Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 08. 19:27
Baszhatom a gyógyteát, meg a szelént, ha a pajzsmirigyem egyre jobban leáll.
Genetikai hiba lehet, pár generációval visszafelé előfordult az egyik felmenői ágamon mindenkinél. Nekem épp ezt dobta a gép.
A genetika nekem a gerincsérvet hozta, csak, amit ismerek nagyapám, apám, mindegyik ezzel küszködött, én is belemásztam a sűrűjébe, szoptam is rendesen vele, aztán vettem egy 180 fokos fordulatot. Már nincs, néha érzékeny, ha megterhelem magam, de már olyan jól kidolgozott módszerem van, hogy pár perc és helyrejön az érzékenység is.
Az első az volt, amit olvastam, hogy fokhagymás almaecet, aztán ezt saját magam tovább gondoltam, s teszteltem magamon. Ma már megy bele vagy 10 féle növény, idén tavasszal először beleturmixoltam a fekete nadálytő gyökerét is.
Nagyon frankó, forrasztó fű régies nevén. Amikor még nem voltak gyógyszerek, csak ezt tudták használnia háborúkban a csontsérülésekre, hihetetlenül fürge kis növény.
Volt egy teniszkönyököm, amit Ücsüküé vett észre az egyik videóban, én azt hittem pókcsípés. 2 hétig egy folytában úsztam Gyulán, s monoton mozgás, megterhelés, valószínűleg ez váltotta ki, mert már azzal jöttem onnan haza, de a gerincem nem jött helyre
Na mindegy, ahogy Ücsüküé röhögve megjegyezte, hogy milyen szép teniszkönyök, megkérdeztem egy orvost, hogy ezzel mit csináljak? Aszongya 6 hónap pihentetés, rossz esetben csonthártya eltávolítás. Mondom faszom, wehehe, nincs időm erre, s akkor olvastam a fekete nadálytőről, ki is mentem, le is szedtem, meg kenőcsöt is vettem, de annak sajna 6%-os a gyógynövény tartalma, felturbóztam kicsit. Egy hét múlva eltűnt a picsába, gond letudva.