Idézet: fram - Dátum: 2015. 05. 23. 18:19
figy, tűzföldi indiánoknak is 100% igaza volt, 100%-osan természetes módon léteztek
szél is fütyült, ők is fütyültek másokra
megéltek ott egy szál pendelyben sok száz/ezer éven át, ahol mi intravénásan tolnánk a páleszt, h meg ne fagyjunk
aztán 60 év alatt kipusztultak mind egy szálig, a XX. században

Bazz végre egy értelmes ember, aki érveket ütköztet, s nem személyeskedik, micsoda felszabadító öröm ilyen emberrel kommunikálni.
Szóval, ne véssük kőbe, de rengeteg hatalmas kifejlődött civilizáció volt, aminek mára már nyoma sincs. El sem tudták volna képzelni, hogy vége lesz. Ma már ott tartunk, hogy emberek ebből vizsgáznak, s még meg is bukhatnak belőle, érted, egy letűnt civilizációból, ami önmaga súlyánál fogva megbukott.
Nos, a jelenlegire is ez vonatkozik, aminek részese vagyok. Magamat elég kicsinek tartom ahhoz, hogy mindent átlássak, vagy, hogy kimenjek tüntetni, s bármin változtassak. Egy dolgot pontosan tudok, kapuban vagyunk, mindjárt itt a vége. Sokat nem várok, csak annyit, ha akkor még életben vagyok, akkor kimaradjak a családommal együtt, s tudjam számukra biztosítani azt, hogy biztonság, nyugalom. Ez jön le a megnyilvánulásaimból, s erről nem akar tudomást venni senki, de már ez sem nagyon zavar. Lelkileg felkészültem az egészre, lezajlott a fejemben minden, ami a lehető legdurvább, ami megtörténhet, s rengeteget álmodtam erről.
Már nem küszködöm senkivel, lenyugodtam. Olyan ez, mint a megtermékenyítés szakasza. Ott csak egy ér célba. Milliónyi sperma indul útra, van véleménye, hangoztatja, hogy így nem jó, úgy nem jó, de a lényeget nem látják, így el is pusztulnak, mert ez a dolguk, s az aki megszületett, nem kell magyarázkodnia nekik, hogy miért tette. Elérte a célját.