HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4226
  • 4227
  • 4228
  • 4229
  • 4230
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84531 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 05. 23. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 23. 19:02

Infóst végül sikerült rábeszélnem, s örömét lelte benne, fotózkodtak.
Bárkit sikerülne meggyőznöm arról, amilyen életet élek, örömét lelne benne, mert már milyen betegség nélkül? Mit nem értesz?

Ovatosan az ilyen varosi hulyekkel. Az uj trend az, hogy nem oltatjak be a gyerekeket - aztan meg neznek mint a legy amikor minden szartol megbetegednek.
Nyulaktol, vad madaraktol csunya dolgokat lehet elkapni, ha valaki nincs vedve...

Legkozelebb ne tegyel szivasseget, szard le!
Nem hianyzik neked, hogy visszajojjenek pottyos gyerekekkel mert elkaptak pl. a (sok esetben halalos) nyulhimlot (tularemia).

#84532 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 23. 19:21

Egyetértek azzal, amit leírtál, de senki sem várhatja el, hogy én magam változtassak addig, amíg ez a működőképes. Ez a család van egyben, ez egészséges, mutass más példát és hallgatni fogok á, ha többet tud ennél.

én nem akarlak eltéríteni az útról, amit választottál

hoogyisne, aztán beperelsz yóól: "Lám, rád halgattam, azt mégis beledöglöttem!" :-D
Ciciman is on borda

#84533 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 05. 23. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 23. 17:22

Az a valaki nem abban hitt, amiben én, s nem ezt gyakorolta, bicskának ebben az esetben miért kéne kinyílnia ember?

Hit vaze, menj a picsába, összes gyökér ezzel magyarázza a tutit, gondolom tesóm gyerekei is betegek akarnak lenni, haver is meg akart dögleni rákban, fater is úgy gondolta, hogy milyen karaj dolog vesebetegnek lenni és még sorolhatnám reggelig az ilyesmiket, de egy vakbék, tetanusz, miazmás egyéb konkrétabb dolog. Törésről nem is beszélve.
Make love not Wor.

#84534 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 07:24

Az összes ilyen dextrosegugagyula aki szerint hülyék a rákosok is, hiszen csak c vitamint kéne szedniük - menjen a faszba
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84535 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 05. 23. 19:21

Ovatosan az ilyen varosi hulyekkel. Az uj trend az, hogy nem oltatjak be a gyerekeket - aztan meg neznek mint a legy amikor minden szartol megbetegednek.
Nyulaktol, vad madaraktol csunya dolgokat lehet elkapni, ha valaki nincs vedve...

Legkozelebb ne tegyel szivasseget, szard le!
Nem hianyzik neked, hogy visszajojjenek pottyos gyerekekkel mert elkaptak pl. a (sok esetben halalos) nyulhimlot (tularemia).

Mi is oltásellenesek vagyunk, mert nem bízunk a modernkori orvoslásban, főleg tudva, hogy kik állnak mögötte, mármint nem véletlenül van ennyi gyógyszer reklám :-D

No de ezen a városi hülye témán már túl vagyok többedjére. Első alkalommal azzal vádoltak meg, hogy a gyerkőc azért lázasodott be éjszaka, mert megsimogatta a kecskét :omg: nem mondtam rá semmit, kivédtem azzal, hogy bocsánat, keresnek, s leléptem. De aztán rájöttem, hogy nincs erre semmi szükség, bármi történik azt be kell tudni bizonyítani, nem csak állítani. Az meg hosszadalmas folyamat, mert sok vizsgálatra kell járni. Aki bejön a Sehol Szigetre, tudja, hogy miért jön, kisállatokat simogatni. Evvan.

Egyébként nagyon sok a nyápic, nyeszlett, élettelen gyerkőc. Nem tesznek azzal jóüt, hogy a széltől is óvják a gyereket, az immunrendszer minél jobban igénybe van véve, minél többet ismer, annál erősebb (egy bizonyos határon belül).

