HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4267
  • 4268
  • 4269
  • 4270
  • 4271
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85351 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 13. 18:49

Személyi 14 nap, nincs sürgősségi.

Akkor ezt meg kell várnom, mert addig nem indíthatok el semmit, amíg egy 2013 januári személyim van :-D

#85352 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 13. 18:49

Személyi 14 nap, nincs sürgősségi.

Utlevel masnapra kesz surgosseggel. Az eleg barhova.

#85353 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 18:52

Akkor ezt meg kell várnom, mert addig nem indíthatok el semmit, amíg egy 2013 januári személyim van :-D

Addig legfeljebb megtanulsz németül! :-)

#85354 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 17:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 18:51

Ezt nem akartam ilyen mélyen boncolgatni + az igaz, hogy velük szemben egy volt miniszter páváskodik, és megtalált a tyúktubon, a láncfüris lefújása mögött konkrétan Ő állt.

fel kell nyomni oket a francba. Akik ennyire eloskodo szemetledak, azok nem erdemelnek mast.

#85355 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 18:59

fel kell nyomni oket a francba. Akik ennyire eloskodo szemetledak, azok nem erdemelnek mast.

Nem áll szándékomban, ez legyen az ő dolguk, ha így tolják, számomra már az is öröm, hogy a fiamhoz egy szót sem tudnak szólni, majd megtalálja őket valaki más :-D túl nagy intézmény, így a pofonfelület is nagy. Én ilyesmire nem pazarlok időt.

#85356 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 06. 13. 18:58

Addig legfeljebb megtanulsz németül! :-)

Biztos, hogy nem, már intézve van 2*3 hónapos tanfolyam Bécsben, ahol van továbbtanulási lehetőség.
Bár a német nyelvtől összeköpködöm az asztalt, de egye fene, ha éppen ez kell, hát bevállalom, másnak is ment már ez.
Én sem vagyok különb, csak nagyon nem szimpi, mert nem hiszek benne, hogy valamikor is kommunikálni tudok ezen a nyelven. Majmegláttyuk.

#85357 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 19:05

Biztos, hogy nem, már intézve van 2*3 hónapos tanfolyam Bécsben, ahol van továbbtanulási lehetőség.
Bár a német nyelvtől összeköpködöm az asztalt, de egye fene, ha éppen ez kell, hát bevállalom, másnak is ment már ez.
Én sem vagyok különb, csak nagyon nem szimpi, mert nem hiszek benne, hogy valamikor is kommunikálni tudok ezen a nyelven. Majmegláttyuk.

mirol is szol ez a melo?
Mit kell csinalni?

#85358 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 18:57

Hja, ez is igaz.

De az is van, hogy az itthoni hátteret elő kell készítenem, 2 hét pont elég lesz rá. Az összes tyúkot levágni, elfogyasztani, tyúkólat bontani, kezdő tűzifakészletet biztosítani, ami már kint van az erdőn csak haza kell hozni.

Van sok apróság, amire két hét pont elég. Meg ennyi idő alatt mindennek utána lehet járni a neten, kérdezősködni, stb.

#85359 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:13

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 19:07

mirol is szol ez a melo?
Mit kell csinalni?

Ezt akkor szeretném elszólni, ha már tolom :-D nem egy nagy szám, mindenki vagy mosogat, vagy pizzafutár.
Újságkihordás a bécsi postánál.
Mivel túl nagy a szórás, jövés menés, így heti kifizetés van, ami min. 350 juró + juttatások. Erre még rá lehet gyúrni a chips-es cégnél fekete melóval :-D meg jön a fiam is érettségi után, én meg maradok egy darabig. Van kint olyan kapcsolatom, ami elég hosszútávra nyúlik vissza, osztrák a fickó, magyar a felesége, tud magyarul, ő ott melózik jó pozícióban.

Az a lényeg, hogy nem szalagmunka, mellette járhatok suliba, s ha már tudok németül, s látják, hogy tényleg odateszem magam, akkor van előrelépési lehetőség, de ez még nagyon a jövő zenéje. Egyelőre még itthon vagyok a bungiban :nevet:

#85360 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:14

Olyan sokáig azért nem szeretnék kint maradni, hogy jódlizni is tudjak hibátlanul :nevet:

#85361 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 19:13

Ezt akkor szeretném elszólni, ha már tolom :-D nem egy nagy szám, mindenki vagy mosogat, vagy pizzafutár.
Újságkihordás a bécsi postánál.
Mivel túl nagy a szórás, jövés menés, így heti kifizetés van, ami min. 350 juró + juttatások. Erre még rá lehet gyúrni a chips-es cégnél fekete melóval :-D meg jön a fiam is érettségi után, én meg maradok egy darabig. Van kint olyan kapcsolatom, ami elég hosszútávra nyúlik vissza, osztrák a fickó, magyar a felesége, tud magyarul, ő ott melózik jó pozícióban.

