HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4266
  • 4267
  • 4268
  • 4269
  • 4270
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85341 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 13. 16:35

Ez speciel a Hungaro Casing volt, kiba régen, ahonnan azért rúgtak ki, mert a tulaj jobb keze lenyúlt egy 8 millás raktárkészletet, hozzátenném, hogy a mai napig ott melózik a cégnél, csak elköltöztek a nagyvágóhídról.

Teljesen fasza hely volt, segédmukiként kezdtem a haverom mellett, aki nyomdász gépmester, majd raktáros, később műszakvezető lettem, s mellette a raktárt is vittem meg a 3 műszakot irányítottam. Nem volt nagy cucc. De utána évekig nem volt melóhelyem, mert ahhoz tartottam magam, hogy túl sokat, és túl jól dolgozom, így nem érdemlik meg :Đ

Inkább magamnak melóztam. Guga Bt. kicsi pörgés, aztán jött Bánk, szinte végig egyedül, de a testsúlyproblémák miatt bevállaltam a bánki tábort, most meg a nejem miatt a seszit, de mivel a fiamat hazazavarták a hátam mögött, úgy hogy nem is szóltak róla, s meg sem kérdeztek, így lepattantam én is onnan. De nincs megállás, már is sürgepörge van :-D

#85342 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 17:35

Ez speciel a Hungaro Casing volt, kiba régen, ahonnan azért rúgtak ki, mert a tulaj jobb keze lenyúlt egy 8 millás raktárkészletet, hozzátenném, hogy a mai napig ott melózik a cégnél, csak elköltöztek a nagyvágóhídról.

Teljesen fasza hely volt, segédmukiként kezdtem a haverom mellett, aki nyomdász gépmester, majd raktáros, később műszakvezető lettem, s mellette a raktárt is vittem meg a 3 műszakot irányítottam. Nem volt nagy cucc. De utána évekig nem volt melóhelyem, mert ahhoz tartottam magam, hogy túl sokat, és túl jól dolgozom, így nem érdemlik meg :Đ

Inkább magamnak melóztam. Guga Bt. kicsi pörgés, aztán jött Bánk, szinte végig egyedül, de a testsúlyproblémák miatt bevállaltam a bánki tábort, most meg a nejem miatt a seszit, de mivel a fiamat hazazavarták a hátam mögött, úgy hogy nem is szóltak róla, s meg sem kérdeztek, így lepattantam én is onnan. De nincs megállás, már is sürgepörge van :-D

Miért kellett volna téged megkérdezniük, hogy elküldjék a fiadat vagy ne?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85343 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:25

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 13. 18:00

Gondolom bevitte okosban, mert lehet, lásson világot, jó lesz. Tulajnak meg nem jött be. Guga itt is azt hihette, hogy Ő ott a valaki :-)
Make love not Wor.

#85344 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:35

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 13. 18:00

Mert mondjuk tudtam volna rá válaszolni érdemben, mármint a probléma okára + a fiam nem vitte volna haza dühében a kajámat is :Đ így esélytelen voltam, hogy ott maradjak + 12 éves intézmény és a legrégebbi melósuk 6 hónapos, mert mindenki lelép onnan. Nekem szerencsém volt, mert nem basztattak, ugyanis tudtam önálló munkát végezni, jó reggelt, ennyi volt a kommunikáció.

A fiam szeretett volna pénzt keresni, hogy autót tudjon venni, s a barátnőjével elmenjen néhány napra lazulni, így magam mellé vettem, de nem velem melózott. Fűkaszával tolta a hőségben, meg ilyenek. Egyszer leült a hűvösben vizet kortyolgatni úgy, hogy előtte hajnal egyig plakátozott, s megkérdezte tőle a tulaj, hogy mi a helyzet? A fiam elhibázta, nincs még tapasztalata, azt mondta elfáradtam, pedig volt olyan, hogy alvás nélkül toltam vele végig 5 nap hangítást, csak ilyen nagyon félórás kényszerpihenők voltak.

Tudom, hogy mit bír. Anélkül, hogy tájékoztattak volna, hazazavarták. No de az az óránkénti 500Ft, amit bejelentés nélkül fizettek, amúgy sem nyom a latban. Úgy voltam vele, hogy illa berek, amúgy is a levegőben lógott az ausztriai meló, itt meg csak szeptemberig vállaltam a kisállatokat.

Szóval nem nagy ügy. Tipikus milliomosok, akik hívőknek álcázzák magukat, de a melóst sem bejelenteni nem akarják, sem megfizetni. Magát a melót szerettem, mert nem munkának tekintettem, hanem szórakozásnak, s mellette bejött még egy kis csipp-csupp meló. Zip formátumban ennyi, de egyébként több.