#84536 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 23. 21:40

Hit vaze, menj a picsába, összes gyökér ezzel magyarázza a tutit, gondolom tesóm gyerekei is betegek akarnak lenni, haver is meg akart dögleni rákban, fater is úgy gondolta, hogy milyen karaj dolog vesebetegnek lenni és még sorolhatnám reggelig az ilyesmiket, de egy vakbék, tetanusz, miazmás egyéb konkrétabb dolog. Törésről nem is beszélve.

A vesebetegséget alapból a nátrium hiány okozza, sajnos boltban nem jutsz hozzá a tiszta sóhoz, mert káliummal van feldúsítva, ami allergiát, rákot, keringési zavarokat, magas vérnyomást okoz + vesebetegséget, meg minden finomságot és még azzal is tömik az emberek fejét, hogy a sófogyasztás káros. A kereskedelmi forgalomban kapható só valóban káros, de magára a sóra nagyon nagy szükség van. Elektrolit háztartás és egyensúly zavara, sejtmagon belül a kálium, kívül a nátrium felel a vízért. Ha nem megfelelő módon fogyasztod, azaz a káliummal dúsított sót, az borít mindent.

#84537 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 15:56

Szerkesztette: guga 2015. 05. 24. 15:58 -kor

#84538 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 24. 16:56

A vesebetegséget alapból a nátrium hiány okozza, sajnos boltban nem jutsz hozzá a tiszta sóhoz, mert káliummal van feldúsítva, ami allergiát, rákot, keringési zavarokat, magas vérnyomást okoz + vesebetegséget, meg minden finomságot és még azzal is tömik az emberek fejét, hogy a sófogyasztás káros. A kereskedelmi forgalomban kapható só valóban káros, de magára a sóra nagyon nagy szükség van. Elektrolit háztartás és egyensúly zavara, sejtmagon belül a kálium, kívül a nátrium felel a vízért. Ha nem megfelelő módon fogyasztod, azaz a káliummal dúsított sót, az borít mindent.

Tényleg menj már a kurva anyádba, kösz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84539 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 24. 16:52

Mi is oltásellenesek vagyunk, mert nem bízunk a modernkori orvoslásban, főleg tudva, hogy kik állnak mögötte, mármint nem véletlenül van ennyi gyógyszer reklám :-D

Egyébként nagyon sok a nyápic, nyeszlett, élettelen gyerkőc. Nem tesznek azzal jóüt, hogy a széltől is óvják a gyereket, az immunrendszer minél jobban igénybe van véve, minél többet ismer, annál erősebb (egy bizonyos határon belül).

Kérdezd már meg nagyszülőket mondjuk a gyermekbénulásról, vagy faluban az öregeket, hogy mit tudnak róla.
Make love not Wor.

#84540 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 24. 16:56

Baromság. Többször kielemeztem, hogy miért. Vesebetegséget nem az okozza és a káliummal sincs semmi baj. Főleg ha még banánt is eszel mellé. Kereskedelmi forgalomban is ezer+1 féle só van, Te meg gondolkozás nélkül szajkózod a webes marhaságot, csak le kellene írni egymás mellé, hogy 1 kiló sóval (am kurva sok, családunk több éves fogyasztása) mennyi kálium van és mennyi van mondjuk a csirkemellben, vagy banánban, dióban, brokkoliban, BÁRMIBEN.
Make love not Wor.

#84541 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 24. 17:16

Kérdezd már meg nagyszülőket mondjuk a gyermekbénulásról, vagy faluban az öregeket, hogy mit tudnak róla.

Azért manapság már tök másról van szó, mint akkoriban.

