HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4222
  • 4223
  • 4224
  • 4225
  • 4226
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84451 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 05. 20. 15:05

Ez a kép már a rendezvény honlapjáról van, minden nap kiraknak egy fellépőt. Nejem a második nap jelent meg.

#84452 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 15:08

Csatolt fájl  11328820_987458221278347_810012714_n.jpg (144,89K)
Letöltések:: 12

#84453 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 05. 20. 15:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 20. 16:04

Saját zsebre megy minden, még a szállás és az étkezés is. De egy jó kiugrási lehetőség volt mindig is, mert ez egy nívós nemzetközi rendezvény. Pályázni lehet rá, s utána a zsűri meghívja a fellépőket. Kellett profi minőségű stúdió felvétel és jó minőségű fotók. Meg egy életpálya angol nyelven. Nejem volt stúdió felvételen, meg egy fotó szalonban, aztán elküldte, s egy hónap múlva visszajeleztek, hogy :up:

Ez a "kiugrási lehetőség" általában elég kampó duma szokott lenni, de ha így gondolja, akkor akármi. Mondjuk picsa sokba fog kerülni, az egyszer biztos, ki tudja van-e olyan reklámértéke, ami megtérül. Van akinek nagyon bejött a külföldi zenélés ilyen nélkül is, van aki próbálkozik a világban. Aztán jövőre beszámolsz :-D
Make love not Wor.

#84454 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 15:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 20. 16:20

Ez a "kiugrási lehetőség" általában elég kampó duma szokott lenni, de ha így gondolja, akkor akármi. Mondjuk picsa sokba fog kerülni, az egyszer biztos, ki tudja van-e olyan reklámértéke, ami megtérül. Van akinek nagyon bejött a külföldi zenélés ilyen nélkül is, van aki próbálkozik a világban. Aztán jövőre beszámolsz :-D

Azért írtam, hogy mindig is egy kiugrási lehetőség volt a fesztivál, mert a nejem elmondása szerint a nagy szimfonikus zenekarok onnan (is) szippantanak fel embereket, aztán vagy bejön, vagy nem, de mindenképp egy ugródeszka, hisz közvetíti több tv állomás is. No nem az MTV1 :Đ

#84455 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 15:35

Alapvetően nem a pénz számít, már maga az is siker, hogy meghívták ide, az is egy elismerés. Nem könnyű kigazdálkodni, de össze fog jönni, s ha nem lesz belőle semmi, neki már ez is egy hatalmas élmény és kihívás, hogy nemzetközi zsűri előtt és nemzetközi fesztiválon mutatja meg a tehetségét. Nem fogunk ríni, ha utána hazajön, s tanárkodik tovább.

Megérzésem szerint a mi életünkben vannak ilyen kis nyílások, ahol valami bezáródik, s egyben valami kinyílik.

#84456 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 16:32

Ebben nem hiszek, hogy az ember gondolatai bevonzzák a dolgokat, de most megtörtént. Valami 2-3 éve játszódik le egy jelenet a fejemben, hogy valamelyik média megkeres, s megpróbál belőlem celebet gyártani, s elhajtom a faszba az egész gárdát. Mondván erre nincs szükségem.

Erre ma megkeresett az RTL, hogy szeretnének velem riportot. Kérdezgettem őket, hogy mi a konkrétum, s mi a műsor lényege, hárítottak, hogy majd személyesen. S már most ott van a begyemben a csomó, hogy 5 perces hírnév köszi nem, de bármelyik hulladék adó, amelyik kihasznál, s majd kedve szerint eldob, amikor már nincs rám szüksége, nem.

1 hónapja kikapcsoltam a telefonom végleg, annyit megígértem nekik, hogy holna addig be leszek kapcsolva, amíg nem beszélünk.
Majmeglátjuk mi a faszt akarnak, de alapból csak teher.

#84457 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 16:43

lehet, hogy kell valamelyik műsorukhoz egy tapasztalt felszopó, és olvastak a pinyóéletedről ücsüküével meg témivel :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84458 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 17:04

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 20. 17:43

lehet, hogy kell valamelyik műsorukhoz egy tapasztalt felszopó, és olvastak a pinyóéletedről ücsüküével meg témivel :D

S az hogy van, meg miért, hogy erről évek óta előre tudok, de pont ma történt, s azt is előre tudtam, hogy hárítani fogom őket, mert csak kihasználnának, s belerondítanának az életembe? Biszel Künte vagyok én? :-D

#84459 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 20. 18:04

S az hogy van, meg miért, hogy erről évek óta előre tudok, de pont ma történt, s azt is előre tudtam, hogy hárítani fogom őket, mert

Mert kannásbor.
Make love not Wor.

#84460 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 17:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 20. 16:32

Azért írtam, hogy mindig is egy kiugrási lehetőség volt a fesztivál, mert a nejem elmondása szerint a nagy szimfonikus zenekarok onnan (is) szippantanak fel embereket, aztán vagy bejön, vagy nem, de mindenképp egy ugródeszka, hisz közvetíti több tv állomás is. No nem az MTV1 :Đ

Utána beszélgessünk.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#84461 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 20. 18:08

Mert kannásbor.

