de hol van már a régi nyár? Senkit sem érdekel olyan hévvel és tűzzel, mint a fórum elején.
De, hogy mi az én osztályrészem? Fogalmak és nickek. Fogalmak, amiket bevezettem és átvették, nickek, amiket másoknak adtam és azóta is így és ezen a néven ismeretesek. Régen volt lehetőség nick változtatásra. Volt Toms1982, én meg szartam rá, mondtam neki, hogy Tomszakármennyi, és megtetszett neki, azóta is ezt a nicket használja, vagy van enpera nevű felhasználónk, pedig de sok számítástechnikus kérdezett rá tőlem, hogy te guga, mi az az enpera?
Azt hitték valami misztikus dolog Itt egy számítástechnikai fórumon?
N/A