HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4216
  • 4217
  • 4218
  • 4219
  • 4220
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84341 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 05. 03. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 02. 21:07

n is tudok lazulni és teljesen besörözve baszni a rezet. Lehet, hogy családtag, de attól még így szokták szétbaszni a cuccot. Akármilyen édespofa, szokja meg, hogy csinálja inkább odahaza, oszt jó idő. Főleg ha azért nem bideóztál rendesen, mert sokfelé sok akadályozó tényező közt kellett megfelelni, akkor ez szintén -1 pont az egészben, hogy faszé szól, miért nem akkor ül oda, nem hallod a másikat, meg a mittomén. Én nem a legrosszabbra matekozok, csak ezek szoktak előforudlni. Feldönti a lámpát, elesik a mazzagban, kirúgaja a splittert és itt opciósan lever két kapszuulát, akkor remélem ott helyben be tudod vasalni azt a 180ezer pénzt a hozzátartozón. De legyen csak pár 10 ezer, akkor is félig megáll a buli, oszt mindenki vakarja a fejét, meg a "hááá, nem gondoltam volna". Nem ja, én meg most gondolom, mert tudom. Van olyan erősítőm, ami nem érdekel, felőlem öntheti bele a sört is, elvégre attól működik. Ez meg lehet más és meg kellene szokni, hogy lehet laza falunap, majális, ahogy a többi 50 küvecs/alkalmas lakodalmas előadónak sem illene köcsögnek lenni, úgy megszokhatnák, hogy ez nem Vietnám, hanem színpad és vannak szabályok. Parkolóban a saját cuccaival csinál, amit akar, abból sok bajunk nem lehet.

Ha egy zenekar saját maga megengedi, hogy egy családtag beüljön a dobcucc mögé, nem igazán van beleszólásom, persze az okfejtésedet értem. Hülyén venné ki magát, ha rendre utasítanám őket. Tudom, hogy vannak szabályok, nálunk alapvető szabály az, hogy mindenki érezze jól magát, ritka, hogy valakit leállítok. Volt már rá példa, amikor egy részeg faszi belekötött a nejembe és a barátnőjébe, amikor táncoltak a koncerten sok más emberrel együtt. Na azt el is vittem jó messzire, s megígérte, hogy vissza se jön :-D

Nálunk nem olyan feszített a tempó, s a légkör, kivéve ha a fellépők nem teszik azzá.
Ez az év volt az első alkalom, hogy kiadták a majálist külsős rendezvényszervezőknek, jól is esett.
Amíg én és a nejem szerveztük, nem volt rá példa, hogy pipa mérgesen érkezzen fellépő és pattogtasson, mint a ping pong labdát. Családias légkör volt és nyugis, kellemesen lerészegedve, de a dolgomat végig elvégezve, tudva hogy éppen kinek mi kell.

Most szartam az egészbe, nem én szerveztem, a fiam hangosított, ha valaki megkínált valamivel, szíves örömest elfogadtam, semmi kockázat nem volt. Jó ez így.

Erről Vodi jut eszembe, mostanában ő is így tolja. Nem vállal el semmit, csak lazulni jár ki.

#84342 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 03. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 05. 03. 14:35

Áruld már el, hogy mi a faszomat lőttél be?

Legközelebb elhívlak, hogy beülj a dobok mögé :-D

#84343 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 03. 22:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 02. 21:07

n is tudok lazulni és teljesen besörözve baszni a rezet. Lehet, hogy családtag, de attól még így szokták szétbaszni a cuccot. Akármilyen édespofa, szokja meg, hogy csinálja inkább odahaza, oszt jó idő. Főleg ha azért nem bideóztál rendesen, mert sokfelé sok akadályozó tényező közt kellett megfelelni, akkor ez szintén -1 pont az egészben, hogy faszé szól, miért nem akkor ül oda, nem hallod a másikat, meg a mittomén. Én nem a legrosszabbra matekozok, csak ezek szoktak előforudlni. Feldönti a lámpát, elesik a mazzagban, kirúgaja a splittert és itt opciósan lever két kapszuulát, akkor remélem ott helyben be tudod vasalni azt a 180ezer pénzt a hozzátartozón. De legyen csak pár 10 ezer, akkor is félig megáll a buli, oszt mindenki vakarja a fejét, meg a "hááá, nem gondoltam volna". Nem ja, én meg most gondolom, mert tudom. Van olyan erősítőm, ami nem érdekel, felőlem öntheti bele a sört is, elvégre attól működik. Ez meg lehet más és meg kellene szokni, hogy lehet laza falunap, majális, ahogy a többi 50 küvecs/alkalmas lakodalmas előadónak sem illene köcsögnek lenni, úgy megszokhatnák, hogy ez nem Vietnám, hanem színpad és vannak szabályok. Parkolóban a saját cuccaival csinál, amit akar, abból sok bajunk nem lehet.

