HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4247
  • 4248
  • 4249
  • 4250
  • 4251
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84961 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 08. 19:24

Mondjuk erről egyszer olvastam egy cikket, hogy a fukusimai rekator egyik mellékterméke is radiokatív jód, ami lerakódhat a szervezetben, ha elfogyasztják. Ezért telítik a jódraktárakat, és nem veszi fel (vagy csak kis mértékben) a környzetben lévő sugárzó jódot.

Közvetve még lehet halakban vagy az említett moszatokban is. Az is felvesz minden szart, gazoknál simán elhiszem a jódot, ahogy azt köti meg, bár innen mindegy mit köt meg, aztán szervezebe bele jól. Ahogy halaknál pld. a higany. Ennél van benne ráció, hogy szervezet X mennyiséget köt le, aztán kiüríti, így fasza jóddal rásegítenek a termelésre, hogy ürüljön. Vagy akármi. Majd alkalomadtán megfejtem.
Make love not Wor.

#84962 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:28

Használják a tiszta jódot arra, hogy feltöltsék vele a pajzsmirigyet, és amíg benne van, addig nem engedi a fertőzött jódot belépni a mirigybe. De attól még elpárologsz a robbanástól. És a komoly sugárzástól sem, csak ettől az egy aspektustól.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84963 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 19:23

Lekopogom, nálunk soha nem beteg senki, persze ehhez azért megteszünk extrém dolgokat, mint a parlagfű fogyasztás és hasonlók. Mindig azt, ami éppen aktuálisan jön.

az idő vasfoga egyszer mindenkit megesz ...
Ciciman is on borda

#84964 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 19:23

Lekopogom, nálunk soha nem beteg senki, persze ehhez azért megteszünk extrém dolgokat, mint a parlagfű fogyasztás és hasonlók. Mindig azt, ami éppen aktuálisan jön.

Én se vagyok kb. soha beteg, max. egy téli influenza figyel be nagy néha.
Ez az egy bajom van.

#84965 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:32

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 06. 08. 19:30

Vagy a motoros fűrész.
Make love not Wor.

#84966 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:32

Az idő vasfoga betette a lábát :D

#84967 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 08. 19:31

Én se vagyok kb. soha beteg, max. egy téli influenza figyel be nagy néha.
Ez az egy bajom van.

15 év alatt nekem is akadt kettő hasonló. És akkor közösségben is több esélyem van összeszedni az akármit, mint az erdőben, vagy szűk családi körben. Lehet erősebb a szervezetem, mint Gugáé. Gondold el bejönne menne egy kört villamossal oszt lesántulna a picsába, mert nem ehhez szokott :-D
Make love not Wor.

#84968 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 19:32

Vagy a motoros fűrész.

A motoros fűrész vasfoga?

#84969 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 08. 19:27

Baszhatom a gyógyteát, meg a szelént, ha a pajzsmirigyem egyre jobban leáll.
Genetikai hiba lehet, pár generációval visszafelé előfordult az egyik felmenői ágamon mindenkinél. Nekem épp ezt dobta a gép.

A genetika nekem a gerincsérvet hozta, csak, amit ismerek nagyapám, apám, mindegyik ezzel küszködött, én is belemásztam a sűrűjébe, szoptam is rendesen vele, aztán vettem egy 180 fokos fordulatot. Már nincs, néha érzékeny, ha megterhelem magam, de már olyan jól kidolgozott módszerem van, hogy pár perc és helyrejön az érzékenység is.

Az első az volt, amit olvastam, hogy fokhagymás almaecet, aztán ezt saját magam tovább gondoltam, s teszteltem magamon. Ma már megy bele vagy 10 féle növény, idén tavasszal először beleturmixoltam a fekete nadálytő gyökerét is.
Nagyon frankó, forrasztó fű régies nevén. Amikor még nem voltak gyógyszerek, csak ezt tudták használnia háborúkban a csontsérülésekre, hihetetlenül fürge kis növény.

