HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4225
  • 4226
  • 4227
  • 4228
  • 4229
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84521 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 05. 23. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 23. 18:24

Számomra ez nem meglepő, napi szinten átélem, mert árral szemben úszok, s ez sokaknak nem tetszik.
Megszoktam, beletörődtem, a kritikákra már nem úgy reagálok, ahogy az elején. De még mindig csak arról beszélünk, hogy nem bombát robbantok másokra a hitemnél fogva, hanem találtam egy menekülő útvonalat.

de bazz

hogyan várhatnád el (másoktól), h elfogadják a hitedet, ha te nem vagy hajlandó elfogadni az ő hitüket (hozzáállásukat az egészséggel kapcsolatos témához) ?

amire te nem vagy képes (elfogadás), nem várhatod el másoktól sem

ilyen az emberi gyarlóság :-)
Ciciman is on borda

#84522 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 17:33

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 05. 23. 18:19

figy, tűzföldi indiánoknak is 100% igaza volt, 100%-osan természetes módon léteztek
szél is fütyült, ők is fütyültek másokra
megéltek ott egy szál pendelyben sok száz/ezer éven át, ahol mi intravénásan tolnánk a páleszt, h meg ne fagyjunk

aztán 60 év alatt kipusztultak mind egy szálig, a XX. században :excl:

Bazz végre egy értelmes ember, aki érveket ütköztet, s nem személyeskedik, micsoda felszabadító öröm ilyen emberrel kommunikálni.
Szóval, ne véssük kőbe, de rengeteg hatalmas kifejlődött civilizáció volt, aminek mára már nyoma sincs. El sem tudták volna képzelni, hogy vége lesz. Ma már ott tartunk, hogy emberek ebből vizsgáznak, s még meg is bukhatnak belőle, érted, egy letűnt civilizációból, ami önmaga súlyánál fogva megbukott.

Nos, a jelenlegire is ez vonatkozik, aminek részese vagyok. Magamat elég kicsinek tartom ahhoz, hogy mindent átlássak, vagy, hogy kimenjek tüntetni, s bármin változtassak. Egy dolgot pontosan tudok, kapuban vagyunk, mindjárt itt a vége. Sokat nem várok, csak annyit, ha akkor még életben vagyok, akkor kimaradjak a családommal együtt, s tudjam számukra biztosítani azt, hogy biztonság, nyugalom. Ez jön le a megnyilvánulásaimból, s erről nem akar tudomást venni senki, de már ez sem nagyon zavar. Lelkileg felkészültem az egészre, lezajlott a fejemben minden, ami a lehető legdurvább, ami megtörténhet, s rengeteget álmodtam erről.

Már nem küszködöm senkivel, lenyugodtam. Olyan ez, mint a megtermékenyítés szakasza. Ott csak egy ér célba. Milliónyi sperma indul útra, van véleménye, hangoztatja, hogy így nem jó, úgy nem jó, de a lényeget nem látják, így el is pusztulnak, mert ez a dolguk, s az aki megszületett, nem kell magyarázkodnia nekik, hogy miért tette. Elérte a célját.

#84523 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 17:40

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 05. 23. 18:30

de bazz

hogyan várhatnád el (másoktól), h elfogadják a hitedet, ha te nem vagy hajlandó elfogadni az ő hitüket (hozzáállásukat az egészséggel kapcsolatos témához) ?

amire te nem vagy képes (elfogadás), nem várhatod el másoktól sem

ilyen az emberi gyarlóság :-)

Mert minek foglalkozna egy élő ember a halott emberek dolgaival, nem fogok sajnálkozni, vagy megértő, elfogadó lenni. Az élet erről a nyers dologról szól. Ha valaki elpusztul, de én élni fogok, a kettőnek semmi köze egymáshoz, lesd meg az állatvilágot, a gyengéket ragadják el. Lehet egyszer én is préda leszek, mert megöregszem, s mindenkinek ez a sorsa, de egyelőre nem lemaradok, hanem a saját családom falkavezére vagyok, ami egy teljesen egészséges szemlélet, s azt is tudom, hogy a két fiam leválik rólam, s majd valamikor átveszi tőlem azt a bölcsességet, amit tőlem láttak, ők is egy család falkavezérei lesznek, s én hanyatlani fogok. Ez az élet rendje, de azt meg akkor éppen úgy és a helyén fogom kezelni. Ez meg most ilyen.