Épp múltkor volt itt a repülős témában egy sztori, hogy kisgyereket beültették a robotpilóta mögé az ülésbe, hogy megy magától a gép, az meg épp úgy rúgott a kormányba, hogy a robot kikapcsolt, oszt' mire az éló pilóta vissza bírt mászni, addigra már késő volt.

#84344 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 03. 22:13

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 05. 03. 14:35

Áruld már el, hogy mi a faszomat lőttél be? Maximum magadat..:Đ
Láttál te már dob hangolást? Nem abból áll, hogy baszom a bőrt amennyire csak tudom! Arról nem is beszélek, hogy egy papa-mama sem megy egyenletesen. :Đ

Pedig érzéssel csinálta, nem szakadt be a dob :D

#84345 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 05. 03. 22:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 05. 03. 23:12

Épp múltkor volt itt a repülős témában egy sztori, hogy kisgyereket beültették a robotpilóta mögé az ülésbe, hogy megy magától a gép, az meg épp úgy rúgott a kormányba, hogy a robot kikapcsolt, oszt' mire az éló pilóta vissza bírt mászni, addigra már késő volt.

Hümmm, én is úgy tudtam, hogy csávó kiment és gyerek felrúgta, de ezek szerint másképp volt, mint a filmen:

http://repulnijo.hu/...k-a-kormanynal/

És akkor még az AirBusnak is beszóltak, hogy milyen a védelmi rendszere. Így is nehéz, látod, Guga sem érti, de már tudom merre tanulják a lazaságot.

Eleinte szépen megkérjük, de jönnek azzal, hogy "nem szokott baj lenni", meg "aranyos gyerek" igen, aranyos, de ez most nem ide tartozik. Oldja meg a színpadfelelős és ne én vitatkozzak, csak ha az éppen nincs, akkor be lehet kérdezni, hogy "ha kárt csinál, akkor kifizetik?" Jajj milyen kárt csinálna, saját dobunk, odahaza is ezt szokta. Igen, de ha 10 centivel melléüt, akkor az nekünk 80ezer forintos kiadással jár. Aztán vagy értetlenkedünk, vagy nem, de csak az idő húzzuk feleslegesen. És akkor jön a 80ezer pénzes csipis mikrofon helyett a 80ezer/szett árfekvésű, vagy olcsóbb készlet és a szarom bele hozzáállás, amiért a kis színpadoknak olyan a hangítása, amilyen. Lazuljanak odahaza.
Make love not Wor.

#84346 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 04. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 03. 15:14

Nnyéinnen, ehhez te nem értesz :-D
Papás-mamás meg nem punknak való vidék :Đ

Ott is kéne tartani a tempót, na nálad ez nincs meg...:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#84347 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 04. 09:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 03. 15:20

Csak összeraktam nekik a dobcuccot, nekem az volt a kockacukor, hogy egy kicsit megdöngethettem :-D
Talán 2 percet, ha püföltem. Itthon, ha nekiállok kell 30 perc mire külsősnek is élvezhetővé válik, s belejövök az improvizációba.

A videót látva gondolom többet nem engedi :Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#84348 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 04. 09:58

Kicsit, hogy tanuljál! Nem kell a bőrt behasítani, hogy jól szóljon:

https://www.youtube....h?v=DrE8iGQorKk
https://www.youtube....h?v=8McnXTAJx84

#84349 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 04. 18:13

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 05. 04. 10:53

A videót látva gondolom többet nem engedi :Đ

Akkor tolom itthon :Đ azt már megtanultam, hogy dobszeró az kell, megunhatatlan feszkó levezetés.

