HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4242
  • 4243
  • 4244
  • 4245
  • 4246
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84861 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 07. 11:19

Állatos videjó:

http://youtu.be/vGBrYT8nx78

Szerkesztette: JonesC 2015. 06. 07. 11:19 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84862 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 14:58

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 07. 12:18

Hányszor is hallottuk ezt már itt :)

Nem hat meg a penészes véleményed :Đ

#84863 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 16:29

Ritka őszinte videó, nem foglalkoztat, hogy 444 :-D
Valamikor én is toltam, a postás hozta ki, átvettem, de mindenféle szarsággal együtt, amit lehetett kapni legálisan.
Már rég Bánkon laktunk, család, s végig kellett nézniük ugyanezt napról napra, hogy totálisan szétcsúszom :omg:

Nem bántam meg, de már nem nyúlnék hozzá, mert emberileg, lelkileg kikészül tőle az ember. Ma már csak fröccs :cool: vagy sör :Đ

#84864 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 16:34

Nekem a visszaesés az volt, hogy találtam egy rahedli légyölő galócát :nevet: pedig nem azért indultam, hanem gombát szedni a bográcsba, mire hazaértem, s nyersen befaltam, hát izé, biztos, hogy elmeséljem?

#84865 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 16:38

A salvia és kivonatai még most is legális, bárki megvásárolhatja, de senkinek nem ajánlom, személyiségvesztéssel jár.
Konkrétan megszűnsz létezni, és valami teljesen más leszel, bár rövid az időtartam fizikailag, akár néhány perc, de amit belül megélsz más személyiségként, az akár lehet több év is, nagyon veszélyes, mert megváltoztat olyan irányba, ami kihat rád később. Hiába vannak olyan beszámolók, hogy jöttek a segítő angyalok, meg manók, jönnek, persze, hogy csináld tovább ugyanezt :-D

#84866 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 16:43

Az N2O viszont bárki számára ajánlott, veszélytelen, elsőre furcsa élmény a folytonos röhögőgörcs a semmin, ezt is kipróbáltam. Nagyon fasza volt, nem kevertem semmivel :Đ volt egy hír a tévében, hogy két mentőst kirúgtak, mert rajtakapták őket a mentőben, amint könnyesre röhögve vették tudomásul, hogy kirúgták őket :nevet:

Nejemet a második szülésnél ezzel szedálták, azt sem tudta mit beszél, olyan fájdalmai voltak, hogy közölte, abbahagyja, felkel és hazamegy, pár perc múlva megszületett a kisebbik fiam Benjámin :cool:

#84867 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 16:45

#84868 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 17:27

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 07. 15:58

Nem hat meg a penészes véleményed :Đ

tudom, zavar hogy van akinek van gerince :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84869 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 18:26

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 07. 18:27

tudom, zavar hogy van akinek van gerince :)

Nem zavar, majd az orvos megoldja :Đ gondolod, hogy nem tudom űberelni a megtrágyázott hozzászólásaidat :Đ már nincs rajtam teher :cool: néha gondolkodj el azon, hogy mi az, ami vezérel, mi sarkall olyan hozzászólásokra, ami csak és kimondottan epés, semmi jó szándék :cool:

#84870 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 18:46

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 07. 19:26

Nem zavar, majd az orvos megoldja :Đ gondolod, hogy nem tudom űberelni a megtrágyázott hozzászólásaidat :Đ már nincs rajtam teher :cool: néha gondolkodj el azon, hogy mi az, ami vezérel, mi sarkall olyan hozzászólásokra, ami csak és kimondottan epés, semmi jó szándék :cool:

A jó szándékot azt te építetted le, kemény munkával.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84871 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 19:03

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 07. 19:46

A jó szándékot azt te építetted le, kemény munkával.

Azért vannak, akik még részesülnek benne, de azt ki kell érdemelni :cool: tudod télen 2 láncfűrészemet elajándékoztam olyan családnak, akik sokat nélkülöznek, most csak egyet fogok elajándékozni, s még nem tudom kinek. Jön aq láncfüris tali, mert akkor is össze fogom hozni, feketén, szürkén, faszom bánja, elmehet az állam az összes tudálékos kurva anyjába, de a csapatot etetni, itatni fogom, tavaly disznót vágtam nekik és kecskét.

