HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3623
  • 3624
  • 3625
  • 3626
  • 3627
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#72481 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 27. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 27. 15:06

Forgamazta azt is, meg vehettél mástól. Én egyértelműen arra gondioltam, hogy 06-60as számodhoz Westel 450 adta a vonalat.

Hát már tényleg kurvarég volt, a lényeg, hogy Benefon volt a szolgáltató, szerintem abból nőtte ki magát a Westel, de ebben nem vagyok biztos, kerékpárral mentem pár évvel később a Benefon telephelye mellett és mint, ha a westel logója lett volna már kint. A lényeg, hogy nekünk az a buzi nagy akkus telefon Motorola volt, és a szolgáltató a Benefon, erre biztosan emlékszem. Bár akkoriban eléggé zajosan éltem, volt bőven csajozás, költözés, meg biznisz, külföld, utazás, drog és pia, így ami ezekből az időkből lényeges dolgok megmaradtak, nem pont a Benefon.

#72482 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 15:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 27. 16:17

Nekem ilyen vót az első:

Már nem első, hanem sokadik telóm. De a legemlékezetesebb :Đ

Kép

Sokan elkérték megnézni, mert nem hitték el, hogy ez telefon. Mindenki azzal gyanúsítgatott, hogy elhoztam otthonról a távirányítót és azzal arcoskodok... :nevet:

szerk: ráadásul ebben a színösszeállításban volt, ami még rontott is a helyzeten... :omg: :-D

Kép

Szerkesztette: Zsul 2012. 03. 27. 15:48 -kor

Karosszékből nincs rákkendroll... |

#72483 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 03. 27. 16:47

En ezt birtam nagyon :cool:

Kép

#72484 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 15:55

1999 tavaszan vasaroltam kemeny 15.000.- forintert eletem elso telefonjat. Persze hasznaltan. Meg ma is mukodik!
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#72485 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 27. 16:53

Ez is az a generáció :-D Valamikor a Nokia 5110 mánia idején volt ez 'asszem... csodabogár cuccoknak számítottak, mert egyik szolgáltató sem forgalmazott még csak hasonlót sem.
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#72486 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 27. 16:53

Kép

Nekem ez volt a kedvencem, aztán a 6110 :)
Kép
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#72487 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 27. 15:41

Figyelj, én segíteni akartam, de azzal hogy ilyen dextrose szintű marhaságokat írkálsz, mindenféle utánajárás nélkül, csak magadat járatod le. De ha nem hiszed, leszarom, én szóltam.

Melyik marhaságra is célzol pontosan?
Vagy csak a hangulatkeltés kedvéért irogatsz? Egyébként szép napod volt? tetszik, hogy nyílnak a virágok? Kibaszott ibolyák, öcsém már fehér is van, meg ez a sok csuda madár. Kiraktam nekik egy kiló szotyit, a nagykerben 150-ért adják kilóját. Nem is ez a lényeg, hanem a guano. Úgy van, hogy valami elbaszott, kibaszott verekedést nyomnak, jön mindenféle madár, ki tudja mit össze ettek, de a lényeg, hogy odaszarnak a veteményesünkre, bazzeg, megoldottam a trágyázás kérdését 150 Forintból :Đ kurva jó. Reggel kimegyek, és csak azt látom, hogy szétköpködték a kurva szotyit, mint valami meccsen, de rendesen körbe is szarták a területet. Akkora cukkínikat fogunk szakajtani, mint a hegyoldal :Đ tavaly is így volt.

Csak idő kellett míg rájöttem, hogy a madarakkal kell leszaratni a földet és egész nyáron trágyáznak, mint az atom, már alig várom, hogy nőjön a hagyma, fokhagyma, paradicsom, paprika. Valahogy azt kell megoldani, hogy a madáretetőt arrébb rakni, hogy ne egy helyre szarjanak, hanem összevissza. Faszom, azt kéne, hogy a kerecsen sólyom itt kőrözzön a veteményes felett és leszarja, vagy legyen bagoly, érted, bagolyköpet, az is jó. Mindegy.

Csak azt akartam megérdeklődni, hogy jól telt a napod?