Nekem nem fogja tudni megpofázni senki, hogy szopjam be a liberális szemléletet, nézzek tévét, barátok közt, éjjel nappal Budapest, járjak orvoshoz, járjak szavazni valami ostoba pártra, vásároljak haszontalan dolgokat, meg kövesem az őrületeket.

Elszigetelt jelenség vagyok a családommal együtt, nem veszünk részt a szemétfalásban, mi valódi értékeket élünk meg napi szinten, a legjobb haverom a nagyobbik fiam, utána a Totyogi nevű kotlósom, ha látnád mennyit dumálok vele, s érti.

#84524 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 17:50

Ha nem váltál volna olyan hányinger csótánnyá, amilyen lettél, akkor szomorkás lenne csak ez, de így csak röhejes.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84525 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 17:56

Ma történt egy nagyon érdekes szitu. 25 éves körüli srác, feleség és gyerek. Szakadt az eső előzőleg, de éppen nem. Ilyenkor kevés ember van jelen a Sehol Szigeten, voiltak vagy 20-an. Megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy mindenkivel egyénileg törődök, nem úgy, mint, amikor 500-1000 ember van jelen.

Jöttek oda a nyuszlakhoz, s betereltem őket. Gyertek be, nyugodtan lépjetek be a nyuszikhoz. Ránéztem a srácra, s mondom neki, hogy Budapestről jöttetek, s informatikus vagy, bólogatott, hogy igen. Lerítt róla. Elmeséltem neki, hogy 19895 óta tolom, de idén a telefonom kikapcsolva, hogy el se tudjanak érni, belefáradtam, mert az emberelk nem értik, hogy milyen munkát végzek, s nem is értékelik. Ezért váltottam.
Itt vagyok, Sehol, s nagyon jól érzem magam. Invitáltam, hogy gyere a sráccal együtt, s menjetek be a nyuszlakba megsimogatni a nyuszikat.

Aszongya nekem, ő nem tud felmenni oda. Mondtam neki nyersen, hogy ne basszál fel, én építettem, s napi szinten többször is bemegyek etetni, takarítani. De, hogy a gyerek fél a kiscsibéktől, akik szintén ott laknak a kotlóssal, meg a nyusziktól is, és a gyerek tényleg nyávogott.

na most, ha ezt az utat támogatja, életképtelen ő maga is és a gyerekét is arra neveli, vagy én tévedek?
Ezek nagyon hamar ki fognak pusztulni. De csak betuszkoltam őket, mondván, ha én 48 évesen rugalmasan bejárok oda, akkor nehogymá. Gyerek élvezte, fotózkodtak is. Valahol igazam volt. Minden szarrtól óvni magunkat, gyerekünbket nem megoldás, nem életre nevelés, hanem a pusztulásra ítélés.

#84526 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 18:00

infós a nyuszlakba nem mer bemenni, te meg az orvosi rendelőbe

mit nem értesz? :-D
Ciciman is on borda

#84527 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 23. 18:50

Ha nem váltál volna olyan hányinger csótánnyá, amilyen lettél, akkor szomorkás lenne csak ez, de így csak röhejes.

Nyugi, leszarom, hogy mi a véleményed rólam :-D ettől még tudok teljes értékű életet élni, csak most kezdtem bele abba a luxusba, hogy teló kikapcsolva, mindenki leszarva, végre a saját életemet élem, s vihogok minden percben, mert állatopkkal vagyok körülvéve. Szamárcsacsik fél órát üvöltenek, ha megérkezem, papgájricsaj üdvözöl, féácánok rikoltoznak, wifi malac futkorászik örömében, tyúkok potypoityolnak, két kutya abba sem hagyja az ugatást, mindenki egyszerre akare részesülni belőlem, mert Ők tudják, hogy ki vagyok. Leszarom az embereket.

#84528 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 05. 23. 19:00

infós a nyuszlakba nem mer bemenni, te meg az orvosi rendelőbe

mit nem értesz? :-D

Infóst végül sikerült rábeszélnem, s örömét lelte benne, fotózkodtak.
Bárkit sikerülne meggyőznöm arról, amilyen életet élek, örömét lelne benne, mert már milyen betegség nélkül? Mit nem értesz?

