HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3614
  • 3615
  • 3616
  • 3617
  • 3618
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#72301 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:48

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 26. 20:44

Hát bazzz... pofánverünk egyszer csak úgy poénból aztán ha megmarad minden fogad majd röhögünk rajtad,hogy örülj, hogy nem esett ki :Đ

Na ez volt az egyházszintű duma. Az összes egyház a megfélelmlítésre épít. Ugyan miért kéne téged, vagy engem pofánverni, mert megnyilvánul ebben a seggbebaszott topikban?
Sőt, eleve egy szint, ha valaki ide bejön :omg: és itt elvárásai vannak, meg irányt szab, hogy mi uncsi, meg miről lehet beszélni :-s

Hát akkor hova szarjak :-s :Đ

#72302 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 21:45

Szerintem nyomokban sem érted :-D de tudod mit, mutatok valamit, mindjárt 460 a benzin, és ha Irán lezárja a hormuzi szorost, akkor lesz az 1000 Ft is vagy ki tudja, pedig nem történt semmi :-D de a média olyan hisztériát fog kelteni, hogy az olaj árát bizony felemelik, és tudod mit? Senki sem fog ellene tenni semmit és nem is tud. Az a fogalom, hogy világkormány, háttérhatalom, tulajdonképpen ugyanazok az emberek, csak amikor a nyilvánosság előtt szerepelnek, akkor ellenségek, amikor elmennek a szentélybe, akkor testvérek és ott tudják megbeszélni a dolgaikat. Tiéd a hormuzi szoros, lezárod. Én reagálok rá, tiéd a média, lehozod, te pedig elítéled, stb. Ahogy Magyarországon sincs demokrácia, csak annak a látszata, sőt a demokrácia egyáltalán nem jó dolog, mert az emberek alapvetően szarnak a pártokra, demokráciára, csak ezt erőltetik rájuk, de ugyanaz az ember irányítja az összes pártot, így a nagyvilágban sincs másképpen. Ők megrendezik neked a színházat, te holnaptól 1000 Forintot fizetsz a benzinért és kész, a birka meg van nyírva. Valami van bennük, ami közös. Ugyanazt a jelet erőltetik, és büszkén.

Egyrészt, csak itt európában ennyi a benzin, sehol máshol a földön nem kerül ennyibe, ez csak itt nekünk probléma. Pont tegnap olvastam, hogy az olaszoknál már 600ft a benya, ők már erősen kezdik lerakni az autókat, ugyanis a benzinfogyasztás az 20%-al csökkent már idén, és jobban fogynak a buszbérletek.
Ez lesz itt is. Akkor meg majd leesnek az árak.
Másrészt azt is olvastam,hogy már az usákok is nyafognak, mert szegények olyan csórók, hogy a 10x-es fizujukból nem tellik a negyedennyibe kerülő benyára, és mivel ősszel választások lesznek, ha Obama nyerni akar akkor fel kell szabadítania egy kis készletet, hogy lenyomja a világpiaci árat, különben ugyanezt beigéri az ellenzék aztán majd jól nem fogják őt újraválasztani.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#72303 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 26. 20:42

Mi köze van a populációnak, egy adott pillanatban meglévő átlagos életszínvonalhoz, hacsak annyi nem, hogy kb majdnem az egész populációra vonatkozik?

Az, hogy kevesebb és egyre kevesebb és csak fogy, csak fogy, de minden kormány célja, hogy megállítsa a népességcsökkenést :-D aztán még az is benne van a pakliban, hogy jól hangzik, de nem sikerül nekik. Márpedig egy kormány mióta kormány, ha sikertelen :-s ráadásul mi az a szöveg latinul, hogy ANNUIT COEPTIS :-s

nem éppen a sikertelenségről árulkodik, nagyon is a sikerről.