Én például reggel voltam kint az erdőn fáért, amit betermeltem, szedtünk szemetet, tavaly reggel futottunk a nejemmel, most erdőre járunk. Napi egy óra testmozgás, rendesen leizzadok mire hazaérek. Aztán ugrasztottak, ahogy bekapcsoltam a telefont. Egész nap vigyorogtam, mint a vadalma, vagy nem az vigyorog? Mindenki hálás volt, kilátásba van helyezve 5 liter házi pálinka, mind különböző. Vadkörte, meg cseresznye, mert van egy látvány pálinkafőzde, kicsit bemelóztam magam oda és olyanokat vihogtunk az öreggel, hogy napestig elhallgattam volna a sztoriját, de útra kellett kelnem. Egészen 13H-ig használhatom az autót, úgy van ütemezve, hogy délelőtt mozgok, délután meg hozzám mozognak és a történetben az a legszebb, hogy lehet sörözni :cool: érted, itthon vagyok, szól a metál totál, zúzda van, és meló, meg sör.

Közben felhívott ez a buzi témi, jó volt vele beszélni, majdnem egy félórát dumáltunk, tavaly volt az ösküvője, faszom a duda orrába.

Hol tartottam?

Hja, s neked?

Én addig bontok egy sörtöt :cool:

#72488 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 15:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 27. 16:57

Melyik marhaságra is célzol pontosan?
Vagy csak a hangulatkeltés kedvéért irogatsz? Egyébként szép napod volt? tetszik, hogy nyílnak a virágok? Kibaszott ibolyák, öcsém már fehér is van, meg ez a sok csuda madár. Kiraktam nekik egy kiló szotyit, a nagykerben 150-ért adják kilóját. Nem is ez a lényeg, hanem a guano. Úgy van, hogy valami elbaszott, kibaszott verekedést nyomnak, jön mindenféle madár, ki tudja mit össze ettek, de a lényeg, hogy odaszarnak a veteményesünkre, bazzeg, megoldottam a trágyázás kérdését 150 Forintból :Đ kurva jó. Reggel kimegyek, és csak azt látom, hogy szétköpködték a kurva szotyit, mint valami meccsen, de rendesen körbe is szarták a területet. Akkora cukkínikat fogunk szakajtani, mint a hegyoldal :Đ tavaly is így volt.

Csak idő kellett míg rájöttem, hogy a madarakkal kell leszaratni a földet és egész nyáron trágyáznak, mint az atom, már alig várom, hogy nőjön a hagyma, fokhagyma, paradicsom, paprika. Valahogy azt kell megoldani, hogy a madáretetőt arrébb rakni, hogy ne egy helyre szarjanak, hanem összevissza. Faszom, azt kéne, hogy a kerecsen sólyom itt kőrözzön a veteményes felett és leszarja, vagy legyen bagoly, érted, bagolyköpet, az is jó. Mindegy.

Csak azt akartam megérdeklődni, hogy jól telt a napod?

Én például reggel voltam kint az erdőn fáért, amit betermeltem, szedtünk szemetet, tavaly reggel futottunk a nejemmel, most erdőre járunk. Napi egy óra testmozgás, rendesen leizzadok mire hazaérek. Aztán ugrasztottak, ahogy bekapcsoltam a telefont. Egész nap vigyorogtam, mint a vadalma, vagy nem az vigyorog? Mindenki hálás volt, kilátásba van helyezve 5 liter házi pálinka, mind különböző. Vadkörte, meg cseresznye, mert van egy látvány pálinkafőzde, kicsit bemelóztam magam oda és olyanokat vihogtunk az öreggel, hogy napestig elhallgattam volna a sztoriját, de útra kellett kelnem. Egészen 13H-ig használhatom az autót, úgy van ütemezve, hogy délelőtt mozgok, délután meg hozzám mozognak és a történetben az a legszebb, hogy lehet sörözni :cool: érted, itthon vagyok, szól a metál totál, zúzda van, és meló, meg sör.

Közben felhívott ez a buzi témi, jó volt vele beszélni, majdnem egy félórát dumáltunk, tavaly volt az ösküvője, faszom a duda orrába.

Hol tartottam?

Hja, s neked?

Én addig bontok egy sörtöt :cool:

Pl. IBM, Motorola, kékhalál, fizika, soroljam még?
Amúgy jó napom volt, köszi, most indulunk fagyizni, de az ebéd is jó volt.

