HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4224
  • 4225
  • 4226
  • 4227
  • 4228
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84491 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 05. 21. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 05. 21. 21:16

... bezzeg magának milyen jó, hogy van egy ilyenje:

bocs :-D

Már régen letisztult magamban, hogy nerm kérek semmiből, amit a társadalom igényel. Se biztosítás, se ny nyögdíj, egy gyors fejlövést, ha lehetne. Nem szeretnék gyógyszertárban sorban állni, panaszkodni, hogy mennyi volt a paraszololvencia, s milyen drágák a gyógyszerek. Semmi közöm ehhez a témához, egészséges ember vagyok, ha bárki be5teg akar lenni, tegye, az ő gondja, de nbem kötelező.

#84492 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 05. 21. 19:17

Phülöp meg a Don Papa hiányzik a végéről. Meg a teázós is.

Még folyamatban, nem lehet mindent a zeccerre.
Make love not Wor.

#84493 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Szerkesztette: guga 2015. 05. 21. 20:37 -kor

#84494 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 22:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 21. 21:33

Már régen letisztult magamban, hogy nerm kérek semmiből, amit a társadalom igényel. Se biztosítás, se ny nyögdíj, egy gyors fejlövést, ha lehetne. Nem szeretnék gyógyszertárban sorban állni, panaszkodni, hogy mennyi volt a paraszololvencia, s milyen drágák a gyógyszerek. Semmi közöm ehhez a témához, egészséges ember vagyok, ha bárki be5teg akar lenni, tegye, az ő gondja, de nbem kötelező.

Ez a faszspamed viszont gusztustalan, jobb volt, hogy elmaradt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84495 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 22. 07:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 21. 21:33

persze, én is beteg AKAROK lenni
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84496 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 22. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 05. 22. 08:18

Nyilván az olyan, hogy ember elhatározza, sosem bököm meg magam a fával, sem a fűrésszel és akkor nincs szükség tetanuszra.
Make love not Wor.

#84497 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 22. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 22. 20:02

Nyilván az olyan, hogy ember elhatározza, sosem bököm meg magam a fával, sem a fűrésszel és akkor nincs szükség tetanuszra.

Olyan nincs, hogy mindenhez értesz. A betegségeket ki lehet zárni a tudatodból, jön, és intesz neki, hogy köszi, nem velem van dolgod, az az ember, aki panaszkodik a betegségéről, elismeri a létjogosultságát az életében.

De ha nem betegségre vetítem ki, hanem emberekre, akik csak leszippantják az energiámat, de szándékosan kizárom őket az életemből, esélyt sem adva nekik, ugyanez. Ha kedve telik a panaszkodásban tegye, az ő élete, viselje. Én menetelek :Đ

#84498 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 22. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 05. 22. 08:18

Ha az akarsz lenni, csak bátran, és viseld, én nem szeretnék, s ismerem már, hogy miként6 lehet kimaradni a játékből. De számodra az én ismeretem, hogy ebből kimaradok meredek, inkább lehurrogsz, s választod azt az utat, hogy elviseled a betegséged, mint, hogy megalázkodj egy általam vázolt téma előtt, ami által megszabadulhatsz tőle. Te dolgod.
Ha szeretsz beteg lenni, hát szeresd.

Hja, és most jön a hörgés, hogy ki a fasz vagyok én és mit képzelek magamról. Azt, hogy semmi közöm a betegségekhez, mert ismerem az utat, hogy miként lehet őket távol tartani, mindennek elsősorban lelki okai vannak. Először a lélek, utána a test. Ha a lélek egészséges, akkor a test is, mert az egészséges lélek tudja milyen szükségletei vannak a testnek.

#84499 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 22. 19:39

Hoztam egy ilyet :Đ

#84500 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 22. 23:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 22. 20:36

Azt, hogy semmi közöm a betegségekhez, mert ismerem az utat, hogy miként lehet őket távol tartani, mindennek elsősorban lelki okai vannak. Először a lélek, utána a test. Ha a lélek egészséges, akkor a test is, mert az egészséges lélek tudja milyen szükségletei vannak a testnek.

Hülye, idióta, barom, faszparaszt primitív duma.
Make love not Wor.

#84501 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 23. 00:49

Hülye, idióta, barom, faszparaszt primitív duma.

Nem tartom kizártnak, de leteszteltem és működik :-D

#84502 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 23. 14:58

Nem tartom kizártnak, de leteszteltem és működik :-D

Kicsit szomorkásan vicces, hogy még ehhez is túl ostoba vagy.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84503 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 15:23

Miért? Ha mégis beteg lesz, nagyobb (erkölcsi) veszteség nélkül visszatáncolhat az "orvosban-hívők" közé. Bármikor.

Semmit sem veszíthet. Már.
Ciciman is on borda

#84504 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 05. 23. 16:23

Miért? Ha mégis beteg lesz, nagyobb (erkölcsi) veszteség nélkül visszatáncolhat az "orvosban-hívők" közé. Bármikor.

Ja, csak amikor ezzel a köcsög szövegével valaki közelinek a halála évfordulója környékén jön, akkor kinyílik az ember zsebében a bicska.