#85345 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 13. 18:25

Gondolom bevitte okosban, mert lehet, lásson világot, jó lesz. Tulajnak meg nem jött be. Guga itt is azt hihette, hogy Ő ott a valaki :-)

Pont nem, de ez nem zavar.
Kb. 2 hét után, amikor az első melómmal végeztem, a nyuszlakkal, akkor az egész gárda odajött gratulálni, hogy így tovább. Nyugi, nem szoptam be, mert óránként 500 Ft-ról beszélünk bejelentés nélkül, amit előre közöltek, hogy így lesz :Đ szóval annyi rutinom azért már van, hogy ha dicséret, akkor minimum + küvecs, vagy előrelépés. Nagy faszt, amíg ott voltam 2 hónapot, vagy nyolc ember jött és ment. Bemutatták, hogy ez meg az, aztán egy hét múlva nem láttam. Ahhoz, hogy itt bárki bírja ezt a leterhelést, alap lenne, hogy megfizessék, hisz kibaszott sok lóvé ömlik be.

Nekem semmi közöm az egészhez, amikor először odamentem hozzájuk pár éve számtech miatt, már akkor láttam a folyamatos emberhiányt, hisz az intézmény túl nagy, a lóvé és a juttatások meg lófasz, ahhoz, hogy bárkit is ott tartsanak.
Még a nejem is melózott nekik egy hetet, de többet nem vállalt be, amikor az online kasszánál ráütöttek a kezére, hogy ezt a csoportot ne üsse be :nevet:

No, azért már nem vagyunk gyerekek, a fiam sem az, csak úgy kényükre kedvükre, mert leült a hőségben kortyolni vizet, hát izé. Anyádkor, ez nem rabszolgatartás, és nincs is soha emberük, mert mindenki lelép onnan a gecibe.

#85346 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:46

Ki vannak plakátolva az ejus pénzek, hogy mennyit sikerült lehúzniuk :Đ

#85347 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 18:43

Pont nem, de ez nem zavar.
Kb. 2 hét után, amikor az első melómmal végeztem, a nyuszlakkal, akkor az egész gárda odajött gratulálni, hogy így tovább. Nyugi, nem szoptam be, mert óránként 500 Ft-ról beszélünk bejelentés nélkül, amit előre közöltek, hogy így lesz :Đ szóval annyi rutinom azért már van, hogy ha dicséret, akkor minimum + küvecs, vagy előrelépés. Nagy faszt, amíg ott voltam 2 hónapot, vagy nyolc ember jött és ment. Bemutatták, hogy ez meg az, aztán egy hét múlva nem láttam. Ahhoz, hogy itt bárki bírja ezt a leterhelést, alap lenne, hogy megfizessék, hisz kibaszott sok lóvé ömlik be.

Nekem semmi közöm az egészhez, amikor először odamentem hozzájuk pár éve számtech miatt, már akkor láttam a folyamatos emberhiányt, hisz az intézmény túl nagy, a lóvé és a juttatások meg lófasz, ahhoz, hogy bárkit is ott tartsanak.
Még a nejem is melózott nekik egy hetet, de többet nem vállalt be, amikor az online kasszánál ráütöttek a kezére, hogy ezt a csoportot ne üsse be :nevet:

No, azért már nem vagyunk gyerekek, a fiam sem az, csak úgy kényükre kedvükre, mert leült a hőségben kortyolni vizet, hát izé. Anyádkor, ez nem rabszolgatartás, és nincs is soha emberük, mert mindenki lelép onnan a gecibe.

Akkor ezert felnek a NAV-tol. JonesC-nak igaza volt. Akinek vaj van a fejen azt lehet zsarolni.

#85348 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:49

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 10:42

Kozponti okmanyiroda a Visegradi (XIII) utcaban vallal surgossegi gyartast utlevelre (talan szemelyire is). Az masnapra kesz es 40k volt a dija anno.
Ha igaz akkor vasarnap is nyitva vannak - viszont szamhuzos rendszer van, ha aznapra elfogy mar reggel hetkor akkor szopas.

Személyi 14 nap, nincs sürgősségi.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#85349 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:50

Pasztmek, azt tudtátok, hogy az osztrákok sem különbek?
Ma rengeteg infót lekérdeztem telefonon, hogy minél tisztábban lássak.
Kérdeztem, hogy van e mód arra, hogy ha hétvégenként nem szeretnék hazajönni, akkor meló. Aszongya nincs, de van. Ahová megyek, az állami intézmény, egyéni vállalkozóként fogom tolni, szigorú szabályok, de a meló az laza, egész nap egyedül leszek.

Viszont hétvégenként lehetséges egy multinál swartzban melózni :nevet:
Na ezt a chipset falják, reklámozzák itthon, s ott helyben fizetnek 80 jurót a 8 órás melóért feketén :cool: szóval ott sem minden kristálytiszta :Đ

De be fogom vállalni.