Nyíltan hirdetik, hogy csak 500 millió ember maradhat, egyrészt mert könnyen kontrollálható, másrészt szerintük kurva sokan vagyunk, s csak tönkretesszük a földet :-D

http://en.wikipedia....gia_Guidestones

#84542 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 24. 16:52

No de ezen a városi hülye témán már túl vagyok többedjére. Első alkalommal azzal vádoltak meg, hogy a gyerkőc azért lázasodott be éjszaka, mert megsimogatta a kecskét :omg: nem mondtam rá semmit, kivédtem azzal, hogy bocsánat, keresnek, s leléptem. De aztán rájöttem, hogy nincs erre semmi szükség, bármi történik azt be kell tudni bizonyítani, nem csak állítani. Az meg hosszadalmas folyamat, mert sok vizsgálatra kell járni. Aki bejön a Sehol Szigetre, tudja, hogy miért jön, kisállatokat simogatni. Evvan.

Nem ertunk egyet. Vannak vedooltasok amik durva dolgokat eloznek meg.

Peldaul a baranyhimlo. Latszolag artalmatlan, viszket, ha nem vakarod szanaszet, akkor latszolag nyom nelkul elmulik.
Latszolag. A korokozoja sosem urul ki a szervezetbol. Ha kezd lepukkanni az immunrendszered, akkor felnott korban ovsomorkent ter vissza.
Az meg kicsit durvabb egy idosebb ember szamara, mint a gyerekkori baranyhimlo. Csaladban volt ra pelda.

Errefele nem kotelezo oltas - sot nem is oltatnak ellene. Ha egy gyerek baranyhimlos, akkor a tobbit is a kozelebe viszik, hogy mind atessen rajta.
A gyermekorvos praxisaban az en fiam az elso akit oltottak ellene, pedig 30 eve gyermekorvos.
Azonban latva mit okoz idosebb korban jobb ebbol felnottkent kimaradni.

Vannak a regi alap dolgok elleni oltasok amik megint kellenek. TBC. Sok helyen megint terjed.
Manapsag a repulore barki felulhet. Mi kicsit tobb helyen jarunk es tobb kulfoldivel futunk ossze (napi szinten) mint mas egesz eleteben.

#84543 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 24. 17:16

Nagyapamek tizen voltak testverek. Hat fel is nott.

#84544 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 24. 17:19

Baromság. Többször kielemeztem, hogy miért. Vesebetegséget nem az okozza és a káliummal sincs semmi baj. Főleg ha még banánt is eszel mellé. Kereskedelmi forgalomban is ezer+1 féle só van, Te meg gondolkozás nélkül szajkózod a webes marhaságot, csak le kellene írni egymás mellé, hogy 1 kiló sóval (am kurva sok, családunk több éves fogyasztása) mennyi kálium van és mennyi van mondjuk a csirkemellben, vagy banánban, dióban, brokkoliban, BÁRMIBEN.

Semmi közöm a webes szarságokhoz, onnan csak informálódtam, majd hasznosítottam a gyakorlatban és kicsit formáltam is rajta a magam javára.

A szervezetünkben a nátrium és a kálium megfelelő aránya ugyanaz, mint amit a fiziológiai sóoldattal intravénásan kapsz, ha rosszul vagy, vagy beteg vagy. Nem véletlenül tolják beléd. Nos, ettől a kereskedelmi forgalomban kapható sók alaposan eltérnek, s bizony ez okozza az összes betegséget, pontosabban túlnyomó többségében ez felelős.

#84545 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 24. 17:09

Tényleg menj már a kurva anyádba, kösz.

Szerinted tudja mi a különbség a nátrium és a nátriumklorid közt?
Make love not Wor.

#84546 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 05. 24. 17:30

Nem ertunk egyet. Vannak vedooltasok amik durva dolgokat eloznek meg.

Peldaul a baranyhimlo. Latszolag artalmatlan, viszket, ha nem vakarod szanaszet, akkor latszolag nyom nelkul elmulik.
Latszolag. A korokozoja sosem urul ki a szervezetbol. Ha kezd lepukkanni az immunrendszered, akkor felnott korban ovsomorkent ter vissza.
Az meg kicsit durvabb egy idosebb ember szamara, mint a gyerekkori baranyhimlo. Csaladban volt ra pelda.

