HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4268
  • 4269
  • 4270
  • 4271
  • 4272
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85381 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:06

Idézet: cyberde - Dátum: 2015. 06. 13. 18:58

Addig legfeljebb megtanulsz németül! :-)

A tóth gábortól :up:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85382 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:06

Idézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 13. 20:00

Akkor első kézből:

Bécsben csak a lakhatás drága csak. 700euro alatt nem nagyon van lakás. A kaja, napi élet ugyanannyi, mint otthon. A cuccok javarészt jobb minőségűek, ugyazon márkanév alatt.
Ingyenes parkolás csak bejelentett lakcím után jár. Erősen büntetnek érte. Hétvégén a külvárosi részeken lehet ingyenes, a belvárosban 24/7-ben fizetős.
Nyáron van a 13. havi, télen a 14. havi fizetés.
A legjobbb nyelviskola a Deuschakademie, az Operaház mellett, 250euro havonta. Intenzív, heti 4*3 óra.

Hollandiában 1000 euró erősen lófasz, Vodinak bejött az élet. Én több, mint a dupláját vittem haza, mégis eljöttünk onnan. Igaz, mi nem csak egy bikaistállóban laktunk 8 másik emberrel, hanem saját (picike) lakást béreltünk vidéken, rezsivel közel egy vodifizuért - gondolom Vodi nem egy egész lakást bérel a havi ezresből.

Vodi sajna másokkal együtt héderel, de ő a vadkan, ebből gondolom minden lejön :-D
Bejelentett lakcím lesz, e nélkül melózni sem tudnék, sőt lesz helybeli autóm, hogy ne keltsek nagy feltűnést a magyar rendszámos Hondámmal. Nyelviskola ingyenes, a cég fizeti. Első körben bikaistállóban kezdek, de ki fogom bírni, később, ha már átlátom a terepet, akkor bérlek saját kérót, ami a + swartz munkából simánb megkeresek a chipses multinál. De ez egyelőre csak elmélet, többet tudok mondani, ha már helyben vagyok és melózom.

Mindig is féltem lelépni itthonról, főleg az osztrákokhoz, ahol egy sima bevándorló leszek létjogosultság nélkül.
De most ez van, ahogy írtam a börtönnél jobb.

#85383 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:07

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:06

Vodi sajna másokkal együtt héderel, de ő a vadkan, ebből gondolom minden lejön :-D
Bejelentett lakcím lesz, e nélkül melózni sem tudnék, sőt lesz helybeli autóm, hogy ne keltsek nagy feltűnést a magyar rendszámos Hondámmal. Nyelviskola ingyenes, a cég fizeti. Első körben bikaistállóban kezdek, de ki fogom bírni, később, ha már átlátom a terepet, akkor bérlek saját kérót, ami a + swartz munkából simánb megkeresek a chipses multinál. De ez egyelőre csak elmélet, többet tudok mondani, ha már helyben vagyok és melózom.

Mindig is féltem lelépni itthonról, főleg az osztrákokhoz, ahol egy sima bevándorló leszek létjogosultság nélkül.

Közben beleszerkesztettem, írtam még hozzá. Hátha hasznos.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#85384 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:07

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 19:54

Nem kell elvileg parkolnom, mert folyamatosan mozgok és a X. kerületben, ami azt sem tudom hol van, de majd kiderül :-D
+ abban a pillanatban, ahogy munkába állok, s van rá lehetőség, hogy kiváltsam az ótót, vagy kerékpárral, vagy motorral tolom. Ezt előre nem látom, de tuti nem a bevált módszert fogom alkalmazni, hanem egyénileg, hogy minél hatékonyabb legyen. De nulla infóm van mindenről, hogy hogyan fest a meló.

Nagyon jól megtervezted :up:
Ha igaz egyáltalán ez :)

#85385 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:10

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:01

Akkor honnan az infó, hogy így történt? Senki sem volt ott, így senki sem tudhatja, de sokan hangoztatják, hogy ez bizony így történt. Semmi alapja.

Hogyhogy honnan? Ez jutott ép eszembe.
Ugyanolyan hiteles, és ugyanannyi alapja van, minthogy valami isten teremtette.

#85386 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:11

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:06

Akkor ne állítsd szegényt példának. Ő egy gyerek még, jó neki az istálló is. Majd felnő és igényesebb lesz :)
Másoknak azért nem :)

#85387 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:12

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 13. 20:05

A fiadnak sem jó ha ennyire te akarod intézni a dolgait.

Nem intéztem semmit, de ha egyszer hazazavarták, akkor nekem is ott a helyem, de majd rájössz, hogyan működik, a tied még csak a falat tapogatja, az enyém már a zsebemet, s meg is baszták 120 küvecsre a rendőrök, mert nem tartotta magát ahhoz, amit mondtam neki. Nem eccerű téma a gyereknevelés, minden életkor más szituval jár.

Másrészt meg az óránkénti 500Ft nagyon nem izgat, hogy elveszett, de őt sem, mert enélkül is van egy rahedli melója.
Tanult belőle annyit, hogy nem kell mindent elpofázni, mármint, hogy hajnal egyig plakátolt, aztán hű de fáradt.

