Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 27. 15:41
Figyelj, én segíteni akartam, de azzal hogy ilyen dextrose szintű marhaságokat írkálsz, mindenféle utánajárás nélkül, csak magadat járatod le. De ha nem hiszed, leszarom, én szóltam.
Melyik marhaságra is célzol pontosan?
Vagy csak a hangulatkeltés kedvéért irogatsz? Egyébként szép napod volt? tetszik, hogy nyílnak a virágok? Kibaszott ibolyák, öcsém már fehér is van, meg ez a sok csuda madár. Kiraktam nekik egy kiló szotyit, a nagykerben 150-ért adják kilóját. Nem is ez a lényeg, hanem a guano. Úgy van, hogy valami elbaszott, kibaszott verekedést nyomnak, jön mindenféle madár, ki tudja mit össze ettek, de a lényeg, hogy odaszarnak a veteményesünkre, bazzeg, megoldottam a trágyázás kérdését 150 Forintból

kurva jó. Reggel kimegyek, és csak azt látom, hogy szétköpködték a kurva szotyit, mint valami meccsen, de rendesen körbe is szarták a területet. Akkora cukkínikat fogunk szakajtani, mint a hegyoldal

tavaly is így volt.
Csak idő kellett míg rájöttem, hogy a madarakkal kell leszaratni a földet és egész nyáron trágyáznak, mint az atom, már alig várom, hogy nőjön a hagyma, fokhagyma, paradicsom, paprika. Valahogy azt kell megoldani, hogy a madáretetőt arrébb rakni, hogy ne egy helyre szarjanak, hanem összevissza. Faszom, azt kéne, hogy a kerecsen sólyom itt kőrözzön a veteményes felett és leszarja, vagy legyen bagoly, érted, bagolyköpet, az is jó. Mindegy.
Csak azt akartam megérdeklődni, hogy jól telt a napod?
Én például reggel voltam kint az erdőn fáért, amit betermeltem, szedtünk szemetet, tavaly reggel futottunk a nejemmel, most erdőre járunk. Napi egy óra testmozgás, rendesen leizzadok mire hazaérek. Aztán ugrasztottak, ahogy bekapcsoltam a telefont. Egész nap vigyorogtam, mint a vadalma, vagy nem az vigyorog? Mindenki hálás volt, kilátásba van helyezve 5 liter házi pálinka, mind különböző. Vadkörte, meg cseresznye, mert van egy látvány pálinkafőzde, kicsit bemelóztam magam oda és olyanokat vihogtunk az öreggel, hogy napestig elhallgattam volna a sztoriját, de útra kellett kelnem. Egészen 13H-ig használhatom az autót, úgy van ütemezve, hogy délelőtt mozgok, délután meg hozzám mozognak és a történetben az a legszebb, hogy lehet sörözni

érted, itthon vagyok, szól a metál totál, zúzda van, és meló, meg sör.
Közben felhívott ez a buzi témi, jó volt vele beszélni, majdnem egy félórát dumáltunk, tavaly volt az ösküvője, faszom a duda orrába.
Hol tartottam?
Hja, s neked?
Én addig bontok egy sörtöt