Volt egy teniszkönyököm, amit Ücsüküé vett észre az egyik videóban, én azt hittem pókcsípés. 2 hétig egy folytában úsztam Gyulán, s monoton mozgás, megterhelés, valószínűleg ez váltotta ki, mert már azzal jöttem onnan haza, de a gerincem nem jött helyre :omg:

Na mindegy, ahogy Ücsüküé röhögve megjegyezte, hogy milyen szép teniszkönyök, megkérdeztem egy orvost, hogy ezzel mit csináljak? Aszongya 6 hónap pihentetés, rossz esetben csonthártya eltávolítás. Mondom faszom, wehehe, nincs időm erre, s akkor olvastam a fekete nadálytőről, ki is mentem, le is szedtem, meg kenőcsöt is vettem, de annak sajna 6%-os a gyógynövény tartalma, felturbóztam kicsit. Egy hét múlva eltűnt a picsába, gond letudva.

#84970 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 19:33

15 év alatt nekem is akadt kettő hasonló. És akkor közösségben is több esélyem van összeszedni az akármit, mint az erdőben, vagy szűk családi körben. Lehet erősebb a szervezetem, mint Gugáé. Gondold el bejönne menne egy kört villamossal oszt lesántulna a picsába, mert nem ehhez szokott :-D

Hát lehet :D
Mi minden nap belenyúlkálunk 400 ember taknyába a villamoson ...

Bár fasztuggya, van kolléga, aki nyáron is kesztyűt húz, és azzal kapaszkodik, aztán minden évben beteg mégis.
Mutter meg kórházban dolgozott, meg rendelőintézetben, herákoltak a lázas betegek körülötte, oszt' sose volt beteg.

#84971 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 19:35

Az első az volt, amit olvastam, hogy fokhagymás almaecet, aztán ezt saját magam tovább gondoltam, s teszteltem magamon. Ma már megy bele vagy 10 féle növény, idén tavasszal először beleturmixoltam a fekete nadálytő gyökerét is.
Nagyon frankó, forrasztó fű régies nevén. Amikor még nem voltak gyógyszerek, csak ezt tudták használnia háborúkban a csontsérülésekre, hihetetlenül fürge kis növény.

Te mindig ugyanazt a 6 sztorit ismételgeted? Bár régen használtak piócát, koponyalékelést, köpölyözést, meg egy csomó más okosságot, amit inkább kösz nem alkalmaznék.
Make love not Wor.

#84972 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 08. 19:27

Baszhatom a gyógyteát, meg a szelént, ha a pajzsmirigyem egyre jobban leáll.
Genetikai hiba lehet, pár generációval visszafelé előfordult az egyik felmenői ágamon mindenkinél. Nekem épp ezt dobta a gép.

Na pont ezért kéne ráhajtanod olyanokra, hogy csalán, szelén, parlagfű + még keresnék a neten ebben a témában.
Mármint pajzsmirigy alul működés + gyógynövény, tudod, fűben fában orvosság.

#84973 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 19:35

A genetika nekem a gerincsérvet hozta, csak, amit ismerek nagyapám, apám, mindegyik ezzel küszködött, én is belemásztam a sűrűjébe, szoptam is rendesen vele, aztán vettem egy 180 fokos fordulatot. Már nincs, néha érzékeny, ha megterhelem magam, de már olyan jól kidolgozott módszerem van, hogy pár perc és helyrejön az érzékenység is.

Volt egy teniszkönyököm, amit Ücsüküé vett észre az egyik videóban, én azt hittem pókcsípés. 2 hétig egy folytában úsztam Gyulán, s monoton mozgás, megterhelés, valószínűleg ez váltotta ki, mert már azzal jöttem onnan haza, de a gerincem nem jött helyre :omg:

Na mindegy, ahogy Ücsüküé röhögve megjegyezte, hogy milyen szép teniszkönyök, megkérdeztem egy orvost, hogy ezzel mit csináljak? Aszongya 6 hónap pihentetés, rossz esetben csonthártya eltávolítás. Mondom faszom, wehehe, nincs időm erre, s akkor olvastam a fekete nadálytőről, ki is mentem, le is szedtem, meg kenőcsöt is vettem, de annak sajna 6%-os a gyógynövény tartalma, felturbóztam kicsit. Egy hét múlva eltűnt a picsába, gond letudva.