Idézet

#84505 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 23. 16:36

Ja, csak amikor ezzel a köcsög szövegével valaki közelinek a halála évfordulója környékén jön, akkor kinyílik az ember zsebében a bicska.

Az a valaki nem abban hitt, amiben én, s nem ezt gyakorolta, bicskának ebben az esetben miért kéne kinyílnia ember?
Abban hiszek, hogy az, a gyakorlat, hogy a gyógynövényekkel nem orvosolom a betegségeket, hanem megelőzöm, s nem vagyok beteg, miért is kíván bicskát, meg maga a kinyilatkoztatás, ha a gyakorlat igazolja, hogy az egész családon belül működik?

Miért lenne jobb, ha pattannék az első retek reklámra droidként a gyógyszertárba, s habzsolnám, meg a kisszekrény teteje tele lenne drága gyógyszerekkel, s arról hablatyolnék, hogy milyen beteg vagyok, de ez meg ez az orvos kigyógyított, ilyen és olyan kurva drága gyógyszereket írt fel, s hogy mennyit toltam a zsebébe.

Nos, ha ez valakinek megfelel, akkor ez az Ő életútja, lehet az én véleményem markáns, és társadalmon kívül, de gyakorlatban kipróbált és működőképes, lehet nem a megfelelő stílusban tálalom, de aki ezt az utat választja, lelke rajta. Az én utam magányos, egy dolog, ami vigasztal, s nyereség, nincs részem abban, amit mások átélnek.

Egészséges ember vagyok, mögöttem egy egészséges családdal.
Nem ez az, ami elítélendő.

#84506 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 16:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 22. 20:36

Ha az akarsz lenni, csak bátran, és viseld, én nem szeretnék, s ismerem már, hogy miként6 lehet kimaradni a játékből. De számodra az én ismeretem, hogy ebből kimaradok meredek, inkább lehurrogsz, s választod azt az utat, hogy elviseled a betegséged, mint, hogy megalázkodj egy általam vázolt téma előtt, ami által megszabadulhatsz tőle. Te dolgod.
Ha szeretsz beteg lenni, hát szeresd.

Hja, és most jön a hörgés, hogy ki a fasz vagyok én és mit képzelek magamról. Azt, hogy semmi közöm a betegségekhez, mert ismerem az utat, hogy miként lehet őket távol tartani, mindennek elsősorban lelki okai vannak. Először a lélek, utána a test. Ha a lélek egészséges, akkor a test is, mert az egészséges lélek tudja milyen szükségletei vannak a testnek.

Csak vigyázz, nehogy beletapossak a szépen fejlett pofádba, és a haverjaid sem fognak megvédeni.

#84507 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 16:29

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 05. 23. 16:23

Valamiért a gyerekét is az orvos gyógyította meg, ott nem használt a fokhagyma

#84508 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 23. 17:22

Az a valaki nem abban hitt, amiben én, s nem ezt gyakorolta, bicskának ebben az esetben miért kéne kinyílnia ember?
Abban hiszek, hogy az, a gyakorlat, hogy a gyógynövényekkel nem orvosolom a betegségeket, hanem megelőzöm, s nem vagyok beteg, miért is kíván bicskát, meg maga a kinyilatkoztatás, ha a gyakorlat igazolja, hogy az egész családon belül működik?

Miért lenne jobb, ha pattannék az első retek reklámra droidként a gyógyszertárba, s habzsolnám, meg a kisszekrény teteje tele lenne drága gyógyszerekkel, s arról hablatyolnék, hogy milyen beteg vagyok, de ez meg ez az orvos kigyógyított, ilyen és olyan kurva drága gyógyszereket írt fel, s hogy mennyit toltam a zsebébe.

Nos, ha ez valakinek megfelel, akkor ez az Ő életútja, lehet az én véleményem markáns, és társadalmon kívül, de gyakorlatban kipróbált és működőképes, lehet nem a megfelelő stílusban tálalom, de aki ezt az utat választja, lelke rajta. Az én utam magányos, egy dolog, ami vigasztal, s nyereség, nincs részem abban, amit mások átélnek.

Egészséges ember vagyok, mögöttem egy egészséges családdal.
Nem ez az, ami elítélendő.

Elmebeteg vagy, szar májjal vesével.

#84509 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 16:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 05. 23. 17:29

Valamiért a gyerekét is az orvos gyógyította meg, ott nem használt a fokhagyma

no offense, de nem úgy vo't, h csak benéztek és a váróban levőktől betegedett meg ? :think:
Ciciman is on borda

#84510 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 23. 16:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 05. 23. 17:28

Csak vigyázz, nehogy beletapossak a szépen fejlett pofádba, és a haverjaid sem fognak megvédeni.

Ezt valahogy ki tudnád bővíteni, hogy miért és hogy jön ide, mint fenyegetés, mikor nem veszélyeztetlek azzal, hogy én miben hiszek, s hogyan gyakorlom? Ez rólam szól, nem rólad. Ha te elmondod, hogy az orvoshoz mentél, s meggyógyított, s úgy reagálnék rá, hogy kiba köcsög, vigyázz mert a pofád beverem, nem tartanád furcsának?

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4224
  • 4225
  • 4226
  • 4227
  • 4228
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.