HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4223
  • 4224
  • 4225
  • 4226
  • 4227
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84481 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 05. 21. 17:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 21. 16:39

Én mondjuk örültem, mikor asszonyt felhívták, legalább olyat is láttunk. Aztán meg főleg jó vót, elittam :-D

Erről van valami a tyúktubon?

#84482 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 21. 17:32

Meg 1 jó élő fellépés kell és arról kis promós cucc. Ez mondjuk drága...

Ha az argentínai a fellépés költségét veszem alapul, s mondjuk ebbe fektetünk, szinte ugyanaz, és a kimenetele is kétesélyes. A nejem rákattant a témára, tolja ezerrel, hadd menjen, hadd csinálja, egyszer élünk alapon.
Én is azt tolom ezerrel, ami a legközelebb áll hozzám.

#84483 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 05. 21. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 21. 18:05

Ha az argentínai a fellépés költségét veszem alapul, s mondjuk ebbe fektetünk, szinte ugyanaz, és a kimenetele is kétesélyes. A nejem rákattant a témára, tolja ezerrel, hadd menjen, hadd csinálja, egyszer élünk alapon.
Én is azt tolom ezerrel, ami a legközelebb áll hozzám.

Nem is mondom, hogy ne csinálja, csak most kb. 300 küvecs a repjegy, plusz sallang, azért nem lesz egyszerű kiadás sem. Bár nálam meg azt nem értették minek megyek Disneylandbe ugye :-D Amúgy szinte nem ugyanaz, 3 kilóból egy kisebb együttesnek komplett promóanyagot össze lehet rakni, felétek még lehet jó hangcucc is akad, kb. otthoni körülmények közt viszonylag sok munkával nagyon jót lehet alakítani. Legrosszabb esetben is fogsz egy stúdiót, nabumm, pár 10 küvecsből csodát tesznek, ott a filmezés nem egyszerűbb, de valamit valamiért.
Make love not Wor.

#84484 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 17:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 21. 18:02

Erről van valami a tyúktubon?

RTL oldalán tán megnézhető, de vissza nem keresem :-D Arról meg a Fácse oldalam peciális albumában, hogy elittam.
Make love not Wor.

#84485 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 17:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 21. 18:11

Nem is mondom, hogy ne csinálja, csak most kb. 300 küvecs a repjegy, plusz sallang, azért nem lesz egyszerű kiadás sem. Bár nálam meg azt nem értették minek megyek Disneylandbe ugye :-D Amúgy szinte nem ugyanaz, 3 kilóból egy kisebb együttesnek komplett promóanyagot össze lehet rakni, felétek még lehet jó hangcucc is akad, kb. otthoni körülmények közt viszonylag sok munkával nagyon jót lehet alakítani. Legrosszabb esetben is fogsz egy stúdiót, nabumm, pár 10 küvecsből csodát tesznek, ott a filmezés nem egyszerűbb, de valamit valamiért.

A nejem már vágányon van, erre van rápörögve, ezt kell maximálisan összehozni, majd ha lezajlott utána jönnek az ötletelések, egyelőre nekem is túl sok van a vállamon. A láncfűrészes tali felpörgött, sok ember üzen, de már a telefonomat is bekapcsoltam a kedvükért. Imádom, ha szét vagyok szakítva ezer apró részletre :Đ

#84486 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 21. 18:14

RTL oldalán tán megnézhető, de vissza nem keresem :-D Arról meg a Fácse oldalam peciális albumában, hogy elittam.

Megígérem, hogy nincs rá időm :Đ egyszer már láttam az albumodat, szerintem Veresegyházon valami sör után ugrottál be a tóba :Đ

#84487 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 21. 18:41

Megígérem, hogy nincs rá időm :Đ egyszer már láttam az albumodat, szerintem Veresegyházon valami sör után ugrottál be a tóba :Đ

Úygis privát :-D

https://www.facebook...17022817&type=3
Make love not Wor.