De nem fogok magyarázkodni olyan embernek, aki ezeket úgy értékeli, ami és ahogy nincs a helyén, nem hivalkodok, ezek tények. Sőt, télen mentem a hegyre fát kitermelni, leszólított egy öreg néni, hogy a tetője beázik, meg tudnám e nézni, szart sem értettem hozzá, de helyrehoztam, 3 napig melóztam rajta szakértelem nélkül, egy forintot nem kértem, mert az ilyesmi nem erről szól. Egy ember, aki segítséget kért tőlem, s megadtam neki.

Egyébként te is megöregszel, kicsit gondolj előre, hogy kitől fogsz segítséget kérni, ha szarban leszel?

#84872 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 19:13

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 07. 20:03

Azért vannak, akik még részesülnek benne, de azt ki kell érdemelni :cool: tudod télen 2 láncfűrészemet elajándékoztam olyan családnak, akik sokat nélkülöznek, most csak egyet fogok elajándékozni, s még nem tudom kinek. Jön aq láncfüris tali, mert akkor is össze fogom hozni, feketén, szürkén, faszom bánja, elmehet az állam az összes tudálékos kurva anyjába, de a csapatot etetni, itatni fogom, tavaly disznót vágtam nekik és kecskét.

De nem fogok magyarázkodni olyan embernek, aki ezeket úgy értékeli, ami és ahogy nincs a helyén, nem hivalkodok, ezek tények. Sőt, télen mentem a hegyre fát kitermelni, leszólított egy öreg néni, hogy a tetője beázik, meg tudnám e nézni, szart sem értettem hozzá, de helyrehoztam, 3 napig melóztam rajta szakértelem nélkül, egy forintot nem kértem, mert az ilyesmi nem erről szól. Egy ember, aki segítséget kért tőlem, s megadtam neki.

Egyébként te is megöregszel, kicsit gondolj előre, hogy kitől fogsz segítséget kérni, ha szarban leszel?

A magaddal szembeni jószándékról beszéltem. Van kitől segítséget kérnem, percig ne aggódj amiatt, ha valami nagyon félremegy, egyébiránt meg gondoskodok magamról meg a családomról.

Idézet

#84873 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 19:25

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 07. 20:13

A magaddal szembeni jószándékról beszéltem. Van kitől segítséget kérnem, percig ne aggódj amiatt, ha valami nagyon félremegy, egyébiránt meg gondoskodok magamról meg a családomról.

Akkor legyen így, nem értettem félre, csak beleszőttem távlatot.

#84874 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 20:08

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 07. 19:26

Dehogynincs rajtad teher :)

#84875 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 20:09

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 07. 20:13

Az ilyen ember azt hiszi hogy más nem segít?

#84876 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 20:10

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 07. 21:09

Nyilván. Van az agyában egy tévképzet arról, hogy mások hogy élnek azt hello. Mondjuk más sincs az agyába mostanra már, csak tévképzet, de oda se neki :)

Idézet

#84877 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 20:36

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 07. 21:09

Semmi akadálya, hogy mesélj róla, bár, hogy én megtettem, nem tartom magam jó embernek ettől, sem kompenzálnoi valamit, egyszerű, ha bárki kér tőlem valamit, megteszem, ha úgy és akkor belefér.

#84878 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 20:38

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 07. 21:10

Nyilván. Van az agyában egy tévképzet arról, hogy mások hogy élnek azt hello. Mondjuk más sincs az agyába mostanra már, csak tévképzet, de oda se neki :)

Élvezem az agyamban lévő tévképzetet, nem én siránkozom másnak, hogy milyen szar az életem :-D

#84879 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 20:42

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 07. 21:38

Élvezem az agyamban lévő tévképzetet, nem én siránkozom másnak, hogy milyen szar az életem :-D

Ki siránkozik?

Te vagy az aki minden második-harmadik hozzászólásban győzközöd magadat a népet itt, hogy neked milyen jó. Pedig én pölö sírva-ordítva vágnám fel az ereimet, ha egyszer a helyedben ébrednék.

Aztán mivel itt mindenki kettővel osztja amit mondasz, meg különben se érdekli kutyát sem az életed részletei, marad az, hogy magadat győzkdöd, de még az se megy nagyon.

Idézet

#84880 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 05:25

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 07. 21:36

Semmi akadálya, hogy mesélj róla, bár, hogy én megtettem, nem tartom magam jó embernek ettől, sem kompenzálnoi valamit, egyszerű, ha bárki kér tőlem valamit, megteszem, ha úgy és akkor belefér.

Miért meséljek róla? Ezt nem értem.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4242
  • 4243
  • 4244
  • 4245
  • 4246
  • Utolsó »