#72489 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 03. 27. 15:47

Verseny utcai piac, volt bérelve a lángossütő mellett egy bungi, mellettem a haverom Mobiltelefonokkal. Na most linkelhetnék olyan képeket telefonokról, amik sokkal inkább hasonlítottak vibrátorra, vagy bármilyen más kéjeszközre, de telefonra nem nagyon, sok csodát láttam nála, mert adta vette a használt telefonokat. Nem ez a lényeg, nagyban szalonnázok az én bungimban, ugye számtech, és a haverom zenei cd lemezei. Megkajáltam, megyek ki, mert az ajtót addig becsuktam, s nézem, hogy Deni kék zöld és pakolja a földről fel a telefonokat, az egész bungi szét van baszva. Mondom mi a fasz?

Kommandósok megfektették, mert fülest kaptak, hogy lopott telefon van nála. Hárman lenyomták a földre, megbilincselték és átnézték az összes ugyanolyan típusú telefon imei számát. Én meg lazán nem vettem észre az egészből semmit. Kis asztalkámon szalonna, hagyma, friss kenyér, bicskáztam ahogy a parasztok, meg közben szólt a zene, volt nagy kidörgős hangfalam, pont előtte tekertem el egy jointot és a cucc az asztalon volt kipakolva, szóval deres lettem, ahogy ránéztem Denire. Olyan hangtalanul és némán csinálták az egészet, hogy semmit sem vettem észre.

Aztán évekkel később már keményebben nyomták. Ugyanaz a piac, másolt dvd, a cigányok nyomták hegyekben és őrszemek mindenhol, ha jönnek a rendőrök, akkor seprés. Ültem bent, valami gépet hekkeltem, és azt látom, hogy ütik-verik őket. Civilbe jöttek, civil autóval, és válogatás nélkül, kérdés nélkül, aki másolt dvd filmet árult, azt gumibottal leverték, csak az árust. Ha valaki hápogott, mert hozzátartozó volt, akkor azt is, aztán jöttek ki az egyenruhások, begyűjtötték mindet, s utána soha többet nem hozott ki senki másolt dvd filmet.

#72490 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 27. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 27. 16:17

Nekem ilyen vót az első:

Nekem a citromsárga Alcatel, de az lófasz volt nem telefon, így becseréltem hamar okosba 1610es használt Nokiára, értékegyeztetéssel.
Make love not Wor.

#72491 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 27. 17:09

Nekem a citromsárga Alcatel, de az lófasz volt nem telefon, így becseréltem hamar okosba 1610es használt Nokiára, értékegyeztetéssel.

alcatel OT easy? nekem a második volt, sárga szintén, tesó :D

#72492 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 27. 16:37

Viszont, ha már ilyen barátságos hangnemben megszólítottál kedves virtuális barátom, vagy ha úgy jobban esik, hogy basszájba azt a szájbabaszot anyabaszó anyádat, akkor akár vertikálisan, akár horizontálisan vagy e kettőt komponensekre osztva és differenciáltan, megtennéd azt, hogy jól megbaszod a kurva anyád :Đ

Idézet

Lelkileg igen csak nyomoronc lehetsz, mert már nem először erőlteted másra ezt az anyabaszást :Đ

#72493 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 03. 27. 16:56

csodabogár cuccoknak számítottak, mert egyik szolgáltató sem forgalmazott még csak hasonlót sem.

Soha nem volt lovesem sem, mit forgalmaz egy szolgaltato es mit nem. Most sincs.
Szolgaltatotol vesz a faszom mobilt :Đ

#72494 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 27. 15:59

Pl. IBM, Motorola, kékhalál, fizika, soroljam még?

Nem fontos, de azért részletezhetnéd. A kékhalál különösen érdekelne, de nyugodtan részletezheted a többit is.

A kékhalálhoz egy kis adalék, mert egy feloldhatatlan anomáliának tűnt, ám megoldottam. A szitu: jön a noti, egy picurka indurka pillanatra felvillan a kékhalál, nem tudom elolvasni, sem pause. Ha egy gépet én telepítek, eleve úgy állítom be, hogy ha van kékhalál ne induljon újra. Ez nem az én gépem, először járt nálam. A feletett kérdésem az volt, hogy megoldható e, hogy lássam mi a kékhalál? Persze megoldható, de ahhoz a rendszernek el kell indulnia, viszont azt a fázist sohasem érte el, ezért kerülő utat használtam, végül rájöttem, hogy mi a kurva anyja és a problémát megoldottam, már itt az új vinyó. De, hogy a dolgok mélységeibe belemenjünk, azt javasoltad, hogy ha beállítom, hogy ne induljon újra, akkor nem fog újraindulni kékhalál esetén. Na most hol és hogyan állítod be, ha a rendszer eleve el sem tud indulni?