#84488 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 21. 18:43

Phülöp meg a Don Papa hiányzik a végéről. Meg a teázós is.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#84489 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 18:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 21. 18:43

Micsoda kis dagadék geci lettél :Đ eszedbe ne jusson ne sörözni, a véknya rosszul áll neked :cool:

Volt egy kiba kellemetlen beszélgetésem, aminek a végén nagyon kínosan éreztem magam.
Van a Wifi nevű csüngőshasú malac, jön a nagyon kövér anyuka a nagyon kövér gyerekével. Azóta már tudom, hogy ha bárki közeledik felém más dolgom van és arrébb kell menni :-D szóval anyuka látja a malacot, s hogy az nem tud frellépni egy lépcsőfokot a kajáért. Megkérdezte, hogy vaddisznó: Tájékoztattam, hogy nem, ez vietnámi csüngőshasú, csak rohadtul el van kényeztetve, s hízva. Na ekkor esett le, hogy a malac és a nő látványa ugyanaz. Természetesen magára vette, s a hangsúlyos kérdésében ott volt a vádlás is egyben, hogy túlsúlyos? Úgy kecmeregtem ki a sarokba szorítva helyzetből, hogy elmeséltem neki, szegény már járni sem tud. Vagy alig.

De ezzel csak fokoztam a problémát, mert annyira magára vetítette, hogy as következő kérdése már konkrétan saját magáról szólt, látva az alakomat, hogy adjak neki tanácsot :-D anyád, fogtam magam, s szóltam neki, hogy bocsánat de keresnek, sürgősen mennem kell.

Nincs energiám, időm ilyen emberekre, nem én kérek tőle ilyen faszságokat, de senkitől sem. Iszonyú ostoba és sötét bogarak. Már letettem arról, hogy én bárkinek is segítsek, főleg ha magamon sem tudok, s nincs is rá szükség, mert kurvára rendben vagyok.

Üzeneteket elvileg tilos megosztani, pont leszarom, mert ez belefér.

Ebből lehet tanulni :nevet:

Idézet

Guzman Fierro Fredy

Tisztelt Uram és Hölgyem.

Ön keres finanszírozást, hogy növeljék az üzleti, akár a projekt, vagy vásárolni egy lakást, de sajnos a bank kéri körülmények között, ahol nem tudja teljesíteni. További aggodalomra ad okot Jacques Schmitt olyan személy, aki kölcsönöket pénzt, hogy bárki képes teljesíteni kötelezettségeit. Szintén a kamatláb 3%. Azt tanácsolom, hogy ne válassza a rossz ember, ha valóban szeretnénk alkalmazni a készpénz kölcsön a projekt, és a többi. Teszek közzé ezt az üzenetet, mert Jacques Schmitt tette nekem is ezt a kölcsönt. Ez egy barátom, hogy én találkoztam ezzel a becsületes és nagylelkű úriember, aki segített nekem, hogy ezt a hitelt. Ez volt a megmentő, és én tényleg nem tudom, mit kell csinálni, így úgy döntöttem, ma tanúskodni az ő nevében lehet felvenni a kapcsolatot e-mailben, és kövesse az utasításokat, és akkor elégedett lesz rövid időn belül. Így azt tanácsolom, hogy forduljon, és találkoztunk az összes szolgáltatást kérdezed tőle az ő e-mail cím: jacquesschmit73@gmail.com
Zoltan Zvolenszki
18:58
Zoltan Zvolenszki

Menj a kurva anyádba de nagyon gyorsan, amint megteheted, now, ha nem tudsz angolul, akkor most! De használd ki az alkalmad, amíg magadtól megteheted te büdös, de alaposan gyökér sötét bogárság, ha még egyszer megkeresel, rád küldöm a galaxis rendőrséget, hogy baszódjál meg. Remélem kivertem a biztosítékot, s örülök is neki.

#84490 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 21. 19:18

Természetesen magára vette, s a hangsúlyos kérdésében ott volt a vádlás is egyben, hogy túlsúlyos? Úgy kecmeregtem ki a sarokba szorítva helyzetből, hogy elmeséltem neki, szegény már járni sem tud. Vagy alig.