Ők irányítanak, mert, hogy ha Magyarországot irányítják, a 60-70 Forintos tojásból, ha nem derült ki, akkkor majd később kiderül, a lényeg, hogy mit jelent a latin szöveg.

http://tttweb.hu/ind...rovat=iras&id=2

#72304 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 21:48

Na ez volt az egyházszintű duma. Az összes egyház a megfélelmlítésre épít. Ugyan miért kéne téged, vagy engem pofánverni, mert megnyilvánul ebben a seggbebaszott topikban?
Sőt, eleve egy szint, ha valaki ide bejön :omg: és itt elvárásai vannak, meg irányt szab, hogy mi uncsi, meg miről lehet beszélni :-s

Hát akkor hova szarjak :-s :Đ

Ez csak egy példa volt, de látom átment a lényeg :omg: Sok éve idejárok naponta majdnem annyiszor rifteshelem a topikot mint amennyiszer a puncira gondolok, és eddig mindig tudtam jókat röhögni, de az utóbbi időben kb soha. A te hangulatod a világvége, nem a lehulló Balázs. Komolyan bazmeg jó ha hetente van egy olyan hozzászólásod amint röhögni tudok. És ez szomorú.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#72305 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:55

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 26. 20:51

Obama nyerni akar akkor fel kell szabadítania egy kis készletet, hogy lenyomja a világpiaci árat, különben ugyanezt beigéri az ellenzék aztán majd jól nem fogják őt újraválasztani.

Obama szarik rá, hogy újraválasztják vagy nem, amerikai elnökválasztáson eleve nem indulhat el senki, aki nem ugyanabba a szentélybe jár falat tapogatni baseball sapkában, az amerikai elnökválasztás csak egy kibaszott cirkusz, nincs az amerikaiaknak választási lehetőségük. Ahogy nekünk sincs.

Amit meg leírtál, igen, így működik a világkormány, így nyírják a birkákat és így idéznek elő mesterségesen egy világméretű válságot.

#72306 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:57

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 26. 20:54

eddig mindig tudtam jókat röhögni

Mióta vagyok én kinevezve udvari bolondnak?

#72307 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 21:57

Kb a topikod indulása óta, de én ezt nem tudhatom mert akkor még nem evett itt a fene:D
Kdo je to osmák degu ? Hogy a te szövegeddel válaszoljak:D

Szerkesztette: djculture 2012. 03. 26. 21:01 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#72308 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 21:57

Nyádpicsájának vagy kinevezve. Évek során megszoktuk az itteni vihogásifaktort, most meg csak meg a jajgatás meg a világvége meg az összeesküvéselméletek. Faszkivan, hogy itt is ilyeneket kell olvasni.
BMWパワー
Kép

#72309 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 20:38

nem hazudok, hogy nem nézek tévét, mert szoktam

Most mar nem hazudsz rola, miutan tobbszor lebuktal, hogy nem nezel soha TV-t, de azert ezt meg ezt lattal ebben es ebben a musorban :omg: :Đ

#72310 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 21:45

Szerintem nyomokban sem érted :-D de tudod mit, mutatok valamit, mindjárt 460 a benzin, és ha Irán lezárja a hormuzi szorost, akkor lesz az 1000 Ft is vagy ki tudja, pedig nem történt semmi :-D de a média olyan hisztériát fog kelteni, hogy az olaj árát bizony felemelik, és tudod mit? Senki sem fog ellene tenni semmit és nem is tud. Az a fogalom, hogy világkormány, háttérhatalom, tulajdonképpen ugyanazok az emberek, csak amikor a nyilvánosság előtt szerepelnek, akkor ellenségek, amikor elmennek a szentélybe, akkor testvérek és ott tudják megbeszélni a dolgaikat. Tiéd a hormuzi szoros, lezárod. Én reagálok rá, tiéd a média, lehozod, te pedig elítéled, stb. Ahogy Magyarországon sincs demokrácia, csak annak a látszata, sőt a demokrácia egyáltalán nem jó dolog, mert az emberek alapvetően szarnak a pártokra, demokráciára, csak ezt erőltetik rájuk, de ugyanaz az ember irányítja az összes pártot, így a nagyvilágban sincs másképpen. Ők megrendezik neked a színházat, te holnaptól 1000 Forintot fizetsz a benzinért és kész, a birka meg van nyírva. Valami van bennük, ami közös. Ugyanazt a jelet erőltetik, és büszkén.