Persze a faszom se fűkaszált volna 500 Forintért abban a hőségben, simán megértem, hogy beült az árnyékba pihenni. No de ezen túl vagyunk, ha emiatt elküldték a picsába, akkor az én munkámra sincs szükség, azzal a lendülettel vele együtt küldtek el. Legyen az ő dolguk.

#85388 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:13

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 13. 20:11

Akkor ne állítsd szegényt példának. Ő egy gyerek még, jó neki az istálló is. Majd felnő és igényesebb lesz :)

Ha nem tudom miről beszélsz az baj :-s :-D gondolom nem, ez már előfordult, hogy csak bele akartál vakkantani a dolgokba, de nem volt mondanivalód :Đ

#85389 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:16

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 13. 20:10

Hogyhogy honnan? Ez jutott ép eszembe.
Ugyanolyan hiteles, és ugyanannyi alapja van, minthogy valami isten teremtette.

Tehát semmi :-D de ha egy stefenhóking tolja, az már valami, rá oda kell figyelni.

#85390 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:18

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 13. 20:11

Emlékeim szerint a kolbászos Vodi nem gyerek már.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#85391 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:19

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:12

Nem intéztem semmit, de ha egyszer hazazavarták, akkor nekem is ott a helyem, de majd rájössz, hogyan működik, a tied még csak a falat tapogatja, az enyém már a zsebemet, s meg is baszták 120 küvecsre a rendőrök, mert nem tartotta magát ahhoz, amit mondtam neki. Nem eccerű téma a gyereknevelés, minden életkor más szituval jár.

Másrészt meg az óránkénti 500Ft nagyon nem izgat, hogy elveszett, de őt sem, mert enélkül is van egy rahedli melója.
Tanult belőle annyit, hogy nem kell mindent elpofázni, mármint, hogy hajnal egyig plakátolt, aztán hű de fáradt.

Persze a faszom se fűkaszált volna 500 Forintért abban a hőségben, simán megértem, hogy beült az árnyékba pihenni. No de ezen túl vagyunk, ha emiatt elküldték a picsába, akkor az én munkámra sincs szükség, azzal a lendülettel vele együtt küldtek el. Legyen az ő dolguk.

Nem a gyereknevelésről van itt szó, de ha hazazavarták akkor megvolt az ok, és ha te ugrálsz akkor őt alázod meg.

#85392 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:20

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:16

Tehát semmi :-D de ha egy stefenhóking tolja, az már valami, rá oda kell figyelni.

Azért jellemzően csak egy ilyen full ostoba ember besuél így a kor egyik legnagyobb koponyájáról.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85393 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:21

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:13

Ha nem tudom miről beszélsz az baj :-s :-D gondolom nem, ez már előfordult, hogy csak bele akartál vakkantani a dolgokba, de nem volt mondanivalód :Đ

Arról, hogy példálozol itt vodival évek óta, pedig csak egy jófej kisgyerek, aki tömegszállason lakik és nem is keres jól.
Ha nem vennéd észre mi nem szeretnénk így nyomni már, kinőttünk belőle :)

#85394 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:21

Idézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 13. 20:18

Nagyon nem, csak még agyilag abban a korban van, hogy a szülei zsarnokok és lelécel Hollandiába, ahol a legkevesebb melóért megkeresi azt a pénzt, amiből létezhet. De azért már profin tolja a németet, angolt, és valamennyire a hollandot. Nem hülye a gyerek, csak lazára veszi a figurát, s rákölti az összes pénzét a saját farkára, fesztiválokra. Sima ügy, amíg be nem üt neki egy maca, aki majd megmondja neki, hogy az egész nem így van :Đ

#85395 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:22

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:16

Idézz vissza hol említettem az említett, amúgy igen okos urat.

#85396 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:22

Idézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 13. 20:18

Lelkileg értem :)

#85397 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:23

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 13. 20:21

Arról, hogy példálozol itt vodival évek óta, pedig csak egy jófej kisgyerek, aki tömegszállason lakik és nem is keres jól.
Ha nem vennéd észre mi nem szeretnénk így nyomni már, kinőttünk belőle :)

Nagyon ritkán szoktam őt szóba hozni, és a saját véleményem, ami kialakult róla, nem biztos, hogy fedi a valóságot. De ez igaz rád is, amikor rólam nyilatkozol. Én legalább pontosan tudom, hogy mikor tévedsz :Đ szinte minden esetben :nevet:

#85398 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:24

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 13. 20:22

Idézz vissza hol említettem az említett, amúgy igen okos urat.

NOW :Đ

#85399 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:24

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:01

Akkor honnan az infó, hogy így történt? Senki sem volt ott, így senki sem tudhatja, de sokan hangoztatják, hogy ez bizony így történt. Semmi alapja.

Kérdezd meg valamelyik hülyegyerektől a CERN-ben! :-)

visits.service@cern.ch

#85400 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:25

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 13. 20:22

Lelkileg értem :)

Te, a lélek és az ősrobbanás neked, hogy jön össze?

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4268
  • 4269
  • 4270
  • 4271
  • 4272
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.