Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 05. 23. 19:21
Ovatosan az ilyen varosi hulyekkel. Az uj trend az, hogy nem oltatjak be a gyerekeket - aztan meg neznek mint a legy amikor minden szartol megbetegednek.
Nyulaktol, vad madaraktol csunya dolgokat lehet elkapni, ha valaki nincs vedve...
Legkozelebb ne tegyel szivasseget, szard le!
Nem hianyzik neked, hogy visszajojjenek pottyos gyerekekkel mert elkaptak pl. a (sok esetben halalos) nyulhimlot (tularemia).
Mi is oltásellenesek vagyunk, mert nem bízunk a modernkori orvoslásban, főleg tudva, hogy kik állnak mögötte, mármint nem véletlenül van ennyi gyógyszer reklám
No de ezen a városi hülye témán már túl vagyok többedjére. Első alkalommal azzal vádoltak meg, hogy a gyerkőc azért lázasodott be éjszaka, mert megsimogatta a kecskét

nem mondtam rá semmit, kivédtem azzal, hogy bocsánat, keresnek, s leléptem. De aztán rájöttem, hogy nincs erre semmi szükség, bármi történik azt be kell tudni bizonyítani, nem csak állítani. Az meg hosszadalmas folyamat, mert sok vizsgálatra kell járni. Aki bejön a Sehol Szigetre, tudja, hogy miért jön, kisállatokat simogatni. Evvan.
Egyébként nagyon sok a nyápic, nyeszlett, élettelen gyerkőc. Nem tesznek azzal jóüt, hogy a széltől is óvják a gyereket, az immunrendszer minél jobban igénybe van véve, minél többet ismer, annál erősebb (egy bizonyos határon belül).