HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4215
  • 4216
  • 4217
  • 4218
  • 4219
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84321 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 05. 02. 17:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 02. 17:09

Táncolásra meg volt idő. Én is csináltam marhaságokat, meg mindig mondtam Füredet, ahol alul voltunk méretezve és vért hugyoztunk, de ez annyira alap, hogy tényleg, most leraksz a színpad elé/oldalára akármi egy kamerát, nyom gomb, kész. Még akkor is jobb lenne. Bár akkor másba kötnék bele, de ez ebben a formában nagyon lófasz. Akkor legyen kint csak a hang és cserélgess alatta képeket, vagy a mittomén.

Akkor tessék, tessék, tessék :-D

Szerkesztette: guga 2015. 05. 02. 17:08 -kor

#84322 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 17:22

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 05. 02. 17:20

Csak te vagy olyan aki kepes lenne kepekbol videot csinalni.
Guga okosan nem pazarolja ilyen szarokra az idejet/energiajat :)

Mostanában kaptam rá a vágatlan videókra :-D faxom se jojózik vele órákig, meg renderellés, tőtöm oszt jóvanazúgy :cool: aki nézi nézi, aki meg nem, az nem.

#84323 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 17:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 02. 18:22

Mostanában kaptam rá a vágatlan videókra :-D faxom se jojózik vele órákig, meg renderellés, tőtöm oszt jóvanazúgy :cool: aki nézi nézi, aki meg nem, az nem.

Epp ezt mondom. Amatorkent adod elo, nem kell ugy tenni kint a profik.

#84324 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 17:34

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 05. 02. 18:27

Epp ezt mondom. Amatorkent adod elo, nem kell ugy tenni kint a profik.

Így is tekintek saját magamra, full amatőr, de van rá kereslet. No egyet még belinkelek, mert te szereted a hasad :-D

#84325 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 17:37

Egy videót el lehet készíteni úgy is, hogy menet közben vágatlanul vág az ember. Ha fejben összerakom a történetet, akkor az apró kis hibák csak dobnak rajta.
Számomra egyébként is élvezetesebb az, ha valaki nem tünteti el az elkövetett bakikat, természetesebb. Ne akarjon már tökéletesnek tűnni, ha nem az.
Mondjuk ez elég sajátságos megközelítés, nincs ez annyira preferálva, hogy ez az etalon, de nekem ez az, ami tetszik.

#84326 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 02. 17:09

Táncolásra meg volt idő.

Alap, arra mindig van :-D fiamat kiképeztem, én már futok messzire, ha megjelenik valamelyik fellépő, csak akkor szólok bele, ha a fiam int a szemével, mert valamit nem tud megoldani. Ott vagyok, pakolok, mindent összedugok, de nem én leszek hangmérnök, én csak bevittem a mélyvízbe, amikor még 10 éves volt, oszt ráragadt, megszerette.

Bár a majális után rendesen elképedt, hogy ennyi hülye embert már rég nem látott egybe. Befeszülve, mérgesen érkeztek a fellépők, s úgy beszéltek vele, mint ha egy darab rongy lennne.

Pedig neve nincs világsztárok, csak hozzá vannak szokva a napi 4-5 fellépéshez és az 50 küvecses gázsihoz.
Az utolsó zenekar, a country banda az nagyon normális vlt. Több, mint 20 éve vannak színpadon, én lőttem be nekik a dobot, még olyan szavak is elhangzottak tőlük, hogy kérnénk, meg lehetne? Sört is hoztak. Nekik legalább leesett, hogy össze kell dolgoznunk, nem fölöttünk állnak.

#84327 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 05. 02. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 05. 02. 17:20

Csak te vagy olyan aki kepes lenne kepekbol videot csinalni.

És még én sem próbáltam :-D
Make love not Wor.

#84328 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 18:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 02. 19:03

És még én sem próbáltam :-D

En meg sem probalok mindenkinek megfelelni.
Ha minden szart magamra vennek, csak a masok kedveert tevekenykednek 24/7.

#84329 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 19:03

Na ez a banda nagyon a helyén volt, családias légkört hoztak:

http://youtu.be/Bxjnb9NLVGk

#84330 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 19:18

Ücsüküének szeretettel :-D kritika jöhet, mert nyilván van, hisz nem dobos vagyok, csak belőttem nekik a cuccot és kipróbáltam, vesztemre már közönség is volt:

#84331 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 19:36

Nem kell a dobolást se túlbonyolítani, csak ütöd azt jóvan, jó az úgy.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84332 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 19:45

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 02. 20:36

Sört is kaptam érte a zenekartól :-D csak belőttem a cuccot nekik. Nem vagyok dobos, ez csak egy film, rövid, arról szól, hogy egy ember, aki nem ért hozzá, összerakja, kipróbálja. Nem kell túllihegni, az összes hangszert belkőttem és kipróbáltam, film csak erről készült.

#84333 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 19:53

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 02. 20:36

Elejébe belelestem, nem is érettem, hogy mi van, de mondjuk kiscsaj aranyos, meg minden, csak nem oda való. Aztán ha lever egy 80ezer pénzes faszább mikrofont, akkor mehet a fejvakarás. Igazából ezeket sem értem, 5 perces az egész, első felében kb. semmi nem történik. Én sem szeretem a csittcsattos mátrixos sűrűre vágott szarokat, de ez már a másik véglet. Egyszer kellene kicsit összszedni magát, oszt valami olyat csinálni, amit le lehet tenni az asztalra és csóközön, na ez fasza, én csináltam.

Igaz Youtubeon a zenéjüket sem hallottam, de már mindegy is.
Make love not Wor.

