HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4243
  • 4244
  • 4245
  • 4246
  • 4247
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84881 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 08. 08:24

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 07. 21:10

Nyilván. Van az agyában egy tévképzet arról, hogy mások hogy élnek azt hello. Mondjuk más sincs az agyába mostanra már, csak tévképzet, de oda se neki :)

Nem képzet, menő exvállalkozók ott sírnak a vállán. Bár 1-2 dolog érdekelne, úgy látom nem fog menni. Magzatvíz is annyiban maradt, pedig keményen állította.
Make love not Wor.

#84882 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 08. 08:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 09:24

Nem képzet, menő exvállalkozók ott sírnak a vállán. Bár 1-2 dolog érdekelne, úgy látom nem fog menni. Magzatvíz is annyiban maradt, pedig keményen állította.

Mondjuk az tényleg komoly bajban van, akinek csak guga maradt, hogy kisírja magát :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84883 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 08:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 07. 21:38

Élvezem az agyamban lévő tévképzetet, nem én siránkozom másnak, hogy milyen szar az életem :-D

Előbb még szar volt, mert munkavédelmis befenyített, meg minden. De ja, nem sírsz, csak folyamatosan bizonygatod, hogy de tényleg milyen űberjó. El sem bírod hinni, hogy ezen kívül másnak is jó lehet, mert minket nyilván elnyom a hatalom.
Make love not Wor.

#84884 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 13:54

Gugának való borító:

http://en.wikipedia....DronesCover.jpg

Mer' mindenkit irányítanak, csak némelyiket nem :-D
Make love not Wor.

#84885 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 15:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 14:54

Gugának való borító:

http://en.wikipedia....DronesCover.jpg

Mer' mindenkit irányítanak, csak némelyiket nem :-D

Kifejező, lopom.

#84886 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 09:27

Előbb még szar volt, mert munkavédelmis befenyített, meg minden. De ja, nem sírsz, csak folyamatosan bizonygatod, hogy de tényleg milyen űberjó. El sem bírod hinni, hogy ezen kívül másnak is jó lehet, mert minket nyilván elnyom a hatalom.

Minden jó, ha a vége jó, lesz tali, kevesebb ember, kevesebb nyűg, lazább, kötetlenebb, csak haverok, de azok sokan jönnek. Sátorozós, grillezős, a végén bebaszós :-D mindenki azt mondta, hogy jobb ez így. Legalább nem kell senki hülye miatt befeszülnöm. Ezek komoly srácok, gyakorlott szakemberek. Még kommandós is van köztük, aki a mai napig aktív.

#84887 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 08. 09:26

Mondjuk az tényleg komoly bajban van, akinek csak guga maradt, hogy kisírja magát :nevet:

Van egy különleges képességem, előttem megnyílnak az emberek lelkileg :-D akit említettem, a nav csipegeti a számláját, 300 melósból már talán 30 van, asszony csak volt, s a meló meg olyan, hogy sok a veréb, kevés a lószar, de azt sem biztos, hogy kifizetik neki.

Na én az ő helyében nem lennék.

#84888 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 09:24

Magzatvíz-tengervíz re ad a google elég találatot, de maradjunk nála :-D

http://www.tejfaluss...yilkoskonyv.htm

#84889 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 16:53

akit említettem, a nav csipegeti a számláját, 300 melósból már talán 30 van, asszony csak volt, s a meló meg olyan, hogy sok a veréb, kevés a lószar, de azt sem biztos, hogy kifizetik neki.

Úgysem tudjuk meg a lényeget, de ha 30 ember van, akkor azt jelenti, hogy valamit még csak mozgolódik és lóvé is akad. Max. leépített. Viszont nem értem miért kell mellékesen megemlíteni, hogy asszony csak volt. Mintha a rendszer hibája lenne.
Make love not Wor.

#84890 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 16:56

Magzatvíz-tengervíz re ad a google elég találatot, de maradjunk nála :-D

http://www.tejfaluss...yilkoskonyv.htm

Bármire ad találatot, múltkor a Ködpiszkálót mutattam, egy legyintéssel elintézted. Itt is az van, hogy valami hülyeséget szajkóztál, ami nem úgy van, mérhető, de józan érvekkel is belátható. Főleg ha az van, amit írtam, eleve a tengervíznek tengerenként más-más összetétele van, külön kiemelve a holt tengert. Áthatsz benne 2 napig, lefolyik a bőröd a picsába.

Csak ezzel is tanúbizonyságot adtál arról, hogy semmilyen forrást nem ellenőrzöl, nem nézel utána, oszt olyan, mint a kemtrél, hoyg "ez tény" meg "fel kell nézni az égre", meg hasonló mondatok és bármilyen légből kapott eszement fasságot szajkózol a hülyék után. Aztán csodálkozol ha lehülyézünk, mert ezzel, a két piramisos sztorival meg ki tudja még mivel csúnyán bebuktál, így miért ne skatulyázzuk be valami elmeroggyantnak?

Linket megnéztem, szokásos terelés, mert kurvára nem mindegy, hogy valamit infúzióban veszünk be, vagy orálisan. Pld. pár csepp levegő az infúzióból már halálos bír lenni, de némi alkohol is. Vagy birkapörkölt bazmeg :-D Gyomron át viszont nyeledvedeled ezerrel és leszarod a világot. Ugyanezt megpróbálhatod bármivel.