Errefele nem kotelezo oltas - sot nem is oltatnak ellene. Ha egy gyerek baranyhimlos, akkor a tobbit is a kozelebe viszik, hogy mind atessen rajta.
A gyermekorvos praxisaban az en fiam az elso akit oltottak ellene, pedig 30 eve gyermekorvos.
Azonban latva mit okoz idosebb korban jobb ebbol felnottkent kimaradni.

Vannak a regi alap dolgok elleni oltasok amik megint kellenek. TBC. Sok helyen megint terjed.
Manapsag a repulore barki felulhet. Mi kicsit tobb helyen jarunk es tobb kulfoldivel futunk ossze (napi szinten) mint mas egesz eleteben.

Így érthető, hogy ez az álláspontod.
Nálunk a gyerkőcök már nagyok, nincs szükség oltásra, de ha esetleg... valami oknál fogva hirtelen felütné a fejét egy globális vírus, ami ellen kötelező lenne beoltatni magunkat, na abból nem kérnénk köszönjük. Lehet félreérthető voltam, mert nem mentem bele a részletekbe, de én erre értem. Megfordul a fejemben, hogy valakik szándékosan terjesztették el, s majd ugyanazok megmentenek bennünket a bajtól.

#84547 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 24. 17:36

Szerinted tudja mi a különbség a nátrium és a nátriumklorid közt?

Minek írjam le, hogy nátriumklorid? A nátriumból már úgy is következtetsz rá, hogy arról beszélek, konyhasó.

#84548 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 24. 17:29

Azért manapság már tök másról van szó, mint akkoriban.

Nyíltan hirdetik, hogy csak 500 millió ember maradhat, egyrészt mert könnyen kontrollálható, másrészt szerintük kurva sokan vagyunk, s csak tönkretesszük a földet :-D

http://en.wikipedia....gia_Guidestones

A nyíltan hirdetik az túlzás, csak akkor döntsd el, hogy bezzeg régen minden jobb vót? 500 millió ember kevés, nem is tudjuk ellátni, fenntartani magunkat. Legalábbis pont azt kellene bezárni, ami most termel. Nagyon logikus, hogy a lapátolós occsó Sanyikát kiirtjuk és majd nem lesz aki a WC-t pucolja.
Make love not Wor.

#84549 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 24. 17:36

Így érthető, hogy ez az álláspontod.
Nálunk a gyerkőcök már nagyok, nincs szükség oltásra,

Azt tudod, hogy amiről beszélünk, azt már rég megkapták? Ellenben a gyerekeidnek is lesznek gyerekeik. Te is megkaptad az oltásokat. És akkor tegyük egymás mellé a két állításod, hogy ezzel irtanak ki, ellenben egészséges vagy. Na, sikerül?
Make love not Wor.

#84550 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 24. 16:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 24. 17:32

Semmi közöm a webes szarságokhoz, onnan csak informálódtam, majd hasznosítottam a gyakorlatban és kicsit formáltam is rajta a magam javára.

A szervezetünkben a nátrium és a kálium megfelelő aránya ugyanaz, mint amit a fiziológiai sóoldattal intravénásan kapsz, ha rosszul vagy, vagy beteg vagy. Nem véletlenül tolják beléd. Nos, ettől a kereskedelmi forgalomban kapható sók alaposan eltérnek, s bizony ez okozza az összes betegséget, pontosabban túlnyomó többségében ez felelős.

Akkor olvasd el ezt:

http://kodpiszkalo.b...zo-e_a_konyhaso

Mi az, hogy "összes" betegséget? Ez valami varázscucc, hofy bezabálok diós babánból és hirtelen megkapom az "összes" betegséget?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4226
  • 4227
  • 4228
  • 4229
  • 4230
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.