HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4229
  • 4230
  • 4231
  • 4232
  • 4233
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84601 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 05. 25. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 05. 25. 13:40

Inakbb eszek egy kis lepesmezet. Az 100% natural.
Most hetvegen szedtek ki a kaptarbol, akacvirag.

Csak hiszed. A gyíkemberek irányítják a méheket is.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84602 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 05. 25. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 05. 25. 14:25

Most jött hirdetés ökofalutól, hogy itten öko és természet, meg távol a várostól és jajj de jó. Lehetőségek közt rögvest kiszúrtam: "Ingyenes WIFI használatot"
Make love not Wor.

#84603 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 16:03

azért guga, a szifiliszedet is penicillinnel gyógyították...

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#84604 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 05. 25. 17:03

azért guga, a szifiliszedet is penicillinnel gyógyították...

De csak mert hitt benne. Ha nem hisz, akkor nem működik :-D
Make love not Wor.

#84605 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 05. 24. 21:11

Az azért érdekelne, hogy ha a -nagy mennyiségben bányászott- 60-70 forint/kg nátrium-klorid/konyhasót, a kőművesek felütik a -nagy mennyiségben előállított- 300-350 forint/kg kálium-klorid/műtrágyával, akkor a veszteséget ők finanszírozzák? :think:

Ez még az én kultúrkörömben is egy kicsit elaprózott tömegpusztító tervnek tűnik! :-)

Ha úgy vesszük, mint befektetés, ami igen búsásan megtér, amint a páciens megbetegszik, akkor nem veszteség. Gondolom nem véletlenül lett mindenféle szar fizetős. Többek között a kemoterápián, amit csöpögtetnek.
De nem is véletlen van ennyi gyógyszer reklám, nyilván az is búsásan megtérül, hisz van bőven beteg ember.

Kb. mint az üveges, amikor nincs melója, elküld néhány srácot, hogy dobjanak be pár ablakot. Ad nekik egy kis pénzmagot, s utána dől a pénz. Gondolom érted a párhuzamot.

#84606 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 16:32

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 05. 24. 21:11

Az azért érdekelne, hogy ha a -nagy mennyiségben bányászott- 60-70 forint/kg nátrium-klorid/konyhasót, a kőművesek felütik a -nagy mennyiségben előállított- 300-350 forint/kg kálium-klorid/műtrágyával, akkor a veszteséget ők finanszírozzák? :think:

Ez még az én kultúrkörömben is egy kicsit elaprózott tömegpusztító tervnek tűnik! :-)

Egyik nap mentem egy hölgyhöz, gép problémája volt, na jó ez kb. 3 hónapja lehetett, mert mostanában a sehol szigeten vagyok, a telóm meg kikapcsolva.

Mesél a súlyproblémájáról, szédülésről, vérnyomás gondok. Kérdezem milyen sót fogyaszt és mennyit? Jaj, ő tisztában van mindennel, tud róla, hogy káliummal mérgezik a népet, ezért vesz tassi, adalékmentes sót. Majdnem szétröhögtem az agyam. Ugyanazt a szart veszi, mint eddig, de mert ráírták, hogy adalékmentes, és össze van állva egy tömbbe, májójárt.

Megmutattam neki ezt a filmet helyben, hogy kik költöztek be oda, és mióta van tassi adalékmentes só.

#84607 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 16:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 05. 25. 14:25

biztos a mehekkel vagy a szunyogokkal terjesztik majd el a kort - mint az X-aktakban :)

#84608 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 25. 17:32

Egyik nap mentem egy hölgyhöz, gép problémája volt, na jó ez kb. 3 hónapja lehetett, mert mostanában a sehol szigeten vagyok, a telóm meg kikapcsolva.

Mesél a súlyproblémájáról, szédülésről, vérnyomás gondok. Kérdezem milyen sót fogyaszt és mennyit? Jaj, ő tisztában van mindennel, tud róla, hogy káliummal mérgezik a népet, ezért vesz tassi, adalékmentes sót. Majdnem szétröhögtem az agyam. Ugyanazt a szart veszi, mint eddig, de mert ráírták, hogy adalékmentes, és össze van állva egy tömbbe, májójárt.