Futtában nézve ez is arányt emleget, ami faszság, mert jó lenne mennyiséget és tömegszázalékokat írni, ezt is levezettem, kérdeztem. Ebből a 2 mondatból már hülyegyerek okoskodása az egész ironyám, aki még vagdalkozik is, mert jajj kiirtanak.

És egyél már meg egy banánt, aztán gondolkozz.
Make love not Wor.

#84891 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 16:57

Úgysem tudjuk meg a lényeget, de ha 30 ember van, akkor azt jelenti, hogy valamit még csak mozgolódik és lóvé is akad. Max. leépített. Viszont nem értem miért kell mellékesen megemlíteni, hogy asszony csak volt. Mintha a rendszer hibája lenne.

Ha az asszony megszokott egy átlagon felüli jólétet, aztán monnyuk nem nézi türelemmel, a veszteséget, s ebben már nem partner, társ, akkor érthető, hogy új pasi után néz, aki még tudja a Forintokat nyomni a zsebébe :-D

#84892 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 17:04

Bármire ad találatot, múltkor a Ködpiszkálót mutattam, egy legyintéssel elintézted.

Ködpiszkálót szoktam olvasni, azért legyintettem rá. No de egyezzünk meg annyiban, hogy a szervezetben az Nacl és a Kcl aránya, jelenléte, egyensúlya mindent meghatároz.
Na erre mondom azt, hogy a kormány stop só programja egy fasság. Ha egyszer szükség van a sóra, de a média azt diktálja, hogy káros, akkor is fasság.

Pont ma néztem a szamarak és a kecskék előtt a nyalósót, meg a lámák is. Igen gyakran nyalogatják, na nekik nem tiltják be :-s :-D egy szamár hogyan dönti el, hogy mennyi az elég számára? Onnan, hogy tudja és kész, szerintem az ember nem hülyébb egy szamárnál, nem kell hozzá politikai döntés.
Ha meg még is van, az rossz, mert manipuláció.

#84893 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 16:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 17:22

Ha az asszony megszokott egy átlagon felüli jólétet, aztán monnyuk nem nézi türelemmel, a veszteséget, s ebben már nem partner, társ, akkor érthető, hogy új pasi után néz, aki még tudja a Forintokat nyomni a zsebébe :-D

Ha meg csak a pénzre gyúr, akkor had menjen. Igazából az eredeti verziónál sem volt biztos a maradás, elvégre van gazdagabb és másabb annál a környezetnél is.
Make love not Wor.

#84894 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 16:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 17:26

No de egyezzünk meg annyiban, hogy a szervezetben az Nacl és a Kcl aránya, jelenléte, egyensúlya mindent meghatároz.

A mindent azért túlzás, 1 dolog a sok közül és megint mondom, nem csak az arány számít.
Make love not Wor.

#84895 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 16:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 17:26

szerintem az ember nem hülyébb egy szamárnál, nem kell hozzá politikai döntés.

Ja, esetdben már ebben sem vagyok biztos, ha csont nélkül szajkózod ezt a magzatvíz=tengervíz dolgot, mert a szamárnak legalább nem ezen jár az esze és csökönyös.
Make love not Wor.

#84896 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:04

lófaszt határoz meg, és szvsz a kormány többnyire leszarja mennyi sót eszel
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84897 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 17:29

A mindent azért túlzás, 1 dolog a sok közül és megint mondom, nem csak az arány számít.

Idézet

„Nézzük mit is okoz ez a mérgezés: Szív és keringési problémák, magas vérnyomás, asztma, csontritkulás, érszűkület, fokozott trombózis és infarktus veszély, anyagcserezavarok, vagyis pont azokat a betegségeket, amelyek népbetegségek. Az anyagcserezavarok viszont nagyon sok más betegségnek a kialakulását segítik elő, például többek között a rákét is. Azt nem állítom, hogy közvetlenül rákot okoz, de igenis jelentősen segíti a rák kifejlődését.” – olvasható a tudományosnak ható írásban.

Részletek: http://www.webbeteg....--tiszta-orulet

#84898 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:11

Bazz, de jó, a forummotor automatikusan beilleszti a linket, ahonnan kimásoltam a szöveget :omg: mit tud már a kínai.

#84899 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 18:10

"olvasható a tudományosnak ható írásban."

:-D
Make love not Wor.

#84900 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 18:10

és ugyanott olvasható, hogy

Ezzel szemben a dietetikus szerint…

A kardiológus is másképp gondolja
_
+ ugyanott: Egy nem reprezentatív (hét bolti só vizsgálatával készült) kutatás szerint a hazai üzletekben kapható étkezési célra használt asztali só nátrium-kloridot tartalmaz, kálium tartalma nem haladja meg a 0,2 százalékot, így tehát teljesen indokolatlan a gyógyszertári („gyógyszerkönyvi”) só élelmiszerként történő felhasználása.
ezt a kört már lefutottuk. vegyél sót tőlem, sokszoros áron, mert az nem mérgező.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 06. 08. 17:15 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4243
  • 4244
  • 4245
  • 4246
  • 4247
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.