Azért ez más, vigyázol rá, nem terheled, ha nem muszáj, kenegeted.
De pajzsmiriggyel vagy sok más belső bajjal nem tudsz mit csinálni.

#84974 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:41

Én azon vagyok, hogy a lerongyolódás minél később következzen be, vagy soha. Félre ne érts, nem szeretnék sokáig élni, de amíg élek, az frankó legyen. S ha lehet kérni egy gyors fejlövést, mert magamnak, és senkinek sem kívánok hosszú szenvedést :-D

#84975 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 19:38

Na pont ezért kéne ráhajtanod olyanokra, hogy csalán, szelén, parlagfű + még keresnék a neten ebben a témában.
Mármint pajzsmirigy alul működés + gyógynövény, tudod, fűben fában orvosság.

Jaja. Fűben-fában.
Én már ott tartok, hogy 33%-os a saját pajzsmirigy termelésem, 67%-ot pótolni kell. Hiába ennék bármilyen fűt-fát, pótolnom kell mellette.

#84976 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:45

háborús csontsérülésekre leginkább fűrészt és ásót használtak.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84977 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 19:41

Én azon vagyok, hogy a lerongyolódás minél később következzen be, vagy soha. Félre ne érts, nem szeretnék sokáig élni, de amíg élek, az frankó legyen. S ha lehet kérni egy gyors fejlövést, mert magamnak, és senkinek sem kívánok hosszú szenvedést :-D

Legtöbben arra hajtunk mi is, hogy minél később robbanjunk le.

A hosszú szenvedést meg nem tudod még, amíg nincs bajod.
Volt rokon, aki ugyanezt mondta, oszt' mikor rákos volt, csak ment műtétről műtétre, pedig világos volt, hogy neki már reszeltek, de csak akart még nyerni pár hónap szenvedést. Oszt' lehet te nem ilyen vagy, de könnyen beszél az ember, amikor nincs baja.

#84978 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:47

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 08. 19:45

háborús csontsérülésekre leginkább fűrészt és ásót használtak.

Vagy ólmot.

#84979 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 08. 19:40

Azért ez más, vigyázol rá, nem terheled, ha nem muszáj, kenegeted.
De pajzsmiriggyel vagy sok más belső bajjal nem tudsz mit csinálni.

Azért a téli fakitermelősdi nem pont egy gerincsérvről szó, nem is kíméletes, amikor rángatom az ölfákat :-D
Hozzáállás kérdése, amikor a doki meglátta a ct eredményemet, azt mondta, hogy innentől egy bevásárló szatyrot sem emelhetek meg :-D

Mondtam magamban, hogy anyád, nem tudod ki vagyok, hazamentem, s szemléletet váltottam, nincs szükségem a gerincsérvre, ezért nem érdekelnek a társadalmilag elfogadott szabályok, ami alapján betegnek nyilváníthatnak, s futhatom a köröket, melózni, élni akarok. Így is lett.

De vannak a környezetemben gerincsérvesek, mondom neki gyere át és próbáld ki a denevérpadot, amikor szükséges napi 20 percet lógok rajta, hozzáteszem már egy ideje nem használom.

Aztán jön a nyafi, hogy ő nem bírja a lógást, mert a fejébe száll a vér, meg blablabla. Elfogadta a helyzetét, nem kíván rajta változtatni, erőfeszítést tenni, mert betegnek lenni kényelmesebb megoldás, hisz törődnek vele.

Járt itt vendégségben egy pszichológus, és ment a beszélgetés tök más témáról, egyszer csak megjegyezte, hogy bármibe lefogadja, hogy én nem fogadok el orvosi segítséget. Bólogattam, hogy ez így van, ha megtehetem. Kivéve baleset meg egyebek. Azokra a gyógynövények csak később vonatkoznak, mint felépülés, de remélem soha nem következik be.

#84980 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 19:09

Faszom moszat,

akkor ne moszassz, mosszál magad...

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 06. 08. 19:09 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4247
  • 4248
  • 4249
  • 4250
  • 4251
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.