Nagyjából lényegtelen, mert addig harcoltam vele, amíg el nem indult, aztán kinyertem belőle, amit kell. Vinyó hdd sentinel szerint már csak piros X és villog :Đ

#72495 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 27. 16:12

anyabaszás

tőled gammatizáltam, izé plagizáltam faszarcú :cool: légy büszke magadra, hogy már a szövegeidet is lenyúlják, van stílusod, amit ellopnak :Đ

#72496 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 27. 17:15

Nem fontos, de azért részletezhetnéd. A kékhalál különösen érdekelne, de nyugodtan részletezheted a többit is.

A kékhalálhoz egy kis adalék, mert egy feloldhatatlan anomáliának tűnt, ám megoldottam. A szitu: jön a noti, egy picurka indurka pillanatra felvillan a kékhalál, nem tudom elolvasni, sem pause. Ha egy gépet én telepítek, eleve úgy állítom be, hogy ha van kékhalál ne induljon újra. Ez nem az én gépem, először járt nálam. A feletett kérdésem az volt, hogy megoldható e, hogy lássam mi a kékhalál? Persze megoldható, de ahhoz a rendszernek el kell indulnia, viszont azt a fázist sohasem érte el, ezért kerülő utat használtam, végül rájöttem, hogy mi a kurva anyja és a problémát megoldottam, már itt az új vinyó. De, hogy a dolgok mélységeibe belemenjünk, azt javasoltad, hogy ha beállítom, hogy ne induljon újra, akkor nem fog újraindulni kékhalál esetén. Na most hol és hogyan állítod be, ha a rendszer eleve el sem tud indulni?

Nagyjából lényegtelen, mert addig harcoltam vele, amíg el nem indult, aztán kinyertem belőle, amit kell. Vinyó hdd sentinel szerint már csak piros X és villog :Đ

Én csak egy piti kocsmáros vagyok, de még én is tudom, hogy Hiren's Boot CD. :cool:

Nomeg azt is, hogy a Westel 450mhz szolgáltatásához -többek között- a Benefon is gyártott telefont.

#72497 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 27. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 27. 16:57

Nem is ez a lényeg, hanem a guano. Úgy van, hogy valami elbaszott, kibaszott verekedést nyomnak, jön mindenféle madár, ki tudja mit össze ettek, de a lényeg, hogy odaszarnak a veteményesünkre, bazzeg, megoldottam a trágyázás kérdését 150 Forintból :Đ kurva jó.

2 lábúak trágyájára már egyszer írtuk, hogy könnyen kiégetheti a földet, elvileg ésszel kellene használni. Trtalmára kuglizz rá, nem rég mesélte nekem egy hozzáértő, hogy milyen növénynek mi kell, vagy mi van benne. em véletlenül marhatrágya a divatosabb cucc. Van aminek folyékony trágya kell, van amit vízben áztatnak, van szárított, meg fél mesterséges granulátum, meg a jó ég tudja mennyiféle, szóval ezt a madarak odaaszarnak jófélét, azt egyelőre ne vedd világmegváltó okosságnak. Főleg mert lesz olyan időszak, mikor nem kell trágyázni, aztán már csak a fertőzés lenne belőle.

Nézz utána. Ennek is.
Make love not Wor.

#72498 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 16:19

:cool:

ez előtt és ez után sem gyártottak már telefont :Đ van belőle pár tartalék :-D

Kép

#72499 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 16:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 27. 17:16

tőled gammatizáltam, izé plagizáltam faszarcú :cool: légy büszke magadra, hogy már a szövegeidet is lenyúlják, van stílusod, amit ellopnak :Đ

Leszarom.

#72500 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 27. 16:18

Nézz utána. Ennek is.

Azért ezt ne úgy képzeld el, hogy lépni sem lehet a szartól :Đ a madarak cinegék, meg egyéb énekes madarak, annyit azért nem trágyáznak, hogy küzdeni kell vele, de van, pont amennyi kell, és nincs vele dolgom, csak belocsolom.
Amúgy többrétű a dolog. Van a fűrész utáni fapor, az is a földbe megy, vegyesen minden fa.
Van a hamu + a lombtrágya, amit egy helyre összehordok és belocsolok, megvárom, amíg összerohad, utána beforgatom, stb.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3623
  • 3624
  • 3625
  • 3626
  • 3627
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.