... bezzeg magának milyen jó, hogy van egy ilyenje:

Kép

bocs :-D

Szerkesztette: fram 2015. 05. 21. 20:17 -kor

Ciciman is on borda

#84491 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 05. 21. 21:16

... bezzeg magának milyen jó, hogy van egy ilyenje:

bocs :-D

Már régen letisztult magamban, hogy nerm kérek semmiből, amit a társadalom igényel. Se biztosítás, se ny nyögdíj, egy gyors fejlövést, ha lehetne. Nem szeretnék gyógyszertárban sorban állni, panaszkodni, hogy mennyi volt a paraszololvencia, s milyen drágák a gyógyszerek. Semmi közöm ehhez a témához, egészséges ember vagyok, ha bárki be5teg akar lenni, tegye, az ő gondja, de nbem kötelező.

#84492 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 05. 21. 19:17

Phülöp meg a Don Papa hiányzik a végéről. Meg a teázós is.

Még folyamatban, nem lehet mindent a zeccerre.
Make love not Wor.

#84493 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Szerkesztette: guga 2015. 05. 21. 20:37 -kor

#84494 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 22:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 21. 21:33

Már régen letisztult magamban, hogy nerm kérek semmiből, amit a társadalom igényel. Se biztosítás, se ny nyögdíj, egy gyors fejlövést, ha lehetne. Nem szeretnék gyógyszertárban sorban állni, panaszkodni, hogy mennyi volt a paraszololvencia, s milyen drágák a gyógyszerek. Semmi közöm ehhez a témához, egészséges ember vagyok, ha bárki be5teg akar lenni, tegye, az ő gondja, de nbem kötelező.

Ez a faszspamed viszont gusztustalan, jobb volt, hogy elmaradt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84495 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 22. 07:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 21. 21:33

persze, én is beteg AKAROK lenni
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84496 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 22. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 05. 22. 08:18

Nyilván az olyan, hogy ember elhatározza, sosem bököm meg magam a fával, sem a fűrésszel és akkor nincs szükség tetanuszra.
Make love not Wor.

#84497 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 22. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 22. 20:02

Nyilván az olyan, hogy ember elhatározza, sosem bököm meg magam a fával, sem a fűrésszel és akkor nincs szükség tetanuszra.

Olyan nincs, hogy mindenhez értesz. A betegségeket ki lehet zárni a tudatodból, jön, és intesz neki, hogy köszi, nem velem van dolgod, az az ember, aki panaszkodik a betegségéről, elismeri a létjogosultságát az életében.

De ha nem betegségre vetítem ki, hanem emberekre, akik csak leszippantják az energiámat, de szándékosan kizárom őket az életemből, esélyt sem adva nekik, ugyanez. Ha kedve telik a panaszkodásban tegye, az ő élete, viselje. Én menetelek :Đ

#84498 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 22. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 05. 22. 08:18

Ha az akarsz lenni, csak bátran, és viseld, én nem szeretnék, s ismerem már, hogy miként6 lehet kimaradni a játékből. De számodra az én ismeretem, hogy ebből kimaradok meredek, inkább lehurrogsz, s választod azt az utat, hogy elviseled a betegséged, mint, hogy megalázkodj egy általam vázolt téma előtt, ami által megszabadulhatsz tőle. Te dolgod.
Ha szeretsz beteg lenni, hát szeresd.

Hja, és most jön a hörgés, hogy ki a fasz vagyok én és mit képzelek magamról. Azt, hogy semmi közöm a betegségekhez, mert ismerem az utat, hogy miként lehet őket távol tartani, mindennek elsősorban lelki okai vannak. Először a lélek, utána a test. Ha a lélek egészséges, akkor a test is, mert az egészséges lélek tudja milyen szükségletei vannak a testnek.

#84499 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 22. 19:39

Hoztam egy ilyet :Đ

#84500 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 22. 23:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 22. 20:36

Azt, hogy semmi közöm a betegségekhez, mert ismerem az utat, hogy miként lehet őket távol tartani, mindennek elsősorban lelki okai vannak. Először a lélek, utána a test. Ha a lélek egészséges, akkor a test is, mert az egészséges lélek tudja milyen szükségletei vannak a testnek.

Hülye, idióta, barom, faszparaszt primitív duma.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4223
  • 4224
  • 4225
  • 4226
  • 4227
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.