Megmutattam neki ezt a filmet helyben, hogy kik költöztek be oda, és mióta van tassi adalékmentes só.

Meg vannak orulve ezek? Sok cigany koze odakoltozni?
Nyirtas es Hodasz volt kb a 2 legciganyabb falu 20 eve.

#84609 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 16:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 25. 17:06

De csak mert hitt benne. Ha nem hisz, akkor nem működik :-D

Szifiliszt gyogyitottak pl echinacea cseppekkel is.
Allitolag sokmindnenre hatasos.

#84610 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 25. 17:26

Többek között a kemoterápián, amit csöpögtetnek.
De nem is véletlen van ennyi gyógyszer reklám, nyilván az is búsásan megtérül, hisz van bőven beteg ember.

Kb. mint az üveges, amikor nincs melója, elküld néhány srácot, hogy dobjanak be pár ablakot. Ad nekik egy kis pénzmagot, s utána dől a pénz. Gondolom érted a párhuzamot.

Nem értem, mert mi itt nem fizetünk semmit a kemóért. Nem is sok kedvem lenne kipróbálni.
Make love not Wor.

#84611 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 17:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 25. 17:32

Jaj, ő tisztában van mindennel, tud róla, hogy káliummal mérgezik a népet, ezért vesz tassi, adalékmentes sót. Majdnem szétröhögtem az agyam. Ugyanazt a szart veszi, mint eddig, de mert ráírták, hogy adalékmentes, és össze van

Éppen most írtam valamerre, hogy ugye aki a káliumtól fél az nem eszik diót, banánt, de még tán csirkemellet sem? Úgy nagyságrendileg gondolkozz, hogy 1 kiló só mennyi ideig elég, abban mennyi kálium van és egyébbel mennyit eszel meg. Lehet nem zabálsz banánt 2 pofára, de valami csak akad ott a listán, amiben kálium van. Vegyük úgy, hogy a természetes tengeri sóban is van, nem kell külön beletenni :-)
Make love not Wor.

#84612 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 17:04

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 05. 25. 17:42

Meg vannak orulve ezek? Sok cigany koze odakoltozni?
Nyirtas es Hodasz volt kb a 2 legciganyabb falu 20 eve.

A kérdés jogos, de van az a játék, hogy miként néptelenítsünk el egy falut, avagy tegyük élhetetlenné. Ha a közlekedés, és az utak szarok, munkahely nincs, akkor a fiatalok automatikusan más lakóhely után néznek, az öregek meg meghalnak. Így járt Nyírtass (is). Meg az egész ország, ezért van szinte mindenki külföldön, aki nem érti, hogy mi történik, s nem tudja elviselni, vagy nyomja az adósság a vállát. Így a termőföld szabad préda lett.

#84613 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 25. 18:02

Éppen most írtam valamerre, hogy ugye aki a káliumtól fél az nem eszik diót, banánt, de még tán csirkemellet sem? Úgy nagyságrendileg gondolkozz, hogy 1 kiló só mennyi ideig elég, abban mennyi kálium van és egyébbel mennyit eszel meg. Lehet nem zabálsz banánt 2 pofára, de valami csak akad ott a listán, amiben kálium van. Vegyük úgy, hogy a természetes tengeri sóban is van, nem kell külön beletenni :-)

Szükség van a káliumra, nem azt írtam, hogy nem szabad. De az aránya nem mindegy. 30:1 arányban a nátrium-klorid javára. De ha ezt szándékosan felborítják, elég ha csak a konyhasót 70:30 arányban keverik be, már döglik a nép és pusztulnak a hímivarsejtek, meddőséget, rákot és keringési problémát okoz. És ez van? Igen :-D

Én mindent eszek, sőt minden reggel legelek az udvarban. Mert a gyógynövényekben olyan ásványi anyagok találhatóak, amit a szervezetem kitörő örömmel üdvözöl, de boltban nem vásárolható meg frissen. Mint a parlagfű, gyermekláncfű, lándzsás útifű, százszorszép, stb. Vagy a nyárfa levele, de megeszem a csalánt is, nem zavar, hogy csíp. + mindent nagyon megsózok, de nem mindegy mivel.