Akkor érdemes fogyasztani tibi atyát :-D

#84462 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 17:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 05. 20. 18:12

Utána beszélgessünk.

Ezen a véleményen vagyok én is, de azt is vallom, ha nem indul el, nem derül ki.

#84463 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 17:27

#84464 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 20. 18:21

Ezen a véleményen vagyok én is, de azt is vallom, ha nem indul el, nem derül ki.

Közelebb EUban nem volt? Vagy ha most majd menni kell valamerre, akkor tudja finanszírozni?
Make love not Wor.

#84465 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 18:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 20. 19:16

Közelebb EUban nem volt? Vagy ha most majd menni kell valamerre, akkor tudja finanszírozni?

Ez a fesztivál csak ott van Mendozában, Peru mellett, próbálkozott Ő sok irányban, ahol visszautasítás volt.
Ha van előrelépés, akkor a finanszírozás a következő aggódás, amit eleve nem szeretek, a nejem az aki aggód minden szarságért, holott sima ügy, én leszarós vagyok :-D de működőképes a kettőnk logikája.

#84466 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 20. 17:32

Ebben nem hiszek, hogy az ember gondolatai bevonzzák a dolgokat, de most megtörtént. Valami 2-3 éve játszódik le egy jelenet a fejemben, hogy valamelyik média megkeres, s megpróbál belőlem celebet gyártani, s elhajtom a faszba az egész gárdát. Mondván erre nincs szükségem.

Erre ma megkeresett az RTL, hogy szeretnének velem riportot. Kérdezgettem őket, hogy mi a konkrétum, s mi a műsor lényege, hárítottak, hogy majd személyesen. S már most ott van a begyemben a csomó, hogy 5 perces hírnév köszi nem, de bármelyik hulladék adó, amelyik kihasznál, s majd kedve szerint eldob, amikor már nincs rám szüksége, nem.

1 hónapja kikapcsoltam a telefonom végleg, annyit megígértem nekik, hogy holna addig be leszek kapcsolva, amíg nem beszélünk.
Majmeglátjuk mi a faszt akarnak, de alapból csak teher.

Meghívnak a Mónika sóba :D

#84467 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 20. 19:16

Mondjuk ezt én se hiszem, hogy csak ott egy helyen a világ másik oldalán lehet befutni a furulyával. Vagy mivel :think:

#84468 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 05. 21. 14:17

Mondjuk ezt én se hiszem, hogy csak ott egy helyen a világ másik oldalán lehet befutni a furulyával. Vagy mivel :think:

Biztos jó oka van rá, én mondjuk lestem volna egy zenei fesztivált olaszok környékén, oszt csókolom, akármi is lehetett volna belőle. Felnőttnél abszolút nem tudom mi a karrirerlehetőség, gyerekeknél ezer+1 tehetségkutató, ilyen-olyan verseny van, aztán lehet menni régiós bajnokságra. 2008ban kinéztem egy kiccsókát, eléggé tud is, csak még kicsit esetlen a színpadon, ellenben zanul durván és a szülők is tolják, mindjárt rákuglizom, mert az hamarosan sokra viszi.

Gitárfesztiválokat is emlegettem, más témakör, de kialakult tábori zenekarok csekély százalékából ugyan, de komoly zenekar lett. Aztán van mikor megcsuklanak, Blind Myself pld. hazajött New Yorkból, de ha kicsit akusztikusabb zenét nézünk, akkor Andreast sem tudom merre jár, de annó vastagon tolta Dubait. Időnként kimentek valami sejknek zenélni 1 estét, és ennyi, meg is van a következő 6 havi bevétel :-)

Idehaza a komolyzenés, szimfónikus nem tudom miképpen működik, de arra sok esélyt nem látok, hogy fellép egy fesztiválon a világ végén közös örömködéssel, aztán ettől majd bárki felfigyel a dologra és dől a megrendelés? Néha elég csak zenészek környékén mozgolódni, egyszerűen kell lenni egy marok névjegykártyának és mindenkivel lepacsizni, ha a TökömPöcsömöccse formációnak kell egy fuvolás akár csak 1-2 szám erejéig, akkor tudják kihez forduljanak. Kerestünk mi is már így mindenfélét, de mindig gitáros lett belőle :-D
Make love not Wor.

#84469 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 21. 14:38

Biztos jó oka van rá,

Pont.
Ciciman is on borda

#84470 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 05. 21. 14:17

Ahamm, igaz tavalyi a cikk: http://www.ujeuropaa...ukcio-a-javabol

Aztán ott van még Markó Ádám meg a Special Providence is. Egyszer csak kihúztak Japánba turnézni, mert az jó, valamint hangszergyártó karolta fel a csávót és egyik népszerűsíti majd a másikat. Ilyen is előfordul. Csípem a bandát is, annak ellenére, hogy egy Special Providence előadást csak nagyon mellékesen besörözve bírok ki :-D
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4222
  • 4223
  • 4224
  • 4225
  • 4226
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.