#84529 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 23. 19:02

Bárkit sikerülne meggyőznöm arról, amilyen életet élek, örömét lelne benne, mert már milyen betegség nélkül? Mit nem értesz?

nem egyetlenegy igaz és járható út létezik
amit választottál, az a te utad

más majd meggyőződik az általa választott útról, h jó-e neki
ha úgy találja, mégsem az a jó út, 99%, h akkor sem kezd el téged követni
lehet, h elolvassa, 1-1 dolgot átvesz, de illúzió azt képzelni, h melléd fog állni a sorba és hasonlóan fog élni, élethez hozzáállni, mint te

élővilág is az őt körülvevő környezetéhez alkalmazkodik
más környezetben élünk (ezt te is elismerted), máshoz, másképp kell alkalmazkodnunk
nem várható ugyanaz a végeredmény

Szerkesztette: fram 2015. 05. 23. 18:12 -kor

Ciciman is on borda

#84530 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 05. 23. 19:12

nem egyetlenegy igaz és járható út létezik
amit választottál, az a te utad

más majd meggyőződik az általa választott útról, h jó-e neki
ha úgy találja, mégsem az a jó út, 99%, h akkor sem kezd el téged követni
lehet, h elolvassa, 1-1 dolgot átvesz, de illúzió azt képzelni, h melléd fog állni a sorba és hasonlóan fog élni, élethez hozzáállni, mint te

élővilág is az őt körülvevő környezetéhez alkalmazkodik
más környezetben élünk (ezt te is elismerted), máshoz, másképp kell alkalmazkodnunk
nem várható ugyanaz a végeredmény

Egyetértek azzal, amit leírtál, de senki sem várhatja el, hogy én magam változtassak addig, amíg ez a működőképes. Ez a család van egyben, ez egészséges, mutass más példát és hallgatni fogok á, ha többet tud ennél.
Körülöttem mindenki elvélik, panaszkodik.
Nem látok olyan helyzetet, amire vágynék, vagy irigyelném, még ha gazdagok is.

#84531 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 23. 19:02

Infóst végül sikerült rábeszélnem, s örömét lelte benne, fotózkodtak.

Ovatosan az ilyen varosi hulyekkel. Az uj trend az, hogy nem oltatjak be a gyerekeket - aztan meg neznek mint a legy amikor minden szartol megbetegednek.
Nyulaktol, vad madaraktol csunya dolgokat lehet elkapni, ha valaki nincs vedve...

Legkozelebb ne tegyel szivasseget, szard le!
Nem hianyzik neked, hogy visszajojjenek pottyos gyerekekkel mert elkaptak pl. a (sok esetben halalos) nyulhimlot (tularemia).

#84532 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 23. 19:21

Egyetértek azzal, amit leírtál, de senki sem várhatja el, hogy én magam változtassak addig, amíg ez a működőképes. Ez a család van egyben, ez egészséges, mutass más példát és hallgatni fogok á, ha többet tud ennél.

én nem akarlak eltéríteni az útról, amit választottál

hoogyisne, aztán beperelsz yóól: "Lám, rád halgattam, azt mégis beledöglöttem!" :-D
Ciciman is on borda

#84533 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 05. 23. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 23. 17:22

Az a valaki nem abban hitt, amiben én, s nem ezt gyakorolta, bicskának ebben az esetben miért kéne kinyílnia ember?

Hit vaze, menj a picsába, összes gyökér ezzel magyarázza a tutit, gondolom tesóm gyerekei is betegek akarnak lenni, haver is meg akart dögleni rákban, fater is úgy gondolta, hogy milyen karaj dolog vesebetegnek lenni és még sorolhatnám reggelig az ilyesmiket, de egy vakbék, tetanusz, miazmás egyéb konkrétabb dolog. Törésről nem is beszélve.
Make love not Wor.

#84534 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 07:24

Az összes ilyen dextrosegugagyula aki szerint hülyék a rákosok is, hiszen csak c vitamint kéne szedniük - menjen a faszba
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84535 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 05. 23. 19:21

Ovatosan az ilyen varosi hulyekkel. Az uj trend az, hogy nem oltatjak be a gyerekeket - aztan meg neznek mint a legy amikor minden szartol megbetegednek.
Nyulaktol, vad madaraktol csunya dolgokat lehet elkapni, ha valaki nincs vedve...

Legkozelebb ne tegyel szivasseget, szard le!
Nem hianyzik neked, hogy visszajojjenek pottyos gyerekekkel mert elkaptak pl. a (sok esetben halalos) nyulhimlot (tularemia).