Ha a szervezetedben alacsony a nátrium-klorid szint, a vese visszatartja, és visszaküldi, ha többlet van, azaz több sót fogyasztottál, akkor kiüríti. Szóval nem kell félni a sózástól, már ha az a só tényleg olyan.

Mielőtt bárki megkérdezné, hogy nálunk milyen só kerül az asztalra, olyan, ami emberi fogyasztásra alkalmatlan :Đ de legalább nem nyúltak hozzá, bíznak benne, hogy a betáplált félelem majd működni fog.

#84614 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 25. 18:02

Vegyük úgy, hogy a természetes tengeri sóban is van, nem kell külön beletenni :-)

Na azzal nincsen gond, de a boltban kapható Himalája só, tengeri só, bármiféle só, az átbaszás.

Vegyük a Himalája sót. Gurka serpák vadásszák, a hátukon hozzák le, vannak olyan hidak, ahol egyszerre csak egy ember kelhet át, mert nem kétsávos. Gondolod, hogy ezt ipari mennyiségben le tudják hozni, ami mondjuk csak Európát kiszolgálná? Láttunk már olyat, hogy a multi embereket becsapott, miért ne tehetné meg, amikor a hiszékenységre alapoznak?

#84615 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 17:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 25. 18:04

A kérdés jogos, de van az a játék, hogy miként néptelenítsünk el egy falut, avagy tegyük élhetetlenné. Ha a közlekedés, és az utak szarok, munkahely nincs, akkor a fiatalok automatikusan más lakóhely után néznek, az öregek meg meghalnak. Így járt Nyírtass (is). Meg az egész ország, ezért van szinte mindenki külföldön, aki nem érti, hogy mi történik, s nem tudja elviselni, vagy nyomja az adósság a vállát. Így a termőföld szabad préda lett.

Valamikor nagyon regen - szerintem vagy 30 eve - nyilatkozott valami cigany vezeto.
Nem ilyen Farkas Florian vagy hasonlo nyalonc, hanem tan az egyik vajda (vagy tan kiraly).
Azt mondta, hogy '20 even belul masfel millioan leszunk'.

Nm tudom hol tartanak most a szaporodassal...

#84616 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 17:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 25. 18:15

Na azzal nincsen gond, de a boltban kapható Himalája só, tengeri só, bármiféle só, az átbaszás.

Vegyük a Himalája sót. Gurka serpák vadásszák, a hátukon hozzák le, vannak olyan hidak, ahol egyszerre csak egy ember kelhet át, mert nem kétsávos. Gondolod, hogy ezt ipari mennyiségben le tudják hozni, ami mondjuk csak Európát kiszolgálná? Láttunk már olyat, hogy a multi embereket becsapott, miért ne tehetné meg, amikor a hiszékenységre alapoznak?

Persze hogy atbaszas. Meg a rozsaszin so is... :lol:

Szerencsere erre eleg sok a tengeri so (ablakunkbol is latszik a leparlo, ahol a mai napig a nagy agyag alju medencekben a nap altal kiszaritott sokristalyokat seprik ossze) - meg tan valahol a horvatoknal vagy albanoknal van valami kurvanagy sobanya is.

#84617 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 05. 25. 18:19

Valamikor nagyon regen - szerintem vagy 30 eve - nyilatkozott valami cigany vezeto.
Nem ilyen Farkas Florian vagy hasonlo nyalonc, hanem tan az egyik vajda (vagy tan kiraly).
Azt mondta, hogy '20 even belul masfel millioan leszunk'.

Nm tudom hol tartanak most a szaporodassal...

