Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 13. 18:25
Gondolom bevitte okosban, mert lehet, lásson világot, jó lesz. Tulajnak meg nem jött be. Guga itt is azt hihette, hogy Ő ott a valaki

Pont nem, de ez nem zavar.
Kb. 2 hét után, amikor az első melómmal végeztem, a nyuszlakkal, akkor az egész gárda odajött gratulálni, hogy így tovább. Nyugi, nem szoptam be, mert óránként 500 Ft-ról beszélünk bejelentés nélkül, amit előre közöltek, hogy így lesz

szóval annyi rutinom azért már van, hogy ha dicséret, akkor minimum + küvecs, vagy előrelépés. Nagy faszt, amíg ott voltam 2 hónapot, vagy nyolc ember jött és ment. Bemutatták, hogy ez meg az, aztán egy hét múlva nem láttam. Ahhoz, hogy itt bárki bírja ezt a leterhelést, alap lenne, hogy megfizessék, hisz kibaszott sok lóvé ömlik be.
Nekem semmi közöm az egészhez, amikor először odamentem hozzájuk pár éve számtech miatt, már akkor láttam a folyamatos emberhiányt, hisz az intézmény túl nagy, a lóvé és a juttatások meg lófasz, ahhoz, hogy bárkit is ott tartsanak.
Még a nejem is melózott nekik egy hetet, de többet nem vállalt be, amikor az online kasszánál ráütöttek a kezére, hogy ezt a csoportot ne üsse be
No, azért már nem vagyunk gyerekek, a fiam sem az, csak úgy kényükre kedvükre, mert leült a hőségben kortyolni vizet, hát izé. Anyádkor, ez nem rabszolgatartás, és nincs is soha emberük, mert mindenki lelép onnan a gecibe.