Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 02. 21:07
Ha egy zenekar saját maga megengedi, hogy egy családtag beüljön a dobcucc mögé, nem igazán van beleszólásom, persze az okfejtésedet értem. Hülyén venné ki magát, ha rendre utasítanám őket. Tudom, hogy vannak szabályok, nálunk alapvető szabály az, hogy mindenki érezze jól magát, ritka, hogy valakit leállítok. Volt már rá példa, amikor egy részeg faszi belekötött a nejembe és a barátnőjébe, amikor táncoltak a koncerten sok más emberrel együtt. Na azt el is vittem jó messzire, s megígérte, hogy vissza se jön
Nálunk nem olyan feszített a tempó, s a légkör, kivéve ha a fellépők nem teszik azzá.
Ez az év volt az első alkalom, hogy kiadták a majálist külsős rendezvényszervezőknek, jól is esett.
Amíg én és a nejem szerveztük, nem volt rá példa, hogy pipa mérgesen érkezzen fellépő és pattogtasson, mint a ping pong labdát. Családias légkör volt és nyugis, kellemesen lerészegedve, de a dolgomat végig elvégezve, tudva hogy éppen kinek mi kell.
Most szartam az egészbe, nem én szerveztem, a fiam hangosított, ha valaki megkínált valamivel, szíves örömest elfogadtam, semmi kockázat nem volt. Jó ez így.
Erről Vodi jut eszembe, mostanában ő is így tolja. Nem vállal el semmit, csak lazulni jár ki.

Súgó
A téma zárva.