Szerintem te nem érted nyomokban sem. :-D

Ez azért kicsit összetettebb ennél.

Ki nem szarja le a benzin benzinkúti árát? Ha drágul a kőolaj, drágulnak az ipari termékek, drágulnak a mezőgazdasági termékek, drágulnak a szolgáltatások. Majd csökken a kereslet, kompenzál a piac. A recesszó miatt nő az infláció az árak vagy utolérik az olajárat és megint fellendülés lesz, vagy nem akkor mélyül a recesszió, tovább nő az infláció, akkor meg goto 10.

A piac nem hülye. legalábbis kevésbé mint te. :nevet:

#72311 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 26. 20:53

Ilyen már Egyiptomban is volt. De ez a fasz már akkor szét-technokolozta az agyát inkább, iskola helyett.

Persze. Sot, Romaban a Piazza de Popolon van is egy eredeti egyiptomi obeliszk, bar joval kisebb, gyonyoru es feldobja a teret :cool:
De biztos azt is szabadkomuvesek vagy ki a pocsom epitette oda :nevet:

#72312 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2012. 03. 26. 20:59

Kb a topikod indulása óta, de én ezt nem tudhatom mert akkor még nem evett itt a fene:D

Amikor a topikot indítottam hozzá sem mertek szólni. Csak írtam, de pont azért nem tudhatod, mert nem voltál itt. Nem sírom vissza és nem von le a te emberi értékeidből, de tényleg hosszú oldalakon keresztül csak ment az anekdota, vissza lehet nézni, az én topikomnak volt a társalgóban a legnagyobb látogatottsága. Aztán született néhány leborulós hozzászólás, amit a saját anyámnak sem kívánnék, majd ki tudja hanyadikra beindult. De ez a topik megjárta előtte a bolhapiacot is.

Nagyon nem szeretem hangoztatni, hogy nekem is van részem a hwsw történelmében, de néha rákényszerülök. Én elismerem másokét, akik például szakmailag segítettek és leírták, elolvastam, a fórum nagyban hozzájárult, hogy tudjam végezni a munkám, aztán ez is kifutotta magát, már nincs szükség rá, hogy kérdezzek, inkább tőlem kérdeznek és nem itt a fórumon. Sőt, itt szakmai élet már nincs is. Néha átfutom a friss hozzászólásokat, de hol van már a régi nyár? Senkit sem érdekel olyan hévvel és tűzzel, mint a fórum elején.

De, hogy mi az én osztályrészem? Fogalmak és nickek. Fogalmak, amiket bevezettem és átvették, nickek, amiket másoknak adtam és azóta is így és ezen a néven ismeretesek. Régen volt lehetőség nick változtatásra. Volt Toms1982, én meg szartam rá, mondtam neki, hogy Tomszakármennyi, és megtetszett neki, azóta is ezt a nicket használja, vagy van enpera nevű felhasználónk, pedig de sok számítástechnikus kérdezett rá tőlem, hogy te guga, mi az az enpera?

Azt hitték valami misztikus dolog Itt egy számítástechnikai fórumon?

N/A

#72313 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 20:59

De mióta van a tévé és a barátok közt Zsolt felesége inkább nem akar gyereket, azóta elég sok követője támadt, hogy ha ezt így lehet, hogy a Zsolt eltartja a valagát, s eltitkolhatja előle, hogy nem akar gyereket, akkor az teljesen természetes. És Zsolt teljesen más utakra téved, félrebaszik, stb. S ez lesz az elfogadott, a természetes, s a társadalom így él, nincs benne semmi kivetnivaló, mert a tévében ezt látják. De kinek a kezében van a filmgyártás, a média, ott ki irányít? Hjaj, csak nem megint ugyanazok :nevet:

Mindenki magabol indul ki :Đ
Teged lehet, hulye TV meg radio befolyasol, de az emberek egyre inkabb leszarjak, amit a TV-ben latnak, legyen az BK vagy mas.
Oke, tenyleg ez van a BK-ban, nezik naponta 1-1,5 millioan, a tobbi miert nem baszik helyette, mint a nyul es szul kismillio gyereket? Na ugye.

