Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 23. 16:36
Ja, csak amikor ezzel a köcsög szövegével valaki közelinek a halála évfordulója környékén jön, akkor kinyílik az ember zsebében a bicska.
Az a valaki nem abban hitt, amiben én, s nem ezt gyakorolta, bicskának ebben az esetben miért kéne kinyílnia ember?
Abban hiszek, hogy az, a gyakorlat, hogy a gyógynövényekkel nem orvosolom a betegségeket, hanem megelőzöm, s nem vagyok beteg, miért is kíván bicskát, meg maga a kinyilatkoztatás, ha a gyakorlat igazolja, hogy az egész családon belül működik?
Miért lenne jobb, ha pattannék az első retek reklámra droidként a gyógyszertárba, s habzsolnám, meg a kisszekrény teteje tele lenne drága gyógyszerekkel, s arról hablatyolnék, hogy milyen beteg vagyok, de ez meg ez az orvos kigyógyított, ilyen és olyan kurva drága gyógyszereket írt fel, s hogy mennyit toltam a zsebébe.
Nos, ha ez valakinek megfelel, akkor ez az Ő életútja, lehet az én véleményem markáns, és társadalmon kívül, de gyakorlatban kipróbált és működőképes, lehet nem a megfelelő stílusban tálalom, de aki ezt az utat választja, lelke rajta. Az én utam magányos, egy dolog, ami vigasztal, s nyereség, nincs részem abban, amit mások átélnek.
Egészséges ember vagyok, mögöttem egy egészséges családdal.
Nem ez az, ami elítélendő.