Mi is oltásellenesek vagyunk, mert nem bízunk a modernkori orvoslásban, főleg tudva, hogy kik állnak mögötte, mármint nem véletlenül van ennyi gyógyszer reklám :-D

No de ezen a városi hülye témán már túl vagyok többedjére. Első alkalommal azzal vádoltak meg, hogy a gyerkőc azért lázasodott be éjszaka, mert megsimogatta a kecskét :omg: nem mondtam rá semmit, kivédtem azzal, hogy bocsánat, keresnek, s leléptem. De aztán rájöttem, hogy nincs erre semmi szükség, bármi történik azt be kell tudni bizonyítani, nem csak állítani. Az meg hosszadalmas folyamat, mert sok vizsgálatra kell járni. Aki bejön a Sehol Szigetre, tudja, hogy miért jön, kisállatokat simogatni. Evvan.

Egyébként nagyon sok a nyápic, nyeszlett, élettelen gyerkőc. Nem tesznek azzal jóüt, hogy a széltől is óvják a gyereket, az immunrendszer minél jobban igénybe van véve, minél többet ismer, annál erősebb (egy bizonyos határon belül).

#84536 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 23. 21:40

Hit vaze, menj a picsába, összes gyökér ezzel magyarázza a tutit, gondolom tesóm gyerekei is betegek akarnak lenni, haver is meg akart dögleni rákban, fater is úgy gondolta, hogy milyen karaj dolog vesebetegnek lenni és még sorolhatnám reggelig az ilyesmiket, de egy vakbék, tetanusz, miazmás egyéb konkrétabb dolog. Törésről nem is beszélve.

A vesebetegséget alapból a nátrium hiány okozza, sajnos boltban nem jutsz hozzá a tiszta sóhoz, mert káliummal van feldúsítva, ami allergiát, rákot, keringési zavarokat, magas vérnyomást okoz + vesebetegséget, meg minden finomságot és még azzal is tömik az emberek fejét, hogy a sófogyasztás káros. A kereskedelmi forgalomban kapható só valóban káros, de magára a sóra nagyon nagy szükség van. Elektrolit háztartás és egyensúly zavara, sejtmagon belül a kálium, kívül a nátrium felel a vízért. Ha nem megfelelő módon fogyasztod, azaz a káliummal dúsított sót, az borít mindent.

#84537 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 15:56

Szerkesztette: guga 2015. 05. 24. 15:58 -kor

#84538 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 24. 16:56

A vesebetegséget alapból a nátrium hiány okozza, sajnos boltban nem jutsz hozzá a tiszta sóhoz, mert káliummal van feldúsítva, ami allergiát, rákot, keringési zavarokat, magas vérnyomást okoz + vesebetegséget, meg minden finomságot és még azzal is tömik az emberek fejét, hogy a sófogyasztás káros. A kereskedelmi forgalomban kapható só valóban káros, de magára a sóra nagyon nagy szükség van. Elektrolit háztartás és egyensúly zavara, sejtmagon belül a kálium, kívül a nátrium felel a vízért. Ha nem megfelelő módon fogyasztod, azaz a káliummal dúsított sót, az borít mindent.

Tényleg menj már a kurva anyádba, kösz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84539 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 24. 16:52

Mi is oltásellenesek vagyunk, mert nem bízunk a modernkori orvoslásban, főleg tudva, hogy kik állnak mögötte, mármint nem véletlenül van ennyi gyógyszer reklám :-D

Egyébként nagyon sok a nyápic, nyeszlett, élettelen gyerkőc. Nem tesznek azzal jóüt, hogy a széltől is óvják a gyereket, az immunrendszer minél jobban igénybe van véve, minél többet ismer, annál erősebb (egy bizonyos határon belül).

Kérdezd már meg nagyszülőket mondjuk a gyermekbénulásról, vagy faluban az öregeket, hogy mit tudnak róla.
Make love not Wor.

#84540 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 24. 16:56

Baromság. Többször kielemeztem, hogy miért. Vesebetegséget nem az okozza és a káliummal sincs semmi baj. Főleg ha még banánt is eszel mellé. Kereskedelmi forgalomban is ezer+1 féle só van, Te meg gondolkozás nélkül szajkózod a webes marhaságot, csak le kellene írni egymás mellé, hogy 1 kiló sóval (am kurva sok, családunk több éves fogyasztása) mennyi kálium van és mennyi van mondjuk a csirkemellben, vagy banánban, dióban, brokkoliban, BÁRMIBEN.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4225
  • 4226
  • 4227
  • 4228
  • 4229
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.