Amugy meg en tolem mutogathatnak a BK-ban, hogy mindenki mindenkivel osszejon, es minden heten szuletik egy uj gyerek, akkor se akarnek gyereket :omg: :Đ

#72314 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:13

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 26. 21:02

Most mar nem hazudsz rola, miutan tobbszor lebuktal, hogy nem nezel soha TV-t, de azert ezt meg ezt lattal ebben es ebben a musorban :omg: :Đ

A te kedvedért fogalmaztam így, mert alapvetően nem nézek tévét szándékosan, nekem nem program. Sőt, nem járatok tv újságot és nem kattintok a port.hu-ra. Ha ma például bemegyek, tuti alszik a család, esélyem sem lesz tévét bámulni, de reggel bekapcsolják (nem én) akkor akarva, akaratlanul. Vagy bármikor bemegyek a lakásba, osztályrészem, de nem szándékosan. Erre mondom azt, hogy nem nézek tévét. De lépjünk ezen túl, mert szerintem minden olyan ember, akinek nincs igénye tv nézésre, s nem is fakultatív program keretében teszi, még is látja és beszámol róla, hogy mit látott. Nekem ennyi a tv nézés, nem azért mert hazudni "akarok".

Egyébként meg kúrd szájba a kibaszott gecisztopó faszleső anyádat :Đ remélem van akkora farkad, hogy ne csak akkor ámuljon el rajta, amikor megszülettél buzibarom :nevet:

#72315 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:16

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 26. 21:05

Szerintem te nem érted nyomokban sem. :-D

Ez azért kicsit összetettebb ennél.

Ki nem szarja le a benzin benzinkúti árát? Ha drágul a kőolaj, drágulnak az ipari termékek, drágulnak a mezőgazdasági termékek, drágulnak a szolgáltatások. Majd csökken a kereslet, kompenzál a piac. A recesszó miatt nő az infláció az árak vagy utolérik az olajárat és megint fellendülés lesz, vagy nem akkor mélyül a recesszió, tovább nő az infláció, akkor meg goto 10.

A piac nem hülye. legalábbis kevésbé mint te. :nevet:

A piac természetesen nem hülye. De kikből is áll, kik irányítják?
Na ez most nem guga, hanem a piac, ami nem hülye, sőt, közlik veled előre, hogy megbaszhatod az anyád, akkor sem tudsz tenni semmit :-D

#72316 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:17

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 26. 21:44

Jézusom guga, te egyre hülyébb van.

Azert panaszra Neked sincs okod :nevet:

#72317 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 21:48

Az összes egyház a megfélelmlítésre épít.

Es milyen sikeresek, majd osszefosom a bokam, ha elsetalok a Bazilika elott :nevet:

#72318 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:19

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 26. 22:17

Azert panaszra Neked sincs okod :nevet:

Kussoljál közben 4 másik sunával beszélek, néha összefolynak az ablakok. Sokkal rosszabb ha nekik írok olyat amit ide szánnék :Đ
BMWパワー
Kép

#72319 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:19

Magyarország az IMF mentőcsomagjától függ :-s

Azt tanácsolom készüljenek fel, cselekedjenek, az kockáztat a legnagyobbat, aki nem tesz semmit (max. bejön gugatopikba gugát leanyázni).

#72320 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:22

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 26. 21:18

Es milyen sikeresek, majd osszefosom a bokam, ha elsetalok a Bazilika elott :nevet:

Hja, mert neked már legalább annyi gógyid van, hogy ennél többre nem méltó, sőt én még oldalba is szarnám. De akik bemennek a misére. Én vétkem, én bűnöm, én igen nagy vétkem és közben verik a mellüket, majd igen szigorú szemmel jönnek ki a miséről, holott szeretettel kellett volna megtöltekezniük.

Ettől függetlenül az egyház nem alaptalan, valami ellen jött létre, Isten ellen, hogy elvonja a figyelmet. Kettős célja van, vagy beterel, vagy elriaszt Istentől, a kettő egy és ugyanaz hatását illetően.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3614
  • 3615
  • 3616
  • 3617
  • 3618
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.