#84334 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 02. 20:53

Elejébe belelestem, nem is érettem, hogy mi van, de mondjuk kiscsaj aranyos, meg minden, csak nem oda való. Aztán ha lever egy 80ezer pénzes faszább mikrofont, akkor mehet a fejvakarás. Igazából ezeket sem értem, 5 perces az egész, első felében kb. semmi nem történik. Én sem szeretem a csittcsattos mátrixos sűrűre vágott szarokat, de ez már a másik véglet. Egyszer kellene kicsit összszedni magát, oszt valami olyat csinálni, amit le lehet tenni az asztalra és csóközön, na ez fasza, én csináltam.

Igaz Youtubeon a zenéjüket sem hallottam, de már mindegy is.

Másik filmről beszélsz, a képzavar nálad alap? Kiscsaj aki dobolt csalkádtahg volt, mehg miért alapból a félelem, hogy mi történhet, s mi a legrosszabb? Miért nem lehet úgy, hogy minden fasza lesz? Amatőr módon, de odatéve, magunkból a legjobbat kihozva. Úgy, hogy mindenki faszán érzi magát. Hja, persze vannak a befeszültek, akik eleve azt szeretik, rajtuk nem tudok segíteni.

#84335 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 02. 20:18

Ücsüküének szeretettel :-D kritika jöhet, mert nyilván van, hisz nem dobos vagyok, csak belőttem nekik a cuccot és kipróbáltam, vesztemre már közönség is volt:

Ha jöhet, akkor nem tudom, értelmes dobos oda sem adja a cuccát, no meg eleve a hangot csak olyan tudja beállítani, aki ismeri az arányokat, hangszereket meg az egész hóbelebancot. Ezért szoktak saját hangembert is hozni, mert hiába értünk hozzá, legfeljebb a helyi erő tudja kezelni a helyi technikát, hangember meg tudja mit is szeretnének.
Make love not Wor.

#84336 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 20:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 02. 21:01

Ha jöhet, akkor nem tudom, értelmes dobos oda sem adja a cuccát, no meg eleve a hangot csak olyan tudja beállítani, aki ismeri az arányokat, hangszereket meg az egész hóbelebancot. Ezért szoktak saját hangembert is hozni, mert hiába értünk hozzá, legfeljebb a helyi erő tudja kezelni a helyi technikát, hangember meg tudja mit is szeretnének.

Nem először találkoztam a bandával, melóztam már nekik, így tudták mire számíthatnak, ezért bízták rám.

#84337 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 20:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 02. 20:58

Másik filmről beszélsz, a képzavar nálad alap? Kiscsaj aki dobolt csalkádtahg volt, mehg miért alapból a félelem, hogy mi történhet, s mi a legrosszabb? Miért nem lehet úgy, hogy minden fasza lesz? Amatőr módon, de odatéve, magunkból a legjobbat kihozva. Úgy, hogy mindenki faszán érzi magát. Hja, persze vannak a befeszültek, akik eleve azt szeretik, rajtuk nem tudok segíteni.

n is tudok lazulni és teljesen besörözve baszni a rezet. Lehet, hogy családtag, de attól még így szokták szétbaszni a cuccot. Akármilyen édespofa, szokja meg, hogy csinálja inkább odahaza, oszt jó idő. Főleg ha azért nem bideóztál rendesen, mert sokfelé sok akadályozó tényező közt kellett megfelelni, akkor ez szintén -1 pont az egészben, hogy faszé szól, miért nem akkor ül oda, nem hallod a másikat, meg a mittomén. Én nem a legrosszabbra matekozok, csak ezek szoktak előforudlni. Feldönti a lámpát, elesik a mazzagban, kirúgaja a splittert és itt opciósan lever két kapszuulát, akkor remélem ott helyben be tudod vasalni azt a 180ezer pénzt a hozzátartozón. De legyen csak pár 10 ezer, akkor is félig megáll a buli, oszt mindenki vakarja a fejét, meg a "hááá, nem gondoltam volna". Nem ja, én meg most gondolom, mert tudom. Van olyan erősítőm, ami nem érdekel, felőlem öntheti bele a sört is, elvégre attól működik. Ez meg lehet más és meg kellene szokni, hogy lehet laza falunap, majális, ahogy a többi 50 küvecs/alkalmas lakodalmas előadónak sem illene köcsögnek lenni, úgy megszokhatnák, hogy ez nem Vietnám, hanem színpad és vannak szabályok. Parkolóban a saját cuccaival csinál, amit akar, abból sok bajunk nem lehet.
Make love not Wor.

#84338 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 03. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 02. 20:18

Áruld már el, hogy mi a faszomat lőttél be? Maximum magadat..:Đ
Láttál te már dob hangolást? Nem abból áll, hogy baszom a bőrt amennyire csak tudom! Arról nem is beszélek, hogy egy papa-mama sem megy egyenletesen. :Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#84339 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 03. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 05. 03. 14:35

Áruld már el, hogy mi a faszomat lőttél be? Maximum magadat..:Đ
Láttál te már dob hangolást? Nem abból áll, hogy baszom a bőrt amennyire csak tudom! Arról nem is beszélek, hogy egy papa-mama sem megy egyenletesen. :Đ

Nnyéinnen, ehhez te nem értesz :-D
Papás-mamás meg nem punknak való vidék :Đ

#84340 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 03. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 05. 03. 14:35

Áruld már el, hogy mi a faszomat lőttél be?

Csak összeraktam nekik a dobcuccot, nekem az volt a kockacukor, hogy egy kicsit megdöngethettem :-D
Talán 2 percet, ha püföltem. Itthon, ha nekiállok kell 30 perc mire külsősnek is élvezhetővé válik, s belejövök az improvizációba.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4215
  • 4216
  • 4217
  • 4218
  • 4219
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.