#84350 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 04. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 05. 04. 10:58

Haggyámá, ez nem dobol, hanem prüntyög rajta, elaludnék a színpad előtt :-D nekem tolja, mint a fél ökör :Đ

#84351 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 04. 18:18

Holnap lesz egy videó, nyusziknak építettem játszóteret, baromi élvezetes volt, ma már birtokba is vehették. Egész nyáron ez lesz a melóm, rekettyéket tervezek, nevelek és adok-veszek :Đ

#84352 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 04. 19:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 04. 19:18

Holnap lesz egy videó, nyusziknak építettem játszóteret, baromi élvezetes volt, ma már birtokba is vehették. Egész nyáron ez lesz a melóm, rekettyéket tervezek, nevelek és adok-veszek :Đ

Te se leszel már lököttebb. Néztem azt az alaplap szétverős videót, utána meg mikor a gyerekkel közösen képen nyomtátok egymást a hajhabbal. Egy burleszket simán leforgathatnátok.. :laugh:

Szerkesztette: djculture 2015. 05. 04. 20:00 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#84353 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 04. 20:08

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2015. 05. 04. 20:59

Te se leszel már lököttebb. Néztem azt az alaplap szétverős videót, utána meg mikor a gyerekkel közösen képen nyomtátok egymást a hajhabbal. Egy burleszket simán leforgathatnátok.. :laugh:

Te sem lehetsz sokkal értelmesebb, ha ilyeneket nézel :Đ

#84354 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 05. 11:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 04. 19:14

Haggyámá, ez nem dobol, hanem prüntyög rajta, elaludnék a színpad előtt :-D nekem tolja, mint a fél ökör :Đ

Baszod, tud hangosan is dobolni csak annyi a különbség, hogy neki megvan a tudás. :Đ

#84355 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 05. 11:30

Tessék, itt hangosabban dobol :Đ

https://www.youtube....h?v=InXnJnNDNqQ

#84356 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 05. 11:32

Vagy egy kis Borlai:

https://www.youtube....h?v=InXnJnNDNqQ

#84357 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 05. 11:33

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 05. 04. 10:58

Tök jó ez.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84358 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 05. 05. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 05. 05. 12:32

Az nekem túltechnikázza és civilként hallgathatatlan. Akkor már Markó Ádám.

Vagy egyszer Gulli Briem órájára ültem be, az még nekem is tetszett, olyan kis laza és szimpatikus volt:

http://www.gullibriem.com/about-gulli/
Make love not Wor.

#84359 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 05. 17:19

c/v ugyanazt linkelted be, de no problem, megtalálom magam is. Most van egy csöpp időm lazulni, meg is keresem.

Addig lesd meg a rekettyésemet, még nincs befejezve, mert két szintes lesz, lemehetnek a nyuszik alulra is hűsölni, az még nem készült el, de már beköltözhettek.
Szánalmas körülmények között voltak. Egy családnak egy négyzetméter sem jutott és nyakig voltak a szarban, sötétben, ketrecben. Az állatsimogatóba vitték ki, de beszüntettem, mert általában elpusztultak, annyira nyúzták őket a gyerekek. Itt csak lesni és etetni lehet őket. Világosban vannak, nagyobb területen, közösen. Ma reggelre az összes nyulat összebújva találtam, egy volt kiközösítve, de az érthető, mert erős beltenyészet, pár napja fialt és az összes kicsinyét felfalta.

Na őt konyhakészre fogom tálalni hamarosan + egy másik anyát, amelyik szintén nem fér meg egyikkel sem, nagyon agresszív, megy a felfordulás, ha bent van. Meg hozok nekik hamarosan lepke tarka vérfrissítést. Egy szép bakot.

Nem értenek ezek a nyulakhoz, még jó, hogy rám bízták őket, marhára el fogom kényeztetni a csapatot.
S van egy olyan érzésem, ogy itt ragadok náluk jó időre, mert még építenem kell hasonló dolgokat tyúkoknak, meg benépesíteni néhány madárházat, pár nap alatt nagyon megszerettem ezt a melót, tiszta óvoda :Đ

Egy dolog bánt csak, egész nap ugyanaz az album szól, pontosabban minden nap forever :-D

#84360 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 05. 19:53

Vagy egy kis film a dobról, tanulásról, oktatásról.

http://vidto.me/7xwegp4ogqpm.html

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4216
  • 4217
  • 4218
  • 4219
  • 4220
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.