#85350 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:51

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 18:47

Akkor ezert felnek a NAV-tol. JonesC-nak igaza volt. Akinek vaj van a fejen azt lehet zsarolni.

Ezt nem akartam ilyen mélyen boncolgatni + az igaz, hogy velük szemben egy volt miniszter páváskodik, és megtalált a tyúktubon, a láncfüris lefújása mögött konkrétan Ő állt.

#85351 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 13. 18:49

Akkor ezt meg kell várnom, mert addig nem indíthatok el semmit, amíg egy 2013 januári személyim van :-D

#85352 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 13. 18:49

Utlevel masnapra kesz surgosseggel. Az eleg barhova.

#85353 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 18:52

Akkor ezt meg kell várnom, mert addig nem indíthatok el semmit, amíg egy 2013 januári személyim van :-D

Addig legfeljebb megtanulsz németül! :-)

#85354 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 18:51

Ezt nem akartam ilyen mélyen boncolgatni + az igaz, hogy velük szemben egy volt miniszter páváskodik, és megtalált a tyúktubon, a láncfüris lefújása mögött konkrétan Ő állt.

fel kell nyomni oket a francba. Akik ennyire eloskodo szemetledak, azok nem erdemelnek mast.

#85355 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 18:59

fel kell nyomni oket a francba. Akik ennyire eloskodo szemetledak, azok nem erdemelnek mast.

Nem áll szándékomban, ez legyen az ő dolguk, ha így tolják, számomra már az is öröm, hogy a fiamhoz egy szót sem tudnak szólni, majd megtalálja őket valaki más :-D túl nagy intézmény, így a pofonfelület is nagy. Én ilyesmire nem pazarlok időt.

#85356 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 06. 13. 18:58

Addig legfeljebb megtanulsz németül! :-)

Biztos, hogy nem, már intézve van 2*3 hónapos tanfolyam Bécsben, ahol van továbbtanulási lehetőség.
Bár a német nyelvtől összeköpködöm az asztalt, de egye fene, ha éppen ez kell, hát bevállalom, másnak is ment már ez.
Én sem vagyok különb, csak nagyon nem szimpi, mert nem hiszek benne, hogy valamikor is kommunikálni tudok ezen a nyelven. Majmegláttyuk.

#85357 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 19:05

Biztos, hogy nem, már intézve van 2*3 hónapos tanfolyam Bécsben, ahol van továbbtanulási lehetőség.
Bár a német nyelvtől összeköpködöm az asztalt, de egye fene, ha éppen ez kell, hát bevállalom, másnak is ment már ez.
Én sem vagyok különb, csak nagyon nem szimpi, mert nem hiszek benne, hogy valamikor is kommunikálni tudok ezen a nyelven. Majmegláttyuk.

mirol is szol ez a melo?
Mit kell csinalni?

#85358 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 18:57

Utlevel masnapra kesz surgosseggel. Az eleg barhova.

Hja, ez is igaz.

De az is van, hogy az itthoni hátteret elő kell készítenem, 2 hét pont elég lesz rá. Az összes tyúkot levágni, elfogyasztani, tyúkólat bontani, kezdő tűzifakészletet biztosítani, ami már kint van az erdőn csak haza kell hozni.

Van sok apróság, amire két hét pont elég. Meg ennyi idő alatt mindennek utána lehet járni a neten, kérdezősködni, stb.

#85359 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:13

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 19:07

mirol is szol ez a melo?
Mit kell csinalni?

Ezt akkor szeretném elszólni, ha már tolom :-D nem egy nagy szám, mindenki vagy mosogat, vagy pizzafutár.
Újságkihordás a bécsi postánál.
Mivel túl nagy a szórás, jövés menés, így heti kifizetés van, ami min. 350 juró + juttatások. Erre még rá lehet gyúrni a chips-es cégnél fekete melóval :-D meg jön a fiam is érettségi után, én meg maradok egy darabig. Van kint olyan kapcsolatom, ami elég hosszútávra nyúlik vissza, osztrák a fickó, magyar a felesége, tud magyarul, ő ott melózik jó pozícióban.

Az a lényeg, hogy nem szalagmunka, mellette járhatok suliba, s ha már tudok németül, s látják, hogy tényleg odateszem magam, akkor van előrelépési lehetőség, de ez még nagyon a jövő zenéje. Egyelőre még itthon vagyok a bungiban :nevet:

#85360 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:14

Olyan sokáig azért nem szeretnék kint maradni, hogy jódlizni is tudjak hibátlanul :nevet:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4266
  • 4267
  • 4268
  • 4269
  • 4270
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.