Az a lényeg, hogy nem szalagmunka, mellette járhatok suliba, s ha már tudok németül, s látják, hogy tényleg odateszem magam, akkor van előrelépési lehetőség, de ez még nagyon a jövő zenéje. Egyelőre még itthon vagyok a bungiban :nevet:

Becs kurvadraga. Beszelgettem ott egy magyar pincer gyerekkel - nagyon durva alberlet arak vannak.
Szoval jol nezz korul elotte - az a heti 350 Euro soknak tunik Forintra atvaltva - de Becsben lehet nem sok.

#85362 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:20

:Đ

#85363 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:24

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 19:16

Becs kurvadraga. Beszelgettem ott egy magyar pincer gyerekkel - nagyon durva alberlet arak vannak.
Szoval jol nezz korul elotte - az a heti 350 Euro soknak tunik Forintra atvaltva - de Becsben lehet nem sok.

Havi 250 a zalbérlet, negyedévente 85 a nyugdíj + egészségügy.
Autó saját kőccség, nekem az is elég, ha már kijutok, ha már beszélem a nyelvet lehet tovább lépni, nem kötelező ott maradni.

Még mindig jobb, mint itthon várni a sült galambot + az 500 Forintos órabért tolni ezerrel.
Most tényleg szükségem van pénzre, a nejem ősszel repül Argentínába, a két fiamnak is vannak már igényei, hogy rohadnának meg :nevet: nekem meg a saját gazdaságomra kell kitermelni a küvecset.

Nem tervezem sokáig ott maradni, csak amíg ez összejön.
Szerintem 4-5 év :omg: a börtönnél jobb :Đ

#85364 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:27

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 19:16

Vodi havi 1000 juróért dolgozik, ok ős saját magára termel, elsörözi, elfüvezi, de Hollandia sem olcsó megoldás.
Ott is kell enni, létezni, de elvan a gyerek és lazán.

Nekem a lazaság nem fog megadatni, kicsit tolnom kell az ipart, de nem téma, játszi könnyedséggel, fiatalos lendülettel, a hajamat már amúgy is elhagytam :-D

#85365 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:28

Hol van a gyertyás gif?

#85366 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:32

Ezt a számot majdnem egy teljes hétig hallgattam, amíg bele nem égett az agyamba :-D
Amennyire primitív, annyira érzelmes.

#85367 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 18:57

Igen, ez így van. Guga viszont a személyi igazolványt kérdezte. Én meg válaszoltam.

Szerkesztette: Iguana 2015. 06. 13. 18:45 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#85368 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:46

Kozlekedes? Parkolas?
Becsben durvan buntetnek, belsobb keruletekben lehetetlen kuldetes parkolot talalni...

#85369 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 13. 19:45

Igen, ez így van. Guga viszont a személyi igazolványt kérdezte. Én meg válaszoltam.

Kőccségben, sürgősségben a kettő között, mint küvecs nincs különbség, ha jól sejtem, mert a sürgősségire odaraknak rendesen Forintokat, de annyira nem sürgős innen elrohanni :-D másrészt alaposan elő kell készítenem az utat, hogy mit viszek, mit adok el, mi marad. Láncfűrészek pölö mennek, mint az atom, majd ha már itthonb leszek, veszek másikat, meg amúgy is kapok ajándékba egy újat.

De mindentől megválok, ami hirtelen nem fontos, majd később pótolom. Hőlégballon effektus, kidobom, ami most terhet jelent.

Hja, megágyaztam az udvaron, tegnap éjjel is kint aludtam, hajnalban felébredtem, s abaromi sok hulló csillag volt, a hideg futkározott a hátamon. Minden szögből érkeztek. A legszebb az volt, amikor velem szemben jött, na az csodálatos, nem átszaladt az égbolton, hanem kiteljesedett egy pontból kiindulva. Ma direkt emiatt ágyaztam kintre.

#85370 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:54

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 19:46

Kozlekedes? Parkolas?
Becsben durvan buntetnek, belsobb keruletekben lehetetlen kuldetes parkolot talalni...

Nem kell elvileg parkolnom, mert folyamatosan mozgok és a X. kerületben, ami azt sem tudom hol van, de majd kiderül :-D
+ abban a pillanatban, ahogy munkába állok, s van rá lehetőség, hogy kiváltsam az ótót, vagy kerékpárral, vagy motorral tolom. Ezt előre nem látom, de tuti nem a bevált módszert fogom alkalmazni, hanem egyénileg, hogy minél hatékonyabb legyen. De nulla infóm van mindenről, hogy hogyan fest a meló.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4267
  • 4268
  • 4269
  • 4270
  • 4271
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.