Sehol, de ezzel nem csak Nyírtass van így. Izraelben nincs víz elegendő, állandó veszélynek vannak kitéve, nem hiába védik magukat betonfallal, elfogó rakétákkal. Talán nem kellett volna Palesztinát elfoglalni, s terrorizálni. Olyan nincs, hogy valaki ok nélkül támad. Csak amiatt, mert valakinek más a hite.

Izrael nagyon pici ország, még is a legnagyobb port kavarja.

Kell nekik az új föld, a nyugalom. Ezzel sincs baj, a történelemben megtörtént már mindenféle járás, ahol egyik népet leigázta a másik. De nyíltan.
Megváltoztak a módszerek, finomabbak lettek a gyógyszerek :-D most az a módi, hogy az emberrel elhitetik, hogy ő maga akarja. Lassabb a folyamat, alattomosabb, de nem kell megküzdeni. Minek ha önmagától csinálja? Bedől a reklámoknak, nézi a mocskot a tévében, s a viselkedésformájában átveszi, felveszi a hiteleket, aztán jajong, meg elmenekül külföldre.

A tengeri só a legfaszább, már amit a lepárlóban találsz. Naponta a markomba szórok egy keveset meló közbe és megeszem, és napi min. 6 liter folyadékot fogyasztok. Gyógyteákat, bánki szóda, az de fasza, jó erős :-D akkorát büfögök utána, mint az égzengés.

#84618 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 17:45

A versenylovaknak verseny előtt, de általában is tolják a nyalósót.
A régiek a szántó ökörnek vitték magukkal a sót, és munka közben kapták, meg itatták is.
A vadetetőkben ott van és fogy. Nálunk a sehol szigeten rendesen kopik a szamaraknál, juhoknál, kecskéknél, lovaknál.

De a kormány bevezette a stop só programot. Érdemes elgondolkodni, ha annyira jót akarnak nekünk, miért is vették kézbe, napirendre, miért nem bízzák az emberekre, akik ugyanolyan testben élnek, mint az állatok, s szükségük van a sóra.

A megfelelően bevitt nátrium-klorid feltölt energiával, s erőt ad.
Még a Bibliában is benne van, hogy legyen bennetek só! Mert, ha a só megízetlenül, kidobják a szemétre. Hogyan ízetlenül meg a só? Úgy, hogy manipulálják.

2 éve volt itt egy srác a kertemben, grilleztünk, s kérdezte a furcsa sót látva, hogy mi ez? Mondom neki, nem szeretnék erről most beszélni, mert alaposan belemennénk. Aszongya tud róla, mert elment az orvoshoz, mivel állandóan fáradt volt, és enervált, álmos. Vérvétel után mondták neki, hogy sóhiány, fogyasszon többet. Na akkor jött a pofon, még szarabbul lett, pár dolognak utánajárt, s ő is rájött, hogy a só nem só, hanem átbaszás. Azóta ő is megtalálta a saját maga forrását.

Szerkesztette: guga 2015. 05. 25. 17:49 -kor

#84619 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 17:54

Volt egy liba a sehol szigeten, nyakonbasztam, tepsibe raktam :-D felforgató ehgyed volt, muszáj volt kiiktatni, alkalmas volt a rend és a nyugalom megzavarására, a társát megölte egy nyest. Azóta rájött a hisztike. Ütötte, verte a kacsákat, még azt is, amelyik a tojáson ült.

No, megettük, finom volt, sőt, nagyon finom, s íme, semmi sem vész kárba, még a maradék csontok sem.

#84620 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 18:00

Wifi a vietnámi csüngős hasú malac egy kisfiú tulajdona volt. Még apró korában kapta, amikor még a malacka nagyon pici volt. Egy ágyban aludtak, a szobájában tartotta és nevelte, majd, amikor a nagymamának már nagyon terhessé vált, itt kötött ki a sehol szigeten :-D láthatóan agyon van kényeztetve, etetve, és már nagyon idős.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4229
  • 4230
  • 4231
  • 4232
  • 4233
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.