Idézet: J ▪ B - Dátum: 2015. 05. 14. 00:54
Én 172 cm vagyok, 67 kg, amúgy meg nem mozdulok,
még a klozettra is hosszas töprengés után vagyok hajlandó kimenni, van vagy 5 méterre tőlem
Hja, ez nekem is feltűnt, dehát ez van. 33 éves koromig egy korty töményet nem ittam, akkor kezdtem el az egyetemet, gondoltam most már itt az ideje.
Bor meg sör pocsék izű hulladék, töményből is van dögivel szar,
de leglább megérzem, ha iszom.
HP meg absinth all time favorit, de mellette jöhet Tequila meg Whiskey is, ha nincs más... Új csaj vodkát nyom jégen meg gyümölcsökkel, néha már délben hót koki, imádom

Na ezzel én is így vagyok, napokban készülök egy nagyfilmre, 3 órásra tervezem. Sehol sziget állatok etetése, és a takarítás. Sisakon kamera végig, s minden véve. Na ott úgy vagyok a szarással, hogy egészen addig nem megyek vécére, amíg azt nem érzem, hogy már kínos a helyzet, mert minden másodpercben adódik valami helyzet.
Ormányos medvék állandóan rendetlenkednek, Kojko papagáj az egy igazi szabaduló művész, mindig kitalál valamit. A kecskék, azt hagyjuk, az ördög leképezése, magyar hangja biszel künte

olyan futkorászásom van nap közben, hogy ha hazaérkezem, egy lovat meg tudnék enni.
No de itthon jön a fröccs, szendehelyi bor, mostanában kaptam rá a rozé fröccsre, kibajó, egyetlen hátránya van, éjszaka vagy 3 alkalommal ki kell menni vizelni, álló brével ébredek, alig tudom sérülés nélkül megúszni, hogy leülve, az ülőke mögé begyömöszölve ne legyen probléma

tudom, tudom, állva, de már nem abban a korban vagyok, néha ha olyanom van, akkor a mosdóba hugyozok